WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Landen waar vaping illegaal is 2021:(Verbod Wetten Lijst van Vaping) - Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 249 | Danielle Alhiraki

Verschillende landen hebben verschillende regels voor de toelaatbaarheid van vaping. In sommige landen is het gebruik ervan volledig verboden en illegaal, in sommige andere landen mag je vapen maar is verkoop en invoer streng verboden, en in weer andere landen mag je het niet gebruiken, verkopen of zelfs importeren. Het is essentieel om de landen te kennen waar vaping verboden is en illegaal geacht wordt, zodat je op je hoede kunt zijn als je daar op reis bent. In dit artikel zullen we kijken naar de landen waar vaping illegaal is 2021: (Ban Laws List of Vaping).

1. Waarom de meeste landen verbieden vaping

Veel landen hebben besloten om vaping te verbieden om bijna dezelfde redenen. De sterkste van al deze redenen worden sterk beïnvloed door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De WHO is van mening dat vaping op lange termijn schade aan de longen en de inname van nicotine is zeer schadelijk. Dit leidde tot de beslissing van veel landen om het te verbieden, ook al kan veel belastinginkomsten gemakkelijk worden gegenereerd uit de verkoop ervan.

Een andere reden waarom sommige landen er sceptisch tegenover staan is het feit dat er tot nu toe geen volledig wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan om de volledige veiligheid ervan aan te tonen. Onderzoek naar de veiligheid van vaping is niet zo eenduidig geweest, zodat veel instanties verdeeld zijn over de veiligheid ervan of niet. Het feit dat de meeste regeringen niet de hand hebben gelegd op deze voor alle partijen aanvaardbare wetenschappelijke onderbouwing is van invloed.

De recente stijging van het aantal middelbare scholieren en studenten die vaping hebben ingevoerd is ook alarmerend, omdat deze studenten meestal niet de wettelijk toegestane leeftijd om te vapen en het is meestal het veroorzaken van hen veel kwaad dan goed.

2. Lijst van Vape Juice Ban Wetten.

Opgemerkt moet worden dat de wettelijke leeftijd die moet worden bereikt voordat je mag vapen in de meeste landen is de leeftijd van 21. Elke persoon onder de 21 jaar wordt geacht illegaal te vapen en dat is de reden waarom je zou zien dat de meeste standaard online winkels ervoor te zorgen dat ze uw leeftijd scrutinize voordat u toegang tot hun website hebben kunt.

Vape sap Ban Wetten variëren van land tot land. In sommige landen, vaping is legaal om te gebruiken, maar illegaal te verkopen, in sommige andere landen, bent u beperkt van vaping in het openbaar. In sommige landen ook, Vaping kan worden gebruikt en verkocht, behalve voor nicotine-bevattende vloeistoffen, terwijl in sommige andere is het zeer Illegal om te gebruiken en ook Illegal te verkopen. Andere paar landen achten het zowel Legal te gebruiken en te verkopen. Hier is een samengevatte lijst van vape sap verboden volgens verschillende landen:

2.1 Landen waar vaping legaal is om te gebruiken maar illegaal om te verkopen

2.1.1 Amerikaanse landen

In Argentinië is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Brazilië is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Antigua en Barbuda is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Colombia is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Chili is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Mexico is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Panama is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Suriname is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Uruguay is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Venezuela is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

2.1.2 Afrikaanse landen

In Ethiopië is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Mauritius is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In de Seychellen is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Oeganda is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

2.1.3 Aziatische landen

In Bhutan is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Brunei is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In India is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Maleisië is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Nepal is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop (het gebruik ervan is ook verboden in het openbaar)

In Sri Lanka is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Thailand is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Turkmenistan is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Turkije is vaping legaal in het gebruik maar illegaal te koop.

2.1.4 Landen in het Midden-Oosten

In Egypte is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Iran is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Koeweit is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Libanon is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

In Oman is vaping legaal in het gebruik maar illegaal in de verkoop.

2.2 Landen waar het legaal is om te gebruiken en te verkopen, behalve de verkoop van Nicotine-bevattende vloeistoffen zijn verboden

In Japan is het legaal om te vapen, het is legaal om vaping materialen te verkopen, behalve een vloeistof die Nicotine bevat (omdat men gelooft dat nicotine schadelijk is).

In Maleisië is het legaal om te vapen, het is legaal om vaping materialen te verkopen, met uitzondering van een vloeistof die nicotine bevat (omdat men gelooft dat nicotine schadelijk is).

In Australië is het legaal om te vapen, is het legaal om vaping materialen te verkopen, met uitzondering van een vloeistof die nicotine bevat (omdat men ervan overtuigd is dat nicotine schadelijk is).

2.3 Landen waar het zowel illegaal is om te gebruiken als te verkopen

In Nicaragua is het ronduit illegaal om te vapen of om te handelen in alle koop- en verkoopactiviteiten met betrekking tot vapes.

In Gambia is het ronduit illegaal om te vapen of om te handelen in alle koop- en verkoopactiviteiten met betrekking tot vapes.

In Cambodja is het absoluut illegaal om te vapen of te handelen in alle koop- en verkoopactiviteiten met betrekking tot vapes.

In Oost-Timor is het ronduit illegaal om te vapen of om te handelen in alle koop- en verkoopactiviteiten met betrekking tot vapes.

In Noord-Korea is het ronduit illegaal om te vapen of om te handelen in alle handelingen van koop en verkoop met betrekking tot vapes.

In Myanmar is het ronduit illegaal om te vapen of om te handelen in alle handelingen van koop en verkoop met betrekking tot vapes.

In Singapore is het ronduit illegaal om te vapen of om te handelen in alle handelingen van koop en verkoop met betrekking tot vapes.

In Vaticaanstad is het ronduit illegaal om te vapen of om te handelen in alle koop- en verkoopactiviteiten met betrekking tot vapes.

In Qatar is het ronduit illegaal om te vapen of te handelen in alle koop- en verkoopactiviteiten met betrekking tot vapes.

2.4 Land waar het legaal is om te gebruiken en te verkopen

In de Verenigde Staten is het legaal om te vapen en zijn er ook bedrijven die vapen, maar met een uitzondering dat elk product dat na 8 augustus 201 is geproduceerd, illegaal is om te gebruiken of te verkopen (volgens de FDA is elk product dat na8 augustus 2016 is geproduceerd, verboden).

In Bangladesh is het legaal om te vapen en ook om zaken te doen met vape.

Het is goed dat u hoge kennis van de regelgeving begeleiden vaping in elk van deze landen vooral wanneer u van plan bent om er te reizen. Dit komt omdat de meeste van de landen waar vaping is verboden of de verkoop van vapes worden geacht legaal, hebben zeer strenge straffen voor iedereen die deze wetten overtreedt. Sommige van deze landen leggen echt enorme boetes op aan mensen die zich niet houden aan deze wetten en sommige landen gaan zelfs tot de mate van het verklaren van federale gevangenisstraffen op de overtreders- ja, het is zo ernstig!

Het is goed om te worden op de uitkijk, zodat men niet zou eindigen met behulp van de waarvan vakantie vakantie in de gevangenis als gevolg van het schenden van vape wetten.

3. Wil je geweldige en legale vape sap smaken? Probeer UPENDS!

3.1 UPPEN

Uppen

Upcott

Probeer het controleren van de producten op UPENDS.com. Als u op zoek naar een unieke en intrigerende vaping ervaring gemakkelijk toegankelijk zijn tegen groothandelsprijs te ervaren.

UPENDS.com is een van de beste bedrijven die u voorzien van de beste-vaping apparaten tegen groothandelsprijzen. Hun producten zijn prachtig ontworpen en zeer draagbaar om overal mee naartoe te nemen, dit maakt ze erg handig en veilig om te gebruiken ook. Je krijgt om de beste vaping ervaring te genieten tegen echt betaalbare prijzen.

UPENDS, het opkomende e-sigaret merk is momenteel wereldwijd agenten aan het werven...

4. Conclusie

Hoewel veel mensen zich al realiseren dat vaping veel voordelen heeft die veel zwaarder wegen dan de weinige nadelen, zijn veel landen nog steeds onvermurwbaar gebleven over het verbod op vaping in het openbaar, en in sommige landen ook privé, zelfs met het feit dat de hoeveelheid gegenereerde belastinginkomsten op vapes en haar materialen alleen al een enorme som is die zeer nuttig is voor de overheid. Het is daarom zeer belangrijk dat u weet welke wetten elk land heeft met betrekking tot vaping, vooral de landen waar u woont of de landen waar u een reis naar toe plant. Daarom hebben we dit beknopte artikel voor u samengesteld. Als u op zoek bent naar een winkel die zich bezighoudt met kwalitatieve en zeer legale vape materialen, raden wij u aan om UPENDS.com te bekijken.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)