z

Search

  z
  z

  Lijst van 12 Beste Vape Groothandelaren en Distributeurs in Canada- Groothandel Wegwerp Vape

  Lijst van 12 Beste Vape Groothandelaren en Distributeurs in Canada- Groothandel Wegwerp Vape

  Naam van de groothandelaar/dealer

  Hoofdproducten

  Plaats

  Vape winkelcentrum groothandel

  E-Cigs, Vape kits, E-liquids, Tanks, Pods, Coils, Mods, batterijen, vaporizers, BC-conforme producten

  Vaughan, Ontario, Canada

  VapeNorth Distributie en Magazijn

   

  Pods, vape apparaten, disposables, vrije base e-liquids, zout nicotine e-liquids, BC-conforme producten, andere accessoires

  Ontario, Canada

  Pacific Smoke International Inc

  Vape-apparaten, vape-accessoires, e-liquids, kruiden- en cannabisgerelateerde producten

  Ontario, Canada

  Horizon Distributie

  Ejices, Vape apparaten, Verstuivers, Accessoires, Glas, tanks, batterijen, laders, enz.

  Edmonton, Alberta, Canada

  Echte Vapes

  Breeze rook, ZPODS, Envi Boost, Allo 1500, Allo Ultra

  Windsor, Ontario, Canada

  Valiant distributie Inc

  Waterpijpen en -tuigen, Pijpen, E-Rigs, Vaporizers, kruidenbenodigdheden, vape-accessoires

  Alberta, Canada

  DashVapes Burnaby

  e-liquids, vape kits en Mods, tanks en benodigdheden, batterijen en laders, en doe-het-zelf benodigdheden

  Burnaby, Brits-Columbia, Canada

  B&A Distributeurs

  E-juice merken, Salt Nic, Pods, apparaten, en accessoires

  Regina, Saskatchewan, Canada

  Smokevape.nl

  Apparaten, pods en disposables, e-juices, vaporizers, pijpen, e-juices, bubblers, en rigs,

  Ontario, Canada

  Rivier Stad Vapes

  E-vloeistoffen, Pods, hardware, Vape-accessoires

  Alberta, Canada

  Theravape

  E-vloeistoffen, vape kits en mods, vervangende coils en pods, tanks, RDA, RTA, accessoires, en Herb vaporizers

  Winnipeg, Manitoba, Canada

  Pinnacle distributeurs Inc.

  Rookwinkel benodigdheden, apotheek benodigdheden, verpakking benodigdheden

  Burnaby, Brits-Columbia, Canada

  1.Vape Mall Groothandel:Canadese groothandel leverancier en bulk distributeur van een brede selectie van vape producten

  Vape mall is een van de grootste vape producten groothandel in Ontario. Met Vape mall, kan het bevoorraden van uw winkel nooit een probleem zijn. De winkel schept op van een gekwalificeerd en ervaren team van werknemers wiens kennis van vaping industrie voldoende is. Wees er zeker van om de hulp te ontvangen die u zou wensen van het team. Vape mall is zonder twijfel uw one-stop oplossing voor alle vaping behoeften van uw retail store.

  Vape mall heeft als doel het verstrekken van de breedste selectie van e-liquids en vape-apparaten. Alle diensten zijn afgestemd op de behoeften van alle retailers te voldoen. Als u een retailer op zoek naar een grote groothandel, kunt u overwegen te werken met vape mall groothandel.

  Website:https://www.vapemall.ca/

  Contact:+1 855-695-7543

  Adres:2-7941Jane St 2e verdieping, Concord, ON L4K 2M7, Canada

  2.VapeNorth Distributie en Magazijn: Canadese distributeur van premium e-liquids

  De primaire missie van VapeNorth is het op de markt brengen en distribueren van vape-producten met hun premium kwaliteit en waarde. De winkel heeft altijd een lange weg afgelegd om ervoor te zorgen dat al zijn e-liquids voldoen aan de industriestandaarden en deze overtreffen-alle e-liquids die de winkel verhandelt, worden vervaardigd in Canada onder de ISO 7 cleanroom. De vape-producten worden vervolgens in het lab getest met behulp van efficiënte apparatuur om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en aan de hoogste normen voldoen.

  VapeNorth kent de risico's die gepaard gaan met het verhandelen van e-liquids. Daarom biedt het een terugkoopgarantie. De missie is om alle risico's te elimineren waarmee retailers te maken kunnen krijgen bij het kopen van vape-producten van hen. Bovendien heeft VapeNorth geen minimale bestelhoeveelheidsbeperkingen op een van zijn producten. Als retailer hebt u die vrijheid nodig om zo veel mogelijk op voorraad te hebben, en dit is waarom u voor Vape North moet kiezen. Distributie.

  Website:http://vapenorth.com/

  Contacten:+1 905-407-8273

  Adres:1657 Main St E, Hamilton, ON L8H 1C7, Canada

  3. Pacific Smoke International Inc:beste Canadese vape & e-juice groothandelaars

  1. Canada en internationaal. Het is een gespecialiseerde vape distributeur die aandacht besteedt aan de distributie van vape gadgets, kruiden vaporizers, e-liquids, en andere vape accessoires.

  Pacific smoke international poogt zijn globale klanten te helpen de risico's van het behandelen van overzee vape transacties te beheren. De voordelen van het kopen van uw vape voorraden van pacific smoke international zullen u immens helpen uw vape kleinhandelszaak groeien.

  Haar populariteit is vooral beïnvloed door haar inzet voor de distributie van Aspire, Vaporesso, en innokin producten, zowel in Canada en op een wereldwijde schaal. Haar partnerschap met de top vape merken en fabrikanten zoals Voopoo, rook, onder anderen, geeft het ook een concurrentievoordeel ten opzichte van andere distributeurs.

  Website:https://www.pacificsmoke.com/

  Contact Information:+16475573308

  Adres:RJJW+P2 Markham, Ontario, Canada

  4.Horizon Distribution:Canada's grootste distributeurvanhoogwaardige e-sigaretten, e-liquids, en vape accessoires

  Horizon Distribution is een uitstekende distributeur van vape-producten in Canada. Het is een vertrouwde distributiebron waar de meeste detailhandelaren nu op vertrouwen. Het is populair om zijn e-sigaretten van hoge kwaliteit, e-liquids, en vape-accessoires zoals glas, batterijen en opladers. Het handelt met de beste vape-merken in de industrie. Dergelijke merken zijn onder andere Kendo, Aspire, Boba, Efest, Smok, en anderen.

  Als groothandelaar heeft Horizon Distribution veel zorg besteed aan het opbouwen van een sterke, efficiënte en betrouwbare toeleveringsketen. Het bedrijf besteedt ook voldoende aandacht aan het onderhouden van sterke klantenrelaties. Horizon Distribution heeft de beste en concurrerende prijzen in de branche. Als detailhandelaar bent u erop gebrand winst te maken, en Horizon Distribution zal u daarbij helpen door u betaalbare producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Wat kunt u nog meer van een vape-distributeur verlangen?

  Horizon Distribution is gevestigd in Edmonton, Alberta, en houdt zich vooral bezig met de distributie van vape-producten door het hele land en overzee.

  Website:https://www.horizondistro.com/

  Adres:4912 87 St NW, Edmonton, AB T6E 0V3, Canada

  Contact:+1 780-482-3419

  5.Genuine Vapes:Canadese vape groothandelaar van vape en rook producten

  Genuine Vapes is een vape- en rookbedrijf gevestigd in Windsor, Ontario, Canada. Het is een van de toonaangevende distributeurs van vape-producten, die voornamelijk handelen in Allo 1500, Allo Ultra, ZPODs, Envi Boost, en Breeze smoke.

  Zoals de naam al doet vermoeden, is het bedrijf Genuine vapes gebaseerd op het principe van het distribueren van echte vape producten tegen hun beste kwaliteiten. Hun belangrijkste doelstelling is om hun groothandelsklanten te voorzien van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen. Detailhandelaren die werken met Genuine vapes zijn verzekerd van de geweldige business-to-business ondersteuning die ze verdienen. Dus, of u nu een bestelling doet, of een after-sales zorg aankaart, u bent er zeker van om binnen de kortst mogelijke tijd de hulp te krijgen die u verdient. Merk op dat Genuine vapes hun benodigdheden rechtstreeks bij de fabrikanten inkoopt. Als zodanig is kwaliteit een zekerheid.

  Het staat ook bekend om het leveren van meer dan zestig unieke Zpod smaken. Het vlekkeloze, eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken online bestelsysteem zal uw winkelervaring uitstekend maken. Winkeliers in Canada kunnen ook genieten van gratis verzending. Bovendien biedt het meerdere betaalmogelijkheden. U heeft een leverancier nodig die al deze dingen doet, en daarom zal genuine vapes een uitstekende optie voor u zijn.

  Website:https://genuinevapes.ca/

  Adres:1825 Walker Rd, Windsor, ON N8W 3P3, Canada

  Contact:+1 519-971-9398

  6. Valiant Distribution Inc: Canadese groothandelaar en distributeur van vape-producten

  Valiant Distribution ontstond in 2010 onder RGR Canada Inc. Het heeft zichzelf gevestigd als een groothandel-distributiebedrijf dat vape-producten aanbiedt aan detailhandelaren in heel Canada. Bij de oprichting handelde Valiant Distribution in verschillende vape-producten van topkwaliteit. Dergelijke producten omvatten waterpijpen, vaporizers, hennepproducten, e-juices, vape-accessoires, naast vele anderen.

  Sinds de oprichting in 2010 is Valiant Distribution op een reis geweest van het brengen van hete en nieuwe gelicenseerde vape producten naar de steeds veranderende vape markt. De distributeur is nu van plan om zijn werkgebied in de toekomst nog verder uit te breiden. Zo is het van plan om meer variëteiten en vape producten te introduceren dan welke andere groothandelaar of distributeur dan ook.

  Een ding dat u moet weten over Valiant Distribution is dat het het grootste belang hecht aan de kwaliteit van het product. Daarom selecteert het alleen de hoogste kwaliteit vape producten. Het heeft ook samengewerkt met andere gerenommeerde merken en leveranciers om ervoor te zorgen dat alle retailers krijgen wat ze nodig hebben.

  Website:https://valiantdist.ca/collections/bongs-rigs

  Contact:+1 855-747-6420

  Adres:11127 15 St NE Unit 111, Calgary, AB T3K 2M4, Canada

  7.DashVapes Burnaby E-sigaretten & Vape-sapin BC

  Dashvapes is een andere grote leverancier van vape producten. De winkel is gevestigd in Burnaby en biedt meer dan driehonderd smaken van e-juices. De winkel is ook gespecialiseerd in het distribueren van compliant en lab-gecertificeerde vape producten. Als u een nieuwe retailer in de vaping industrie bent en u weet niet wat u moet bestellen, zal Dashvapes van grote hulp zijn. Hun goed geïnformeerde support team zal u door alle basisprincipes rijden en u de informatie geven die u moet weten over de vape industrie.

  Sommige van de producten die u vindt in de winkel zijn e-liquids, vape kits en Mods, tanks en benodigdheden, batterijen en laders, en DIY benodigdheden.

  Website:https://www.dashvapes.com/burnaby-vape-shop-e-cigarette-e-liquid-stores?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=local&utm_content=Burnaby

  8.B & A Distributors Een familiebedrijf voor al uw vapingbehoeften.

  B & A Distributors is een bedrijf gevestigd in Regina, de provincie Saskatchewan in Canada, dat zich bezighoudt met de distributie van vape-producten. Het bedrijf werd opgericht in 2018. Het primaire doel voor de oprichting was om rokers te helpen stoppen met roken door hen een gezonder alternatief voor roken te bieden-het bedrijf majors in de distributie van E-sigaretten apparaten die automatisch door inhalatie. Het bedrijf is dus een perfecte oplossing voor retailers die voorraden willen kopen voor vape-winkels. Als u een retailer bent en betaalbare vape-benodigdheden wilt vinden, bent u bij B & A Distributors aan het juiste adres.

  Website:https://b-a-distributors-a-family-company.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

  Adres:Regina, SK S4T 5P2, Canada

  Contact:+1 306-533-4265

  9.Smokevape.ca - NIBO DistributieSmoke en vape accessoires distributeur

  Smokevape.ca is een van de grootste vape producten distributeur in Ontario. Het is eigendom van Nibo distributie. De B2B en B2C distributeur distribueert vape producten zoals vape pennen, pods, handpijpen, waterpijpen, oliebranders, wegwerp vapes, vape pennen, en andere vape producten.

  NIBO distributie heeft altijd bekend gestaan om het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen, en Smokevape.ca is niet anders. Smokevape.ca legt de nadruk op het leveren van snelle en klantvriendelijke diensten tegen de laagst mogelijke prijs. Het streeft ernaar om aan de behoeften van de klant te voldoen en hen tevreden te stellen.

  Website:https://www.smokevape.ca/how-do-i-apply-for-a-wholesale-account/

  Adres:600 Clayson Road North York - ON, M9M2H2 - Canada

  Contact:(416) 781-0307

  10. River City Vapes: Canadese groothandelaar en distributeur van vape producten

  Heeft u een detailhandel vape winkel, en zou u vape producten willen kopen? River City Vapes zou een antwoord op alle vragen voor uw detailhandel kunnen zijn. Er zijn tal van redenen waarom u River City Vapes zou moeten kiezen voor uw vape behoeften. Ten eerste heeft de winkel niet de belachelijke minimale bestelhoeveelheden zoals de meeste groothandels doen. Ten tweede legt de winkel geen enorme verzendkosten op aan detailhandelaren. In feite zijn er geen verzendkosten bij betrokken.

  Bovendien staat River City Vapes bekend om zijn vlekkeloze winkelervaring. Als zodanig zijn klantvertragingen en lange wachttijden dingen die u nooit zult meemaken bij River City Vapes. Hun concurrerende prijsmodellen zullen u ook veel geld besparen op bestellingen van grote hoeveelheden. Als u op zoek bent naar een one-stop vape distributeur, zou River City Vapes de bestemming voor u moeten zijn.

  Website:https://www.rivercityvapes.com/

  Contact: +1 587-524-8273

  Adres:16729 127 St NW, Edmonton, AB T6V 1B1, Canada

  11.TheraVape: Canadese groothandelaar en distributeur van vape-producten

  TheraVape is een andere grote E-liquid groothandel in Manitoba, Canada. De winkel heeft een lange weg afgelegd om een van Winnipeg's toonaangevende brick-and-mortar en online winkels te worden. De winkel bedient massa's klanten in heel Canada.

  De winkel is altijd op zoek naar nieuwe groothandel partners, en de eisen zijn vrij eenvoudig. Alles wat je nodig hebt om een van hun retailers is een geregistreerde vape shop bedrijf en zijn goede mensen met goede bedoelingen. Hun e-vloeistof flessen zijn goed in overeenstemming met Boll S5 eisen. Het betekent dat het worden van een groothandelaar met TheraVape zal een perfecte rit die niet met zich meebrengt borstelen schouders met de autoriteiten. Nogmaals, retailers zijn niet verplicht om contracten te ondertekenen. Alles wat ze nodig zullen zijn om te geven is de geldige zakelijke naam, telefoon contact, fiscaal nummer, en een korte beschrijving van de vape winkel. Sommige van de vape producten die de winkel biedt zijn e-vloeistoffen, vape kits en mods, vervanging coils en pods, tanks, RDA, RTA, accessoires, en Herb vaporizers.

  Website:https://theravape.net/pages/wholesale

  Adres:346 Keewatin Street, Winnipeg MB R2X 2R9

  Contact:+1 431-999-8273

  12. Pinnacle distributeurs Inc: BC's nummer een rookwinkel en apotheek leverancier

  Als u op zoek bent naar een geweldige vape-producten distributeur in British Colombia, moet u de zorg het maken van een stop bij Pinnacle distributeurs. Het is de nummer een rookwinkel en dispensarium leverancier die een breed scala aan vape-producten biedt. De groothandel neemt de behoeften van hun klanten met de ernst die ze verdienen.

  Hun nummer één doelstelling is om vape-retailers te voorzien van een verscheidenheid aan kwaliteitsvape-producten en verpakkingsoplossingen die u zullen helpen geld en tijd te besparen terwijl u uw klanten tevreden houdt. Pinnacle distributors Inc heeft zijn klanten tot hun topprioriteit gemaakt. Ze begrijpen ook de steeds veranderende trends in de vape-industrie, en ze zullen er ook naar streven om de trends voor te blijven.

  Website:http://wholesalepinnacle.com/

  Contact:+1 604-563-5663, info@wholesalepinnacle.com

  Adres:2172 Douglas Road, Burnaby, BC, Canada, British Columbia

  UPENDS is wereldwijd exclusief distributeur

  Bent u op zoek naar een Vape Shop? Probeer UPENDS! Wij hebben een brede selectie van producten, en wij zijn een van de snelst groeiende vape bedrijven in de wereld. U zult zeker goede winsten maken door het starten van een Vape franchise met UPENDS.

  Klik hier om onze partner te worden:

  Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

   

  UpBar RS Disposable Vape(Newest)

  AGE VERIFICATION

  To use the UPENDS website you must be aged 21 years or over. Please verify your age before entering the site.