WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Joos Vape Pen. Een ultieme gids en beoordeling over de Joos Vaporizer

14th Nov 2021 | 54 | upends v

Wat is een Joos vape pen?

De Joos vape pen is een wegwerp vaporizer gemaakt door nature's grace bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Illinois en ze zijn bekend om een breed scala aan marihuana producten op de markt te brengen. De Joos vape pen is een submerk dat zich bezighoudt met de verkoop van alleen disposables die van 0,3 gram zijn.

Ze hebben een breed scala aan smaken en worden beschouwd als een van de soepelste disposables. De pen maakt gebruik van verschillende stammen van marihuana en ze komen al voorgevuld. Elke pen is goed verpakt en is perfect ontworpen om lekkage te voorkomen.

De hardware die is gebruikt om deze pen te ontwikkelen, heeft een grote rol gespeeld bij het verbeteren van de eenvoud en bruikbaarheid van het apparaat. De pen is nog handiger door zijn kleine formaat. U moet er alleen voor zorgen dat u uw oliën volledig gebruikt voordat de pen leeg is.

Maar je hoeft je geen zorgen te maken als je pen leeg raakt. Dit komt omdat zodra de batterij leeg raakt je hem gemakkelijk kunt opladen en alle resterende vloeistof zal verbruiken.

Maar voor gebruikers die weten hoe ze hun trekjes onder controle moeten houden, zijn de drie gram beheersbaar en kun je ze gemakkelijk op tijd opgebruiken. De pen heeft gevarieerde oliesterktes en ze zijn even glad die zachtere effecten hebben voor de gebruiker.

Bouw en ontwerp van de Joos

Als je de Joos wegwerpartikel opent, ziet de pen er heel eenvoudig uit en lijkt hij op elke andere vape wegwerpartikel. De pen lijkt erg op hoe je hem moet opladen en hoe je hem van stroom moet voorzien, en je kunt elke android oplader gebruiken om hem van stroom te voorzien. De pen is kort en cilindrisch en de externe behuizing lijkt op die van een normale vape pen.

Levering van de Joos

Een ding zul je liefde over de Joos is hoe ze zijn glad raken bij het inhaleren. De damp is zo glad dat je gemakkelijk niet zou voelen hoe het langzaam naar beneden gaat je longen. De hits moeten niet worden verward met het zijn licht, maar ze moeten worden gerekend op als glad met nul ruwheid.

Deze wegwerp vape is goed voor een beginner die nog nieuw is en waarschijnlijk genoegen zal nemen met lichter roken.

Voor vape gebruikers die een hogere tolerantie hebben, zult u deze vape pen nog steeds geweldig vinden en u zult overwegen hem in uw collectie te hebben. Je zou verwachten dat je gaat hoesten als je deze pen gebruikt, maar de hits zijn te zacht om zelfs maar een hoestbui te geven, maar als je grote scheuren neemt dan zul je de hoestbui voelen aankomen. Door het nemen van grote hits kan je sneller high worden dus dat is alles wat je moet doen als je super high wilt worden.

De vape pen heeft een uniek soort euforische highheid die zo opbeurend is. Dit komt omdat het hoofdzakelijk een sativa-hybride is en zeer zuiver is. Dit is een zeer essentieel product voor degenen die hun dag op een hoger niveau willen beginnen.

Het unieke aan deze wegwerpartikel is dat u zich high voelt in de geest in plaats van in het lichaam, zoals bij andere vape pennen het geval is. U kunt gemakkelijk doorgaan met uw dagelijkse activiteiten zonder het gevoel overweldigd.

De indica-achtige smaken houden je high voor de meeste tijd na het gebruik van de pen. Je krijgt een milde high in je lichaam en het belangrijkste is dat het je kalmeert. Het belangrijkste aspect van het gebruik van deze pen is dat hij je high kan maken door slechts een paar hits te nemen. Je zult je niet slaperig en lui voelen zoals bij andere merken, maar als je meer dan genoeg hits neemt, dan zul je je zeker slaperig voelen.

Oliekwaliteit van de Joos wegwerp

Wanneer je je Joos pen uit de verpakking haalt, zal één ding je opvallen: de olie is dik. Beide soorten, indica en sativa hebben een opvallende sterke gouden kleur en het is zeer stil, het beweegt alleen als je het grondig schudt.

Je zult waarderen hoe consistent en potent de olie is en het zal je het verschil laten zien tussen straat cartridges waar de olie na elke minuut verandert. Dit soort olie raakt niet snel op, dus het kan zijn dat je wat tijd nodig hebt om te vapen voordat je een nieuwe haalt.

Het meest opvallende aan deze wegwerp is hoe goed ze smaken. Zowel de sativa als de indica smaken zijn rijk van smaak en smaken in de meeste gevallen niet kunstmatig. In tegenstelling tot andere vape pennen, hebben deze pennen een goede mic van terpenen in hen en dit is een aantrekkelijke eigenschap.

Om te beginnen geeft de sativa soort een verbazingwekkend zoete en sensationele smaak. Dit is een smaak waarvan je waarschijnlijk zult genieten. Het is niet te zoet maar met de perfecte mix van terpenen heb je iets om je gelukkig over te voelen. De indica smaak heeft meer wiet smaak en het kan bekend smaken.

Gezien het feit dat de penolie dik is, heeft het een blijvend vermogen dat aanzienlijk efficiënt is. Als je een zware roker bent, zou je de indica en sativa smaken gemakkelijk binnen een paar dagen op kunnen hebben. Het enige wat je tegenhoudt is de potentie, omdat je veel moet roken om de perfecte high te krijgen.

Als je ervoor kiest om vaak te roken, dan heb je meer pakjes nodig. Alle factoren in overweging genomen, kan deze wegwerp pen zeer gemakkelijk te conserveren zijn.

Een ander ding dat je zult willen over deze wegwerp is dat je het kunt opladen. Dit maakt het een betere wegwerpartikel in vergelijking met de andere merken die geen oplaadfuncties hebben, zodat je ze moet weggooien zodra je er klaar mee bent.

De oplaadfunctie stelt u in staat om uw oliën volledig te gebruiken voordat u een nieuwe krijgt. Het opladen van de pen is eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is de basis van de lader vast te schroeven met een android lader.

Voor- en nadelen van de Joos vape pen

Voordelen

De pen heeft een van de zachtste hits die je kunt vinden in een disposable
De smaak van de oliesmaken is uitstekend en niet te vergelijken
De high is langdurig dankzij de goed gemengde terpenen
Je kunt de pen gemakkelijk opladen, ondanks dat het een wegwerpartikel is
Het ontwerp is eenvoudig en je kunt er gemakkelijk mee rondlopen
De olietanks zijn van glas zodat je zicht hebt op de hoeveelheid olie die je hebt gebruikt
Nadelen

Het is bijna onmogelijk om de laatste druppels van de olie op te maken als deze bijna op is, het ontwerp is ingewikkeld waardoor de oliën niet goed in de lont worden opgenomen.
De pen is alleen verkrijgbaar in 0,3 gram, dus je zult niet zo gelukkig zijn als je op zoek bent naar grotere maten

Alternatieve vape: UPENDS

Uppen

Heb je ooit een vape pod gezien die al bij de eerste trek kan verdampen, dan stellen we je de UPENDS Uppen voor. De Etchip coil op het apparaat past zichzelf aan om een breder verwarmingsoppervlak te creëren om de efficiëntie bij het verwarmen van elementen te verbeteren.

Uppen heeft hun coils getest met een breed scala van mainstream e-liquids en u bent verzekerd om een mod die compatibel is met uw Uppen te krijgen. De veelzijdigheid in gebruik zorgt ervoor dat het apparaat wordt beschermd tegen bacteriën en stof bescherming van zowel de gebruiker en het apparaat.

UpOX

De UPENDS UpOX is voorzien van de beste Etchip 2.0 flavor master coil en hij is ontworpen om compatibel te zijn met veel van de wereldwijd bekende en geaccepteerde vape sappen. De mesh geeft u een smaak van de originele damp vanaf het eerste trekje.

U kunt de batterij magnetisch omgekeerd aansluiten wanneer deze niet in gebruik is om te voorkomen dat stof en stofvezels in de luchtwegen terechtkomen en verstoppingen veroorzaken.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de batterijdeksel is gemaakt van aluminium van ruimtevaartkwaliteit, dat lichter en steviger is.

Conclusie

Dit merk is de moeite waard en het kost zelfs minder wanneer je het koopt bij een medische winkel dan wanneer je het zou kopen bij een recreatieve winkel. Voor een .3 gram olie is dit een goede prijs en dit merk wordt ten zeerste aanbevolen.