WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Leap Vape: De ultieme gids voor soorten Leap Vapor Device- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 57 | Danielle Alhiraki

We hebben een lijst van verschillende leap vape momenteel op de markt die u gemakkelijk kunt kopen. Echter, moeilijke taken komt bij het beslissen over het kiezen van de beste te kopen. Tijdens ons onderzoek, we geland op leap vape en beschouwd als het beste. Waarom hebben we noemen het als de beste leap vapor apparaat?

Wij beschouwen leap vapor apparaat als zeer intuïtief, draagbaar, heeft een elegant ontwerp, gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar. De ideale vape apparaat kan u voorzien van consistente gladheid met een duurzame oplaadbare levensduur van de batterij. Het beschikt ook over een zeer discrete grootte, waardoor het geschikt pod mod die beginners kunnen gebruiken.

Daarom nemen we een recensie van de leap vape en verwelkomen u aan boord, zodat u meer kunt leren.

Wat is Leap Vape?

Deze vraag blijft kritisch bij nieuwe mensen in de industrie van het vaping. Leap vape verwijst eigenlijk naar een draagbaar vaping apparaat dat u kunt 1.5ml voorgevulde Leap Pods passen. De Leap's bouwen is voorzien van een aluminium behuizing die lichtgewicht aanvoelt met een aantrekkelijke stevigheid wanneer in de hand. Het heeft een blauw-grijze behuizing die het apparaat een moderne en subtiele uitstraling geeft.

U koopt het apparaat en de pod-modus afzonderlijk. Het apparaat heeft een ingebouwde oplaadbare batterij met een capaciteit van 400mAh die uw hele dag lang vaping kan aandrijven. U kunt de batterij opladen met behulp van magnetische USB-oplaadcode inbegrepen in de verpakking. De oplaadcode kan gemakkelijk aansluiten en loskoppelen van het apparaat met een magneet. De afwezigheid van inzet oplaadpoort geeft verder gestroomlijnd uiterlijk aan het apparaat.

De compatibele 1,5ml pods van het ideale apparaat wordt geleverd in 2,4% of 4,8% nicotine sterktes. Dit kan bieden perfecte gladheid met dichtere damp hits van uplifting inhoud van nicotine. De pods functies afdichting van morserij bewijs dat problemen van vape sap morsen terwijl on the go vaping behandelt.

Kenmerken van Leap Vape

Verschillende aspecten hebben veel te zeggen over uw keuze vape apparaat. Leap Vape heeft de volgende kwaliteitskenmerken:

https://youtu.be/BEkaMXiStZI

Betrouwbaarheid

U heeft ongeveer $19,99 nodig om alleen het nieuwe Leap Vape apparaat te kopen en de pod modus apart. Daarna koopt u de e-juice smaak van uw keuze die u toevoegt zodra de pod leeg is.

U hoeft dus geen nieuwe vape pods te kopen na het legen van de Leap voorgevulde pods. Maar u moet wel een idee hebben over hoe u de vape pod moet hervullen. Als u geen idee heeft over hoe u moet hervullen, zullen we dat deel later in deze review behandelen.

Kwaliteit ontwerp

Leap Vape heeft een ontwerp dat lijkt op een pen. Zoals eerder aangegeven is dit vape-apparaat volledig omhuld met aluminium. Hierdoor ligt het behoorlijk stevig in de hand en is het licht van gewicht. De behuizing heeft een blauw-grijze kleur om het apparaat die subtiele uitstraling te geven.

Twee verschillende kits

Leap wordt geleverd met compatibele pods van 1,5 ml in zowel 2,4% als 4,8% nicotinesterkte. Dit garandeert een dichte damp met een sensationeel nicotinegehalte. De pods hebben een unieke lekvrije afdichting om mogelijke problemen met het morsen van uw favoriete vape sap op te lossen.

1.8ohm roestvrijstalen coil

De roestvrijstalen coil voegt stevigheid toe aan het vape-apparaat in tegenstelling tot de keramische of plastic gemaakt. Dit zorgt voor een constante en langdurige warmte en afgifte van bevredigende e-vloeistof.

Magnetisch opladen via USB

De Leap Vape bevat ingebouwde oplaadbare batterij met een capaciteit van 400mAh die de hele dag kan zorgen voor vaping. U laadt de batterij op met behulp van de meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel. De meegeleverde oplaadkabel kan gemakkelijk worden aangesloten of losgekoppeld van het vape-apparaat met magneet. Het apparaat heeft een geavanceerd gestroomlijnd ontwerp omdat het niet beschikt over de inzet oplaadpoort.

Specificaties van Leap Vape Device

1.80hm roestvrijstalen coil

Magnetische USB oplaadkabel

400mAh batterijcapaciteit

1.5ml leap pre-fill pods compatibiliteit

Op nicotinezouten gebaseerd peulsysteem

Voor- en nadelen van Leap Vape

Voordelen

Nicotine en sap opties

Heeft veel gestroomlijnd ontwerp

Nogal stevig

Gemakkelijk te gebruiken

Lichtgewicht en zeer draagbaar

Minpunten

Batterijcapaciteit niet veel aangenamer

Pods worden apart verkocht

Leap Vape Beoordelingen: Is Leap Vape Goed?

is een goed vaping apparaat dat u gemakkelijk in uw zak kunt schuiven. Het heeft een gestroomlijnd ontwerp met vensters aan de zijkant van het apparaat gebouwd die het niveau van uw resterende vape sapniveau aangeeft.

Volledige kit van Leap Vape kan omvatten het apparaat zelf, de disposables Leap Go en Leap Pods.

Leap Go

Dit heeft dezelfde voldoening als nicotine zout smaken in Leap Vapor pods. Het heeft een extra voordeel van gebruiksgemak, gemakkelijk mee te nemen en kan worden weggegooid. U kunt reizen met het waar u ook gaat of doe andere huishoudelijke boodschappen thuis. De Leap Go biedt nicotine sensationele tevredenheid binnen in uw eigen handen op elk gewenst moment.

Leap Pod Smaken

Ze omvatten:

Georgia Tobacco Pods

Kentucky Tabak Pods

Kentucky Menthol Pods

Carolina Tabak Pods

Ruw gesneden tabak Pods

Mentholpeulen

Georgia Tabak Pods

Een pak van twee en compatibel met Leap Vapor apparaat. Het is een klassieke tabak smaak geschikt voor Leap Vape apparaat. Bevat 1,5ml vloeistof en wordt geleverd in 48mg en 24mg nicotinegehalte dat volledig kan voldoen aan uw nicotine buzz.

Carolina Tobacco pods pakket van twee biedt een schat aan favoriete gladde tabak smaak met krachtige nicotine hit. U ontvangt duidelijke tabak smaak die kan zorgen voor alle vapers.

Kentucky Tabak Pods

Wordt ook geleverd in twee die perfect past op uw Leap Vape apparaat. Het heeft nicotinezouten formulering met een rijkdom aan tabak smaak. Heeft 1,5ml vloeibare inhoud en gemakkelijk verkrijgbaar in 2,4% of 4,8% nicotine sterkte.

Rough-cut tabak pods wordt geleverd in twee die u kunt comfortabel passen op uw Leap Vape apparaat. Je hebt een rijke smaak van zowel light als air-cured burley tabak. Het heeft ontspannend vaping effect en niet een overweldigende een.

Een pakje van twee Menthol Pods is voorzien van een formule van nicotinezouten die 1,5 ml vloeistof bevat. U vindt ze in nicotinesterktes van 2,4% of 4,8% nicotine met een verkoelende sensatie. Dit kan uw nicotine buzz volledig verjongen.

De Kentucky menthol pods tenslotte geven dezelfde sensatie als de originele Kentucky pods maar dan met menthol smaak toegevoegd. U krijgt een gevoel van verkwikking.

Veelgestelde vragen over Leap Vape

Moet u tekenen voor uw levering?

In verband met de vastgestelde PACT Act regels heeft u een handtekening van een volwassene nodig om de zending doorgang te laten vinden. Bij aflevering dient u uw persoonlijke ID te tonen aangezien niemand anders in uw naam kan tekenen.

Is de verzending ook buiten de USA?

Niet echt. De zending ligt binnen het grondgebied van de USA, maar ons zusterbedrijf kan de producten naar de rest van de Europese landen verzenden.

Welke leeftijd moet men hebben om bestellingen te doen?

Om toegang te krijgen tot de diensten van deze en andere gerelateerde producten, moet u de leeftijd van 21 jaar of ouder hebben bereikt.

Hoe laad ik mijn Leap Vape apparaat op?

Het Leap Vape apparaat gebruikt de magnetische USB kabel om de 400mAh batterij op te laden. Het apparaat kan een ruime lading vasthouden waar u de hele dag mee vooruit kunt. U sluit de magnetische oplaadkabel snel aan op de batterij unit om een eenvoudig oplaadproces te voltooien. U kunt gemakkelijk onderweg of thuis opladen.

Hoeveel trekjes heeft een Leap Vape?

Elke druppel van de e-vloeistof gaat ongeveer 7 trekjes mee. Dat betekent dat 2 druppels gelijk staan aan één sigaret met een totaal van 14 trekjes. Een ml e-vloeistof kan in totaal 20 druppels bevatten.

Hoe kan ik zien of mijn Leap Vape apparaat volledig is opgeladen?

Wanneer u de Leap Vape op de stroom aansluit om op te laden, toont het een LED-lampje dat meestal rond de oplaadpoort zit. Tijdens het opladen blijft het lampje in constante rode kleur en verandert in groen wanneer het volledig is opgeladen. Zodra uw Leap Vape groen wordt, koppelt u het apparaat eenvoudig los van de oplader.

Waarom ruikt mijn Leap Vape naar brandlucht?

Dit kan het gevolg zijn van het inschakelen van het apparaat op hoog vermogen. In het begin van uw vaping ervaring, is het raadzaam om het apparaat te starten op laag vermogen modus. U kunt dan aanpassen naar hoog vermogen modus naarmate u verder gaat met uw vaping. Nogmaals, als u de wick niet volledig laat absorberen e-juice voordat u begint met vaping, kunnen de hits ruiken verbrand.

Over UPENDS

UPENDS heeft nieuwe vape apparaten uitgebracht om toe te voegen aan de reeds bestaande. U kunt de Uppen Plus, UPOX of Uppor kopen.

Ze bieden u damp van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. U kunt UPENDS producten gemakkelijk opnemen in uw vaping ervaring. Wij zoeken wederverkopers van onze producten in de hele wereld.

Conclusie

De leap vape(leap vapor device) apparaat kit biedt u consistente zachtheid, smaak en nicotine tevredenheid. U krijgt dit van de nicotinezout voorgevulde pods samen met intelligent ontworpen apparaten. Het heeft langdurige oplaadbare batterij en wordt geleverd in discrete, waardoor het een uitstekende pod mod voor zowel beginners als professionele dampers.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)