WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Kuli Vape Pen. Een overzicht en instructiegids over de Kuli Vape Pen- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 64 | Danielle Alhiraki

Wat is de Kuli vape pen?

De Kuli vape pen is een veelzijdige vaporizer die gebruikt kan worden om oliën en e-liquids te vapen. De pen is voorzien van superdichte afdichtingsmaterialen om het lekvrije ontwerp te versterken en maakt bovendien gebruik van de keramische coil-technologie voor verwarmingselementen.

De Kuli vape pen is ontworpen om gebruikers een meer betrouwbare en handige vape sessie op hetzelfde moment het aanbieden van een verbeterde prestaties die alleen zou worden gevonden in de dure en complexe technologie vape kits.

Kenmerken van de Kuli vape pen

De opslagruimte van de pen is super goed afgesloten en is lekvrij. De pen is stevig en gaat lang mee en kan gemakkelijk worden aangesloten voor gebruik. De lekvrije aard van de vape pen biedt u de meest bevredigende vape ervaring die er altijd voor zal zorgen dat u nooit zonder olie of e-vloeistof komt te zitten

De zeer geavanceerde keramische spoel verwarmingstechnologie in de spoelen zijn zeer efficiënt voor convectionele verwarming van uw stoffen om u te voorzien van een rijke soort damp en van de hoogste kwaliteit.

De instelbare voltage functie van de pen maakt het gemakkelijk om de pen aan te passen voor gebruik tijdens verschillende gelegenheden. De single control power knop is gemakkelijk te gebruiken wanneer u de voltage niveaus wilt regelen.

De pen heeft een micro USB oplaadpoort die goed is voor het verstrekken van een veel gemakkelijkere en handige manier om de batterij van je pen op te laden. Je kunt gemakkelijk rondlopen met de pen en vape waar je maar wilt

510 schroefdraad technologie voor de batterij maakt het makkelijker en handiger om cartridges tanks en andere kamers die compatibel zijn met de pen aan te sluiten

De pen is subliem klein en eenvoudig waardoor het een zeer draagbare en discrete vape pen is. De pen past gemakkelijk in de palm van de hand en met het compacte ontwerp, zijn alle functies goed geoptimaliseerd voor een kwaliteitservaring.

Smaakkwaliteit en levering van de Kuli vape pen

Deze vape pen geeft u een ongeëvenaarde kin van smaak die uniek is ten opzichte van de andere packs. De keramische spoelen zijn verbeterd om het verdampen van oliën te optimaliseren en ze doen het goed in het houden van de smaken als de oliën, zelfs na het vaping voor een lange tijd.

De pennen hebben geen grotere luchtstroom systemen en dit zou kunnen zijn iets waardoor ze achter de grotere pen merken. Met de beschikbare pennen, ze hebben de beperkende en strakke mond tot long luchtstroom systeem dat de damp passeert door middel van een raffinaderij proces waardoor u een rijke, dichtere vaping ervaring die overeenkomt met de vape instellingen die u hebt in de plaats.

De mini-size pen en de enkele knop controle systeem maakt het niet te stoppen als het gaat om prestaties. U kunt eenvoudig tweak uw instelling geven u een prachtige instelling. U kunt de temperatuur van hoge, lage, gemiddelde temperaturen die u een meer extreme damp kwaliteit geven

Gebruik van de Kuli vape pen

Met de enkele premium knop ontwerp voor de pen, de pen is een van de makkelijkste pen op te zetten, te configureren en draaiende te houden. Wat nodig is van u is het aansluiten van de pen op de micro USB opladen dan het plaatsen van het in een oplaadbron om het genoeg stroom te geven.

Het opladen wordt weergegeven door drie gelijktijdig oplichtende indicatoren en wanneer ze uitgaan dan weet je dat je pen volledig is opgeladen. Het is ook eenvoudiger om de pen uit elkaar te halen en in de keramische spoelen binnenin te kijken om ze te vervangen.

Om het apparaat aan te zetten voor gebruik, moet je vijf keer achter elkaar op de aan/uit-knop klikken tot hij oplicht, en om de pen uit te zetten, moet je nogmaals vijf keer op de knop klikken.

U hebt de mogelijkheid om te schakelen tussen de vooraf ingestelde temperatuuropties en u kunt dit doen door drie keer op de aan/uit-knop te drukken en vervolgens één keer om de instelling te vergrendelen.

De draagbaarheid van de Kuli vape pen is een aantrekkelijke eigenschap waarvan u kunt genieten bij het gebruik van deze pen. De pen lijkt op een dikke markeerstift en ermee rondlopen kan nauwelijks alarm slaan. De pen past gemakkelijk in uw handpalmen en u kunt er overal mee naar toe lopen. U kunt hem veilig in uw zak, handpalm en elk compartiment in uw rugzak plaatsen.

Prestaties van de Kuli vape pen

Hoewel de pen iets kleiner is dan verwacht, voelt de pen behoorlijk solide aan en is hij adequaat ontworpen om te voorkomen dat hij zwaar en omvangrijk is. De Kuli vape pen is verkrijgbaar in vele kleuren, waaronder zwart, blauw en andere aanpasbare kleuren. Elk ontwerp van de pen ziet er geweldig uit en hij heeft een zeer duurzame afwerking die mogelijk langer meegaat dan een gemiddelde vape pen.

Elke pen uit de Kuli collectie komt met een batterij die is ingebouwd met een vermogen van 650mAh en kan tot zeven uur per dag meegaan. De keramische spoelen en basis connectoren komen met een olie kamer waar ook het mondstuk aan vast zit. De pen is gemakkelijk op te laden en dit wordt bijgestaan door de USB kabel die is inbegrepen in de aankoop kit.

Het lichaam is een fijn bewerkt cilindrisch apparaat dat slechts één aan/uit-knop heeft die alle operationele taken van een pen afhandelt. De led-indicator bevindt zich rond de batterijknop en kan worden gebruikt om het oplaadniveau, het spanningspercentage en de activiteitsstatus aan te geven.

Hoe stelt u uw Kuli vape pen in?

  1. U moet eerst uw apparaat uit de kit halen en controleren of alles in orde is. Vervolgens schroeft u de basisconnector los en haalt u de plastic basis uit de oliekamer
  2. Vul voorzichtig uw oliekamer bij, het is belangrijk dat u deze voor driekwart bijvult om te voorkomen dat uw apparaat overloopt en morst. Plaats uw kamer terug op de basisconnector voor efficiëntie
  3. Plaats de 510 schroefdraadpatroon terug op je batterij en zet hem vast om ervoor te zorgen dat de coil perfect op de batterij zit
  4. Druk vijf keer achter elkaar op de aan/uit-knop om het apparaat aan te zetten. Als je je temperaturen moet aanpassen, klik dan drie keer snel op de aan/uit-knop en wees zeker van het aantal keer dat je drukt om ervoor te zorgen dat de pen de signalen aanklikt zodat hij niet mist.

Voor- en nadelen van de Kuli vape pen

Voordelen

  • De pen is simplistisch en eenvoudig in gebruik, wat bijdraagt aan de draagbaarheid en discreetheid
  • Met de voltage aanpassingsfunctie kunt u het uitgangsvermogen van de pen regelen waardoor uw vaping ervaring gepersonaliseerd wordt
  • De LED-indicatoren zijn nodig om de gebruiker op de hoogte van de hoeveelheid stroom die wordt uitgevoerd op uw pen
  • De micro USB oplaadpoort is ontworpen om u ultieme vaping tevredenheid
  • De 510 aansluiting schroefdraad is efficiënt voor het aansluiten van de componenten van de pen

Nadelen

  • De 650mAh batterij is niet voldoende voor het gebruik van zo'n energie-intensieve vape pen. Het zal de gebruiker dwingen om vaak te blijven opladen.

Alternatieve Vape: UPENDS

UPENDS Upcott

Een voorgevuld pod systeem van grote waarde

Met de introductie van een innovatieve en eenvoudige structuur, Upcott maakt een einde aan onnodige kosten en geeft u een plezierig vaping alternatief tegen een redelijke prijs.

Voor regelmatige gebruikers van wegwerp kits, heeft Upcott de kosten verlaagd met bijna 50% en het maken van vaping betaalbaar.

Het mondstuk op de Upcott is voorzien van organisch katoen dat lekken, spugen en popping problemen voorkomt. U bent verzekerd van buitengewone kwaliteit met behulp van Upcott.

Conclusie

De Kuli vape pen is een apparaat dat moeilijk is af te keuren, met zijn zeer draagbare kleine formaat en lichtgewicht. Het is een goede optie voor persoonlijk gebruik omdat het discreet is. Dit maakt het gemakkelijk om je vape te gebruiken op elke plek waar je bent. De compatibiliteit met de meeste olie opslagplaatsen geeft je een betere vaping ervaring die je niet zult ervaren met andere vaporizers.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)