WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

JUUL vs. Vape, wat is beter voor de gezondheid? - Groothandel in Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 103 | Danielle Alhiraki

UPENDS Gids voor de relatie tussen Juuling en Vaping

Als je stopt met roken, zou je willen blijven genieten van de nicotine of marihuana hit. Dit is mogelijk als je ofwel Juuling of vaping. Deze twee geven u het beste alternatief om te blijven genieten en het stillen van je hunkeren naar.

Je moet deze twee scenario's volledig begrijpen als je stopt met roken om ervoor te zorgen dat je niet terugvalt naar het roken. Juuling in dit scenario verwijst naar het gebruik van een specifieke e-sigaret bekend als JUUL om te vapen. Vaping, aan de andere kant, omvat het gebruik van een e-sigaret merk om de nicotine hit te genieten.

Vanwege onze uitgebreide kennis in vaping en Juuling, hebben we deze gids apart gezet om u inzicht te geven in deze twee scenario's. Laten we lezen tot het einde!

Wat is vaping?

Om het concept van vaping volledig te begrijpen, is het verstandig dat we begrijpen wat een vape is. Een vape, meestal aangeduid als een elektronische sigaret (E-sigaret), is een apparaat dat een e-vloeistof verwarmt om het te veranderen in een inhaleerbare damp.

Dus wat is vaping? Vaping is het proces van het gebruik van een vape om een damp te inhaleren die het creëert. De vapes werken op batterijen en kunnen worden geactiveerd wanneer u een trekje neemt. De vapes hebben cartridges die de e-vloeistof bevatten om vaping te vergemakkelijken. De e-vloeistof wordt verwarmd door het verwarmingselement om te veranderen in een inhaleerbare damp die u inhaleert. De e-vloeistof bevat nicotine, chemicaliën en smaakstoffen.

In tegenstelling tot traditionele sigaretten die tabak verbranden om nicotine vrij te geven in de vorm van rook, stelt vaping u in staat te genieten van nicotine door inhaleerbare damp.

Wat is Juuling?

Juuling en vaping zijn nauw met elkaar verbonden. Juuling is een vorm van vaping maar beperkt zich tot een bepaald merk e-sigaret genaamd JUUL. Een JUUL lijkt qua ontwerp op een USB-stick maar ziet er niet uit als een traditionele sigaret.

JUUL apparaten verhitten ook een cartridge met een e-juice om het om te zetten in een inhaleerbare damp.

Juuling heeft aan populariteit gewonnen in het recente verleden omdat veel JUULs klein genoeg zijn om in je zak te passen, zodat je altijd en overal van Juuling kunt genieten.

Een JUUL elimineert de verwarring bij het bedienen; het heeft niet veel onderdelen die je kunnen intimideren, zeker niet als je nieuw bent met Juuling.

Waarom geven tieners de voorkeur aan JUUL vs. Vape

Juuling is populair onder tieners omdat velen van hen denken dat JUULS geen nicotine bevat, naast andere redenen. Enkele van de belangrijkste redenen die de tieners vertellen waarom ze de voorkeur geven aan Juuling zijn;

  • De JUULS zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat ze kunnen genieten van de beste smaak van hun keuze.
  • Juuling wordt algemeen geaccepteerd; ze kunnen dus gemakkelijk JUULen, zelfs op plaatsen waar tabak niet wordt geaccepteerd.
  • Ze zien hun leeftijdsgenoten en familieleden Juulen.
  • Door de versoepelde restricties op JUULs kunnen tieners er gemakkelijk aan komen en dat maakt Juuling gemakkelijk.

JUULs passen in de broekzak, zodat leeftijdsgenoten ze gemakkelijk in hun broekzak kunnen verstoppen als ze op plaatsen zijn waar JUUL verboden is.

Verschil tussen Vape en JUUL

Het feit over een Vape en een JUUL is dat beide e-sigaretten zijn. Ze bieden beide de beste manier om nicotine te consumeren zonder de geur of teer die met roken wordt geassocieerd.

Hier is het opmerkelijke verschil tussen de twee;

Een vape-pen bestaat uit drie hoofdonderdelen: de batterij, een verwarmingsspiraal en een vloeistofreservoir. U moet het vloeistofreservoir met uw favoriete e-vloeistof vullen, het activeren door op een knop te drukken of door te puffen en beginnen te genieten.

Een JUUL, aan de andere kant, is een Juuling apparaat dat het beste is voor beginners in de vaping wereld omdat het gemakkelijk te gebruiken is. Het vereist slechts twee onderdelen, de smaak pods, en het apparaat, om te werken. Een JUUL heeft de vorm van een USB-stick en lijkt op een standaard sigaret die in onze zak past.

JUULs zijn specifieke vape pennen van een specifiek merk terwijl vapes dwars door elkaar heen snijden: een vape is een verzamelnaam die een verscheidenheid aan vaping apparatuur omvat, waaronder de JUULs.

De vape heeft een voordeel omdat het een breed scala aan maatwerk biedt in het leveren van de hoeveelheid nicotine.

JUUL vs. Vape, wat is beter voor de gezondheid?

JUULs zijn een soort vape die, wanneer gebruikt om nicotine te consumeren, wordt aangeduid als Juuling. We kunnen het er allemaal over eens zijn dat er niet veel verschil is tussen Juuling en vaping. Juuling en Vaping komen allemaal met een vergelijkbare ervaring uit ze verschillen alleen in de gebruikte apparatuur. Terwijl Juuling beperkt is tot het gebruik van JUULs, omvat vaping het gebruik van JUULs, naast andere vaping apparatuur.

Zowel Juuling als vaping worden gebruikt om je te laten stoppen met roken zonder de vereiste hit te krijgen. De gezondheidseffecten van Juuling kunnen vergelijkbaar zijn met die van vaping.

JUUL nicotine vs. Vape nicotine

JUUL en vape bevatten nicotine, maar ze verschillen in het merk dat je gebruikt. Er is geen groot verschil tussen het nicotinegehalte dat je kunt consumeren via een JUUL en dat je kunt consumeren met een vape.

Veel tieners worden naar Juuling gelokt omdat ze denken dat JUULs alleen wateraroma's bevatten, maar dit is niet het geval; de JUULs bevatten net zoveel nicotine als de vapes.

Als je een JUUL gebruikt, consumeer je de nicotine via Juuling, wat een vorm van vaping is die je beperkt tot het gebruik van slechts één merk. De JUUL beperkt je tot specifieke aanpassingen en kan je beperken in de hoeveelheid nicotine die je per trekje binnenkrijgt.

Als u kiest voor een vape, kunt u nicotine vapen met behulp van verschillende vape-merken zonder beperking; u kunt ook de JUUL als vape gebruiken. De vape staat u brede aanpassing toe. Zo kunt u genieten van vaping in verschillende instellingen op een vape. De vape staat u toe te genieten van verschillende nicotinesmaken en verschillende nicotinesterktes. Dit betekent dat de vape u in staat stelt te beslissen over de hoeveelheid nicotine die u wenst te consumeren.

Groothandel Vape Apparatuur Bron:UPENDS.com

UPENDS.com is uit met een doel om u te voorzien van de beste vape apparatuur die u kunt gebruiken om te genieten van vaping. Zij geloven dat vaping is het beste alternatief voor vaping; dus, ze brengen u de beste vape apparatuur voor gemakkelijk vaping.

U zult merken dat u bij hen winkelt, niet alleen vanwege hun groothandelsprijs, maar vanwege hun producten van hoge kwaliteit. U bent verzekerd van pure smaak, onmiddellijke bevrediging, innovatief en doordacht ontwerp dat ook stofdicht is, speciaal geselecteerde batterijshell, lichtgewicht een geweldige textuur, gemakkelijk te hervullen pods, en nog veel meer uitstekende eigenschappen op al hun producten.

Het goede nieuws is dat UPENDS.com agenten en distributeurs aan het werven is om ervoor te zorgen dat u ze met gemak kunt bereiken.

Conclusie

De apparatuur die u kiest tussen een JUUL en een vape hangt af van uw voorkeur en de ervaring die u heeft op het gebied van vaping of Juuling. Een JUUL is minder gecompliceerd, dus gemakkelijk te gebruiken, waardoor het gebruiksvriendelijk is. Vanwege de eenvoudige gebruikersinterface van de JUUL, is het nadelig omdat het u beperkt in aanpassingsmogelijkheden. De vape, aan de andere kant, omvat een brede selectie van vape pennen. De vape geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een grote verscheidenheid van vape pennen, waaronder de JUUL, afhankelijk van hun beschikbaarheid en gebruiksgemak.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)