WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Koko Vape: Een gids voor Koko Vape apparaten- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 56 | Danielle Alhiraki

Vaping is nu het nemen van de wereld door een storm door het helpen van veel verslaafden om hun rookgewoonten te veranderen. Ongeveer 7 van de 10 rokers de voorkeur aan stoppen met roken. Dit is een van de beste beslissingen te nemen in het verbeteren van uw welzijn. De meeste sterfgevallen komen als gevolg van roken of meeroken. Vaping helpt bij het beteugelen van het roken ondeugd omdat het minder schade aan uw lichaam dan de traditionele roken.

In deze review hebben we Koko Vape. Volg ons als we nemen u mee door de review.

Wat is Koko Vape?

https://youtu.be/ooSZF9231fs

Koko vape verwijst auto-draw vaping apparaten die u activeert voornamelijk door inhalatie alleen. Ontworpen door Uwell, KOKO vape apparaten zijn zeer draagbaar, gemaakt om comfortabel te passen in uw zak. Uwell produceert een lijn van kwaliteit KOKO vape apparaten om uw vaping behoeften te voldoen. Ze omvatten de Uwell Caliburn KOKO Vape kit, de caliburn G 18W pod systeem, caliburn KOKO Prime Pod Kit, enz.

Bouwkwaliteit en ontwerp van Uwell Caliburn Koko Vape Kit

Uwell Caliburn KOKO Pod kit is een van de best verkopende KOKO vape producten. Het heeft kwaliteit kenmerken die het uniek maakt ten opzichte van andere vape apparaten. Het is in een vorm van een vierkant, het meten van 67mm bij 43mm bij 12mm. het weegt 33g slechts, waardoor het vrij ultra-draagbare vaping apparaat. Wordt geleverd met het sleutelkoord dat kunt u zelfs hangen rond je nek. De cartridge is voorzien van een duurzaam plastic ontwerp.

De Koko heeft een minimalistisch ontwerp dat elke knop mist. Gebouwd met geïntegreerd mondstuk, u direct inhaleren van het vape apparaat.

Deze vape pod kit heeft een zakvriendelijk ontwerp dat u overal mee naartoe kunt nemen in uw zak. U kunt vapen terwijl u thuis bent of onderweg. Heeft een slank en discreet profiel samen met zijn resolute constructie die aluminiumlegering en de PCTG-materialen bevat. Dit maakt de pod kit zeer duurzaam.

Inhale activatie geeft aan dat het een gemakkelijk te gebruiken apparaat is. U activeert eenvoudig door door het mondstuk te inhaleren zodra de dampproductie klaar is. Het heeft LED batterij indicator die de resterende hoeveelheid lading aangeeft. Hierdoor kunt u genieten van vaping zonder onderbrekingen. Het beschikt ook over verschillende ingebouwde beveiligingen om ervoor te zorgen dat uw apparaat langer meegaat.

Het heeft gladde en slanke bewerking met Koko branding geprint op de twee zijkanten van het apparaat. Het heeft twee vergulde contacten met twee magneten die een plastic deksel heeft. Het apparaat heeft een kleine luchtstroom klep gelegen in de deksel van het apparaat.

De 2ml pods ok Koko vape zijn meerdere malen hervulbaar voordat u kunt kiezen voor het verwisselen ervan. Om te hervullen verwijdert u het mondstuk waardoor de twee vulpoorten zichtbaar worden. Het proces is snel en zonder geknoei. De twee pod cartridges met een capaciteit van 2ml gebruiken het topvulsysteem, ideaal voor minder lekken.

Uwell Caliburn KOKO Pod Systeem draagt een zeer duurzame batterij met een capaciteit van 520mAh. Dit vermogen helpt het apparaat ongelooflijke smaak van de echte Caliburn te leveren. De vervangbare pods van Koko vape zijn cross-compatibel met originele Caliburn. Het heeft een weerstand van ongeveer 1,4 ohm voor een verbazingwekkende mond tot long vape.

Hoe vult u de Pod?

Koppel een mondstuk los van de pod

Vul de gewenste e-liquid via een van de vulgaatjes

Plaats het mondstuk terug op de pod

Laat het ten minste vijf minuten staan zodat de coil volledig verzadigd raakt

Plaats de pod terug op het apparaat en neem een trekje

Specificaties

Twee 2ml navulbare pods

520mAh batterij capaciteit

Ontwerp met één knop

1.4 Ohm weerstand

Top vulling ontwerp

LED-indicator licht

Micro USB oplaadpoort

Voordelen

Heeft een zeer goede bouwkwaliteit

Lichtgewicht en zeer draagbaar

Heeft langdurige spoel

Goed in het produceren van kwaliteitsdamp

Snel op te laden

Goed voor nieuwe vapers

Uwell produceert ook verschillende andere producten.

Uwell Caliburn G 18W Pod Systeem

Uwell Caliburn G 18W pod systeem is een nieuw product dat 690mAh batterij heeft. De batterij biedt genoeg vermogen voor de hele dag vaping ervaring. Het apparaat beschikt over een verstelbare luchtstroom systeem met de mogelijkheid van het houden van ongeveer 2ml van nicotine of e-juice.

Het beschikt over duurzame zink-legering constructie. Het chassis heeft een hoge weerstand tegen lichte druppels en vallen. De bovenkant van het apparaat bevat een bevestiging van 2ml hervulbare pod met een lekvrije top fill systeem. U kunt zowel e-juice of nicotinezouten gebruiken.

Met behulp van het dual-firing systeem, kan de nieuwe Uwell Caliburn G vuren met een enkele intuïtieve afvuurknop. Dit geeft u meer flexibiliteit van gebruik met dit vape apparaat. Daarnaast is de Uwell Caliburn 18W Pod System voorzien van Type-C USB-poort. Dit vermindert de oplaadtijd, zodat u genoeg tijd heeft om te genieten van damp van uw favoriete smaak.

Specificaties

Ingebouwde 690mAh oplaadbare batterij

Zink-legering chassis ontwerp

G-spoel serie

Trek-geactiveerd afvuurmechanisme

2 luchtstromen (MTL en DTL)

Magnetische Pod aansluiting

2ml pod capaciteit

Voordelen

Zorgt voor snel opladen

Zeer draagbaar en flexibel in gebruik

Produceert goede damp

U kunt de Uwell Caliburn G gemakkelijk gebruiken

Wordt geleverd met twee handige hervulbare pods

Heeft vaste coils

Caliburn Koko Prime Pod Kit

Dit komt als de nieuwste pod kit door Uwell en van Caliburn serie. Uwell Caliburn Koko Prime beschikt over vergelijkbare compacte ontwerp van de oorspronkelijke Caliburn Koko vape apparaat. Je hebt de 690mAh ingebouwde batterij die de bevoegdheden van uw favoriete e-juice vape. Het heeft een maximale output van 15W. Het biedt een geweldige balans tussen de kracht en output.

Met verwijderbare coil optie kunt u uw vape configureren. U kunt het paren met Caliburn G pods evenals coils. Een vaper van elk ervaringsniveau kan dit vape apparaat gebruiken, perfect voor degenen die willen overstappen van rookgewoonten.

Voorzien van een duurzame PCTG constructie en u kunt ervoor kiezen om snel de gehele externe decoratieve panelen te personaliseren. Net als de Koko Caliburn, Koko Prime apparaat heeft een inhalatie activering vuren eenvoudige bediening nodig. Dit maakt het een makkelijk te gebruiken apparaat.

Ontworpen met een innovatief dual airflow systeem, kunt u dus uw inhalatie afwisselen door middel van het draaien van het inbrengen van de pod. U kunt comfortabel overschakelen van los naar strakker en naar de beperkte trekking.

Net als het zusterapparaat heeft de Koko Prime vape apparaat een 2ml e-liquid capaciteit die je snel kunt bijvullen. Je verwijdert alleen het mondstuk en vult de pods bij via een siliconen stopper top fill. Met het plug-and-play ontwerp kun je de coils gemakkelijk vervangen en installeren zonder een groot gedoe.

De Koko Prime vape heeft een hoge compatibiliteit met Caliburn G coils. U kunt beschikken over de 0,8 Ohm mesh coil of de 1,0 Ohm standaard coil. Wij raden u aan de Caliburn Koko Prime te paren met PG e-liquids die 50% of meer hebben om te genieten van optimale resultaten.

Specificaties

690mAh batterij capaciteit

2ml e-liquid capaciteit

0.8 Ohm mesh coil of 1.0 Ohm coil

USB-C opladen

Navulbare 2ml e-vloeistof pod

Verwisselbare decoratieve panelen

Dual-luchtstroom systeem

15W vermogen

Inhaleer geactiveerd

Veelgestelde vragen (FAQ) over Koko Vape

Hoe werkt Koko vape apparaat?

Alle of de meeste vaping apparaten hebben een gemeenschappelijke fundamentele manier van werken. We noemen ze e-sigaretten, wat betekent dat ze stroom van een batterij gebruiken. Bij Koko vape, drijft de batterij het coil verwarmingselement aan die het e-liquid vape sap in aerosol omzet. Verschillende fabrikanten hebben verschillende apparaten ontworpen om dit bekende principe op hun eigen onbekende manieren toe te passen. Een eenvoudig concept dat door vele varianten op een andere manier wordt overgenomen.

Wat als ik een defect Koko Vape apparaat ontvang?

In geval van een defect Koko vape apparaat, kunt u met een medewerker van de klantenservice een eventuele terugbetaling of omruiling regelen. U dient dit te vergezellen van het volgende:

1 Uw volledige naam en het referentienummer van de bestelling

2 Een kort overzicht van het vape product dat u wenst terug te sturen voor terugbetaling of omruiling. U dient duidelijk de reden te vermelden waarom u denkt dat het defect is

3 Of u stappen heeft ondernomen om het defect te verhelpen

Wat als ik een verkeerd KOKO vape produkt ontvang?

Als je een artikel ontvangt dat niet overeenkomt met je bestelling, maak dan direct een melding zodat het probleem verholpen kan worden. Het geretourneerde artikel dient in ongebruikte staat te blijven en onder het oordeel van de leverancier te vallen.

Hoe lang gaat een Koko pod mee?

Een Koko pod kan tussen de 1 en 2 weken meegaan met vaping maar hangt veel af van hoe je hem gebruikt. Je kunt zelf weten wanneer je pod aan vervanging toe is. Het meest voorkomende teken is wanneer je een licht verbrande smaak voelt.

Hoe kun je Koko vape pods langer mee laten gaan?

1 Vermijd droogstoken. Houd de tank altijd een derde vol en controleer regelmatig het niveau van de vloeistof

2 Bij de eerste vulling, laat de wick goed weken voor gebruik

3 Neem bij de eerste vulling enkele oppervlakkige trekjes tussen 3 en 5 zonder uw apparaat te activeren

4 Gebruik e-liquids met een lager VG-gehalte tenzij de coil een ontwerp heeft dat geschikt is voor 70% VG-vloeistoffen

5 Vermijd het gebruik van zeer zoete en donker gekleurde vloeistoffen omdat deze veel residu vormen op de coil

UPENDS

Voor alternatieve vape, probeer UPENDS Uppen pod kit, vape pennen PRYMAX, Uppor, Uppen Plus, UpOX en meer. U kunt disposables, pod mods of pod systemen kopen bij UPENDS.

Conclusie

Koko vape biedt een uitstekende smaak en een soepele draw. Met Koko ervaar je zelden performance problemen. Het produceert een vlekkeloze en consistente draw activation firing. De pods vertonen geen lekkage en hebben een solide batterij.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)