WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Khushi Vape Pen. De kenmerken en beoordeling van de Khushi Voltage Vaporizer-groothandel wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 81 | upends v

Vind Khushi Vape Pen Vape shops bij mij in de buurt (mijn locatie)

Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen vinden Khushi Vape Pen vape winkels in mijn buurt (mijn locatie).

Wat is een Khushi vape pen?

De Khushi vape pen is een variabele voltage batterij pen die wordt gebruikt voor het verdampen van droge stoffen. De Khushi vape pennen zijn geïdentificeerd voor het hebben van verscheidenheid aan producten op de markt waar vape gebruikers uit kunnen kiezen.

De pen heeft zijn gemak en efficiëntie behouden door de pen toegankelijk te maken voor beginners en de gevorderde gebruiker ook. Ze hebben standaard ontwerpen die goed verpakt zijn en er goed uitzien.

Als we kijken naar het aantal superieure droge kruid verdampers op de markt, kunnen we zien dat de Khushi vape pen niet zozeer uniek is en het kan een moeilijke keuze zijn voor de vape liefhebber.

Mensen hebben de neiging om te kijken naar meer geavanceerde en verbeterde functies, maar deze vape pen heeft nog steeds een veelbelovende prestaties. De pen werkt perfect en is alom geprezen in hun reviews en feedbacks. De pen beschikt nog steeds over enkele van de meest elementaire tools die je zou verwachten in een vape pen.

Kenmerken van de Khushi vape pen

  • Verkrijgbaar in drie opvallende kleuren
  • Lichtgewicht apparaat dat compact van ontwerp en gemakkelijk te gebruiken is
  • 1100mAh lithium-ion batterij die kan worden opgeladen
  • USB oplaadkabel is inbegrepen
  • Snelle oplaadtijd van 1,5 uur
  • Vijf keer drukken op de knop voor activering van het apparaat
  • Variabele spanning pen die wordt geactiveerd door de knop
  • Voorverwarmingsmodus die wordt geactiveerd door twee keer op de aan/uit-knop te drukken
  • LED-indicator voor batterij- en voltage-instellingen
  • 510 draadaansluiting voor eenvoudige montage en demontage

Khushi vape pen ontwerp en bouw

Afgaande op het ontwerp en de kenmerken, lijkt de Khushi vape pen op de standaard droge kruiden vaporizers op de markt. Als u de pen van dichterbij bekijkt, zult u de verschillende verschillen zien die hem onderscheiden van de andere merk vape pennen.

De vape pen is voorzien van een heldere tank die gebruikers in staat stelt te zien hoe hun damp zich opbouwt in het apparaat. De tank op dit apparaat is vastgeschroefd aan de bovenkant van de batterij en dezelfde 510 schroefdraad voor het aansluiten van cartridges wordt ook gebruikt voor het opladen.

De pen wordt ook beschouwd als een tweedelige omdat het alleen een batterij heeft en een tank waar het mondstuk op gemonteerd is. De 510 schroefdraad aansluiting is goed voor het aansluiten van het apparaat op vele andere 510 schroefdraad cartridges. De Khushi vape pen is voorzien van een eenvoudige bouw en de tank is goed uitgerust met spoelen die het verwarmen in de kamers makkelijker maken.

De tanks kunnen tot 0,5 gram stof bevatten en dit is een aantrekkelijke hoeveelheid die zeer in overweging wordt genomen door mensen die meer kruiden moeten verbranden zonder hun tank na elke sessie voortdurend te moeten vullen. De toegevoegde zichtbare tank stelt de gebruiker in staat om te zien hoe de damp zich opbouwt en dit is even bevredigend.

Hoe gebruikt u de Khushi vape pen

Wanneer u de pen uit de verpakking haalt, vindt u een vape batterij, een mini oplader en een tank. Haal het rubberen kapje aan de onderkant van uw vape patroon eruit en plaats deze in de batterij. Zorg ervoor dat u een batterij gebruikt die al volledig opgeladen is en perfect werkt.

Om het apparaat aan te zetten, druk je vijf keer op de aan/uit-knop en nogmaals drie keer om door de variabele voltage-instellingen te navigeren. Om te beginnen met het vapen van droge kruiden, begin je met een lager voltage om de coil adequaat op te warmen en ga je vervolgens naar een hoger voltage om meer vermogen te geven dat je stoffen volledig zal opwarmen.

Als de pen al is ingesteld en actief is, neem dan een trekje van het mondstuk. U zult zich realiseren hoe het op en neer bewegen door de voltage instellingen van grote invloed zal zijn op hoe u kunt vapen.

Als je het gevoel hebt dat de Khushi vape tank je niet voldoende van dienst is, dan heb je de mogelijkheid om andere 510 compatibele schroefdraad cartridges te gebruiken. En het zou moeten helpen als je onthoudt dat deze pen geen uitschakeltimer heeft, dus je moet hem iedere keer uitschakelen als je klaar bent met het gebruik ervan. Het uitschakelen van je apparaat zorgt ervoor dat je coils beschermd worden tegen opbranden en je kruiden overmatig verhit worden.

Hoe de Khushi vape pen presteert

De Khushi vape pen is een van de beste droge kruiden vaporizers die je in handen kunt krijgen. De 1100mAh batterij is voldoende voor het opwarmen van je substanties en kan lang meegaan. De pen kan de elementen adequaat opwarmen waardoor je een van de beste en zachtste dampen krijgt.

Wanneer je de batterij volledig oplaadt, kan de pen met succes tot twaalf uur lang hits leveren. Je moet er alleen voor zorgen dat je goede temperaturen gebruikt die glad zijn voor je coils.

Het apparaat heeft één knop voor de bediening en dit is een gebruikelijke functie geworden voor de meeste vape pennen. Om het apparaat aan te zetten, moet je vijf keer achter elkaar op de aan/uit-knop drukken totdat de LED-indicatielampjes gaan branden.

Als uw vape pen leeg raakt, moet u hem opladen, maar één ding om te onthouden is ervoor te zorgen dat uw batterij volledig leeg is voordat u hem op een oplaadpoort aansluit. Dit geeft u gegarandeerd een sterkere laadgreep de volgende keer dat u de pen gaat gebruiken.

De variabele spanning stelt je in staat om de temperaturen in te stellen op gunstige voltages die je stoffen voldoende kunnen verbranden.

Zelfs met de 510 schroefdraad moet je er zeker van zijn dat de specifieke patroon gemakkelijk in de batterij past, omdat sommige kleiner kunnen zijn en andere te groot en uiteindelijk vast kunnen komen te zitten. Dit is noodzakelijk voordat je een droge kruidvat laadt.

Hoe laadt u uw Khushi vape pen op?

Het correct opladen van uw vape pen is een belangrijke manier om de levensduur van uw pen te beschermen. Dit is een manier waarop uw batterij gezond zal blijven en u langer van dienst zal zijn. Wanneer uw pen leeg raakt, moet u hem op tijd laten opladen. In de vape pen vindt u een micro USB lader die is bevestigd op de 510 aansluiting van de pen.

 

U kunt de lader vervolgens aansluiten op elk stopcontact dat is aangesloten op een stroombron. U zult de LED-lampjes een continu kleurenschema zien vertonen om aan te geven dat de batterij wordt opgeladen. Wanneer uw apparaat vol is, zullen de lampjes blijven knipperen en uiteindelijk uitschakelen.

Zorg ervoor dat u uw batterij controleert om overladen of ontladen te voorkomen. Als u voor uw batterij zorgt, zal deze u langere tijd van dienst zijn.

Hier is een video die laat zien hoe Vape Shops te vinden die bij mij in de buurt open zijn;

UPENDS: Vape Groothandel Leverancier

Upcott

Dit nieuwste Upcott model van UPENDS blijkt zeer betaalbaar te zijn in vergelijking met anderen in de UPENDS collectie. Het heeft alle onnodige functies die het apparaat prijzig zouden maken achterwege gelaten. De met organisch katoen gevulde cartridges zijn goed voor het voorkomen van frequente lekkages en morsen die zouden kunnen optreden.

Het katoen voorkomt condensatie van de vloeistof waardoor je een soepele en opwindende vape ervaring krijgt die voldoet als nooit tevoren.

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.