WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Kang Vape One Stick Wegwerp Vape Review & Groothandel- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 61 | william wang

Wie is Kang Vape is een vaping bedrijf gevestigd in de Verenigde Staten. Het verscheept de meeste van zijn producten in de VS en de meeste Europese landen. Hier zijn enkele van zijn populaire producten:

Kangvape Onee Stick 1900 puffs Wegwerp Vape Review & Groothandel

De 1900 puffs varirty is een van de meest populaire in de markt dankzij de brede waaier van smaak opties. U kunt kiezen uit meer dan 16 smaken komen met 5% zout nicotine. Bovendien is het een perfecte combinatie van smaken in plaats van één smaak per wegwerp vape apparaat. De apparaten zijn ontworpen om te duren tot 1900 en komen met een robuuste batterij. Hier zijn enkele van de varianten die u kunt kopen in deze categorie.

kangvape Onee Stick Devine (Energy Drink)

De smaak is vergelijkbaar met die van enkele van de meest populaire engery drinks zoals Monster Energy. Als zodanig kunt u een opwindend gevoel verwachten zodra het uw keel raakt. Bovendien is de smaak zacht waardoor het ideaal is voor de meeste beginnende vapers. Dit vape apparaat is draw-activated wat betekent dat u alleen maar hoeft te inhaleren om van uw smaak te genieten.

Het wordt ook geleverd in een stijlvol ontwerp met een helder en glanzend blauw met vleugjes zwarte vlekken. U zult ook houden van zijn draagbaarheid en compact ontwerp. En dankzij het ergonomische ontwerp, kunt u gemakkelijk vapen zonder de hand te belasten. Er zijn geen knoppen of oplaadpoorten, als zodanig, zodra u klaar bent met 1900 trekjes, moet u het weggooien.

kangvape Onee Stick Meloen tijd (Meloen Ijs)

Liefde de meloen smaak? Nou, waarom niet genieten van het in een vaping apparaat. Deze smaak heeft een perfecte combinatie van watermeloen en menthol smaak. Je krijgt dus een verfrissende maar zoete smaak bevolken uw smaakpapillen. De ijzige ervaring aanzienlijk ontlokt een zomerbriesje.

Het is draw-activated waardoor de noodzaak voor schakelaars en knoppen. In het, krijg je 50MG zout nicotine, die kan duren, voor maximaal 1900 trekjes. Het ontwerp is elegant met een subtiele groene en zwarte hints design. De hoekige mondstuk maakt vaping naadloos. En de draagbare en minimalistische ontwerp betekent dat je het kunt dragen met gemak.

Als je een mix van verschillende fruitsmaken wilt, dan is dit de perfecte optie voor jou. Hiermee geniet je van de smaak van zoete appels, ananas, en pittige sinaasappels. En geen enkele overtreft de andere. Integendeel, je krijgt een verpletterende mix van alle fruitsmaken.

Zoals verwacht, het komt in een draw-geactiveerde ontwerp voor gemakkelijker vaping. Met een nicotinegehalte van 5%, het is een ideale vaping apparaat voor starters. Net als de smaak mix, het komt in een mix van vele kleuren, zoals zwart, rood, groen, en anderen. Dit betekent dat je een kleurrijk apparaat waarmee je kunt pronken tijdens het vaping.

Kangvape Slick Plus 1200 Puffsl

Als u wilt minder puffs, dan kunt u kiezen voor deze categorie. In tegenstelling tot de 1900 puffs categorie, deze apparaten hebben een 700mAh batterij wat betekent dat je ze kunt opladen wanneer u maar wilt. En voor zijn prijs, krijg je waar voor je geld. Capaciteit is gemaximeerd op 4.0ml ideaal voor matig en licht vaping. Net als de 1900 puffs categorie, krijg je 5% nicotine en 11 smaken. Laten we eens kijken naar enkele van de producten in deze lijn.

Dit wegwerpapparaat wordt geleverd in een draagbaar ontwerp zodat u het in uw hand kunt verbergen. Als zodanig kunt u het gemakkelijk onderweg gebruiken. Het wordt geleverd met een 550mAh batterij. Helaas kunt u het niet opladen. Het kan echter tot 850 trekjes duren. Met het trek-geactiveerde systeem, alles wat je nodig hebt is om te inhaleren om het te laten werken. Geen knoppen of schakelaars om aan te passen.

Dankzij de 5% Nicotine zout krijgt u een rijke smaak bij elk trekje. U kunt kiezen uit smaken zoals koele munt, gemengde bessen, lychee ijs, aardbei watermeloen, en watermeloen. Er zijn verschillende kleuren om uit te kiezen met elk overeenkomend met de smaak in het apparaat.

Kangvape Onee Plus 2200 Puffs

Als u een matige tot zware vaper bent, is dit de perfecte weddenschap voor u. Met 2200 puffs, kunt u er zeker van zijn om uw weg door de dag te vapen. Het komt in een voorgevuld ontwerp dat met verschillende 5% zout nicotine smaken komt. Zijn geïntegreerde 1100mAh batterij dient u voor een lange periode. Laten we eens kijken naar enkele van de smaakopties.

Onee Plus Watermeloen Perzik Peer

Dit is een verpletterende mix van watermeloen en perzik die een natuurlijke smaak in uw mond achterlaat. En dankzij de peer smaak, wekt het uw zoetekauwen op. Hoewel het wordt geleverd met een batterij, kunt u deze niet opladen omdat het een oplaadpoort mist. Dat gezegd hebbende, de batterij gaat lang mee, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u de 2200 trekjes niet uitput.

Zoals je zou verwachten, komt het in een compact en draagbaar ontwerp voor gemakkelijker vaping. De roze en kastanjebruine mix zorgt ervoor dat u gebruik maakt van een stijlvol apparaat. De verpakking is ook industrie-standaard komende in een recyclebaar karton.

Kangvape Onee Plus Apple Blue Razz

Met een ijzige appelsmaak zult u genieten van de verfrissende ervaring die dit apparaat u biedt. Dankzij het trek-geactiveerde mechanisme hoeft u alleen maar de damp te inhaleren. De appelsmaak zal uw smaakpapillen prikkelen en ervoor zorgen dat uw zoetekauw naar meer blijft verlangen.

De wegwerpbatterij is voorzien van een robuuste 1300mAh batterij, die lang meegaat. Zo bent u er zeker van dat hij de 2200 trekjes overleeft. Bovendien heeft hij een draagbaar en minimalistisch ontwerp, zodat u hem met gemak kunt dragen. Met een hoekig mondstuk is inhaleren naadloos. Koop er vandaag nog een.

KANG VAPES Onee Plus Watermeloen Perzik Mango

Net als de watermeloen perzik smaak, krijg je een zoete en rijke watermeloen smaak voor dagelijks vaping. En dankzij de extra perzik en mango mix, zult u vallen in de hielen over de verpletterende zoetheid. Het beste deel, het is een evenwichtige mix die elk een hint op uw smaakpapillen en keel. Spreken van de keel, het biedt een soepele punch.

Net als anderen in deze categorie, het wordt geleverd met een krachtige 1300mAh voor ononderbroken vaping. Daarnaast is het draagbaar, lichtgewicht, en wordt geleverd in een ergonomisch ontwerp voor gemakkelijker vaping. De kleur opties zijn complementair aan de smaken in het.

Kangvape Onee Pro 2600 Puffs

Dit is Kangvape's nieuwste lijn van wegwerp vaping apparaten. Het ondersteunt tot 2600 puffs per apparaat. Dit maakt het een ideale optie voor zware vapers. Net als andere categorieën, wordt het geleverd met een robuuste batterij en veel 5% zout nicotine smaken.

Kang vape Onee Pro Mixed berrze

De smaak packs een mix van verschillende smaken, zodat u een bevredigende vaping ervaring te hebben. Met een 11ml capaciteit, kunt u er zeker van zijn om de 2600 puffs genieten zonder veel gedoe. De 1200mAh batterij is zeker om dit te zien tot bloei komen.

Andere opties die u kunt kopen zijn onder andere:

  • Kangvape Onee Pro Red Pie
  • Kangvape Onee Pro Cool mint
  • Kangvape Onee Pro Tropical Ice

Er zijn 12 smaken om uit te kiezen.

Kangvape smaken

Zoals we hebben gezien, heeft Kangvape talloze smaken. Sommige zijn zoet, terwijl andere ijzig zijn. Enkele van de meest populaire zijn watermeloen, mint, topical ice, cool mint, perzik, mango, en anderen.

Kangvape batterij en lader

Nou, Kangvape apparaat komen niet met een lader omdat ze wegwerp zijn. Dat gezegd hebbende, ze komen met robuuste batterijen. Bijvoorbeeld, de 1200 puffs variëteit heeft een 700mAh batterij, terwijl de 2200 puffs heeft 1100mAh batterij.

Kangvape kleuren en skins

Er zijn vele kleuren om uit te kiezen. Zo kunt u kiezen voor een enkele kleur of een mix van kleuren. Hoe dan ook, u krijgt een trendy en elegant Kangvape apparaat.

Kang Vape coupon en promo code

Kang Vape kortingscode 1: KANG 20

Kang Vape kortingscode 2: KANG 15

Kang Vape kortingscode 3: KANG 10

Kang Vape kortingscode 4: KANG 45

Kangvape beoordeling

Zoals u kunt zien Kangvape wordt geleverd met tal van smaken uit die, kunt u kiezen voor de meest ideale. Het beste deel, ze komen in verschillende capaciteiten. U kunt de 1200, 1900, 2200, of 2600 puffs opties. Dit maakt Kangvape een go to site voor beginners, gevorderde en gemiddelde vapers. Al hun apparaten zijn geïntegreerd met langdurige batterijen ervoor te zorgen dat u de vooraf bepaalde puffs uitput.

Een andere geweldige eigenschap is de no-button design. Dit betekent dat je geen knoppen hoeft in te drukken om te inhaleren. En niet te vergeten de draw-activated design dat ervoor zorgt dat elk trekje een smaak hint is. Het algehele design van de producten is elegant. De kleur opties voor elke smaak is opvallend waardoor je een hint krijgt van wat je kunt verwachten.

En dankzij het draagbare en compacte ontwerp van hun verpakking, kunt u ze met gemak meenemen. De website van Kangvape is ook gemakkelijk te navigeren, producten te bekijken en een bestelling te plaatsen. Zodra u een bestelling plaatst, kunt u betalen via talrijke wegen zoals PayPal, Stripe, Visa, en anderen.

FAQ

Hoe kunt u een Kangvape vaping apparaat hervullen?

Welnu, u kunt een Kangvape vaping apparaat niet hervullen aangezien het in een wegwerp ontwerp wordt geleverd. Zodra u de vooraf bepaalde puffs opgebruikt, kunt u het slechts weggooien.

Hoe kan ik een namaak van een echt Kangvape apparaat onderscheiden?

Zodra u het apparaat hebt gekocht, bezoekt u de Kangvape website en klikt u op het tabblad "verifiëren". Voer het serienummer van het product in. Als het serienummer ongeldig is, is het een namaak vaping apparaat. Zo niet, dan is het echt en kunt u het gebruiken.

Waar kan ik Kangvape apparaten kopen?

U kunt ze kopen van de officiële website of andere gerenommeerde sites en winkels rond de VS en Europa.

Kang vape slaat niet aan?

Nou, kan de batterij leeg is of u hebt uitgeput de vooraf bepaalde puffs

UPENDS: groothandel vape leverancier

Als je een betrouwbare vape leverancier nodig hebt, moet je overwegen contact op te nemen met UPENDS. UPENDS is de snelst groeiende groothandel vape leverancier die producten zoals pod mods, wegwerp pods, pod systemen, en accessoires aanbiedt. Dus als je een ongeëvenaarde vaping ervaring wilt, probeer UPENDS vandaag nog.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)