WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Low Key Vape - Een volledige beoordeling van functies & prestaties- Groothandel wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 45 | upends v

De LoKey Vape is de stekker als het gaat om draagbaar, ultra-discreet vaping terwijl het overbruggen van de kloof tussen nieuwheid en functionaliteit. Momenteel is de markt oververzadigd met een variant van Lo key producten die misschien niet aan de verwachtingen voldoen. Om u te helpen in de reis van het vinden van de authentieke lo-key product voor uw gebruik, hebben we samengesteld de meest uitgebreide low-key review die je ooit kunt lezen.

Wat is Low Key vape?

Een dynamische op spanning gebaseerde vape bekend als de lo-key V2 350mAh 510 Thread batterij implementeert een 350mAH oplaadbare batterij, beschikt over 3 afzonderlijke vermogensniveaus, en flip out 510 schroefdraad aansluiting voor een innovatieve discreet vaping. De Lo Key V2 vape beschikt over de flexibiliteit om de warmte-instellingen van de vape te regelen op basis van de viscositeit van de olie in de cartridge. Het wordt geleverd in een discrete vorm van een autosleutel die het aantrekkelijker maakt.

Algemene kenmerken van Lo Key Vape

De Lo Key Vape kapselt alle van de beste kwaliteiten van een reis-vriendelijk apparaat. De Lo Key Vape beschikt over een ideaal gebruik voor vloeistoffen of aromatische oliën. Het beschikt over indrukwekkende specs die gebruikers een bevredigende en gemakkelijk toegankelijke sessie geeft. Deze functies omvatten;

  • Een oplaadtijd van 4 uur
  • Verschillende Kleur opties (Zwart en Goud, Zwart en Regenboog, Volledig Goud, en nog veel meer)
  • Beschermde Cartridge
  • Voltage instelmogelijkheden: 2.7V | 3.1V | 3.6V
  • 350mAh batterij capaciteit
  • 510 Cartridge compartiment
  • Lus voor sleutelring bevestiging
  • Verborgen geïntegreerde USB oplaadkabel

Hoe gebruik je de Lo Key Vape

Met zijn onopvallende en gestroomlijnde design is de Lo Key Vape gebruiksvriendelijk. Om je pas aangeschafte Lo Key Vape te gebruiken, klik je op de uitklapknop om de 510 schroefdraadaansluiting uit te klappen. Klik vervolgens 5 keer op de aan/uit knop om hem aan te zetten. Vaping op de Lo Key heeft 3 verschillende vermogensniveaus waaronder 2.7V, 3.1V en 3.6V. Je kunt tijdens het vapen schakelen tussen de vermogensniveaus. Om dit te doen, klik je 3 keer op de aan/uit knop. Er zijn kleurbeschrijvingen aan de buitenkant van de Lo Key Vape die corresponderen met het spanningsniveau. Rood licht betekent 2.7V hit, blauw betekent 3.1V hit, terwijl groen licht de hoogste instelling aangeeft, namelijk 3.6V.

Voors en tegens van Lo Key Vape

Voordelen van Lokey Vape

Als gevolg van de eenvoud is de Lokey vape met recht te gebruiken. In tegenstelling tot de meeste vapes die met een mini-oplaadpoort worden geleverd, wordt deze geleverd met een ingebouwde USB-oplader die in de zijkant is verborgen. Dit maakt het mogelijk om uw Lokey Vape altijd en overal op te laden. Hoewel de oplader kort kan zijn waardoor het apparaat tijdens het opladen blijft hangen, bieden het ultra-discrete en slanke ontwerp meer voor stiekeme rokers. Met de Lo Key Vape hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het dragen van een oplader van de ene plaats naar de andere.

Bovendien is de lowkey vape redelijk geprijsd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een hoog budget, want hij is zeker goed voor het geld. Hij is in elke rookwinkel af te halen voor 30 dollar of minder.

Low key is gebruiksvriendelijk en kan worden ingesteld op 3 variëteiten van voltage. Ze omvatten 2,7V, 3,1V, of 3,6V met 3 verschillende klikken van de aan/uit-knop. Elk voltage heeft een andere kleur display zoals gecoat op de voorkant van de vape.

LoKey heeft een super low-key ontwerp dat zo overtuigend kan zijn dat je de verkeerde sleutelhanger pakt als je je comfortzones verlaat. Hij heeft ook een lus voor bevestiging aan een sleutelhanger om je dag onvergetelijk te maken.

In tegenstelling tot andere vapes is de Lo Key binnen enkele ogenblikken op temperatuur, zodat gebruikers een wolkdichte uitademing en bevredigende trek kunnen ervaren. Om een voorverwarming te activeren, klik je twee keer op de aan/uit-knop.

Voor minder voorzichtige rokers, is de patroon van de LoKey volledig binnen. Zo, hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u het van iets raakt. Ook, wordt de Lo Key Vape geleverd met een 350mAh batterij, dit beeldt af dat de gebruikers van meer vaping sessies zullen genieten alvorens zich ongerust te maken over lage batterij.

Nadelen van LoKey Vape

Laten we een ding recht en duidelijk - vapes niet ontploffen, omdat ze niet bommen. Dus, het enige wat kan storingen tot een verschrikkelijke mate is de batterij. Dit geldt in principe voor elke batterij. Wanneer niet goed of zorgvuldig gebruikt, kan een batterij het apparaat beschadigen, opblazen van het apparaat en eigendom, of kan schade veroorzaken aan de vaper. Dit is een van de nadelen van het gebruik van een Vape, echter, zal Lokey Vape niet opblazen zolang je het originele product. Pas op voor nep Lo Key Vape producten die er zijn. Upends.com is uw stekker als u op zoek bent naar de echte Lo Key Vape voor een meer vaping ervaring.

Gooi je normaal gesproken met je sleutels? Zo ja - dan zal de Lokey te maken krijgen met je sleutels en sleutelhangers aan je sleutelbos. Ook kan het zijn dat je, omdat het ontworpen is als sleutelhanger, de Lokey de hele dag onbedoeld rondslingert. Dit kan leiden tot breuk.

Tenslotte wordt de Lo Key geleverd met een 350mAh batterij, wat perfect is voor zijn formaat. Het duurt echter twee keer zo lang als zijn tegenhanger om volledig op te laden.

Lo Key Vape FAQ

Hoe zet ik mijn Lo Key Vape aan?

Een Lo Key Vape aanzetten is eenvoudig. Om je Lo Key vape aan te zetten, klik je gewoon op de aan/uit knop op 5 klikken, daar ga je dan en hij gaat aan.

Wat betekent een rood knipperend lampje op een Lo Key Vape?

De Lo Key Vape is ontworpen met een goede ervaring in het achterhoofd. De aan/uit knop heeft verschillende kleuren die verschillende betekenissen aanduiden. Als de batterij van je Lo Key Vape leeg raakt, zal hij rood knipperen en uitschakelen. In een situatie van oververhitting knippert de Lo Key Vape echter drie keer en schakelt hij uit. Ook zal de modus automatisch uitschakelen in geval van kortsluiting.

Hoe lang duurt het voordat de Lo Key Vape volledig is opgeladen?

De Lo Key Vape heeft een krachtige batterij van 350mAh waardoor een lange vape sessie mogelijk is. Met het verborgen geïntegreerde USB oplaadsnoer duurt het ongeveer een uur om volledig op te laden.

Hoe maak ik mijn Lo Key Vape schoon?

Om je Lo Key vape schoon te maken, drenk je een schone doek in alcohol en veeg je de binnenkant van de kamer voorzichtig af. Vergeet niet tijdens het afvegen de vape met voorzichtigheid te behandelen. Om de buitenkant van de Lo Key Vape schoon te maken, volg je dezelfde procedure als de binnenkant.

Conclusie

De Lo Key Vape is een van de meest discrete vapes die je ooit in handen kunt krijgen. Het is een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar privé en draagbaar vaping zonder op te vallen. Het is een sleutelhanger en je krijgt waar voor je geld. De Lo Key Vape biedt een strak en eenvoudig ontwerp met variëteiten van opties om uit te kiezen. Het is redelijk geprijsd voor meer betaalbaarheid, terwijl het enige voorbehoud is om het vaping apparaat te behandelen als een relatief delicaat elektrisch apparaat. Een proef van Lo Key Vape zal u overtuigen. U kunt de Lo Key Vape hier controleren op upends.com. Wij bieden variëteiten van kwaliteit en duurzame Lo Key Vape apparaten.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.