WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Kratom Vape Pen. Alles wat je moet weten over Kratom Vape Pen-groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 61 | Danielle Alhiraki

Wat is de kratom vape pen

De Kratom vape pen is een draagbare vaporizer voor droog kruid die wordt gebruikt voor het vapen van droge cannabis toppen. De pen is gemaakt door kratom fabrikanten die zich bezighouden met een heleboel producten voor de gezondheid en ontwikkeling.

De vape pen is fenomenaal en tegelijkertijd uniek vanwege het simplistische ontwerp. De kwaliteit van het apparaat is niet te vergelijken met andere vape pennen. Als gevolg van de geavanceerde technologie die op deze pen wordt gebruikt, krijg je een apparaat met goed gedefinieerde smaken.

De kratom vape pen is solide, net als de andere vapes op de markt. Hij is goed ontworpen om droge kruiden te verdampen op een meer definitieve manier. Dit maakt de kratom vape pen een belangrijke keuze van pen voor mensen die willen vapen op droge kruiden.

De pen zal nog steeds werken voor doorgewinterde vape gebruikers omdat het all inclusive is. De solide structuur van de vape pen heeft een spoelsysteem dat is ontworpen om een goede luchtstroom mogelijk te maken die niet nacht en met een goede weerstand is. Bovendien warmt de pen efficiënt op tot een geschikte snelheid en u zult geen druk op uw longen voelen wat betekent dat uw lichaam veilig is.

Kenmerken van de kratom vape pen

  • Het heeft een 300mAh volledig functionele batterij die compatibel is met de coils
  • De 510 schroefdraad aansluiting voor het onderdeel maakt het gemakkelijk om componenten te bevestigen
  • Heeft een betere coil technologie die de kruiden efficiënt opwarmt
  • U kunt uw temperaturen te selecteren uit de vier meegeleverde pre-instellingen
  • De coils zijn niet vast dus u heeft de keuze om coils te selecteren en te wisselen
  • Het laden van de tank is eenvoudig door het eenvoudige ontwerp

Wanneer u naar de Kratom vape pen kijkt, zult u het ontwerp verwarren met elk ander type vape pen totdat u beter kijkt. De pen heeft een scherp omhulsel materiaal dat de pen batterij veilig omsluit en is gelijkwaardig vergrendeld om destructief en vervelend rammelen te voorkomen.

De pen is ontworpen om de perfecte budget vaping tool die gebruikers zullen vinden handig voor hun dagelijks gebruik. De aantrekkingskracht niveau van de pen kan niet tippen aan wat je zou verwachten van een moderne vape pen. Het heeft benaderd het ontwerp met een simplistische uitstraling en het zou mogelijk kunnen zijn dat ze helemaal gepland voor het hebben van dit. De pen neemt een meer traditionele outlay en hun belangrijkste doel was om zich te concentreren op functionaliteit.

Bij het ontwerp van de pen is gebruik gemaakt van een aluminium behuizing en coating van gemiddelde kwaliteit, van het ontwerp van de behuizing tot de hardware van het mondstuk. De afwerking is metallic zwart en ziet er mooi uit. Als je de pen in je hand houdt, krijg je een licht ruwe textuur, waardoor hij niet gemakkelijk uit je hand glijdt. Je kunt hem moeiteloos meenemen voor dagelijks gebruik.

Toevoegend aan het simplistische ontwerp van de pen dat gemakkelijk te gebruiken is, kozen ze ervoor om één enkele knop te installeren die de activiteit van de rookmachine controleert. Dit apparaat functioneert voor activering en deactivering van de pen en tegelijkertijd kun je het gebruiken om door de temperatuurinstellingen te scrollen. De pen kan je elementen in minder dan tien seconden opwarmen en je kunt je tank gemakkelijk klaarmaken voor actie.

Bouw- en ontwerpkwaliteit van de kratom vape pen

Aan het mondstuk van de pen kunt u zien dat het apparaat al een prachtige vape pen is. Het heeft een voorgemonteerde dab tool die niet gemakkelijk beschikbaar zou zijn in andere vape pennen die onder de prijs- en designcategorie vallen.

Dit gereedschap maakt een groot verschil omdat het u ruimte bespaart bij het dragen van het apparaat. U kunt het mondstuk er gemakkelijk afnemen als u de pen grondig wilt schoonmaken.

Je moet oppassen voor je mondstuk na lang gebruik, want met de droge kruiden, kunnen ze gemakkelijk verstoppen je mondstuk. Verstopte mondstukken betekent dat je zal worden worstelen om puffs te nemen en het kan zelfs nutteloos zijn na een tijdje.

Ook al klinkt deze pen gemakkelijker schoon te maken, je zult hem vaker moeten schoonmaken en het is nog handiger dat je dat doet.

Als we kijken naar de spoel technologie van de Kratom vape pen, krijg je een perfect gemaakte keramische spoel die geen moeite heeft om damp te produceren. De spoel heeft een goede grootte en houdt een goede hoeveelheid droog kruid vast, wat eigenlijk handig zal zijn voor elke gebruiker.

Je moet ook voorzichtig zijn omdat de coils gemakkelijk barsten krijgen op hen wanneer ze vallen. Bij het schoonmaken van uw apparaat zorg ervoor dat de omgeving veiliger is.

Prestaties van de Kratom vape pen

De meeste van de geproduceerde vape pennen voor droge kruiden stellen niet altijd teleur als het op prestaties aankomt. De kratom is een van de pennen die het goed doet. Bij de kratom is het niet nodig het hele ding uit elkaar te halen als je vape omdat het een van de beste hits heeft.

De tanks zijn beter wanneer ze gevuld zijn met een goede hoeveelheid kruiden en het zal u de betere smaak geven. Het vullen van de tank tot aan de rand kan de luchtstroom beperken waardoor het nog moeilijker wordt om iets uit de pen te krijgen. De vrijgekomen damp is warm maar het is niet schadelijk voor uw inwendige organen.

De geproduceerde damp is niet gemiddeld, dus dat betekent dat je iets krijgt wat je geld waard is.

Met zijn ingebouwde 300mAh batterij, zult u niet verkeerd te zeggen dat de kratom vape penis een goede match voor doorgewinterde gebruikers. De batterij is een goede performer als het gaat om het behoud van de hoeveelheid hits geleverd en het bespaart uw batterij op hetzelfde moment.

De batterijcapaciteit is niet een perfecte pasvorm voor de pen omdat het loopt uit snel, zelfs na een volledige lading. De batterij kan echter naar een volledige lading in minder dan een uur dus het is niet slecht na alles.

In het algemeen wordt de pen beschouwd als een van de meest handige vape pennen ooit gebouwd. De pen is zeer verbazingwekkend en het heeft een geschikte grootte die geschikt is voor de markt.

Deze pen zou de beste keuze kunnen zijn om te maken en de kleine en stealthy ontwerpen maken het een belangrijke toevoeging aan vape collecties. De pen kan gemakkelijk worden verborgen en u kunt een paar trekjes nemen voordat de geur u uitverkoopt.

De 510-aansluiting voor de kratom vape pen is compatibel met de cartridges en ze maken uw vaping ervaring de moeite waard. U bent beloofd om de beste kwaliteit te krijgen wanneer u de eerste kratom producten gebruikt.

Voor- en nadelen van de Kratom vape pen

Voordelen

  • De pen is klein en compact van ontwerp, wat goed is voor de draagbaarheid
  • De pen heeft een simplistisch ontwerp dat gemakkelijk te gebruiken is
  • U krijgt vier instelbare pre-sets bij gebruik van de pen waardoor het een perfecte keuze is
  • De buitenkant van de pen is gemaakt van kwaliteitsmateriaal voor een betere grip
  • Het opladen van de pen neemt minder tijd in beslag

Nadelen

  • De dampproductie van de pen is van hoge kwaliteit en valt op
  • De 650mAh batterij zou beter hebben gepresteerd als het meer was geweest
  • De pen moet vaak worden schoongemaakt en onderhouden.

Uppen Plus

Ook de UPENDS Uppen Plus maakt gebruik van dezelfde Etchip coil als de Uppen. Deze coil technologie zorgt ervoor dat je de extreme smaak en ervaring van de Uppen plus krijgt. Het leveren van een originele, frisse en zachte smaak, je krijgt ultieme voldoening vanaf het eerste trekje.

De metalen dop van de Uppen Plus beschermt de e-vloeistof effectief tegen blootstelling aan lucht wanneer deze niet wordt gebruikt. U krijgt dus een frisse, originele smaak, zelfs na een aantal dagen niet vaping.

Conclusie

De kratom vape pen heeft veel verbeteringen ondergaan stop een goede vape pen te worden. De pen heeft een unieke opzet die je het verschil in functionaliteit en betrouwbaarheid zal laten zien. Aangezien de pen een kratom vape pen is, kun je hem alleen voor specifieke doeleinden gebruiken omdat hij is geoptimaliseerd om op bepaalde niveaus te werken.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)