WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Logic Compact Vape Pen. Een complete review van de Logic Compact Vaporizer-groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 168 | Danielle Alhiraki

Wat is de logic compact vape pen?

De logic compact vape pen is een beginner vriendelijke vape pen en het vlaggenschip van de Logic bedrijf producten gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is een dochteronderneming van de JTI Company en hun producten zijn alom geaccepteerd en gebruikt in heel Europa en ze zijn gemakkelijk online beschikbaar. Ze zijn ook verkrijgbaar in de vele winkels die voorraad van de logic vape pennen.

De logic compact vape pen is een auto-draw pod systeem dat niet wordt geleverd met een ingewikkelde knoppen of moeilijke instellingen. Alles wat je hoeft te doen is inhaleren uit het mondstuk en je bent goed om te gaan.

De pen bevat voorgevulde pods van 1,7 ml met vijf smaken die verkrijgbaar zijn in twee nicotineconcentratievarianten: 12 mg en 18 mg, maar de twee belangrijkste smaken zijn alleen verkrijgbaar bij de hogere nicotinesterktes, namelijk tabak en menthol.

De vape pen wordt apart verkocht maar wordt ook geleverd met een combinatie van twee tot zes pods die tegen gereduceerde prijzen worden verkocht. Je kunt de pen krijgen in leisteengrijs, staalblauw en roségoudkleur.

Ontwerp en bouw van de logic compact

De logic compact vape pen is een zeer lichte pen die gemakkelijk in de handpalm kan worden meegenomen. De pen is niet eens zo groot als twee sigaretten bij elkaar. Dit betekent dat u geen probleem zult hebben om de pen in uw zakken of rugzak te stoppen omdat hij niet meer dan dertig gram weegt wanneer de pod erop is gemonteerd.

Afgezien van het slanke compacte ontwerp met de prachtige metalen afwerking, hebben de pods een extra premium gevoel. Ze zijn gemaakt van plastic en zijn voorzien van een uniek en mooi ontwerp van de verpakking met rubberen doppen die gemakkelijk lekken voorkomen.

Als we naar het pod-ontwerp kijken, is het onmogelijk te zien hoeveel vloeistof er nog in het apparaat zit als de pod op de batterij is gemonteerd. Dat is iets waar elke vapegebruiker mee kan leven zolang de pen perfect werkt

Het meest opvallende kenmerk van de vape-pen is het ontwerp van het apparaat dat de magneten heeft die de pods op hun plaats houden. Het beroemdste logo van de logic compact vape-pen is 'when vaping just clicks'.

Dit citaat verwijst naar de magnetische verbindingen die de pods en lader gebruiken om op de batterij aan te sluiten. De magneten op de lader zijn sterk genoeg, maar sommige pods kunnen de kwaliteit missen die nodig is om aan de magnetische eigenschap te voldoen.

U zult merken dat deze pods niet gemakkelijk loskomen als u midden in een vaping sessie zit. Maar er is een kans dat ze uit uw zak vallen dus u moet extra voorzichtig zijn.

Werken met de logic compact

Wanneer u de logic vape pen koopt, zult u zich realiseren dat het pakket volledig is uitgerust met de batterij en een USB lader. Afhankelijk van het type pakket dat u kiest, kunt u een tot zes dozen met pods krijgen die allemaal verpakt zijn in de smaken van uw keuze.

Het apparaat wordt meestal geleverd met een volledig opgeladen batterij, dus alles wat u hoeft te doen is de pod eruit te halen, de rubberen plug te verwijderen en deze in de gleuf van de batterij te plaatsen en vervolgens een trekje te nemen. U moet voorzichtig zijn bij het inspecteren van uw vape pen batterij wanneer u de pods wilt vervangen.

De punt moet droog zijn en als u het oppervlak niet schoonmaakt, kan het zijn dat de pen niet afvuurt als u hem start. Om de pen schoon te maken heeft u iets als een wattenstaafje nodig omdat de batterijpoort diep is.

Prestaties van de logic compact

De pen heeft een zeer comfortabel treksysteem dat lijkt op het trekken van een sigaret. De damp is zeer bevredigend en wanneer het je keel raakt voel je de kracht van de 18mg sterkte pods.

Dat is de tabak en menthol. De 12mg pods zijn niet zo sterk dus je zou hun prestaties niet vergelijken met de 18mg vape pennen. Je kunt je op een gegeven moment afvragen waarom het bedrijf niet alle producten beschikbaar heeft gemaakt in de 18mg sterktes.

Het zou kunnen zijn omdat de Tobacco am menthol wordt gebruikt voor een overgangstraject voor actieve rokers. De rokers zouden later afstuderen in het roken van lagere nicotinegehalte smaken die fruitig zijn.

Het is belangrijk dat u bedenkt dat u voor de pods meer trekjes moet nemen om u voldoende high te krijgen. De geproduceerde damp is vrij koel wanneer u begint en wordt na 2-3 snelle trekjes opgewarmd. De pen kan nog steeds koel aanvoelen voor superieure rokers die een meer verfijnde ervaring zoeken.

De dampproductie is mooi en ook met de batterij krijg je genoeg vermogen voor een consistente prestatie gedurende de hele duur na het opladen. Zelfs als de batterij bijna leeg is, gaat de kwaliteit van de damp niet achteruit.

Je zou een beetje gemorste vloeistof in je mond kunnen ervaren, maar dit kan gebeuren in de eerste keer dat je een trekje neemt. De pen heeft helemaal geen droge hits en zelfs wanneer je kettingen of lange trekjes neemt, blijft het nog steeds hetzelfde. De prestaties van de logic compact zijn een perfecte mix en de 18mg pods zijn de ultieme performers van het pakket.

Batterij en opladen

De 350mAh batterij van de logic compact vape pen klinkt niet als een performer, maar je kunt er gemakkelijk tot driekwart van de pod mee doen zonder hem nog op te hoeven laden.

Afhankelijk van hoe je hit, is het mogelijk dat je het wel of niet zou kunnen maken tot een volledige dag. Door het gebruik van de 18mg pods, kon je mogelijk hit een volledige dag. Maar aan de andere kant, met behulp van de 12mg mg pods zal je nodig hebt om het op te laden aan het einde van de dag.

Het opladen van de pen duurt ongeveer 74 minuten, maar het kan zelfs minder dan dat duren. Je kunt deze pen niet gebruiken terwijl hij aan het opladen is, dus je zou gedoemd zijn als je pen zonder vloeistof komt te zitten in het midden van een sessie.

Je moet ook goed op je USB-kabel letten, want als je die verliest, moet je hem via de logica vervangen, omdat hij eigen is aan het apparaat.

Voor- en nadelen van de logic compact vape pen

Voordelen

  • Het apparaat is compact en lichtgewicht
  • Het simplistische ontwerp van de pen maakt hem zeer eenvoudig in gebruik
  • Het apparaat heeft een goed ontwerp en kwaliteit
  • De pen geeft een aantal comfortabele trekkingen die bevredigend zijn
  • De 18mg pods geven een goede throat hit
  • De pods hebben een goede capaciteit van 1,7ml
  • De pods zijn verkrijgbaar in vijf smaken
  • De beste smaken zijn kersen en tabak

Minpunten

  • Eigen oplader die alleen werkt voor de pen
  • De damp is koeler wat een minpunt is
  • De magneten van de pod kunnen na verloop van tijd zwakker worden
  • U kunt de pen niet gebruiken tijdens het opladen
  • U kunt het vloeistofniveau van uw pen niet bijhouden

Alternatieve vape: UPENDS

Upcott

De UPENDS Upcott vape pod introduceert een eenvoudige maar innovatieve structuur die u behoedt voor onnodige uitgaven en u een aangenaam vaping alternatief biedt voor een zeer eerlijke prijs. Voor mensen die wegwerp- en voorgevulde kits gebruiken, krijgt u een kostenreductie tot 50%, waardoor vaping weer betaalbaar wordt.

Conclusie

Door alle factoren in overweging te nemen, is de Logic Compact een superieure vape voor beginners, en zo te zien ziet hij er stijlvol uit en heeft hij een premium uitstraling door de metalen afwerking.

Het wordt geleverd met een uitstekende vormfactor van logic en hun smaak selectie is uitstekend. Afgezien van de kleine technische details, had de pen beter kunnen presteren met meer 18mg smaakopties.

De menthol- en tabakssmaken zijn goed voor rokers die willen overstappen van het roken van brandbare sigaretten naar vape-pennen. De hogere nicotinegehaltes zijn goed.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)