WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Imperial Smoke Vape Pen Instructies, batterij, lader, beoordelingen, vinden Imperial Vapor bij mij in de buurt - Groothandel Wegwerp Vape

6th Jul 2022 | 68 | Danielle Alhiraki

Opgericht in 2013, is de Imperial Vapor Company uitgegroeid tot een huis van enkele van de beste vape producten die er zijn. Oprichters van dit bedrijf richtten de winkel op met de bedoeling om de industrie te revolutioneren en kwaliteitsproducten te brengen. Ze bieden een ongeëvenaarde ervaring aan hun klanten.

Sinds de oprichting in Sugar Land, Texas, heeft het bedrijf erkenning en vertrouwen gewonnen onder zijn klanten. Ze zijn nu gegroeid en hebben filialen geopend in Richmond en Cypress, Texas. Het bedrijf blijft groeien dankzij de kwaliteit van hun producten en hun belofte van klanttevredenheid.

In dit overzicht, dekken we een aantal van hun gemeenschappelijke productcategorieën en een aantal van de verbazingwekkende producten die u zeker zou graag uit te proberen.

Vind Imperial Vapor bij mij in de buurt (mijn locatie)

Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen vinden Imperial Vapor bij mij in de buurt (mijn locatie).

Imperial Vape Review: Wat hebben ze voor u in petto?

De Imperial Vapor Company heeft een enorme collectie producten. Ze hebben alles wat u ooit nodig zou hebben om te beginnen met vaping. Of u nu op zoek bent naar Vape Pens, E-Juice, E-sigaretten, Mods Batterijen, Opladers, Starter Kits, Tanks, Coils, Drip Tips, en Cases, u kunt ze allemaal bij hen vinden.

In deze sectie bespreken we enkele producten die u niet mag missen:

1. Wegwerpartikelen

Zoals de naam al doet vermoeden, verwijzen wegwerpartikelen naar het soort vapes dat slechts één keer gebruikt en weggegooid mag worden. Als u ze uit de verpakking haalt, zijn ze in de vorm klaar voor gebruik. U hoeft ze alleen maar aan te zetten en u bent klaar om te gaan. Wegwerpartikelen gaan verschillende periodes mee, afhankelijk van het volume van de e-vloeistof en de batterijcapaciteit. Grotere exemplaren met grote batterijen en grotere volumes bieden meer trekjes en gaan uiteindelijk langer mee. Gezien hun aard, zijn wegwerpartikelen ontworpen om een probleemloze gebruikerservaring te bieden. U hoeft er niets anders mee te doen dan gewoon te vapen: niet opladen, niet vullen!

Imperial Vape biedt een aantal van de beste disposables.

Hier is onze keuze:

Lush Bar Disposables

Deze disposables vape gaat lang mee; hij biedt u tot 1500 trekjes. Hij heeft een zout nicotine sterkte van 5%, wat de beste is in de industrie. Verder is de Lush Bar Disposables verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat u kunt kiezen wat u lekker vindt.

Enkele van de beschikbare smaken zijn:

  • Appel Ijs
  • Banaan Mango
  • Cool Mint
  • Custard Citroen taart
  • Filipijnse Mango
  • Lychee ijs
  • Lychee perzik ijs
  • Lychee aardbei ijs
  • Lychee watermeloen ijs
  • Aardbei Watermeloen
  • Vanille Aardbei Custard

2. Starter Kits

Of u nu een full-fledge vaping liefhebber, of een newbie probeert te experimenteren, Imperial Vape kreeg een productlijn perfect voor uw vaping niveau. Alleen al uit de naam, kan gemakkelijk betrekking hebben dat Starter Kits zijn voor degenen die beginnen. Ze zijn ontworpen om te gevenfirst-time gebruikers een vlekkeloze ervaring in de vaping wereld.

Imperial Vape begrijpt de kwelling van vapers willen vapen maar niet weten hoe. Ze bieden een aantal van de beste starter kits die hen een glamoureuze welkom in de vaping wereld te bieden.

Hier is onze keuze:

VooPoo Drag 3 Starter Kit

VooPoo Drag 3 Starter Kit heeft een geavanceerde luchtstroom systeem dat een bevredigende stroom van damp belooft. Het wordt geleverd met een 18650 batterijconfiguratie waardoor de producten betrouwbaar zijn.

Deze starter kit vuurt tot 177W zonder enige strijd. Het beschikt ook over vervangbare coils die het beste van uw e-juice naar boven brengen. U zult ook houden van de afvuurknop ontworpen om een soepele ervaring te bieden aan de aankomende liefhebber. Nog steeds op de voeding, zult u houden van zijn onmiddellijke aanzetten met vrijwel geen vertragingen op alle.

VooPoo Drag 3 Starter Kit is ook ontworpen met de veiligheid van de gebruiker in het achterhoofd. Het is uitgerust met kortsluitbeveiliging, overtijdbeveiliging, overlaadbeveiliging en overstroombeveiliging. Met dit alles, kunt u er zeker van zijn dat er niets mis zal gaan met het gebruik ervan.

3. Huis E-Juice

Je moet zeker de zelfgemaakte e-juice van Imperial uitproberen. Ze worden gemengd om de beste vaping-ervaring te geven. Het bedrijf mengt deze sappen nu al zeven jaar en ze begrijpen waar gebruikers naar op zoek zijn als het gaat om vape juice. Ze begrijpen dat niet alleen, maar ze zijn ook volledig toegewijd aan het aanbieden van wat het beste is. Hun e-juice varieert van fruit tot snoepjes, tot menthols, tot drankjes onder andere.

Hier is onze keuze:

Lychee Kiss Nic Salt House Juice

Gebaseerd op de klanten die we hebben gesproken, zul je hoogstwaarschijnlijk genieten van de Lychee Kiss Nic Salt House Juice. Het is een royale mix van wrange granaatappel en bessen. Dit huissap is verpakt in 30mg en 50mg, van 15 of 30 liter.

4. Box Mods

Mods, ook wel aangeduid als Advanced Personal Vaporizers (APV), zijn een verzameling van vaping apparaten die volledig op maat te maken. Met hen, kunt u de temperatuur, spanning, en wattage onder andere vape specificaties. Met dit niveau van maatwerk, gebruikers hebben de kans om verschillende smaken te ervaren.

De meeste vaping bedrijven distribueren momenteel verschillende mods, en de Imperial Vapor Company is op geen enkele manier een uitzondering. Met hen zijn enkele van de beste die uw passie voorexperimenteren met vapes complimenteert. Hun collectie zal u toelaten om mix en match een aantal van de operaties voor u om te ervaren verschillende smaken.

Hier is onze keuze:

Vandy Vape GAUR-21 Mod

Vandy Vape GAUR-21 200W Box Mod is voorzien van een dubbele 18650 batterij. Dit is groot genoeg om lange uren van vaping te bieden. De buitenkant van de mod is gebouwd met glasvezel dat bestand is tegen schokken. Met dat, kunt u verzekerd zijn van de veiligheid van het product. Het beschikt over een geavanceerdeVandy Vape Chipset voor een opmerkelijke prestaties met operationele controle voor temperatuur, spanning en wattage.

Vandy Vape GAUR-21 200W Box Mod is ontworpen om de veiligheid van de gebruiker te garanderen: het is uitgerust met Short Circuit Protection, Low-Battery Warning, Over-Heating Protection, 10S Overtime Protection, Open Circuit Protection, en Over Current Protection. U zult zich nooit zorgen hoeven te maken over een van deze problemen wanneer u het gebruikt.

Bovendien is het product uitgerust met de Anti-Loss & Find My Device Application, waardoor de kans dat u uw apparaat terugvindt als u het kwijtraakt, toeneemt.

FAQs

Ik heb mijn Imperial Vape vorig jaar gekocht maar nooit gebruikt. Ik wil hem nu gaan gebruiken, is hij nog veilig voor gebruik?

Vape sap wordt geleverd met een houdbaarheidsdatum. Of het nog veilig is hangt af van de productiedatum. De meeste vape sappen vervallen binnen een jaar of twee vanaf de productiedatum. Dit komt omdat ze PG, VG en nicotine bevatten die een houdbaarheid van ongeveer twee jaar hebben.

Om te weten of het nog veilig is voor gebruik, moet u de vervaldatum op de verpakking controleren. Als de datum al is verstreken, is de kwaliteit niet langer gegarandeerd en raden wij u aan het weg te gooien.

Een ander ding dat u in overweging moet nemen is hoe uw vape werd opgeslagen. Zuurstof, hitte en zonlicht zijn niet gunstig voor het sap en zouden de levensduur beïnvloeden. Het zou langer in goede vorm blijven als u ze uit de buurt van deze elementen bewaart.

De E-vloeistof van mijn Imperial Vape is bruin geworden, wat kan het probleem zijn? Is het nog veilig voor gebruik?

E-juice wordt meestal bruin door het oxidatieproces. Oxidatie treedt op wanneer de nicotine in de e-juice reageert met zuurstof of zonlicht. Het proces van oxidatie en het bruin worden van de e-juice heeft geen invloed op de smaak en maakt het niet giftig. Het kan echter wel de houdbaarheidsdatum van de e-juice versnellen en het is mogelijk dat de e-juice niet de verwachte houdbaarheidsdatum haalt.

Het goede is dat oxidatie pas optreedt wanneer je het apparaat begint te gebruiken. En het feit dat het niet lang duurt voordat je het sap hebt opgebruikt, is het proces van oxidatie niet zo'n probleem om je zorgen over te maken.

Ik ben een liefhebber van honing, kan ik wat toevoegen aan mijn Imperial Box Mod?

Nee, u kunt beter geen honing toevoegen aan de vaporizer. Honing is dikker dan de gebruikelijke e-juice die de vaporizer moet verhitten en omzetten in damp. Wanneer u honing (die dikker is) toevoegt, is de kans groot dat het de vaporizer beschadigt waardoor uw apparaat defect raakt. Dat wilt u niet met uw mooie apparaat laten gebeuren.

Ik begon te hoesten na het gebruik van mijn Imperial Vape Starter Kit, wat kan het probleem zijn?

Het is niet ongewoon voor mensen om te hoesten tijdens het vapen. Het is zelfs gebruikelijk voor beginnende gebruikers om te hoesten tijdens het proces. De hoge instelling van de vape, plus een hoog percentage van de nicotine zijn in verband gebracht met hoesten. Pas op voor dit, vooral op de nicotine sterktes, want het kan te sterk voor je zijn.

Hier is een video die laat zien hoe je een Vape Shop bij mij in de buurt kunt vinden;

UPENDS: Vape Groothandel Leverancier

Als je zo ver bent gekomen, betekent dit dat je inderdaad gepassioneerd bent over vaping. U verdient zeker het beste. Hier bij UPENDS, hebben we een enorme collectie van vaping producten en we zijn klaar om met u door uw vaping reis. Wij willen niets anders dan de beste en spannende aanbiedingen te bieden. Bezoek ons vandaag nog, en we zullen blij zijn om u van dienst te zijn.

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien: