WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Logic Pro Vape Pen. Een complete gids van de Logic Pro Vape Pen-groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 75 | Danielle Alhiraki

Wat is de logic pro vape pen?

De logic pro vape pen is een beginner vriendelijke vape dat is een vlaggenschip van de Logic bedrijf dat is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. De logic bedrijf is een dochteronderneming van de JTI en de meeste van hun vape producten zijn verkrijgbaar in de Europese Unie en ze zijn online beschikbaar voor wereldwijde gebruikers.

De vape pen is een automatisch trek pod systeem dat geen knoppen en ingewikkelde instellingen heeft. Het enige wat u hoeft te doen is een trek door het mondstuk te nemen en damp te krijgen.

De pods worden geleverd in 1,5 ml en zijn verkrijgbaar in vijf smaken met drie verschillende nicotineconcentraties, namelijk 6 mg, 12 mg en 18 mg, maar de tabak en menthol smaken zijn verkrijgbaar in de hogere nicotineconcentraties. De logic pro vape pen was een aanvulling op de collectie van de logic compact na de geweldige prestaties.

Inhoud van de logic pro kit

1 x logic pro

1 x mondstuk

1 x capsule-etui

1 x USB lader

Kenmerken van de logic pro

  • Voorgevulde capsulesystemen die gemakkelijk kunnen worden bijgevuld
  • Heeft een 650 mAh batterij die krachtig is
  • De roestvrij staal vape bouwen
  • Geschikt voor 1.5ml vloeistoffen
  • Heeft een vijf klik systeem
  • Afzonderlijk verkochte capsules

Aan zijn algemene voorkomen kunt u zien dat de Logic Pro een lichtgewicht apparaat is dat een handige cilindrische vorm heeft. Het totale gewicht van de pen bedraagt 40 gram en heeft een hoogte van 13 cm en een breedte van 1,5 cm.

De kenmerken maken het een zeer draagbaar apparaat, ook al is het groter dan de meeste vape pods. Wanneer geplaatst tegen de logic compact, die was een van de best gebouwde vape pods, de logic pro voelt goedkoper.

Het belangrijkste verschil is de rubberen externe behuizing die iets minder wenselijk is in vergelijking met de stalen behuizing van de logic compact.

De plastic cartridge is ook een goede toevoeging in het toegankelijk maken van de pen en we zouden willen toevoegen dat het verwijderbare mondstuk een ergonomisch en comfortabel ontwerp heeft en de klikknop geeft onmiddellijke feedback bij het indrukken.

Gebruik van de logic pro vape pen

Om de Logic Pro te gebruiken, verwijder je het vastgemaakte bovenste deel van de batterij en plaats je je vulpatroon in de opening. De enkele knop activeert de pen door er vijf keer op te klikken.

Als de pen actief is, druk je op de vuurknop terwijl je aan het mondstuk trekt om de damp vrij te laten. Als je de pen twaalf minuten lang niet gebruikt, schakelt hij het apparaat automatisch uit, wat een betrouwbare veiligheidsfunctie is.

De logic pro zou één van de apparaten kunnen zijn die een eGo stijlbatterij gebruikt die even merkgebonden is. Maar u moet begrijpen dat voor het laden doeleinden, u wordt geadviseerd om de originele lader te gebruiken die bij de logic pro behoort omdat niet elke lader voor u zal werken.

Levering van de logic pro

De trekstijl van de logic pro vape pen is er een die je nog nooit hebt ervaren met een vape pen. Het heeft een levering stijl vergelijkbaar met de sigaret. De trekking is een of andere manier strak en comfortabel dat zal opwindend zijn voor rokers.

De damp productie is niet zwaar, maar voor dit type apparaat, het is gunstig. Bij het vaping op de logic pro, krijg je glad hits, maar voor sterkere hits moet je proberen de 12mg en de 18mg.

Een pluspunt van de Logic Pro vape pen is dat hij geen lekkage problemen heeft zoals spugen en knallen van de cartridges. Het kan zijn dat je alleen een paar droge hits krijgt als je extra lang trekt. Je krijgt echter geen verbrande hits, maar je moet wel voor je cartridge zorgen door langzaam op tijd hits te nemen.

In termen van de smaken, de logic pro is vergelijkbaar met de logic compact. Hoewel deze bijzondere pod heeft drie extra smaken zoals watermeloen, vanille en bosbes. Maar de 18mg sterkte inhoud pods komen in menthol en tabak smaken. Maar als je probeert vaping op zowel de apparaten, zult u beseffen dat de resultaten zijn nauw vergelijkbaar.

Deze pods hebben enkele van de beste smaken die je kunt vinden op een beginner vape en de tabak en kers zijn sterk aanbevolen, voor menthol sigaret de liefhebbers, kunt u ook kiezen voor de menthol smaak.

Prestaties van de logic pro vape pen

De logic pro vape pen heeft een 650mAh batterij capaciteit die niet slecht is in termen van prestaties. Gezien het feit dat de pen een laag vermogen heeft, kan hij gemakkelijk een dag meegaan na een volledige lading en dit hangt vooral af van hoe je je hits neemt. Een volledige lading kan anderhalve cartridge doen.

Als de lading van je pod op is, moet je hem opladen door eerst het bovenste gedeelte waar de cartridge in zit te verwijderen en de batterij op de lader te schroeven. Het LED-lampje van het apparaat gaat branden en wordt rood. Als het apparaat volledig is opgeladen, wordt het groen.

Om het apparaat volledig op te laden, heeft het tot 100 minuten nodig, maar in wezen zou het minder dan 75 minuten kunnen duren. Maar het zou nog een betere pen zijn als hij een snellaadfunctie had.

Voor- en nadelen van de Logic Pro vape pen

Voordelen

  • Praktische vorm die hem gemakkelijk draagbaar en discreet maakt voor privégebruik
  • Er zijn vele smaken om uit te kiezen die gevarieerde nicotine sterktes en verschillende hit sterktes hebben
  • Uitstekende tabak- en kersensmaken die niet te vergelijken zijn met andere apparaten op de markt
  • Het is ontworpen om trekkingen te leveren die vergelijkbaar zijn met sigaretten, wat goed is voor rokers
  • Het mondstuk is gemaakt van plastic waardoor het comfortabel is om op je lippen te plaatsen
  • De 18mg patronen zijn geoptimaliseerd om de beste sterkte van hits te leveren
  • De pen is relatief eenvoudig te gebruiken en ook betaalbaar

Minpunten

  • De oplaadtijd van 100 minuten is erg lang en tijdverspillend in het geval iemand haast heeft
  • De dampproductie is een beetje te laag voor zo'n geavanceerd type vaporizer
  • Wanneer u lang vape op het apparaat, kunt u een paar droge hits krijgen die uw cartridge kunnen vernietigen
  • De pen voelt wat goedkoop aan met de rubberen buitenkant en het plastic mondstuk
  • Er zijn beperkte opties voor de 18mg nicotinesterkte, waardoor het een vast apparaat is om te gebruiken
  • Er is geen Mini USB poort om op te laden en gebruikt een eGo lader die niet compatibel is met veel apparaten op de markt.

Alternatieve vape: UPENDS

Uppen

Voor ultieme voldoening, haal jezelf een UPENDS Uppen en je zult vervulling krijgen vanaf de eerste trek. Dit komt door de vergrote verwarmingsgebied coil bekend als Etchip. De coils bieden verbeterde verwarmingsefficiëntie met een hoge weerstand mesh die je aanhoudende damp geeft van elk trekje.

De coil is compatibel met de meeste van de mainstream e-liquids.

De Uppen heeft een dop die zeer effectief is in het beschermen van uw vloeistof van het krijgen van blootgesteld aan lucht. Dit helpt ook om de smaak te behouden door het verlagen van oxidatie proces

Conclusie

De firma Logic heeft goed werk verricht met de Logic Pro, maar het voelt alsof de Logic Compact een betere pen was dan de Logic Pro. De Logic Pro is toch een goede pen en heeft een hoger prestatieniveau met meer smaken om uit te kiezen.

Als u verscheurd bent tussen de beslissing om de logic compact en de logic pro te kopen, komt het allemaal neer op persoonlijke smaak. De logic pen is een penvorm die een batterij heeft die lang meegaat. De bedieningsknop maakt hem gemakkelijk te gebruiken en u kunt hem gebruiken om op te warmen in plaats van dat u snelle trekjes moet nemen.

Zowel de logic compact als de logic pro zijn goede pennen en het is een handige optie voor rokers die willen stoppen met het roken van brandbare sigaretten. Hoewel je misschien van de zachtere smaken houdt, is het proberen van de hogere nicotinegehaltes beter omdat je dan een sterkere throat hit krijgt.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)