WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Mist Vape Pen. Een overzicht en instructiegids van de Mist Vaporizer-groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 83 | upends v

Wat is de mist vape pen

De mist vape pen is een kleine olie en e-liquid vaporizer die u de vrijheid geeft om uw eigen vaping ervaring te creëren. mist vape is uitgerust met een instelbare voltage batterij die u de vrijheid geeft om te schakelen tussen 2.4V, 2.8V, en 3.2V respectievelijk.

Het is aan te raden om met het laagste voltage te beginnen als je naar boven werkt. Het voltage van de batterij die je kiest hangt volledig af van de viscositeit van de olie die je gebruikt en het type coil dat erin zit.

Mist vape is een eenmalige aankoop, want hij wordt geleverd met een levenslange garantie. Als hij kapot gaat, dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij vervangen hem, zodat u door kunt gaan met uw vaping ervaring.

De mist vape pen is een van de populaire vaporizers de kleine aard van de olie pen maakt het geweldig voor het vaping op de weg waar je wat discretie nodig. Het werkt met de meeste cartridges en het heeft een interne batterij van 500mAh.

De batterij geeft genoeg kracht voor het vaping gedurende de dag zonder de noodzaak om op te laden. De mist vape pen heeft een eenvoudige en makkelijk te gebruiken systeem dat zelfs beginners kunnen gemakkelijk achterhalen. De mist vape pen is verkrijgbaar in verschillende kleuren om u een verscheidenheid om uit te kiezen om uw stijl en klasse passen.

Kenmerken van Mist Vape Pen

  • USB oplaadpoort
  • Voorverwarmingsfunctie die de oliën zachter maakt
  • 5 ml keramische of glazen wickless tank
  • LED indicator met verschillende kleuren
  • 500 mAh batterijcapaciteit
  • Draagbaar ontwerp
  • Levenslange garantie
  • Geoptimaliseerde printplaat
  • Compatibel met de meeste 510 draad tanks

Wat zit er in de doos

  • 1 nevel basisstation
  • Micro USB oplader
  • Wickless 510 draad tank
  • Gebruiksaanwijzing

Prestaties van mist vape pen

Het apparaat is compatibel met de meeste 510 draad cartridges, de olie pen is zeer klein dat het gemakkelijk verbergt in uw hand. De interne 500mAh batterij geeft u een hele dag plezier zonder de noodzaak om uw vape pen op te laden.

Wanneer er een noodzaak is om op te laden, dan hoeft u alleen maar de stekker in het stopcontact te steken voor een uur en u bent helemaal klaar. De 3 voltage uitgangen geven u de vrijheid om verschillende oliën te proberen, alles wat u hoeft te doen is de volts aan te passen aan de olie die u gebruikt.

Ontwerp en uiterlijk van de Mist vape pen

De Mist vape pen heeft een batterij, atomizer, lader, cartridge, en een mondstuk die het categoriseren in een e-sigaret die onderling wordt gebruikt in de vaping gemeenschap. Het geeft een klassieke en effectieve vaping ervaring.

Met behulp van de Mist vape pen wordt geschat op 95% minder schadelijk dan het gebruik van normale sigaretten. De talrijke keuzes en de beschikbaarheid van vaping pennen kan het moeilijk voor u om de juiste te kiezen, maar geen zorgen, want met de Mist, al uw zorgen zijn opgelost als het zal de game-wisselaar u op zoek bent geweest naar zijn.

De Mist vape pen geeft u een snelle responstijd waarmee u direct kunt beginnen met vaping. Het heeft pods met een hoge capaciteit van 4,3mlRPM die u moeiteloos uren van ontspanning en plezier-tijd vaping zal geven.

De coils zijn vervangbaar waardoor u veel en minder plastic afval bespaart. Met het output wattage kunt u de temperaturen controleren en aanpassen voor ultiem plezier. Het strakke design van de Mist vape pen maakt het compatibel met de prijzen die op de markt beschikbaar zijn.

 

De Mist vape tank heeft een luchtstroom functionaliteit die u zal toestaan om maximale vaping ervaring te hebben, in tegenstelling tot de meeste vaping pennen. Daarnaast is de Mist uitgerust met een snellaad functionaliteit die een volledige lading zal geven in minder dan een uur, wat betekent meer vaping tijd en vrijheid.

De coils zijn duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen waardoor je een perfecte dampproductie krijgt.

Voor- en nadelen van Mist Vape Pen

Voordelen

  • Compatibel met de meeste 510 cartridges
  • Heeft instelbare batterijspanning
  • Heeft LED-lampjes met een verscheidenheid aan kleuren
  • Kan verschillende oliën gebruiken
  • Gemakkelijk draagbaar
  • Heeft een levenslange garantie
  • Gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners
  • Lekvrij, u bent verzekerd van maximale vaping ervaring
  • Lange levensduur van de batterij, dus langer plezier
  • Wordt geleverd in een verscheidenheid van kleuren

Minpunten

  • Heeft een kleine kamer voor droge kruiden
  • U kunt alleen gebruik maken van specifieke spanning per keer

FAQ over de mist vape pen

Hoe lang gaat een nevelpen mee?

Een mist vape pen gaat tot 3 maanden mee; dit is afhankelijk van de consistentie van gebruik.

Hoe maak ik mijn verstuivers schoon?

We raden je aan een in alcohol gedrenkte q-tip te gebruiken. Drenk de verstuivers niet in alcohol, want dat kan ze beschadigen. Maak ze na elke 1-2 keer gebruik schoon, zo worden je verstuivers niet te vaak vuil.

Wat is de capaciteit van de droge kruidenkamer?

De capaciteit van de kamer is niet meer dan van het type one-hitter, dus pak niet meer dan .01gram. Een snufje is al genoeg.

Hoeveel opzetstukken worden met het apparaat geleverd en wat is hun gebruik?

De mist vape pen wordt geleverd met 3 opzetstukken; een e-liquid opzetstuk, droog kruid opzetstuk met pancake coil, en een dubbele keramische staaf opzetstuk.

Kan ik mijn apparaat terugsturen?

Terugbetalingen worden niet geaccepteerd voor gebruikte producten ouder dan 30 dagen vanaf de dag van aankoop, maar we kunnen een uitzondering maken afhankelijk van uw omstandigheden.

Alternatieve vape: UPENDS

UpOX

UpOX is duurzaam en gemakkelijk te gebruiken, het vullen van de kruidvat is gemakkelijk en het is niet nodig om de pen te demonteren. Wanneer u moet vapen, verwijdert u gewoon de metalen dop, plaatst u deze in het onderste gedeelte en u bent goed om te gaan, dit helpt u te voorkomen dat u de dop verliest.

UpOX heeft een grote tank en een batterij capaciteit van 400mAh. Het katoen dat gebruikt wordt op de coil is van perfecte dichtheid en vezel, het heeft ook een perfecte absorptie. Er zijn geen natuurlijke oliën gebruikt en het is vrij van pesticiden.

UpOX is gemakkelijk compatibel met de meeste e-liquids en de verwarmingsefficiëntie is verbeterd voor mondvol damp uit één trekje.

Conclusie

We raden u ten zeerste aan de mist vape pen te krijgen als het zal uw vaping spel volledig veranderen. Het slanke ontwerp en lichtgewicht maken het gemakkelijk draagbaar en een vertegenwoordiging van klasse.

De langdurige batterij zal ervoor zorgen dat u de hele dag genieten van vaping zonder pauzes van opladen. De betaalbaarheid en gebruiksgemak maken het veel handig voor beginners en goeroes ook. Als u op zoek bent naar verfijning en klasse dan is dit de beste vape pen voor jou.

De nevelverdamper behandelt gemakkelijk oliën en e-liquids en het heeft een voorverwarming die met onmiddellijk gebruik helpt. Het heeft geen lekkage of het belemmeren.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.