WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

IGET XXL 1800 Puff Wegwerp Vape Review & Groothandelprijs in Australië- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 86 | william wang

Bent u op zoek naar een vaping apparaat dat u zal meenemen naar een fantastische ervaring? Dan moet u eens kijken naar de Iget XXL apparaten. Vaporiseren is een wetenschappelijk bewezen manier om te stoppen met roken. En hoewel er veel vaporizers op de markt zijn, is geen enkele zo krachtig als de IGET XXL. Deze review zal in grote lijnen uitleggen wat er allemaal komt kijken bij de Iget XXL puff. Laten we er eens induiken, zullen we?

Wat is IGET XXL?

Een ultra-draagbare vape pen apparaat dat is ontworpen voor uw actieve levensstijl. De IGET XXL is een krachtige en stijlvolle elektronische sigaret in een aluminium behuizing. Het ergonomische mondstuk is comfortabel in gebruik, en het compacte formaat van het apparaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen de hele dag. De XXL heeft een enorme tank voor het houden van e-liquid en een langdurige 950mAh batterij.

De XXL cartridge is compatibel met 30 smaken uit het XXL assortiment, zodat u uw vaping ervaring kunt veranderen wanneer u maar wilt. De verstelbare 510 aansluiting is consistent met veel accessoires op de markt. Dit is het perfecte apparaat voor nieuwe of gevorderde vapers die op zoek zijn naar een duurzame en betrouwbare e-sigaret.

Waarom zou ik een IGET XXL 1800 Puff wegwerp vape kopen?

Als u op zoek bent naar een geweldige wegwerp vape apparaat, zoek dan niet verder. De IGET XXL 1800 wegwerp vape pennen zijn uitstekend waar voor uw geld. Het biedt maar liefst 1800 puffs per apparaat. Het pod systeem is ontworpen om gebruikers een meer premium vaping ervaring te geven. Het is ideaal voor degenen die relatief nieuw zijn met vaping of degenen die op zoek zijn om over te schakelen van roken naar vaping. Er zijn verschillende redenen waarom u een IGET XXL 1800 zou moeten kopen:

  • De IGET XXL is de intelligente keuze voor de behoeften van uw bedrijf op het gebied van e-sigaretten. Het wegwerpkarakter betekent dat u geen extra geld hoeft uit te geven aan onderhoud, reparaties of navullingen. Zonder gedoe, krijgt u een duurzamer en robuuster apparaat dan de concurrentie tegen een lagere prijs.
  • De IGET XXL 1800 is een wegwerp vaping apparaat dat beschikbaar is in vier verschillende kleuren, die een specifieke smaak vertegenwoordigen.

  • Je kunt wegwerpvapes vinden in veel verschillende vormen en maten. Toch, als je iets wilt dat een langdurige ervaring biedt met veel dampproductie en bevredigende smaak, raden we je aan een IGET XXL 1800 apparaat aan te schaffen.
  • Het apparaat wordt voorgevuld met smaak en is direct uit de doos klaar voor gebruik.

IGET XXL Beschrijving

De IGET XXL Wegwerp apparaat is een fantastisch nieuw wegwerp apparaat. De XXL heeft maar liefst 1800+ puffs en is ontworpen met de beste kwaliteit materialen en componenten. Hier zijn meer kenmerken van de IGET XXL:

  • Het wordt geleverd in een reeks van smaken, waaronder Lychee, Mango, Cool Mint, Tabak, en nog veel meer, die allemaal goed samengaan voor een plezierige vape ervaring.
  • De IGET XXL Puff Disposable Vape wordt geleverd voorgevuld met nic salt e-liquid en heeft een geïntegreerde 950mAH batterij die in staat is om tot 1800 puffs per apparaat te leveren. Door de batterij volledig op te laden, kun je er de hele dag mee vooruit.

  • Groot in formaat en met een hoge nicotineconcentratie zijn ze perfect voor rokers die willen stoppen. Ze zien eruit als een sigaret, voelen aan als een sigaret en smaken als een sigaret, dus ze zijn geweldig voor het bevredigen van verlangens tijdens het stoppen met roken.
  • De bouw is van vitaal belang voor comfort en gebruiksgemak. De IGET XXL is gemaakt van een premium plastic materiaal met een aangename soft-touch coating die goed in de hand ligt. Het apparaat heeft afgeronde hoeken en een gladde contour, waardoor het gemakkelijk vast te houden is. Het is perfect draagbaar en zal niet veel ruimte innemen in uw zak of tas.

Hoe gebruik je een IGET XXL wegwerp Vape?

De IGET XXL pod is draw-activated en bevat 1,6 ml nicotinezout e-juice. De pod heeft een ingebouwde coil, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over bijvullen of het verwisselen van sloten. Het leren gebruiken van de IGET XXL is eenvoudig.

Het apparaat wordt geleverd met een gids in de verpakking om u te helpen evalueren hoe het apparaat functioneert en hoe u het moet gebruiken. U kunt echter de volgende stap-voor-stap handleiding gebruiken:

  1. Schroef het apparaat los
  2. Verwijder het beschermkapje van het mondstuk.
  3. Zuig aan het mondstuk tot u damp ziet komen uit de luchtinlaatgaten aan de zijkanten van het apparaat.
  4. Er gaat een lampje knipperen als de vape gebruikt wordt, dit kunt u zien aan de voorkant van het mondstuk.
  5. Doe het mondstuk er weer op.
  6. Inhaleer uit het mondstuk en geniet. Wanneer u klaar bent met het gebruik van de pod, retourneert u de pod naar de verkoper voor recycling.

Hebben IGET vapes nicotine?

Alle IGET e-cigs bevatten nicotine, dat wordt gewonnen uit natuurlijke tabaksplanten. IGET vapes zijn ontworpen om aan te voelen als het roken van een traditionele sigaret, dus we zorgen ervoor dat er nicotine in al onze vapes zit. U zult geen lekkage of schade ondervinden bij regelmatig gebruik, dankzij de uitstekende constructiekwaliteit.

Is een IGET XLL 1800 Puff wegwerp vape geschikt voor u?

IGET XXL is een nieuwe generatie van wegwerp vape. Wanneer u wilt kunnen pakken en gaan, IGET wegwerp vape apparaten die de juiste keuze voor u. U kunt genieten van vaping zonder ooit te hoeven een tank bij te vullen of een batterij op te laden. Alles is ingebouwd.

IGET XXL 1800 Puff Disposable Vape wordt geleverd met een interne batterij van 950mAh en een capaciteit van 7ml. Het kan tot 1800 puffs, dat is genoeg om uw hele dag vaping behoeften te voldoen. De wegwerp beschikt over een niet-oplaadbare batterij en niet-hervulbare tank.

De IGET 1800 wordt verkocht in collectieve stukken, wat betekent dat het een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Wanneer u de verpakking van uw IGET XXL wegwerp vapeapparaat opent, ziet u de verschillende onderdelen van het apparaat dat u besteld heeft. Deze wegwerp vape heeft geen extra onderdelen of accessoires nodig om te werken, omdat alle onderdelen al zijn ingebouwd in een slanke pen-stijl apparaat dat u kunt gebruiken.

De IGET XXL wegwerp vape wordt geleverd met de 0,8ohm mesh coil voorgevuld met 5% zout nicotine e-juice. De smaken omvatten Lush Ice, Peach Ice, Mint, Strawberry Lemonade, en Pineapple Ice. U kunt kiezen uit één smaak die u bevalt of ze allemaal eens proberen.

Waar kan ik Iget XXL Vape kopen in Australië?

Als u op zoek bent geweest naar Iget vape XXL, dan is uw zoektocht voorbij! Wij hebben alle informatie die u nodig heeft over waar u Iget vape XXL in Australië kunt kopen. Het is geen geheim dat mensen op zoek zijn naar vape, en veel mensen willen weten waar ik Iget XXL vape in Australië kan kopen? Hier zijn enkele plaatsen waar u Iget vape XXL kunt vinden.

  • IGET Winkels

IGET is begonnen om een trendy merk vape Australië, met hun nieuwe lijn van innovatieve en krachtige vaporizers worden vrijgegeven. Een IGET vaporizer is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een vlotte vaping ervaring en een merk altijd op zoek naar haar assortiment te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar een sub-ohm vaporizer of een droge kruid vaporizer, IGET heeft u gedekt met opties om alle budgetten en eisen aan te passen.

IGET winkels in Australië hebben aan populariteit gewonnen als gevolg van hun vapes 'hoge kwaliteit damp productie en duurzaamheid. Met een IGET vaporizer, kunt u er zeker van zijn dat u een kwaliteitsproduct krijgt dat de tand des tijds zal doorstaan. Als u een Iget vape XXL of andere Iget producten in Australië wilt kopen, kunt u dit doen via de officiële Iget websitewww.igetstore.com.au.

U kunt betalen met een Visa kaart, Mastercard, of Amex. Zij bieden gratis verzending voor aankopen boven AU$150. Zij handelen met alle IGET producten zoals;

  • IGET KING voor 2600 puffs
  • IGET XXL voor 1800 puffs
  • IGET SHION 600 soesjes
  • IGET MEGA 3000 puffen

Dit zijn de IGET vapes die u bij deze winkel kunt krijgen.

  • Verwijdering Vape Shop

BezoekVerwijdering Vape Shop, een online platform om uw product te kopen. Er is een indrukwekkende klantenservice en producten van verschillende merken tegen een eerlijke prijs. De branche is al meer dan 18 jaar, waardoor een uitstekende reputatie aan het publiek. Bezoek hun website om verschillende Iget producten van uw keuze te bekijken. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met hun klantenservice via hun e-mailinfo@disposablevapeshop.com.au.

  • Vape Verkoper Australië

Bezoek vape vendor Australië winkel, en winkel uw producten. U kunt een bezoek brengen aan hun winkel, die is gevestigd op 71 Middleton Rd, Chester Hill NSW 2162, Australië. Dagelijks geopend van 10 am tot 5 pm. U kunt contact opnemen met de winkel via een telefoonnummer, +61 426 682 737. Ontmoet geweldige medewerkers klaar om alle informatie die u nodig hebt op uw product te bieden.

  • IGET Australië

Winkel bij de IGET Australië winkel voor een snelle levering. De winkel is 24 uur geopend van maandag tot zondag. U kunt ook een bezoek brengen aan de winkel die gevestigd is op 47 Dilke Rd, Padstow Heights NSW 2211, Australië. Bereik de klantenservice via +61 423 796 330.

Bottom Line

Ik zou dit apparaat aanraden aan iemand die te maken heeft met een beperking van ruimte of die geen high-end draagbare vape mee wil nemen. Dit is een solide keuze voor iemand die slechts een kleine hoeveelheid discretie heeft, maar een standaard wegwerp vape wil. Over het geheel genomen is het precies zoals het belooft: XXL wolken en volle smaak van je favoriete eJuice.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)