WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

IQOS 3, IQOS 3 Duo, IQOS 3 Multi, IQOS 2.4 review en instructies- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 169 | Danielle Alhiraki

De IQOS is een tabaksproduct dat smaak geeft door de tabak te verhitten en niet te verbranden. Het is een kleine elektrisch bediende kit die cilindrische tabakspods verhit die lijken op een doormidden gesneden sigaret. Een van de redenen waarom dit apparaat als een nieuwe golf is gekomen, is omdat het een warmteregelingssysteem heeft dat de temperaturen op een bepaald punt houdt om verbranding of rookproductie te voorkomen.

Gebruikers van dit apparaat zullen geen rook inademen, je krijgt een zachte smaak, vrij van teer en de koolmonoxide. De PMI Company beschrijft hun product als een stoom-achtige machines. In eenvoudige termen, een IQOS is een mix van vaping en roken alleen dat er geen dampen worden geproduceerd.

De enige factor die een groter verschil maakt tussen een IQOS en de rest is dat je hiermee eigenlijk tabak inhaleert in de vorm van stoom. Dit is de beste manier om te roken zonder zo veel trek en geuren.

Om een IQOS HEET te roken, moet je een IQOS apparaat hebben. Ze bestaan in verschillende versies en we zullen er in dit artikel een paar bekijken. Hier zijn een paar van de namen die je zult zien als we verder gaan

  • IQOS 3
  • IQOS 3 Duo
  • IQOS 3 multi
  • IQOS 2.4

IQOS 3

De IQOS was de derde serie van de IQOS die op de markt werd gebracht. Het waren de 3.0 en de multi. De IQOS 3 is een goed gemaakt metallic gekleurd apparaat dat over het geheel genomen een indrukwekkend apparaat is. De IQOS 3 werd toegevoegd om de IQOS 2.4 op te volgen en te verbeteren, die het 3 label heeft maar verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren die zeer aantrekkelijk zijn.

De 3 leent nog steeds het concept van een standalone HEET-houder die aan de zijkant in de oplader moet worden geplaatst. Zodra u hem plaatst, wordt hij op zijn plaats gehouden door een magneet zodat u niet hoeft te draaien of te keren.

De onlangs uitgebrachte IQOS is niet compatibel met de accessoires van de vorige versies. Alles ziet er anders uit, zelfs de nieuwere USB-connector. Er is ook een verbetering van de oplaadtijd die een langere levensduur heeft. U kunt nog steeds opladen via uw houder, zelfs als u deze gebruikt. Er is geen verandering in de bediening met één knop, omdat er geen Bluetooth-compatibele app is om te gebruiken.

U kunt de IQOS 3 kopen in vier standaard kleuren, in blauw, zwart, wit en goud en u kunt de kapjes van de laders verwijderen als u de kleurvariaties wilt mengen.

IQOS 3 Duo

De IQOS Duo kan worden omschreven als een hybride apparaat dat is gevormd door het combineren van alle functies van de eerdere versies van de IQOS, van de IQOS 2.4, 3, en multi. Het kan gemakkelijk twee HEETS herbergen en werkt nog steeds met hetzelfde oplaadsysteem.

Als u de Duo eenmaal hebt opgeladen, hebt u de mogelijkheid om twee HEETS op te laden, maar dit is niet verplicht. De batterij zal twee lampjes hebben om aan te geven dat er twee HEETS in zitten.

De IQOS 3 Duo is verkrijgbaar in alle kenmerkende kleuren van de IQOS, maar het heeft ook een extra koperkleur die veel mensen erg handig zullen vinden. Het is verkrijgbaar in de verwisselbare covers en dit apparaat verkoopt hoger net als de gouden versie. De IQOS Duo heeft een verkorte oplaadtijd, maar houdt nog steeds zoveel kracht in zich. Als u de hele dag door wilt roken, is dit het apparaat voor u.

Wanneer u dit apparaat gebruikt, zult u merken dat het een gelijkmatige warmteverdeling heeft die meer warmte levert. Het zorgt voor een goede ervaring die dit apparaat uniek maakt. Om beter van dit apparaat te genieten, moet u eraan wennen. De nieuwere functies lijken dit apparaat een volledige ervaring te geven die mensen nauwelijks doen passeren.

IQOS 3 multi

De IQOS 3 multi is een zeer indrukwekkend en innovatief apparaat dat zijn toegankelijkheidsfuncties met zich meebrengt. Het wordt niet geleverd met het old school zakoplaadapparaat en het is meer een alles-in-één apparaat. De verpakking van de IQOS 3 multi is nog steeds hetzelfde, met de doos nog steeds één.

Het enige verschil is wanneer je de doos opent en je realiseert dat alles binnenin anders is. Om het apparaat te gebruiken hoef je niets te openen of te sluiten, er is alleen een kleine opening waar je je HEETS uit naar beneden moet duwen.

De materialen van het apparaat zien er ook niet goedkoop uit, het gaat verder dan het gebruikelijke plastic frame en heeft meer een aluminium look. Het hele apparaat heeft de perfecte afmetingen om in de zak van een herenjas of rugzak te passen. Het is misschien wat lang, maar je hoeft je geen zorgen te maken dat het breekt terwijl het daar zit.

De twee delen zijn verwijderbaar en u kunt de één knoop aan zijn lichte eigenschap zien. Het hoogste deel heeft een magneet die wordt gebouwd om vrij te bewegen. U zou het moeilijk kunnen vinden om in het begin te gebruiken maar na een tijdje vindt u het vrij constructief.

Om het apparaat te gebruiken, moet je de vergrendeling openen en de HEET erin duwen, drukken tot je een trilling voelt. Als hij opnieuw trilt, geeft dat aan dat je 15 seconden hebt verwarmd en als hij na de vijfde minuut opnieuw trilt, moet je er nog een HEET in stoppen.

IQOS 2.4

Dit is het eerste apparaat dat ooit op de straten van Philip Morrison International. Het is een innovatief apparaat dat gericht is op het brengen van een nieuwe golf in de vaping industrie. Om te beginnen met het apparaat te gebruiken, moet u het op te laden voor bijna drie uur voor de pocket lader volledig is opgeladen. Nadat het klaar is, plaatst u uw houder in de lader voor bijna vier minuten neem dan uit de houder. Plaats in een HEET dan houdt u de aan-uitknop voor een paar seconden om het te laten verwarmen.

Wanneer je de eerste trek neemt, voel je een warme stoom in je mond. De eerste trek kan een beetje hoesten, maar er is geen verbranding. De tabak en glycerine worden verwarmd bij een hogere temperatuur van ongeveer 660 °F, waardoor een nicotine gevulde stoom vrijkomt. Zodra je uitademt, zul je geen rook of geur zien.

De meeste smaken die je met de IQOS 2.4 kunt gebruiken zijn op menthol gebaseerd en je zult merken dat ze de slechte geur die je zou kunnen ervaren verdoezelen. Hoewel het een milde brandgeur heeft, kun je het nog enige tijd voelen. Over het algemeen voelt dit apparaat op de een of andere manier goed om te gebruiken in vergelijking met vaping en roken

ALTERNATIEVE VAPE: UPENDS

UPOX

De UpOx pod systeem maakt gebruik van een nauwkeurige etchip coil die een verbeterde verwarming gebied heeft. De mesh coil weerstand is goed voor het geven van u een smaakvolle puff vanaf de eerste keer dat u het apparaat gebruikt.

Het apparaat is compatibel met mainstream vloeistoffen van de andere merken. Dit apparaat wordt aanbevolen voor mensen die graag kwaliteit krijgen tegen betaalbare prijzen

Conclusie

De IQOS apparaten hebben hun waarde bewezen en zijn zeker een goede investering. U kunt kopen een volledige 10 pack van HEETS en ze kunnen duren u voor maximaal vier weken als je vaping matig. Als je echt wilt om zich te ontdoen van brandbare tabak consumptie middelen, kunt u vertrouwen op de IQOS om u beter van dienst.

Het heeft een soepele hit die geen rook of geur produceert. Dit betekent dat het verslaat de vape pennen en sigaretten of waterpijpen. We willen graag geloven dat er betere apparaten van dezelfde variatie zal de markt te raken. U zult voelen zo veel ontspanning met dit apparaat.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)