z

Search

  z
  z

  IQOS Heets Review en Instructies. Alles wat u moet weten over de IQOS Heets- Groothandel Wegwerp Vape

  IQOS Heets Review en Instructies. Alles wat u moet weten over de IQOS Heets- Groothandel Wegwerp Vape

  De IQOS is een nieuw geïntroduceerd alternatief voor roken en vaping aangeduid als verwarmde niet verbrande rook. De apparaten zijn gebouwd door Philip Morris International, PMI, die heeft geprobeerd om te komen met een nieuwe manier voor mensen om te vapen. Het apparaat werd onlangs geïntroduceerd in de Europese en Britse markt na een enorm succes in de VS.

  Het apparaat is een rookloos apparaat dat met tabak gevulde patronen gebruikt en meer op een sigaret lijkt. Ze worden verhit en niet verbrand zoals bij de oude sigaret. Ze produceren helemaal geen rook, alleen een "throat hit" en dat is alles wat het doet.

  Bouw en kwaliteitsontwerp

  Als je de IQOS HEETS uit de verpakking haalt, is het opvallend dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen met toptechnologie. Dit verklaart duidelijk waarom het tien jaar duurde voordat het product op de markt kwam. De verpakking bevat drie cruciale onderdelen: de houder, de oplader en de HEETS, de tabaksstokjes.

  De houder ziet eruit als een traditionele sigaret en je kunt hem er gemakkelijk mee verwarren. Het enige verschil tussen de HEETS en vape-pennen is dat het echte tabak gebruikt in plaats van nicotinezouten of nicotine-e-liquids. Het kan branden tot 350° Celsius, maar je krijgt geen rook, verbranding of as. Het warmteproducerende apparaat is een bladachtig apparaat of element dat zich aan de bovenkant van het apparaat bevindt.

  De zaklader is een zakvriendelijk apparaat dat u altijd bij u kunt dragen. Dat is de belangrijkste rol van dit apparaat. Het is zeer simplistisch en houdt in de batterij die de IQOS bevat. Het laadsysteem heeft LED-indicatoren die aangeven hoeveel stroom er nog in het apparaat zit. De bovenkant is gemaakt van een klein roestvrijstalen vierkantje dat u kunt openen door het om te draaien om de dockingpoort van het apparaat bloot te leggen.

  Hoe gebruik je de IQOS HEETS

  Om de IQOS HEETS te gebruiken, moet je deze in de pod plaatsen en vervolgens de knop vijf seconden ingedrukt houden totdat een groen LED lampje knippert. Het kan tot 20 seconden duren voordat het apparaat de maximale temperatuur heeft bereikt. Het verwarmingselement blijft vervolgens bijna zes minuten actief, wat zo is ingesteld dat het vergelijkbaar is met de tijd die het kost om een brandbare sigaret te roken.

  Wanneer u bijna vijf minuten rookt, verandert het LED-lampje in een oranje kleur om u te laten zien dat het apparaat waarschijnlijk binnenkort uitschakelt en dat u een nieuwe Heet nodig hebt.

  Het apparaat is gemaakt om de duur van een brandbare sigaret nauwkeurig na te bootsen. U kunt het apparaat ook naar wens uitschakelen, u hoeft alleen maar een nieuwe heet te gebruiken en de houder in de oplader te steken om hem voor de tweede keer te kunnen gebruiken. De oplaadzak heeft ook eigen aan/uit-knoppen waarmee u hem aan en uit kunt zetten. U kunt de zaklader ook opladen met een USB-kabel die meestal in de verpakking is bijgesloten.

  Smaakproductie en opties

  De HEETS zijn gebouwd top geven een goede mond tot long roken die wordt verwacht in brandbare sigaretten. Deze eenheden zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken die u kunt selecteren om te gebruiken op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Hieronder zijn de kleurcodes die u kunt gebruiken om uw smaak opties te selecteren.

  • HEETS Amber, dit is de klassieke rijke tabakssmaak
  • HEETS Geel, dit is een meer zachtere tabakssmaak
  • HEETS Turquoise, dit is een zachter mentholmengsel voor koel roken

  Om de beste smaak uit de HEETS te krijgen, moet je hem uit de verpakking halen en naar beneden duwen met de kant waar de tabak het eerst naar binnen gaat. Hij wordt bovenaan de IQOS houder geplaatst waar je op gaat vapen. Er is een lichte weerstand omdat het verwarmingselement in de tabak snijdt, maar als je hem soepel naar beneden duwt, zal hij de basis van de behuizing raken.

  Batterij en opladen

  De IQOS heeft twee oplaadprocessen waar een gebruiker op moet letten. Allereerst moet de houder regelmatig worden opgeladen, wat wordt gedaan door hem in de zaklader te plaatsen. Hieronder staan de indicatoren die aangeven of u de houder moet opladen of niet.

  Als het groen knippert als de houder in de unit zit, geeft dit aan dat het IQOS apparaat aan het opladen is. Als de kleur verandert in egaal groen, dan heb je een volledig opgeladen apparaat en als het oranje wordt, dan heb je de IQOS slecht aangesloten op de oplader. Als het rood oplicht, geeft dit aan dat je apparaat niet perfect oplaadt.

  Om te weten wanneer je je zaklader moet opladen, zijn er vier LED-lampjes die de stroomstatus aangeven. Als er vier LED-lampjes branden, betekent dit dat je apparaat volledig is opgeladen, als er maar drie lampjes branden, dan zit je batterij op 75%. Twee indicatielampjes geven aan dat je een 50% lading hebt en als er nog maar één lampje brandt, dan heb je een lading van 25%.

  Het verwarmingselement moet ook regelmatig worden schoongemaakt. Het verwarmingselement is het kleine mesje dat in het IQOS apparaat zit en je moet alle resten verwijderen die achterblijven nadat je er op hebt gerookt. Als het oranje brandt, betekent dit dat het reinigingsproces op het punt staat te beginnen.

  Een groen lampje geeft aan dat het apparaat bezig is met reinigen. Een knipperend rood lampje geeft aan dat de oplader defect is en geen lampje geeft aan dat het apparaat uit staat. Het reinigingsproces zal pas beginnen als je 20 HEETS hebt doorlopen.

  Prestaties van de IQOS HEETS

  De IQOS HEETS is een ander soort apparaat, vooral voor mensen die gewend zijn om brandbare sigaretten of vapes te roken. Het hele apparaat is eenvoudig in te stellen en zeer gemakkelijk te gebruiken. Er zijn geen luchtstroominstellingen of wattage-regelaars en u kunt alleen de HEETS wijzigen.

  Dit apparaat geeft geen enkele hoeveelheid rook dus als je een wolkenjager bent dan zal dit apparaat je helemaal niet bevredigen. Het apparaat heeft echter wel een goede manier om smaak af te geven aangezien het de prestaties van traditionele sigaretten nabootst maar dan zonder de rook. Het heeft ook een aantal goede throat hits die indrukwekkend lijken te zijn voor de meeste smaakjagers.

  Voor- en nadelen

  Voordelen

  • Werkt meteen als u hem uit de verpakking haalt
  • De zaklader gaat zeer lang mee en houdt uw houder van stroom
  • Hij is compact en draagbaar

  Nadelen

  • De zaklader werkt alleen met de meegeleverde stekker
  • Slechts verkrijgbaar in drie soorten
  • Heeft tabakselementen
  • Duur

  Alternatieve Vape: UPENDS

  Uppen

  De uppen is een mini-pod systeem van UPENDS dat een goedkoper en innovatief vape alternatief biedt. Het apparaat beschikt over het beste ontwerp, prestaties en is ook gemakkelijk te gebruiken. Het beschikt over de innovatieve Etchip flavor master 2.0 coil, die een vergroot verwarmingsgebied heeft om de efficiëntie te verbeteren.

  Het geeft u een bevredigende vape op de eerste puff. Het geeft u een originele damp. De uppen cap is ook goed voor het beschermen van uw vloeistoffen tegen oxidatie, zodat u kunt vape zelfs wanneer u voor lange gaan zonder vaping.

  Conclusie

  De IQOS HEETS is een nieuw en revolutionair vape-systeem dat is gekomen in een tijd waarin de meeste bedrijven proberen de tabaksconsumptie terug te dringen. Het apparaat is een mogelijke concurrent van vape-pennen alleen gebruikt het tabak.

  Het goede is dat het geen elementen verbrandt, het verwarmt alleen de tabak, wat betekent dat wat wordt geproduceerd veilig is voor alle soorten rokers.

  De IQOS HEETS wordt ook geleverd met indrukwekkende functies, zoals een zaklader die de houder opgeslagen en bevoegdheden het nog meer. U kunt ook opladen de zaklader wat betekent dat je genoeg vermogen om je puffen op de HEETS voor een zeer lange tijd te hebben.

  AGE VERIFICATION

  To use the UPENDS website you must be aged 21 years or over. Please verify your age before entering the site.