WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

IJOY capo review en instructies. De specificaties, functies, Build kwaliteit, design, en nog veel meer details- Groothandel Wegwerp Vape

6th Jul 2022 | 65 | Danielle Alhiraki

De IJOY capo behoort tot de nieuwste producten van de beroemde Chinese fabrikant IJOY. Het apparaat is een kleine en volledig compacte eenheid die de capo 100 box mod en de mini sub-ohm tank bevat. De capo 100 box is ook een in-house mod ontwikkeld door IJOY.

Het werd ontworpen om apparaten zoals de kapitein pd270 en de IJOY Maxo op te volgen. De IJOY capo mod is compatibel met 21700, 18650 en 20700 batterijen. Het unieke kenmerk is dat het gebruik maakt van de kapitein mini sub-ohm tank, de kleinere versie van de kapitein sub-ohm tank.

Specificatie van de IJOY capo

  • Het apparaat grootte staat op 78,2 bij 52,3 bij 30 mm
  • De doos mod is gereguleerde squonk
  • Heeft batterij compatibiliteit met 18650, 21700, en 20700 batterijen
  • Kan een maximum van 100W uitzetten
  • Het apparaat kan snelladen ondersteunen
  • Het OLED vertoningsscherm

Kenmerken van de IJOY capo mini sub-ohm tank

  • Hij heeft een capaciteit van 2ml
  • Gebouwd van roestvrij staal en glas
  • Het maakt gebruik van een geavanceerd schuifontwerp voor de top cap
  • Het ontwerp van de spiraalkop heeft geen schroefdraad
  • De luchtstroom is regelbaar
  • De druppeltip is gemaakt van Delrin en heeft een brede boring
  • Het chassis is gegroefd om de warmteoverdracht te regelen

Bouwkwaliteit en ontwerp van de IJOY capo

Een belangrijker onderdeel van de IJOY capo 100 is de box mod die 78,2 mm en 52,3 mm groot is. De afvuurknop aan de zijkant is van groot formaat, en het heeft een 510 schroefdraad connector met veermechanisme aan de bovenkant. Dit is een goed en stevig formaat dat je in je handen kunt houden. Het heeft een klein beetje gewicht wanneer de batterij erop is geïnstalleerd.

De IJOY capo box mod is een van de pioniers die 21700 batterijen kan gebruiken. Het bedrijf ging verder om hun versie van hetzelfde te maken met de introductie van 3750mAh batterijen. Je hebt ook de flexibiliteit optie van het gebruik van 20700 of 18650 batterijen als je de juiste adapter hebt.

Het transparante OLED-scherm is indrukwekkend, en het lijkt op de kapitein PD270. Onder alle omstandigheden kunt u het scherm gemakkelijk lezen. Het toont de wattage-instelling, de levensduur van de batterij, spoelweerstand, batterijspanning, ampèresnelheden, de vermogensmodus en een puff-teller.

De mini sub-ohm tank op dit apparaat staat op 2ml capaciteit, maar je kunt tot 4ml tanks gebruiken. De tank is gemaakt van roestvrij staal en glazen tanks, en niet te vergeten de Delrin driptip, die verwijderd kan worden. Het top-fill ontwerp glijdt gemakkelijk weg en maakt het bijvullen een eenvoudig proces dat slechts een paar seconden duurt om volledig bij te vullen.

Het bedrijf heeft het vervangingsproces zeer eenvoudig gemaakt voor de coilkoppen die de mini sub-ohm tank gebruiken. Dit is mogelijk gemaakt door het schroefdraadloze ontwerp waarbij je alleen de coil van de basis van de tank hoeft te schuiven. De luchtstroomgleuven maken het gemakkelijk om de luchtstroom van de tank aan te passen. Het glas kan helpen om de warmte af te voeren en toegankelijk te houden op de koeling.

Hoe de IJOY capo kit te gebruiken

Om het apparaat te starten, druk je vijf keer op de powerknop. Deze functie kan ook worden gebruikt om het apparaat uit te schakelen. Als je bijvoorbeeld drie keer op de knop klikt, kom je in het menu, en de omhoog-omlaag functies helpen je door het menu te navigeren, en de vuurknop bevestigt je power selectie.

Wanneer u in het menu bent, selecteert u de knop 'P' om de vermogensmodus in te stellen. Met de instelknoppen regelt u het wattage. Met de optie 'intensiteit instellen' kunt u de vermogensopvoermodus kiezen, en de modus 'norm' handhaaft de geselecteerde vermogensinstelling.

De harde modus zal het vermogen met 30% opdrijven, wat hoger is dan het oorspronkelijk ingestelde vermogen.

Het 'T' icoon zal de temperatuur controle modus selecteren, die u vervolgens kunt kiezen tussen Ti (titanium), Ni (nikkel), en SS (roestvrij staal) of de andere TCR slots. Na het selecteren van de TC instelling, zal u gevraagd worden om de wattage selectie van uw keuze in te stellen.

Gebruiksgemak van de IJOY capo

De IJOY capo is zeer eenvoudig te gebruiken. Vanaf de eerste opbouw is het proces zeer rechttoe rechtaan. Het enige probleem is met de schroeven van de post, die onder een hoek zijn geplaatst, en je moet de schroevendraaier onder een bepaalde hoek plaatsen om hem vast te houden. Na het plaatsen van de schroeven, plaats je een lont en plooi je het naar beneden op de putten.

Smaak en wolk productie van de IJOY capo

Als u zoekt naar een aantal massieve wolken van damp van de IJOY capo vape unit te krijgen, zult u zeker dat te krijgen. De beste vape sap te gebruiken is de rel quad punk granaat sap. Het geeft de beste smaken die nergens anders te vinden. Het apparaat is een goede vangst voor cloud chasers, maar voor mensen die graag de diepe smaken, en ze kunnen het apparaat te voelen een beetje underwhelming.

Prestaties van de IJOY capo

De IJOY capo maakt gebruik van een IWEPAL chipset waardoor hij snel, responsief en met een nauwkeurig prestatiebereik is. Bovendien kan hij weerstandsniveaus van 0,05 ohm tot 3 ohm ondersteunen terwijl hij 5-100 vermogensoutputs afgeeft.

De box ondersteunt ook de Ni200, roestvrij staal, titanium buiten de box, en de temperatuur controle modus met behulp van de aangepaste TCR input.

Er zijn geen problemen met de vermogensafgifte wanneer je op de powermodus draait, en er is geen vertraging wanneer je op de vuurknop drukt. De weerstand leest correct, en een apparaat met één batterij als dit geeft zoveel vermogen. Wanneer je het vergelijkt in termen van levensduur van de batterij, biedt de ene IJOY 21700 batterij de prestaties van twee 18650 batterijen.

De IJOY Captain sub-ohm tank en de captain mini sub-ohm is de meest geprefereerde tank voor dit apparaat. Het werkt zo goed met het apparaat en geeft de beste smaken. De coil head, die op 0,5 ohm staat, geeft een goede kick met veel damp.

Voor- en nadelen van de IJOY capo

Voordelen

  • De bouwkwaliteit van de IJOY capo is indrukwekkend en opmerkelijk
  • De grootte is een perfecte pasvorm die comfortabel aanvoelt wanneer hij in de handen wordt gehouden
  • Het heeft een goede dampproductiecapaciteit die aan de tijd voldoet
  • De 21700 batterij is een nieuwe uitvinding die het apparaat lang laat werken
  • Het apparaat is efficiënt en bruikbaar

Nadelen

  • Wanneer de 18650-batterijen worden gebruikt, voelt het apparaat een beetje onderbekrachtigd aan
  • Het is niet zo innovatief als de apparaten die ervoor kwamen
  • De knoppen voelen inconsistent en wiebelig aan
  • De schroeven van de paal staan onder een hoek, waardoor ze voor mensen moeilijk te bevestigen zijn

FAQs over de IJOY capo

Is de IJOY capo de moeite waard?

Ja, er zijn vele redenen waarom de IJOY capo een pen is die de moeite waard is. Hij heeft vele wenselijke functies en een indrukwekkende dampproductie die aantrekkelijk is.

Hoeveel kost de IJOY capo?

De IJOY capo vape apparaat heeft verschillende prijzen in verschillende winkels. U kunt dit apparaat krijgen voor zo laag als $ 80. Veel winkels verkopen het tegen een veel lagere prijs, maar je zult moeten zorgen voor de levering kosten op uw eigen

Mijn IJOY capo werkt niet.

Er kunnen vele redenen zijn waarom de IJOY capo niet werkt. De meeste kunnen worden veroorzaakt door de batterij die geen stroom krijgt of niet wordt opgeladen. Dus, voordat u het apparaat gebruikt, zorg ervoor dat het volledig is opgeladen. Als het nog steeds niet werkt, probeer dan de batterijen te vervangen om te zien of er enige verandering is.

ALTERNATIEVE VAPE: UPENDS

Uppen

De Uppen van UPENDS is een zeer smaakvol apparaat dat vervulling geeft vanaf het eerste trekje. Dit wordt bijgestaan door de Etchip coil, die zeer innovatief is.

Het heeft een meer uitgebreide verwarming gebied dat de verwarming efficiëntie van het apparaat verbetert. Bovendien, de hoge weerstand mesh geeft het een totale bodied damp vanaf het eerste gebruik.

Conclusie

Na het bouwen van apparaten met top-range wattages, nam de IJOY Company een andere wending om te zien hoe goed ze zijn in het maken van apparaten met volledige prestaties op lage wattages. Het apparaat is compact en voelt goed aan, vooral op het gewicht en de stevigheid. Geen enkele functie ontbreekt op het apparaat, en het enige onderdeel is de ongevoelige knop die mis kan vuren.