WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Moxie Vape Pen. Alle informatie en beoordeling over de Moxie Vaporizer-groothandel wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 63 | upends v

Wat is een Moxie vape pen

Moxie is een bekend vape merk dat populair is in Californië en Nevada. Het bedrijf houdt zich bezig met de verkoop en distributie van vape pennen.

Een moxie vape pen is een draagbare THC olie vaporizer ontwikkeld door het bedrijf Moxie. Met een uitbarsting in het aantal draagbare olie vaporizers in de industrie, leveren vape bedrijven handige en zeer draagbare apparaten die je overal mee naartoe kunt nemen.

De moxie vape pen is een uniek apparaat met gunstige specificaties functies beschermd binnen een kleine draagbare. Deze pen heeft dezelfde ontwerpstructuur die u vindt in andere bedrijven, en het heeft een simplistisch ontwerp en is beschikbaar tegen een lage prijs naast vele uitstekende functies.

Moxie pod kwaliteit

De Moxie pod is compact, strak, en over het algemeen aantrekkelijk van ontwerp. Je krijgt een uniek gevoel als je hem in je hand houdt, en hij geeft het beste wat er van hem verwacht wordt. Je krijgt de vape pen, een USB lader, en een gebruikershandleiding in de moxie kit. Je zult de pods apart moeten kopen omdat ze niet in hetzelfde pakket komen.

Uitgerust met een 480mAh batterij, de moxie vape pen presteert uitzonderlijk in vergelijking met de meeste eenheden die draaien op minder dan 200mAh batterijen.

Deze batterij is perfect ontworpen om voor deze pods te werken, en als u uitkijkt naar het krijgen van meer batterijcapaciteit, kunt u een stap maken door high-power-eenheden te proberen.

Wanneer u deze batterij gebruikt, krijgt u ongeveer 40 trekken maar niet meer dan 50. Alle factoren hangen af van uw duur van het nemen van trekken en de tussenliggende tijd. U kunt een paar dagen van dienst of een paar uur krijgen, afhankelijk van hoe intens uw vape sessies zijn.

Hoe de Moxie vape pen te gebruiken

Om te beginnen met vaping op uw Moxie vape pod, moet je eerst in de pod in de batterij en omdat is trek geactiveerd, inhaleren door het mondstuk. Wanneer u volledig gebruik heeft gemaakt van een pod, gooi het weg en krijg een nieuwe.

De automatische instelling voor trekdetectie is goed voor het inschakelen van de coils elke keer dat u een trekje nemen en het zal u goede damp.

De Moxie vape pen is zeer gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. We kunnen het zelfs classificeren als zo gemakkelijk te gebruiken dat het als zeer verrassend overkomt. Het apparaat komt slechts in twee delen, en dat is alles met het hele apparaat.

 

Je krijgt het onderste deel waar de batterij in zit en de cannabis olie pod die je op de batterij moet bevestigen. De batterijen zijn je normale Moxie pen met de merknaam erop.

Als je de kit koopt, zijn de pods niet inbegrepen en zul je ze dus als een apart onderdeel moeten aanschaffen. Zodra je ze hebt, plaats je de pod in de batterij en kickstart je met vaping.

Met de trekactiveringsfunctie hoeft u alleen maar door het mondstuk te inhaleren om damp af te geven. Als u genoeg hebt van de pen, kunt u deze terug in uw zak steken zonder dat u hem hoeft uit te schakelen.

Met zijn kleine unieke ontwerp, kunt u rondlopen met het apparaat waar u maar wilt. U zou niet kunnen merken dat het in uw zakken zit als u loopt. Het is zeer discreet en kan vrij worden gebruikt in openbare gelegenheden als u niet wilt dat veel mensen naar u kijken terwijl u geniet van een aantal geschikte olie cartridge.

In vergelijking met andere vaporizers, zult u merken dat de draagbaarheid van de Moxie vape pen is ongelooflijk, en door vergelijking, kunt u vertellen andere cellen kijken een beetje omvangrijk.

In termen van discreet, de Moxie vape pen is het beste apparaat voor de baan. Je kon niet gemakkelijk iets te vinden in de markt om dergelijke taken uit te voeren. De pen is goed voor olie vapes en het bewaart uw vloeistoffen even goed. De trekkingen zijn vrij snel zelfs 10 seconden zal niet voorbijgaan

Moxie vape pen prestaties

Wanneer u de Moxie vape pen koopt, wordt deze niet geleverd met temperatuurregelmechanismen. Dit is geen probleem en weerhoudt de vape pen er niet van goede prestaties te bieden. Het is een van de vele dealers die dergelijke pennen uitbrengen en toch een goede fanbase krijgen.

In termen van damp productie, de moxie vape pen geeft goede hits net zoals je zou verwachten. Je krijgt veel flexibiliteit als u op zoek bent naar tevredenheid, omdat de moxie vape pennen werken goed met geselecteerde moxie pods.

Het heeft zeer zoete smakende oliën en als je de beste ervaring wilt, probeer dan de prijzige mods en pods te krijgen.

Om het beste uit de moxie vape pennen te krijgen, is het raadzaam dat u de juiste pods te gebruiken, zelfs als ze van andere dealers. Dit is om de compatibiliteit te verbeteren bij het gebruik van de vape pen. De moxie collectie heeft goede smaken die zijn heerlijk. Wanneer genomen onder de juiste omstandigheden.

De pod verwarming mechanisme is zeer glad en zal u de beste damp voor het kietelen van uw fantasieën. Er zijn veel andere merken die u goede vape pods afgezien van moxie dus je hoeft niet zo veel zorgen te maken over de veelzijdigheid.

Bovendien, het gaat niet om de smaak van de pods. We kunnen toeschrijven aan de grootte en de prestaties van de pods, met name voor een klein apparaat als de Moxie. U bent ervan verzekerd dat u de beste vape kwaliteit krijgt, gezien het feit dat er verschillende smaken zijn om uit te kiezen.

FAQs over de Moxie vape pen

Hoe kies je de beste Moxie vape pen?

Bij het selecteren van een vape pen om te kopen, bevestig dat uw selectie binnen de prijsklasse ligt die u bereid bent te besteden. Ga niet voor een apparaat dat buiten uw budget valt.

Kijk rond en bevestig of de beschikbare ontwerpen goed zijn voor uw persoonlijkheid en voor u zullen leveren.

Zorg ervoor dat de batterij die u selecteert sterk genoeg is om de oliën op te warmen. De kwaliteit van de oliën komt ook op de lijst van dingen die uw ervaring zullen verbeteren.

Hoe lang gaat een Moxie vape pen mee?

De moxie vape pen is ontworpen met een 210mAh batterij die de mogelijkheid heeft om u voor ongeveer vijf dagen wanneer het op een volledige lading, maar de overleving van de batterij hangt af van de manier waarop u uw vape pen gebruikt.

Als u een doorgewinterde vape gebruiker bent, zou de pen u slechts een paar uur kunnen houden.

Hoe zet ik mijn Moxie vape pen aan?

De Moxie vape pen maakt gebruik van een draw to activate technologie voor de pods, wat impliceert dat zonder de knoppen, je hoeft alleen maar te inhaleren door het mondstuk om het apparaat te activeren. het nemen van een draw activeert de spoelen om dampen door te geven.

Alternatieve vape: UPENDS

De UPENDS Uppen plus maakt gebruik van de kenmerkende Etchip coil die voor het eerst werd gebruikt op de Uppen. Thie superieure coil technologie zal ervoor zorgen dat u de verbazingwekkende smaak van de Uppen plus voelen.

Het levert een frisse smaak die origineel en glad. Het eerste trekje zal garanderen dat u tevreden bent. De uppen plus heeft een metalen dop die effectief is in het beschermen van uw e-liquids van blootstelling aan lucht die oxidatie zou veroorzaken.

Conclusie

De moxie vape pen is een van de vest vape mods die compatibel zijn met pods. Het is zeer efficiënt, goedkoop, betrouwbaar en vooral eenvoudig te gebruiken. Als u op zoek bent naar een apparaat dat u een gemakkelijke tijd zal geven terwijl het leveren van kwaliteit op hetzelfde moment, dan moet je proberen de moxie vape pen.

Het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat ze een goede pen hebben ontwikkeld die naadloos hand in hand zal gaan met hun lijn vape pods. Deze pen is de beste optie wanneer u op zoek bent naar een kleine en draagbare vape pen.

Deze pen is aan te bevelen voor iedereen, en als je kunt vinden een rond uw locatie, neem dan een poging om er een te vinden en het verbeteren van uw vaping ervaring.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.