WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Juicy wegwerp vape (Juucy Model X Wegwerp Vape Device) - Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 64 | william wang

Vapes and pods took over the tobacco industry a long time ago. The people who send cigarettes have mostly shifted to these devices as they are less damaging to your lungs and give you the exact satisfaction that the cigarettes give you. The trend of using Pods and vapes has evolved so much that the companies are working to introduce better devices in the market. As the popularity of smoking devices has increased, many people face the trouble of getting low-quality devices from vape stores as they sell people cheap pods and vapes. The question is that where can the customers get the best quality Pods and especially the disposable vape as they are the best ones in terms of shifting from cigarettes. The juicy disposable vape is what the customers should get when finding the EST device for themselves. The quality is the best, and the prices at which these vapes are available are also formidable. The company has focused on targeting all types of customers. Therefore, they introduced a variety of flavors as well so

Wat is Juucy wegwerp vape?

Juucy is een nieuw bedrijf in de markt die hun eigen hoge kwaliteit wegwerp vapes die zijn verbazingwekkend in termen van gebruik. Ze hebben geïntroduceerd vele smaken, en de klanten houden van hen al. Het bedrijf kwam met het concept dat ze nodig hebben om de Est kwaliteit wegwerp vape lanceren in de markt, zodat de klanten die proberen om te stoppen met roken en willen verschuiven naar een apparaat dat hen zal helpen doen, dit apparaat zeker doet dat allemaal voor hen. Het apparaat is verkrijgbaar in vele winkels en de ook beschikbaar op online platforms zoals Amazon.com. De JUUCY bedrijf heeft dit apparaat compleet in alle opzichten. Bijvoorbeeld, de smaken zijn in groot aantal, de kleuren ook in een enorme verscheidenheid en het nest ding is dat het ontwerp is zo strak dat de mensen vinden het zeer aantrekkelijk.

Twitter:https://twitter.com/share?text=Juucy%20&url=https://juucy.com

Facebook: https://www.facebook.com/sharer.php?u=https://juucy.com

Pinterest: https://pinterest.com/pin/create/button/?url=https://juucy.com&media=//cdn.shopify.com/shopifycloud/shopify/assets/no-image-2048-

Adres: 470 Anson Blvd, Suite AA, Hallandale Beach, FL 33009, Verenigde Staten

Telefoonnummer: +1 877-341-3339

Klantenservice: anthony@juucyvape.com

Vape Boss openingstijden: 24/7

Juucy Model X Wegwerp Vape Apparaat

The Juucy model x is the device made by the company name Juucy, and they have launched an amazing device that is best for the purpose of smoking. The device is very lightweight and easy to carry around, and the customer can also easily put the device in their pocket. The device does not require any maintenance of any type as it is made for temporary usage, and with that, the device also does not require any refilling or charging. The usage of this product is very easy as the customer can use it any time. After 1600 puffs, the customer can depose the device. The Pod has a capacity of 6ml that is more than enough for 1600 puffs, and it is also prefilled with 5%(5omg) liquid that is available in the stores in a huge variety. The device itself has been trending in marketing due to the attractive design it has. Many youngsters over the age of 21 find this device very attractive as the colors are very vibrant, and the look is very styles. The Juucy vapes have made ahu impact on the market with these devices. This d

  • Capaciteit: 6ml
  • Aantal trekjes: + 1600
  • Nicotine Sterkte: 5.0%
  • Batterijcapaciteit: 950mAh
  • Smaken: 19 Beschikbare Smaken

Smaken

Het bedrijf heeft tot nu toe 19 smaken op de markt gebracht, en elk heeft zijn eigen kenmerkende smaak. De klanten zijn altijd op zoek naar variatie, en de smaken die Juucy Company heeft gelanceerd voor hun klanten zijn in een groot aantal. Als gevolg hiervan kan elke roker over de hele wereld de smaak kiezen die het meest bij hem past en kan genieten van een geweldige ervaring.

  • Meloen bes
  • Juucy Fruit
  • Fiji Fruit
  • Bevroren Perzik
  • Weelderig Ijs
  • Bevroren banaan
  • Mango Rita
  • Bahama Mama
  • Dubbele munt
  • Bevroren ananas
  • Zeer Sappige Bosbes
  • Mintobacco
  • Duidelijk
  • Bananenbes
  • Grote appel
  • Kersen Bes
  • Kiwi bes
  • Bevroren Druif
  • Citroen bes

Batterij oplader

Omdat de JUUCY vapes wegwerppods zijn, hoeven ze niet te worden opgeladen en is er geen specifieke batterij in de Pod geïnstalleerd. De Pod zelf kan 1600 trekjes worden gebruikt. Het hangt van de klant af hoeveel hij/zij de Pod gebruikt. Als de klant bijvoorbeeld grote trekjes neemt, zal de Pod het niet 1600 trekjes uithouden, maar als u normale trekjes neemt zoals bij sigaretten, kan de Pod het zelfs meer dan 1600 trekjes uithouden.

Juucy wegwerp vape kleuren en huiden

De Juucy wegwerp vape is verkrijgbaar in verschillende kleuren en huiden. De kleuren van de pods zijn gemaakt op basis van de smaken die het bedrijf aanbiedt. De pods zijn er in verschillende kleuren zoals oranje, wit, blauw, zwart, groen, paars, etc. De kleuren passen bij de smaak van de Pods.

Juucy Disposable vape kortingscoupon code

Wij bij Juucy Disposable vape zorgen altijd voor onze klanten en geven ze de best mogelijke prijs voor de producten die ze bij ons kopen. Daarom bieden wij al onze vape en pod liefhebbers de volgende kortingscoupon code aan:

Juucy Disposable vape kortingscoupon code1:

Juucy Disposable vape kortingscode2:

Beoordelingen

Het beste aan de Juucy Pod is dat je er niets extra's voor nodig hebt, de smaak is al toegevoegd, en de batterij hoeft ook niet te worden opgeladen. Het apparaat is gemakkelijk mee te nemen, en het ziet er erg stijlvol uit als je het in het openbaar gebruikt. Het was een geweldige beslissing om deze Pod te kopen toen ik wilde stoppen met roken.

Ik rookte al bijna vijf jaar, en ik wilde echt van deze gewoonte af omdat het mijn relatie beïnvloedde. Dus ik had het perfecte apparaat nodig dat me kon helpen te stoppen met roken, en dat is precies wat de Juucy Disposable vape voor mij heeft gedaan. Ik zal dit apparaat ook zeker in de toekomst gebruiken.

Het ontwerp is het beste, de smaken zijn het beste, en de ervaring is geweldig. Het apparaat is gewoon formidabel, en ik ben nog nooit zo tevreden geweest als met dit product. JUUCY heeft het spel totaal veranderd, en ik kijk uit naar wat ze in de toekomst nog zullen aanbieden.

Ik heb mijn JUUCY wegwerppad een keer ontvangen, en hij werkte niet naar behoren, dus heb ik contact opgenomen met hun klantenservice. Ze hebben onmiddellijk mijn bestelling geretourneerd, en ter compensatie hebben ze me drie extra smaken gegeven, en ze waren allemaal geweldig. Ze nemen hun klanten heel serieus en zorgen voor hen. Petje af voor hun service. Ik zal zeker voor dit product kiezen en zal het anderen aanraden.

FAQ

Moeten we het apparaat opladen?

Het apparaat moet niet worden opgeladen omdat het gemaakt is voor tijdelijk gebruik, en de klanten kunnen het na gebruik gewoon weggooien. De gemiddelde pufjes van het apparaat zijn 1600 pufjes. Het gebruik is afhankelijk van de gebruiker hoeveel dagen de pufjes worden gebruikt.

Kunnen we de Pod hervullen met een andere smaak?

De Pod is niet gemaakt om te hervullen; de coil zal verbranden omdat er op geen enkele manier smaak aan kan worden toegevoegd. De Pod wordt geleverd met de smaak die al 6ml in totaal is. Als de klant een andere smaak wil proberen, dan moet hij/zij een pod met een andere smaak aanschaffen.

Waar moet ik een bericht sturen als ik meer details wil?

U kunt een bericht sturen naar anthony@juucyvape.com als u vragen of vragen heeft. De klantenservice staat altijd klaar om uw vraag te beantwoorden, en als u meer details wilt over uw bestelling of het product zelf, kunt u vrij contact met ons opnemen of ons zelfs direct bellen op +1 877-341-3339.

Onze klantenservice werkt altijd dag en nacht, zodat u niet geconfronteerd met eventuele problemen en onze producten te gebruiken zonder enige moeite of aarzeling.

Vind Juucy wegwerp vape shop bij mij in de buurt.

UPENDS: Groothandel Vape leverancier

UPENDS is bekend als de plaats waar de klant kan kijken voor een vape aanbod dat ze nodig hebben op basis van hun Vaping behoeften. Er zijn veel vape leveranciers op upends, en de klant kan kijken voor een van hen. Het proces is eenvoudig waarin de klant hoeft alleen maar te klikken op de levering en levering optie en krijg het geleverd aan de deur zonder enige moeite.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)