WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

KingPen Vape Pen Review: Hoe te gebruiken en instructies- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 75 | william wang

1. Wat is King Pen Vape?

King Pen Vape is een vaporizer van Kingvape Labs die gebruik maakt van innovatieve technologie in al hun producten om ervoor te zorgen dat de gebruiker geniet van een ongeëvenaarde vaping ervaring. De Kingvape oliën worden tot vijf keer gedistilleerd, beter dan andere vape oliën. Het krachtige distillatieproces zorgt ervoor dat u een schoon en kwalitatief hoogstaand product krijgt dat veiliger is voor uw gezondheid.

Bovendien heeft de Kingvape pen meer toegevoegde terpeen eigen mengsels die zijn gericht op het bereiken van de beste en rijke smaken.
De Kingvape pennen zijn onderworpen aan krachtige tests om ervoor te zorgen minimale storingspercentages. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om optimale prestaties en duurzaamheid te garanderen.

2. Specificaties

  • Inhoud: 0.5 ml en 1.0 ml
  • Spoel type: Keramische spoel
  • Olie gat: 1.2 mm X 2
  • Grootte van de inlaat lucht gat: 4 x 1,2 mm

Verpakking

  • 1 x KingPen Patroon
  • 1 x buis pakket
  • 1 x geschenkverpakking

3. Hoe gebruik je de KingPen Vape?

The Kingvape pen is super easy to use. First, assembling and disassembling of the unit is fast and easy. To dismantle it, first unscrew the chamber from the 710 threading system cartridge. Refill the oil into the cartridge and place it back into the system.
Put a few drops of oil into the coil to ensure it is well saturated before you put it back. Then, start your device by pressing the power button five times continuously.
To take a draw, hold the power button and release it once you take a puff. This process is intentionally designed to ensure that the coil maintains its temperature for efficient and maximum heating. The process allows your oils to heat and vaporize well which results into a massive and good vapor output.
To turn off your vape after a vaping session, you should click the power button five times continuously. Even if you forget to turn it off, it has a cut off safety feature which turns off the device automatica

4. Draagbaarheid van King Vape Pen

De King vape is een zeer draagbare vape pen. U kunt gemakkelijk in uw zak glijden en het is comfortabel. Het heeft een diameter van 12 mm, die kleiner is dan de meeste vape apparaten. Het kleine en discrete formaat kunt u gemakkelijk vape wanneer u maar wilt.
Ook heeft de pen een gemiddelde grootte batterij die niet veel invloed heeft op de grootte van de cartridge. Echter, hoewel het apparaat klein is, is het groter om ervoor te zorgen dat het genoeg e-vloeistof vasthoudt voor een langere vaping tijd. Daarom maakt het kleine formaat en de capaciteit om meer e-vloeistof vast te houden het gunstig om te reizen en het rond te dragen of te genieten van discrete vaping tijd.

5. Draagbaarheid van King Pen Vape Pen





The King Pen Vape performs exceptionally well thanks to the long lasting and big capacity battery. Another factor that aids the great performance of this device is super coils with adjustable coil system. Additionally, this vape device is equipped with cutting edge technology which enables it to have a good performance.
The KingPen device takes short time to heat up and build up vapor. The outcome of this vape device is a smooth, rich, and tasty flavor. In addition, the vapor output is impressive. The quality of the flavor is consistent throughout the vaping session without any changes even with the declining charge of the battery.
The ceramic coil technology has made much impact on the performance of the battery. Even at low temperatures, it is capable of giving out massive amount of vapor and flavor. Other than the taste and flavors of the oil, you will enjoy the pleasant aromas of the oils.
Another feature that elevates the pe

6. King Vape Pen winkels bij mij in de buurt

Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen vinden King Vape Pen vape winkels in de buurt van mij (mijn locatie).

7. King Pen Vape Batterij en Lader

De king vape pen batterij kit wordt geleverd met een batterij en een lader. De batterij kan een relatief lange tijd meegaan, afhankelijk van hoeveel je vape. Het voltage van de king pen vape batterij ligt tussen de 3,5 en 4,0 volt. Het duurt ongeveer twee uur om de 710 king vape pen batterij volledig op te laden. Gemiddeld duurt het ongeveer 380 trekjes voordat de volledig opgeladen batterij leeg is. Bovendien kan de 710 vape batterij kit ook goed werken met andere soorten cartridges en niet alleen met King vape. De 710 draadbatterij heeft een slank ontwerp voor eenvoudige draagbaarheid en opslag, zelfs in je zakken.

8. King Pen Vape kleuren en smaken

De KingPen Vape pen wordt geleverd in een breed scala van smaken. De oliën worden vijf keer gedistilleerd en doorstaan strenge kwantitatieve en kwalitatieve tests. De oliën bevatten geen additieven zoals PEG, PG, of VG. De categorieën van soorten omvatten blauwe droom, Jack Herer, Jellybean, super lemon haze, en Californië Orange, met smaken zoals citrus smaken, blauwe-bessen.

9. King Vape Coupon en Promo Code

De King Vape Pen is redelijk geprijsd. U krijgt zeker een product van hoge kwaliteit en een geweldige prijs. Echter, zelfs met de geweldige prijsstelling, kunt u een paar dollar besparen door te profiteren van kortingen, promo codes en coupons van de officiële website en andere aangewezen verkopers. Voordat u de code claimt, zorg ervoor om te controleren of de kortingen, promotiecodes en coupons geldig en authentiek zijn.

1. King Vape Kortingsbon Code 1:

2. King Vape Korting Coupon Code 2:

10. King Pen Vape Review

De KingPen Vape Pen is ontworpen met innovatieve technologische functies die ervoor zorgen dat u de beste vaping ervaring. De vape pen levert grote en rijke smaak en massale damp output. De batterij van dit apparaat is nogal een echte deal. Het duurt lang, waardoor u tot 380 puffs en laadt volledig binnen slechts 2 uur. Ook de batterij is veelzijdig en u kunt het gebruiken op andere niet-KingPen apparaten.
De KingPen Vape levert een gladde en lekkere rijke smaak die langer duurt in vergelijking met andere vape merken. De consistentie van de damp en smaak is hetzelfde gedurende de gehele vaping tijd en de duurzaamheid van de batterij.
Een ander pluspunt van dit vape apparaat de innovatieve technologie die wordt gebruikt op de keramische spoelen. Het is in staat om consequent produceren van goede kwaliteit damp, zelfs met lage temperatuur instellingen.

11. Voor- en nadelen van KingPen Vape Device

Voordelen

  • De vape pen wordt geleverd met een standaard USB die hem in minder dan twee uur kan opladen.
  • Het keramische coil verwarmingssysteem verwarmt de coils efficiënt
  • De temperatuurregeling zorgt voor een consistente dampproductie gedurende de gehele vaping periode.
  • De batterijcapaciteit is uitstekend om dikkere oliën te verdampen.
  • De voorverwarmingsfunctie stelt de gebruiker in staat om de olie voor te verwarmen voordat u begint met vaping
  • De luchtstroom van het apparaat is gemakkelijk in te stellen, zodat u volledige controle over het apparaat heeft.

Nadelen

  • De 710 schroefdraad op het apparaat laat niet toe dat de batterij op andere types cartridges past
  • De kwaliteit van de bodyconstructie is niet goed

12. KingPen Vape Pen FAQ

1.Hoe kan ik mijn KingPen vape beginnen te gebruiken?
Om uw apparaat te starten, drukt u vijf keer op de startknop.
2.Hoe kan ik een trekje nemen van mijn KingPen vape?
Om een trekje te nemen, drukt u op de aan/uit-knop en laat u deze los bij elk trekje. Door dit te doen kunnen de oliën goed verdampen en komt er massale damp vrij.
3.Hoe kan ik mijn KingPen vape-apparaat uitschakelen?
Om uw apparaat uit te schakelen, drukt u vijf keer continu op de aan/uit-knop.
4.Hoe kan ik mijn KingPen vape-apparaat uit elkaar halen?
Schroef eerst de kamer van de 710 schroefdraadpatroon. Vul vervolgens de patroon opnieuw en schroef deze terug.

13. UPENDS Groothandel Vape leverancier

UPENDS is een vape merk dat gespecialiseerd is in het maken van top-kwaliteit, veilige en zeer functionele vape producten. Het is wereldwijd het eerste vape merk dat vape apparaten produceert met antibacteriële mondstuk. De antibacteriële eigenschappen verminderen aanzienlijk de gevallen van het gebruik van besmette apparaten waardoor de kans op het krijgen van een infectie wordt verminderd.
UPENDS heeft een breed scala aan vape producten zoals disposables, pod systemen, en mod en ze komen in een breed scala van aangename en rijke smaken.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)