WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

K Vape Pen. Een gids en beoordeling van K Vape Pen 2021- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 59 | Danielle Alhiraki

Wat is de K vape pen?

De kandypens K vape pen is de nieuwste droge kruid vaporizer uitgebracht door kandypens. De pen voegt op de lijst van vele geweldige producten die kandypens hebben vrijgegeven in de vape markt.

De pen heeft verbeterde functies, zoals een cilindrische 0,5 gram keramische verwarmingskamer, vier temperatuur pre-instellingen die een maximum van maximaal 428F kan raken. Heeft een verbeterde 1100 mAh batterij die een pass-thru opladen functie die wordt vergezeld door een glazen mondstuk dat een koeling technologie heeft heeft.

Het mondstuk heeft een integrale functie om de damp pad en heeft een briljant ontwerp dat zal helpen bij het verspreiden van hete damp in een meer geschikte en smaakvolle hit, zelfs bij het vaping bij hogere temperaturen.

En zoals je zou verwachten bij een kandypens product, wordt het vape apparaat geleverd met twee extra mondstukjes.

Inhoud van de k vape pen kit

De K vape wordt geleverd in een mooie golfkartonnen doos met de branding Kadypens 'k'. Je krijgt alles wat je nodig hebt om te beginnen met vaping zoals isopropyl alcohol en gereedschap, het enige wat je niet krijgt is het droge kruid zelf.

In zo veel als je kunt twee mondstukken te krijgen in de kit, helaas kun je niet kopen extra mondstukken uit hun winkels in het geval u een derde, vierde of een extra mondstuk. De pen komt ook in een uniforme kleur die puur zwart is.

Hier zijn een paar inhoud van de kit;

  • K-vape pen batterij
  • 2 x vape glazen mondstukken
  • 2 x douchekopschroeven voor de mondstukken
  • Cilindrische reinigingsborstel
  • Micro USB oplader

Kenmerken van kandypen k vape pen

  • Gemakkelijk compatibel met droge kruiden
  • Heeft een hybride conductie en convectie verwarmingssysteem
  • Heeft vier geoptimaliseerde voorinstellingen voor warmteafgifte
  • Het mondstuk is voorzien van een koeling technologie
  • Het mondstuk is voorzien van verbeterde glazen hardware
  • De pen body is gemaakt van geanodiseerd aluminium
  • De pen is een pen met variabel voltage
  • De verwarmingskamers zijn groter
  • 25 seconden voorverwarmingsfunctie
  • Honingraat filter ontwerp voor soepele hits
  • Eenvoudige pen die gemakkelijk te gebruiken is
  • Geen verbranding op de kamers
  • Micro USB oplader
  • Laden via doorgeefluik
  • Eenvoudig ontwerp dat draagbaar is
  • Levenslange garantie op het apparaat op onderdelen

Ontwerp en bouw van de k vape pen

De k vape pen batterij is ook ontworpen om te werken met behulp van een enkele bedieningsknop die de instelbare vier vooraf ingestelde temperaturen die worden bijgestaan door LED-indicator kleuren die verschillende instelling selecties tonen heeft. De onderkant is als een verzonken gesneden deel, maar het is op dezelfde manier verhoogd slechts een beetje, zodat je vingers kunnen voelen.

De vier vooraf ingestelde temperaturen worden weergegeven door kleuren zoals geel voor 350F, groen voor 375F, rood voor 400F en blauw voor 428F.

De batterij van de pen heeft een automatische cut-off tijd van vijf minuten die bedoeld is om de batterij te beschermen tegen schade en ook om ervoor te zorgen dat je droge kruiden niet verbranden wanneer je de pen niet gebruikt.

De keramische kamer is de vergelijkbare kamer die je in principe in elke vape pen kunt vinden. Het beschikt over een lange cilindrische vorm om meer consistente en gelijkmatige verwarming van stoffen in de kamer mogelijk te maken. De k vape pen kan tot 0,5 mg bevatten, maar het is beter als je je kamer met 0,3 g substantie laadt om een betere luchtstroom mogelijk te maken. De kamer kan gemakkelijk 0,5 gram bevatten, maar dat zou overbelasting zijn, en zou gemakkelijk minder effectief kunnen zijn.

De mondstukken op dit apparaat zijn wat de vape pen doet schitteren in vergelijking met soortgelijke vape pennen die het mondstuk direct over de keramische kamer gebruiken. Om te beginnen is het mondstuk zeer comfortabel in gebruik en het is voorzien van een dik glas dat aan de zijkanten is afgevlakt om minder warmte over te brengen.

Het glazen materiaal voelt duurzaam aan en zelfs als je het een paar keer laat vallen, zie je nauwelijks tekenen van scheuren of spaanders. De duurzaamheid van het mondstuk zou ook kunnen worden bijgestaan door het geanodiseerde aluminium materiaal dat de houder is van de onbekende K vape damp pad.

Onder de mondstukbasis krijg je een scherm dat eruitziet als een scherm en je gemakkelijk kan helpen om de hitte van de damp te verspreiden. Interessant is dat de damp niet onmiddellijk in de mond gaat, binnenin het mondstuk is er een honingraatstuk dat de damp in een zigzagpatroon overbrengt om het verder te helpen koelen.

Hoe de K vape pen te gebruiken

Om te beginnen moet je het mondstuk eraf halen en hiervoor moet je het bij het glazen gedeelte iets omhoog trekken en draaien. Wanneer je het er weer op moet zetten, plaats je het in lijn en druk je het naar beneden tot het aanvoelt alsof het in positie is gegrepen. Er is een klein lipje dat alles stevig vasthoudt.

De volgende stap is om de grinder te pakken en je kruiden fijn te malen tot een geschikte consistentie en dan verder te gaan met het in de kamer te laden. De kamer moet niet super strak worden ingepakt, dus het is beter om rekening te houden met de 0,3 gram waar we het eerder in het artikel over hadden. Tamp de gemalen kruiden een beetje aan en plaats dan het mondstuk er weer op.

Zet je apparaat aan door vijf keer snel op de aan/uit-knop te drukken. Om door de vier temperatuurinstellingen te navigeren moet je de aan/uit-knop ingedrukt houden en door de verschillende instellingen laten scrollen. Je moet vijfentwintig seconden geduld hebben voordat je pen de ingestelde temperatuur heeft opgepikt en je krijgt een streepje knipperend LED-lampje aan de bovenkant van de batterij. Als het knipperen stopt, ben je klaar om te gaan.

Prestaties van de k vape pen

Wanneer je 0,3 gram op de tank laadt, kun je bijna drie sessies doorkomen. Je kunt beginnen bij de laagste temperatuur van 375F, dan omhoog gaan naar rood 400F en eindigen bij 428F.

Je zult niet snel hot spots op het kruid krijgen en je hoeft het niet eens te roeren omdat het een mooie en soepele luchtstroom heeft die niet erg strak en ook niet los is. Je krijgt een mix van convectie- en conductieverwarming die je vaping-ervaring verbeterd.

De smaak die je krijgt van de K vape pen is relatief gemiddeld voor een apparaat dat een keramisch kamersysteem gebruikt. Het enige verschil is dat deze pen het honingraatontwerp heeft en een slim damppad dat de ervaring verhoogt. Net als bij elk ander apparaat dat droge kruiden gebruikt, speelt het mondstuk een grote rol in hoe de smaak zal uitpakken.

Hoe maak je je k vape pen schoon?

Met de keramische kamer moet je de pen na elke sessie poetsen. Het mondstuk kan moeilijk schoon te maken zijn, maar met een wattenstaafje en isopropylalcohol gaat het beter. Je moet goed opletten hoe elk onderdeel van je mondstuk weer in elkaar zit.

Het mondstuk heeft een gleuf waarin het scherm wordt geschroefd. Als je het losschroeft, moet je oppassen dat het er niet uitvalt. De verwijderbare onderdelen kunnen gemakkelijk worden gereinigd met isopropyl om ze zo schoon als nieuw te krijgen.

Voor- en nadelen van de k vape pen

Voordelen

  • Het ontwerp is eenvoudig en rechttoe rechtaan in gebruik
  • De 1100mAh batterij is zeer krachtig en gaat lang mee
  • Vier temperatuur presets stellen u in staat om uw vaping ervaring op maat
  • De conductie en convectie verwarming zorgen voor gelijkmatige verwarming van stoffen
  • De pen heeft sterkere effecten omdat het een droge kruiden vape is
  • Je krijgt fatsoenlijke smaken uit de pen
  • De glazen mondstukken zijn goed ontworpen om de koeling functies mogelijk te maken
  • U krijgt een levenslange garantie bij gebruik van de vape pen

Nadelen

  • Het duurt te lang om de batterij op te laden
  • De damp productie is lager dan verwacht

Conclusie

De meest sympathieke eigenschap van de k vape is de verwarmingstechniek en de batterij die lang meegaat. Het mooi vormgegeven mondstuk draagt ook bij aan de smaak van de pen en je krijgt er eigenlijk twee in de kit. Het is ook goed dat de vape pen wordt geleverd met een garantie in het geval dat je pen niet meer werkt of als er onderdelen weg zijn.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)