WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Hype Vape Pen Review. De bouw, ontwerp, voors & tegens, en alternatieve vapes

14th Nov 2021 | 79 | upends v

Wat is de Hype Vape Pen?

De hype vape pen is een apparaat voor elektronische sigaretten dat het roken van tabak simuleert. Het apparaat bevat een verstuiver die door een batterij wordt gevoed. In plaats van rook inhaleert de gebruiker damp die ontstaat uit de verwarmde vloeibare oplossingen. De wegwerp hype bar vape heeft vaping gemakkelijk gemaakt.

Het bedrijf Hype Vape heeft een vape winkel die alle apparatuur, benodigdheden en accessoires biedt om ervoor te zorgen dat gebruikers kunnen vinden wat ze nodig hebben voor hun vaping ervaring. De producten die binnen Hype Vape worden aangeboden zijn onder andere elektronische sigaretten, elektronische sigaretten accessoires, E-Cig kits, E liquids, E juice, mods, verstuivers, vape benodigdheden, en Vape accessoires.

Het bedrijf is goed uitgerust met deskundig personeel over de producten en zorgt voor maximale klanttevredenheid door de gebruiker te leiden naar het beste product dat aan hun behoeften voldoet. De productie van Hype Vapes is gevestigd in Littleton, Colorado.

Hype vape pen wordt geleverd met 2000 puffs voor elke cel, dat is de langste van de andere puff disposables in de markt. Het apparaat verontschuldigt de gebruiker van de zorgen van het hebben van navullingen en het opladen van de batterijen te maken. De Hype Max Disposable vape is de grootste versie van de apparaten die door het bedrijf, die het mogelijk maakt voor de maximale puffs van ongeveer 2000 puffs per apparaat.

Verkrijgbare producten

De hype vape pen is geschikt voor elke situatie, vooral voor gebruikers die een probleemloze, hoogwaardige vaping ervaring willen. De hype vape pen wordt geleverd in een verscheidenheid van smaken beschikbaar voor gebruikers om uit te kiezen. De productopties zijn gecategoriseerd voor methanol liefhebber, dessert connaisseurs en fruit smaken. De smaakopties van de Hype vape pennen zijn als volgt:

Hype Max Flow Lush Ice
Hype Max Flow Guava Ice
Hype Max Flow Aardbei Limonade
Hype Max Flow Framboos Watermeloen

Bouw en ontwerp van de Hype Vape Pen

De Hype Vape Pen is een E-sigaret die een aërosol van damp creëert die gemaakt is van een bepaalde stof. De damp bevat propyleenglycol, glycerine, nicotine, smaakstoffen en nitrosaminen. De precieze samenstellingen die eraan worden toegevoegd, variëren naar gelang van het gedrag van de gebruiker.

Een Hype vape pen is ontworpen met een door trekkracht geactiveerd afvuurmechanisme. Dankzij dit afvuurmechanisme kan de Hype Bar Disposable Pod Device nicotinezout wegwerpdamp voorvullen.

De damp bevat 5% van de sterkte van het nicotinezout, wat overeenkomt met 50mg. Het kleine discrete profiel past goed in de handpalm van de gebruiker. De Hype Bar Disposable Device is draagbaar en van zakformaat.

Vape systeem. Het apparaat kapselt een 280mAh batterij in met 1,3 milliliter e-sap in het interne reservoir. De ontwerpspecificaties van de Hype vape pen zijn als volgt:

Een maximum van 2000 puffs per apparaat
Een Vg naar Pg verhouding van 70VG/30PG
Nicotine sterkte van 5%
Een levensverwachting van 2 jaar voor elke pen
Het materiaal dat gebruikt wordt voor het lichaam is plastic
De pen is verkrijgbaar in verschillende smaken
Het ontwerp heeft oververhitting bescherming
Het elektrische systeem is beveiligd tegen kortsluiting.

Waar voor uw geld

De meest bewonderenswaardige eigenschap van de hype vape pen is zijn vermogen om discreet te zijn. De gebruiker kan het apparaat bij zich dragen waar hij ook gaat in een openbare ruimte.

Het verstrekken van batterijduur specificaties die langer kan duren maakt het nog handiger voor de gebruiker. De producten stellen de klant in staat om te genieten van hun rook levensstijl met verminderde locatie, plaats en degenen om je heen.

Hype vapes zijn alles wat een roker nodig heeft in een vaporizer. Het product biedt een fantastische selectie van vaporisers die ideaal kunnen passen bij het nieuws en de interesses van elke roker. Het merk biedt producten die kunnen worden aangepast aan de door de roker gewenste vaping ervaring.

Hype vape pennen worden geleverd in mods die het uiterlijk en de functies van de vaporizer kunnen veranderen, zodat het uiterlijk en het gevoel precies zijn wat de roker wil tijdens het vapen. Hype vape, als vape winkel, biedt de breedste selectie van elektronisch sap voor elektronische sigaretten.

Het merk heeft een overvloedige collectie van voorraad, apparatuur en accessoires voor elektronische sigaren die variëren van E-Cig kits, E-vloeistoffen, mods, verstuivers en elektronische sigaret accessoires. Hype Vape zorgt voor een uitzonderlijke dampervaring die voldoet aan de behoeften van elke roker.

Toeleveringsketen

Retail levering voor Hype vape producten wordt gedaan door middel van collecties van Vaporboss.com gevestigd in Fontana stad, Californië, Verenigde Staten. De magazijnen zijn volledig gevuld met producten die klaar zijn om verzonden te worden.

Vaporboss biedt geen minimale bestelvereisten met een bestelbeleid dat ervoor zorgt dat producten dezelfde dag nog worden ingepakt en verzonden. Gezien de locatie van de winkel duurt het over het algemeen 1-5 dagen voordat bestelde producten bij de dichtstbijzijnde winkel arriveren.

Zodra een groothandelsklant is geverifieerd, neemt hij contact op met het bedrijf en wacht op hun antwoord.

Voor- en nadelen van de Hype vape pen

De gezondheidseffecten van het gebruik van de hype vape pen als elektronische sigaret blijven dezelfde als bij het gebruik van de gewone sigaret, maar de effecten zullen hoogstwaarschijnlijk minder groot zijn dan die van een tabaksroker. De hype vape pen bevat minder giftige chemicaliën dan die in een tabak sigaret.

De nicotine die erin zit, is zeer verslavend. De damp in de hype vape pennen vermindert de schade die tabak aan rokers toebrengt. Door de gebruiksvriendelijke verpakking kan men van de producten genieten.

De Hype pen wordt niet aanbevolen voor gebruik door zwangere vrouwen. Dit komt omdat het kan leiden tot reproductieve schade, aangezien het andere reproductieve gebreken kan veroorzaken. Voor personen onder de 18 jaar kan het product leiden tot ademhalingsproblemen. Het product moet ook buiten het bereik van kinderen en huisdieren worden gehouden.

Voordelen

Het ontwerp presenteert een draagbare pen die gemakkelijk mee te nemen is
De Hype pen gaat langer mee met een levensduur van 2 jaar
Met een maximaal aantal trekjes van 2000 per pen, biedt het product meer trekjes per apparaat in vergelijking met andere elektronische sigaretten
De producten bieden een verscheidenheid aan smaken, dus passen bij de verschillende smaken en voorkeuren van de gebruiker
De pen is gemakkelijk te gebruiken
De gebruiker is vrijgesteld van zorgen te maken over het opladen
De pen biedt een hoogwaardige dampervaring voor zijn gebruikers
Nadelen

Frequente gebruikers kunnen last krijgen van bijwerkingen zoals een droge mond, terugtrekkend tandvlees, tandenknarsen en -knarsen, gingivitis en parodontitis.
Actieve gebruikers kunnen ook last krijgen van hoofdpijn, irritatie van mond en keel en soms kortademigheid.
Aangezien de producten na gebruik worden weggegooid, kan een actieve gebruiker de beschikbare pufjes in minder dan twee jaar opgebruiken, waardoor het product minder voordelig wordt voor de gebruiker.
Het weggooien van het product na gebruik verhoogt de milieuvervuiling door de toename van het aantal plastic afval.

Alternatieve vapes

UPENDS OX

De UPENDS OX is een product met de beste Etchip 2.0 flavour master coil, en het is ontworpen om compatibel te zijn met veel van de wereldwijd bekende en geaccepteerde vape sappen. De maas geeft u een smaak van de originele damp vanaf het eerste trekje.

JUUL

JUUL is een van de populairste elektronische sigaretten op de markt. Het apparaat had een marktaandeel van 27% in de eerste twee jaar na de introductie op de markt. De vraag was zo groot dat het bedrijf worstelde met het op peil houden van het aanbod, aangezien de vraag groter was dan het beschikbare aanbod.

UPPEN

UPPEN heeft een Etchip-spoel op het apparaat die zich aanpast om een breder verwarmingsoppervlak te creëren om de efficiëntie bij het verwarmen van elementen te verbeteren. UPPEN heeft zijn coils getest met een breed scala van mainstream e-liquids en u bent verzekerd om een mod te krijgen die compatibel is met uw UPPEN. De veelzijdigheid in gebruik zorgt ervoor dat het apparaat wordt beschermd tegen bacteriën en stof, waardoor zowel de gebruiker als het apparaat worden beschermd.

FAQs over de Hype Vape pen

Hoe selecteer je de beste vape?

Wanneer u de beste vape voor uw persoonlijk gebruik wilt selecteren, moet u met een paar dingen rekening houden.

Vorm: Vape pennen en mods zijn er in verschillende vormen waarbij de meeste proberen er een te vinden die aantrekkelijk is voor hun gebruiker, zorg ervoor dat je een vape vindt met een vorm die prettig is voor je ogen en die je leuk zult vinden.
Damp productie: Veel vape gebruikers worden vooral aangetrokken door de damp productie hoeveelheid van de mod, dus het is belangrijk dat je een apparaat kiest dat de gewenste hoeveelheid damp geeft die je wilt.
Levensduur van de batterij: Je wilt geen vape die af zal gaan terwijl je midden in een vaping sessie zit. Je hebt een betrouwbare vape nodig die lang genoeg lading vasthoudt.
Waar kan ik een Hype Vape pen kopen?

U kunt een hype vape pen bestellen via hun website en online winkels. Als u geen toegang tot een van deze, controleer dan met uw lokale vape winkel om te controleren of ze hype vape producten in voorraad hebben. Andere online winkels zoals Amazon en eBay hebben ook een paar hype vane producten in voorraad, dus je zou geluk kunnen hebben om je handen op een.

Conclusie

De Hype Vape pen is een elektronische sigaret die bestaat uit een verstuiver, een batterijvoeding en een houder die de vloeistof met nicotine en andere toevoegingen bevat. Het merk is de hoogste in kwaliteit en dampervaring. Voor 2000 trekjes en een batterijlevensduur van 2 jaar, geven de producten waar voor hun geld. Gezien de voordelen in het bieden van waar voor uw geld, dit product is zeer aan te bevelen.