WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Kado Vape: Een volledige gids voor een Vaporizer-groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 67 | Danielle Alhiraki

Met de opkomst van vaping wereldwijd, heeft veel innovatie geleid tot kwaliteit en moderne vaping apparaten. De nieuwe technologie heeft veel rokers overstappen naar vaping als een manier om gemakkelijk te stoppen met roken. De vaping industrie beschikt nu over verschillende box mods, vape pennen, pod systemen en vape sappen.

In deze gids hebben we de belangrijkste dingen die je moet weten over Kado vape. Kado merk heeft featured in verschillende media verkooppunten voor het verstrekken van première vaping producten. Het biedt alle vaping behoeften die u nodig hebt en de accessoires. Zowel beginners als vape professionals gebruik maken van Kado producten. Laten we eens een kijkje nemen!

Wat is Kado Vape?

Kado vape verwijst naar een vaping merk dat sinds 2012 bestaat en diverse vaping producten produceert. Van het merk Kudo is er een lijn met première producten zoals vape pennen, pod systemen, e-liquids en box mods. Het merk biedt de meest gevraagde e-liquid op de markt, van hoogste tot premium merken.

Kado beschikt over verschillende apparaten van verschillende bekende merken, waaronder ASPIRE, SMOK en meer. Bij Kado one-stop-shop, kunt u alle favoriete merken vinden op een enkele plaats.

Kado Stealth Ultra-Portable Pod Systeem

Dit ultra-draagbare pod-systeem verschijnt als de nieuwste nieuwkomer in het open pod-segment. Het integreert een oplaadbare batterij en hervulbare pod-cartridges.

Ontwerp en bouwkwaliteit

Het Kado Stealth Ultra-draagbaar podsysteem zit boordevol handige functies. Je kunt kiezen uit een breed kleurengamma van Champagne Gold, rood, blauw, groen en gunmetal. De afmetingen zijn 75mm x 46mm x 8mm.

Het wordt geleverd in een goed uitziende zwarte doos met een afbeelding van het ideale product erop. De algehele verpakking van deze verpakking ziet er echt goed uit met alles veilig bewaard.

Zodra u het apparaat uitpakt uit de verpakking, vindt u alles wat is inbegrepen in deze Kado vape kit. Dit omvat de Kado stealth Ultra-Portable System, een enkele 2ml hervulbare pod, een micro USB-kabel gebruikt voor het opladen, handleiding, evenals een garantiekaart.

Hoewel het wordt geleverd met slechts een enkele pod, heeft het een goed geplaatste prijskaartje. Het heeft een strak uitziend ontwerp met een merkbare rubberen grip. Het achterste deel heeft de rubberen grip met een glanzend plastic aan de voorkant. Het kleuraccent is wat maakt de pod systeem ziet er echt presentabel.

Wanneer het niet in gebruik is, zal het Kado stealth ultra-draagbare pod systeem niet per ongeluk afvuren. Dit komt omdat het geen verbinding maakt die het afvuren in gang zet. Ook is het voorzien van een kleine sticker die duidelijk aangeeft dat je na het bijvullen 10 of meer minuten moet wachten voordat je kunt vapen.

De Kado vape stealth ultra-draagbare pod systeem is voorzien van een geïntegreerde 450mAh oplaadbare batterij. Dit zorgt voor de nodige energie om rijke damp van uw favoriete e-vloeistof te genereren.

Gebruik

https://youtu.be/ojpk00qqfzs

Ontworpen in een rechthoekige vorm, ziet de Kado stealth er vrij compact uit. Aldus, voldoet het aan de draagbare aard. U kunt het meenemen waar u ook gaat, hetzij in uw zak of zak.

U hebt weinig en gemakkelijke stappen nodig om van uw favoriete e-liquid smaak te beginnen genieten. Zoals eerder aangegeven, moet u enige tijd wachten alvorens te vaping na het hervullen van de pod. Om de pod te vullen, moet u de vulpoort vinden, die aan de basis van de pod wordt gevonden.

De pod kan in één richting worden geplaatst en je kunt hem zonder problemen op de Kado Stealth bevestigen. Het mondstuk van deze Kado vape zit aan de zijkant, maar met de tijd wen je eraan. De meeste vaping apparaten hebben een gecentraliseerd mondstuk voor het gemak.

Het vasthouden van de Kado vape Stealth Ultra-Portable pod systeem in uw handen voelt veel comfortabeler. Het biedt perfecte grip in uw handen met de voorste grip geribbeld. Dit verhoogt het comfort niveau van de grip. Verder is het apparaat vrij licht van gewicht, met een zink-legering en rubber constructie. Zo kan het langer meegaan.

Een oplaadpoort verschijnt aan de zijkant om veel gemak te bieden dan aan de onderkant. Om op te laden, gebruikt u de meegeleverde USB-kabel aan te sluiten op het apparaat en de stekker aan de stroombron. U kunt opladen op uw computer of via elk apparaat met USB-poort voorziening. Tijdens het opladen, het LED-lampje verschijnt en wanneer volledig opgeladen, toont het een constant groen licht totdat u de stekker uit het stopcontact haalt. Tijdens het vaping, het LED-lampje verschijnt.

Dit apparaat is voorzien van het draw activated firing systeem, vergelijkbaar met de meeste pods op de markt. Het maakt het geschikt voor zowel beginners als professionele vapers. U kunt een heerlijke vaping ervaring hebben met behulp van Kado Stealth Ultra-Portable Pod System. Het heeft geen problemen met aansluiten of lekken en is vrij eenvoudig te monteren en te gebruiken.

Prestaties

Net als verschillende pod systemen op de markt, geeft de Kado Stealth Ultra-Portable mond-long vaping ervaring. Directe long vapers van RTA's, RDA's, sub Ohm Tanks en meer kunnen dit niet passend vinden.

Kado Stealth biedt u een geweldige draw mond-tot-long vaping. Je ervaart een strakkere draw, maar heel glad zonder enige turbulentie. Je moet wat tijd te nemen en relevant te worden met het mondstuk positionering.

De Kado bestaat uit een groot wattage output van ongeveer 8W met een 3,6V output. De coil biedt een weerstand van ongeveer 1,5 Ohm, geweldig voor mond-tot-long vaping ervaring. De pod houdt 2ml e-juice, een goede voorraad voor uw vaping behoeften. U kunt ape de hele dag zonder de noodzaak van het hervullen van de pod opnieuw. U kunt alleen hervullen het een keer als je hebt gehad frequent vaping.

Kado Stealth vervanging Cartridge

De Kado Stealth vervangende cartridge beschikt over een alles-in-een vaporizer. De vervangende cartridges is geschikt voor 2ml capaciteit die gebruik maakt van uw favoriete nicotine e-liquids. Dit kan tussen de 30mg tot 60mg zijn. de vervangende magnetische cartridge beschikt over een ontwerp voor de MTL vaping stijl. Het heeft 1,5 Ohm verstuiver bereik en beschikt over de eigen aansluiting.

Specs

75mm x 46mm x 8mm

2ml e-juice capaciteit

450mAh oplaadbare batterij

Navulbare patroon

Trek geactiveerd afvuurmechanisme

1.2 Ohm verstuiver weerstand

Vervangbare patroon

Micro USB oplaadpoort

Aan/uit-knop

Voordelen

Geweldige bouwkwaliteit

Zachte trekkracht

Gemakkelijk te gebruiken

Heeft een compact ontwerp

Geeft een uitstekende smaak

Minpunten

Bevat slechts één capsule

Een afzijdig mondstuk

Veelgestelde vragen (FAQ) over Kado vape

Waarom moet ik de Kado vape regelmatig schoonmaken?

Voor betere prestaties, moet u uw vape apparaat schoon te maken. Het helpt bij het opruimen van de opgebouwde residu binnen de atomizer die de e-liquid smaak kan ruïneren. De verstopping kan soms leiden tot verstoppingen in de luchtopeningen, wat leidt tot oververhitting. Dit kan ook droge hits produceren. Het schoonmaken van uw Kado vape apparaat regelmatig zorgt voor een langdurige coil.

Regelmatig schoonmaken helpt je ook om smaak te hebben. De kernwaarde van vaping ligt in smaaksensatie. Je moet zowel de coils als de vape tanks schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat je een frissere en lekkerdere damp krijgt van een schoongemaakt apparaat.

Wanneer moet je de Kado vape tank schoonmaken?

De vape tank bevat in de eerste plaats een e-liquid die als uw favoriete damp naar buiten komt. Deze wordt meestal gecombineerd met een atomizer om als een enkele eenheid naar buiten te komen. Om de vape tank correct te reinigen, volgt u de onderstaande paar stappen:

Verwijder de tankbasis en de bovenkant en verwijder de resterende e-juice. Tijdens de demontage, noteer de stukken en weet waar elk gaat.

Voor een snelle reiniging, gebruik warm water om door de tank te laten lopen. Gebruik een kraan, laat het warme water minstens 20 seconden of langer lopen. Dit helpt bij het wegspoelen van de e-juice resten.

Gebruik voor een grondige reiniging alcohol met een hoog alcoholpercentage om de vape tank schoon te vegen. Gebruik daarbij alcohol zonder smaakje om de hardnekkige e-juice afzettingen op te lossen. Gebruik een vochtige doek met alcohol om de vuile plekken schoon te maken. Veeg af en spoel na met warm water. Een juwelenreinigingsapparaat kan ook dienst doen voor dit doel.

Gebruik een papieren handdoekje om door de vape tank te halen en laat hem dan ongeveer tien minuten aan de lucht drogen. Zet hem daarna weer in elkaar en vul hem opnieuw.

Hoe werkt de Kado vape?

Een eenvoudig vaping systeem bevat vijf functionele onderdelen: een tank, afleveringsapparaat, mods, luchtinlaat en sensoren.

De Kado tank bevat uw vaping e-juice die wordt verdampt. Het heeft ook een wick die het vaping sap overbrengt naar een atomizer.

De levering apparaat kan komen in drie verschillende systemen: atomizer, cartomizer of clearomizer. De atomizer heeft een spoel die vernevelt of verdampt uw vaping sap in damp die je inhaleert. De cartomizer lijkt op een atomizer, maar bestaat uit een materiaal in de buurt van de spoel die het sap doordrenkt om een langere vaping ervaring te bieden. De clearomizer is voorzien van een duidelijke tank en een lont systeem, net als een atomizer.

De mods hebben batterijen. Interne batterijen zien er kleiner uit dan de externe. Interne batterijen gaan niet langer mee, in tegenstelling tot externe batterijen. Batterijen geven stroom door aan de coil om je favoriete sap te verwarmen tot damp.

Luchtinlaat zorgt ervoor dat de adem de damp van een verstuiver naar je mond brengt.

De sensor reageert op de inademing en zorgt zo voor de damp.

Over UPENDS

UPENDS behoort tot de favoriete bedrijven waar je kwaliteit vaping apparaten kunt vinden. Ze verkopen mooi en uitstekend ontworpen vape producten tegen groothandelsprijs en zoeken resellers wereldwijd.

Ze ontwerpen ook kwaliteit en draagbare vape apparaten, waaronder de Uppen vape pen, Uppor en nog veel meer.

Conclusie

Voor de prijs, Kado vape apparaten hebben een prachtig design en presteert beter. Ze produceren rijke smaak en damp voor de hele dag vaping.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)