WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Kangertech EVOD Vape Pen. Een ultieme review van de Kangertech EVOD Vaporizer-groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 97 | Danielle Alhiraki

Wat is de Kangertech EVOD vape pen?

De Kangertech EVOD vape pen is een draagbaar vaping apparaat dat werd uitgebracht om te concurreren met andere super-merk ultra-compacte mods die zijn gebouwd om te lijken op het standaardtype cilindrische vape pen ontwerp.

Door te kijken naar de pen, kunt u de superioriteit zien die de Kangertech technologie heeft ten opzichte van andere vape pennen. Deze pen wordt geleverd met een reeks innovatieve functies, zoals een 20mm diameter die meer ruimte biedt om super prestaties coils te houden. De batterij wordt geleverd met een 1100mAH batterij die superieur genoeg is om zo'n krachtig apparaat aan te drijven.

De pen ziet er misschien zo ingewikkeld, maar het is eigenlijk makkelijk te gebruiken en het kan gemakkelijk worden gebruikt door zowel beginners als doorgewinterde vape gebruikers. De pen heeft een sub-ohm cartridges die zijn zo uitstekend als het gaat om vaping goede coils.

Het apparaat beschikt ook over en e-Go stijl batterij die een variabele voltage-instelling waarmee u de temperatuur en het vermogen van de pen. Dit stelt u in staat om zo veel uit je pen en dit is eigenlijk geweldig.

De batterij is ook volledig afgesloten en de buitenste behuizing heeft een intern gebouwde batterij. Het top tank systeem is zeer efficiënt als het gaat om het gebruik van karren zonder geconfronteerd te worden met lekkage problemen. De top tanks zorgen er ook voor dat de cartridges goed op de batterij zitten om de elementen goed te verwarmen.

Dit apparaat is zo gemakkelijk te gebruiken en je hoeft alleen maar vijf keer achter elkaar op de aan/uit-knop te drukken om het aan te zetten. Om het uit te zetten hoef je alleen maar de procedure van het aanzetten van de pen te volgen. De knop moet ingedrukt worden om de luchtwegen te activeren om damp door te laten.

De batterij van de pen is uitgerust met een temperatuurcontrolefunctie die de temperatuur regelt om te voorkomen dat de pen oververhit raakt en je lippen verbrandt als hij te heet wordt. Je moet ook begrijpen dat deze functie ook verantwoordelijk is voor de bescherming van je cartridges tegen verbranding.

Kenmerken van de Kangertech evod vape pen

  • De pen heeft een hogere capaciteit batterij die is ontworpen om meer kracht te geven aan de coils
  • De luchtstroom systeem als de pen is volledig geoptimaliseerd voor een soepele vaping ervaring te geven
  • De 510 schroefdraad aansluiting van de pen maakt het gemakkelijk om de pen accessoires te bevestigen
  • De pen kan gemakkelijk worden gereinigd op een regelmatige basis
  • De pen maakt gebruik van een aantal van de beste kwaliteit hardware beloven u een meer langdurige vape apparaat
  • De pen is gemakkelijk om uw stoffen te laden

Ontwerp en bouw van de Kangertech evod vape pen

De pen is een zeer uitstekende pen en het feit dat het een veelzijdige pen is die gebruikt kan worden voor oliën, waxen en e-liquids maakt hem nog aantrekkelijker. Dit impliceert dat je waar voor je geld krijgt als je deze pen koopt. De luchtstroom van de pen is regelbaar en je kunt dit doen door de coilkoppen van het apparaat aan de bovenkant vast te schroeven.

U kunt de bovenste tank en het deksel gemakkelijk demonteren om het apparaat korter te maken als u ermee wilt rondbewegen. De gewaagde metallic afwerking is even aantrekkelijk omdat het het apparaat aantrekkelijker maakt. Het heeft een fijne textuur en een ergonomisch ontwerp dat u gemakkelijk kunt vastpakken wanneer u de pen gebruikt.

De buitenste behuizing van de pen is gemaakt van een sterker materiaal, wat betekent dat zelfs na veel vallen en uitglijden, het nauwelijks kan worden beschadigd. De ontwerpers van de pen hebben goed werk verricht door de batterij in de behuizing te plaatsen om rammelen en schudden te voorkomen, zelfs als de pen valt. De aan/uit-knop is goed afgerond en heeft een groot formaat, waardoor het gemakkelijk te gebruiken en te bedienen is.

Wanneer u een scherpe blik werpt op de projectie van het bedrijf van wat zij in een pen wilden, kunt u zien dat zij de topdop strak in de mod wilden schroeven om ervoor te zorgen dat uw tank de minste soort lekkages heeft. Het is zelfs beter dat deze pen ook 's nachts kan blijven zonder lekkages van brandwonden te hebben. Het is uitgerust met een 15 seconden cut-off timer die het apparaat gemakkelijk zou uitschakelen wanneer u het niet gebruikt.

Prestaties van de Kangertech EVOD

Dit verbazingwekkende apparaat is een van de meest uitstekende sub ohm tanks die geen RBA tanks hebben. Het gebruik van deze pen betekent dat u vooraf gemaakte coils moet hebben. Naast de tanks kunt u geen andere coil heads gebruiken op dit apparaat omdat het zijn specifieke coils heeft

De pen wordt geleverd met een 0,3 ohm coil met twee kernen en het vermogen van de coil is 20 W. De pen brandt goed als hij wordt gebruikt, dus de vermogens zijn niet echt significant als je hier aan het rekenen bent. Het apparaat werkt goed als de lading op volle capaciteit is, maar na een tijdje gebruik daalt de output en de dampproductie dramatisch.

Het apparaat is zeer veel beschouwd als zo draagbaar. Je kon gemakkelijk dragen het rond om waar u maar wilt go.it heeft een minimalistisch design dat is even volledig geladen en mooi op hetzelfde moment. Een ding over de pen is dat je nodig hebt om de pen te ontmantelen door het nemen van de verstuiver uit de batterij en maak het bovenste gedeelte los om uw apparaat op te laden.

Het apparaat heeft opgedaan zo veel reputatie voor het geven van de beste soort smaken voor een vape pen. De vape is gecertificeerd om u een gezuiverde hoge kwaliteit tevredenheid en zal houden u willen meer en meer van de pen te krijgen. De spoelen hebben een goede prestatie van spoelen die uw elementen te verwarmen om u de beste vape

Voor- en nadelen van de evod vape pen

Voordelen

  • U krijgt een USB lader in de kit waarmee u uw batterij kunt opladen wanneer u zonder stroom komt te zitten
  • De pen heeft een verbeterde dampproductie die kenmerkend is voor het evod vape bedrijf
  • De vape pen is adequaat gebouwd om een goede hoeveelheid smaak te behouden en vast te houden zonder flauw te smaken
  • De pen heeft een snelle oplaadfunctie die de pen volledig kan opladen in minder dan een uur
  • Het ontwerp van de pen is simplistisch en heeft een goede uitstraling die aantrekkelijk is voor de klant
  • Het slanke ontwerp met een enkele knop maakt de batterij gemakkelijk te gebruiken en bespaart tijd
  • De pen heeft een functionerende doorgeeffunctie waarmee u kunt vapen terwijl u de pen oplaadt

Minpunten

  • De tank van de pen is iets kleiner en kan niet voldoende substanties bevatten
  • Het apparaat kan soms buiten de vereiste limieten presteren, wat problemen veroorzaakt voor de gebruiker
  • Het mondstuk kan worden gemanipuleerd om de luchtstroom te verbeteren
  • Het apparaat kan warm worden wanneer je het lange tijd gebruikt, waardoor het oncomfortabel in gebruik is

FAQs over de EVOD

Is de EVOD de moeite waard?

De EVOD is een goed apparaat, en het heeft geweldige functies die aantrekkelijk zijn voor gebruikers. Je kunt het apparaat discreet gebruiken omdat het eenvoudig, klein en zeer draagbaar is. De mogelijkheid van het apparaat om compatibel te zijn met een app maakt het gemakkelijk te bedienen.

Hoe laad je de EVOD op?

De EVOD wordt geleverd met een USB-lader die je op het apparaat aansluit. Het apparaat heeft een poort aan de onderkant waar de lader in past, die je aansluit op een stroombron via een muurlader of een oplaadblok in een auto.

Conclusie

Na het doornemen van de kangertech pen, kunnen we nu duidelijker zien waarom het een goede pen is. De pen is gemakkelijk in de hand te dragen en heeft een aantal van de beste functies die zijn ontworpen om betere prestaties te leveren. De pen is geoptimaliseerd om beter te zijn voor gebruik door beginners en zelfs gevorderde gebruikers.

Met de kwaliteit van de pen rook productie, is de pen zeer gewild door cloud chasers die willen meer damp te krijgen van het gebruik vande pen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)