WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Lijst van top Vape groothandelaars & distributeurs in British Columbia- Canada- Groothandel in wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 59 | Danielle Alhiraki

British Columbia is een van de beste plaatsen om te bezoeken en te verblijven in Canada. Het heeft veel prachtige bezienswaardigheden en vrijetijdsactiviteiten. Een van de bloeiende vrijetijdsactiviteiten in British Columbia is vaping, wat verklaart waarom er veel vape winkels en detailhandelaren zijn in de meeste steden rond de provincie British Columbia. Maar als u een detailhandelaar bent die op zoek is naar een betrouwbare vape leverancier of ambities heeft om een vape winkel te beginnen in British Columbia, maak u dan geen zorgen. Ik heb een lijst samengesteld van de top groothandelaren en distributeurs van vape producten in British Columbia.

Vape groothandelaar / distributeur

Belangrijkste Producten

Plaats

Pinnacle distributeurs inc

Rookwinkel benodigdheden, apotheek benodigdheden, verpakking benodigdheden

Burnaby, Brits-Columbia, Canada

VanGo Vapes Ltd

Premium e-juices, huis e-juices, wegwerp vapes, accessoires, coils, tanks, enz

Coquitlam, Brits-Columbia, Canada

Lucky 8 Vapes Cambie

E-juices, NIC-zouten, POD-systemen, Disposables, Vape-apparaten, Accessoires, Rebuildables, en tanks

Vancouver, Brits-Columbia, Canada

Wolken Burnaby

E-juice, hardware, tanks, Pods, accessoires, enz.

Burnaby, Brits-Columbia, Canada

HBI Canada

sigaar accessoires, benodigdheden, roken innovatie-instrumenten, aanstekers, trays, elektronisch roken producten, collectible items, starter kits, enz.

Vancouver, Brits-Columbia, Canada

EZ-Vape Abbotsford

E-juice producten, vape kits, kruiden, pods en coils, tanks en rebuildables, batterijen, en andere vape accessoires

Abbotsford,

Brits Columbia, Canada

ULTRA E-vloeistoffen

E-liquids, hardware, tanks, pods, accessoires, enz.

Brits-Columbia, Canada

DashVapes Burnaby

e-liquids, vape kits en Mods, tanks en benodigdheden, batterijen en laders, en doe-het-zelf benodigdheden

Burnaby, Brits-Columbia, Canada

Westone Distributie

accessoires, vaporizers, grinders, vloei, bakjes, en vele andere

Vancouver, Brits-Columbia, Canada

1.Pinnacle Distributors Inc-Rookshopbenodigdheden & Dispensary leveringen in BC

Als u op zoek bent naar een grote vape producten distributeur in British Colombia, moet u de zorg het maken van een stop op Pinnacle distributeurs. Het is de nummer een rookwinkel en dispensarium leverancier die een breed scala aan vape producten biedt. De groothandelaar neemt de behoeften van hun klanten met de ernst die ze verdienen.

Hun nummer één doelstelling is om vape-retailers te voorzien van een verscheidenheid aan kwaliteitsvape-producten en verpakkingsoplossingen die u zullen helpen geld en tijd te besparen terwijl u uw klanten tevreden houdt. Pinnacle distributors Inc heeft zijn klanten tot hun topprioriteit gemaakt. Ze begrijpen ook de steeds veranderende trends in de vape-industrie, en ze zullen er ook naar streven om de trends voor te blijven.

Website:http://wholesalepinnacle.com/

Contact:+1 604-563-5663, info@wholesalepinnacle.com

Adres:2172 Douglas Road, Burnaby, BC, Canada, British Columbia

2.VanGo Vapes Ltd-Premium Canadees E-sap / E-LiquidLeverancier

VanGo Vapes Ltd werd opgericht in 2014. Het is uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten en distributeurs van e-liquids en e-juices. Het bedient retailers op wereldwijde schaal. VanGo Vapes Ltd kan bogen op een aangename en gevarieerde selectie van vape-producten. Het heeft ook een onberispelijke klantenservice, wat de reden verklaart voor de uiterste klanttevredenheid zoals afgebeeld door winkels en retailers die hebben gehandeld met VanGo Vapes Ltd. VanGo Vapes Ltd is er inderdaad in geslaagd om kwaliteit vape-producten te brengen die een hand hebben gehad in het vervullen van de steeds veranderende behoeften van consumenten. Hun producten zijn nu beschikbaar in de meeste vape-winkels in Canada en over de hele wereld.

Van hun unieke mengsels van sappen, rijke diepe tabakken tot romige deserts en custards, VanGo Vapes Ltd is blijven imponeren en wint langzaam terrein als de leider in de vape industrie. Het produceert en distribueert vape producten met uitstekende smaken die in staat zijn om de smaakpapillen van de consument geïntrigeerd te houden. Nog spannender bij VanGo Vapes Ltd is dat ze concurrerende groothandelsprijzen bieden voor hun kwaliteitsproducten, een vlekkeloos verzend- en leveringsproces en snelle turnarounds. Met VanGo Vapes Ltd kan het nooit mis gaan!

Website:https://www.vangovapes.com/

Contact:+1 877-988-2646

Adres:1312 Ketch Ct #101, Coquitlam, BC V3K 6W1, Canada

3.Lucky 8 Vapes Cambie-high end distributeur en detailhandelaar van e-sigaretten, e-juices

Lucky 8 Vapes Cambie is een high-profile retailer en groothandelaar van e-sigaretten, e-juices, mods, en alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van vapes. Het primaire doel van de vape winkel is om kwaliteitsproducten te leveren en de klanten goed te behandelen. Klanttevredenheid is de belangrijkste pijler van Lucky 8 Vapes Cambie sinds haar oprichting. Als zodanig zullen alle transacties die u maakt met Lucky 8 Vapes Cambie worden behandeld met het hoogste niveau van integriteit.

De vape winkel staat bekend om de verkoop van kwaliteitsproducten tegen redelijke prijzen. Een uniek kenmerk van Lucky 8 Vapes Cambie is dat het opereert als een detailhandelaar en distributeur. Dus, of u nu een vaper bent die een hapje van uw favoriete e-juice wil hebben, of u bent een zakenmogol op zoek naar vape voorraad voor uw winkel, Lucky 8 Vapes Cambie is de plek om te gaan.

Website:https://www.lucky8vapes.com/

Adres:2931 Cambie St, Vancouver, BC V5Z 2V7, Canada

Contact:+1 778-379-8273

4.Clouds Burnaby- Groothandel in elektronische sigaretten in Brits-Columbia

Clouds Burnaby begon als een fysieke winkel. De belangrijkste agenda was om een uitstekende klantenservice te bieden. De winkel schept op over een grote selectie van hardware producten, e-liquids, en andere vape producten. De winkel exploiteert ook een groothandel en distributiecentrum. Als u een detailhandelaar bent, weet dan zeker dat u veel van deze winkel kunt profiteren. U kunt deze pagina bezoeken om contact op te nemen met de winkel over zaken die betrekking hebben op de groothandel.

Website:https://cloudsvancouver.com/

Adres:101 - 4381 Dawson St, Burnaby BC V5C 4B4

Contact:+1 604-428-7268

5.HBI Canada- Uitsluitend groothandel in alle sigarettenproducten

HBI is een wholesale-only bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten sigaretten en rookwaren. Haar primaire doelstelling is om rokers te helpen beter te genieten van hun rookervaringen door het distribueren en produceren van de beste rookwaren. HBI is aantoonbaar een van de leiders in de Canadese rookindustrie. Sommige van hun topproducten zijn sigaar accessoires, benodigdheden, roken innovatie tools, aanstekers, trays, elektronisch roken producten, collectible items, starter kits, enz.

Al deze producten worden geleverd tegen budgetvriendelijke prijzen. U zult geen arm en een been te besteden inkoop van hen, dat is de reden waarom je moet hen een gedachte te geven.

Website:https://hbicanada.com/

Adres:1580 Rand Ave, Vancouver BC V6P 3G2

Contact:+1 604-261-0207

6.EZ-Vape Abbotsford

EZ vape store opende voor het eerst zijn deuren op1 oktober 2016. Het is lange tijd de enige vape store in Zuid-delta gebleven, die zowel winkeliers als consumenten bedient. De winkel heeft voldoende parkeerplekken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de parkeerruimte. Het biedt ook meerdere vormen van betalingen, zoals creditcardbetalingen, pinbetalingen en contante betalingen.

EZ Vape winkel is trots op de service van de klanten en in het waarborgen van maximale klanttevredenheid. De winkel biedt E-juice producten, vape kits, kruiden, pods en coils, tanks en rebuildables, batterijen, en andere vape accessoires. Retailers zullen zich moeten aanmelden bij een groothandel portal om wholesale diensten te ontvangen.

Website: https://ezvape.com/vape-shop-locations/ez-vape-sumas/

Adres: 2070 Sumas Way Unit #111, Abbotsford, BC V2S 2C7, Canada

Contact:+1 778-880-1809

7.ULTRA Eliquid-Canadese e-vloeistof fabrikanten groothandelaar

Ultra Eliquids labs is een in Canada gevestigde fabrikant en distributeur van alle vape producten. Het is bekend om enkele van de beste smaken van vape sappen ooit bekend in de vape markt te bieden. Hun belangrijkste doel is om de beste kwaliteit e-liquid te maken die ongeëvenaard is. Zoals vermeld, Ultra Liquid opereert ook als groothandel. U kunt hun groothandelsportalbezoeken en winkelen voor enkele van de beste vape producten die u ooit kunt bedenken.

Website:https://www.ultraeliquid.com/

Adres:Shawnigan Lake Rd, British Columbia V0R, Canada, Canada

Contact:+1 250-929-1900

8.DashVapes Burnaby E-sigaretten & Vape-sapin BC

Dashvapes is een andere grote leverancier van vape producten. De winkel is gevestigd in Burnaby en biedt meer dan driehonderd smaken van e-juices. De winkel is ook gespecialiseerd in het distribueren van compliant en lab-gecertificeerde vape producten. Als je een nieuwe retailer in de vaping industrie bent en je weet niet wat je moet bestellen, zal Dashvapes van grote hulp zijn. Hun deskundige support team zal je door alle basisprincipes rijden en je de informatie geven die je moet weten over de vape industrie. Sommige van de producten die je in de winkel zult vinden zijn e-liquids, vape kits en Mods, tanks en benodigdheden, batterijen en opladers, en doe-het-zelf benodigdheden.

Website:https://www.dashvapes.com/burnaby-vape-shop-e-cigarette-e-liquid-stores?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=local&utm_content=Burnaby

Contact:+1 604-628-7274

Adres:106-8288 N Fraser Way, Burnaby, BC V3N 0E9, Canada

9. Westone Distributie- Betrouwbare puff pipes en Vape distributeur in BC, Canada

Weston distributie is in het bedrijfsleven sinds 1995. Het vertegenwoordigt de beste glasblazers in British Columbia en Canada in het algemeen. Het heeft altijd geprobeerd om zijn klanten te bedienen met de beste producten. Het bedrijf is 100% Canadees eigendom. De winkel biedt verschillende producten zoals accessoires, vaporizers, grinders, vloei, trays, en vele anderen.

UPENDS is wereldwijd exclusief distributeur

Bent u op zoek naar een Vape Shop? Probeer UPENDS! Wij hebben een brede selectie van producten, en wij zijn een van de snelst groeiende vape bedrijven in de wereld. U zult zeker goede winsten maken door het starten van een Vape franchise met UPENDS.

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)