WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Hyde Wegwerpartikelen Vape in de buurt van mij, smaken, beoordeling & instructies- Groothandel Wegwerp Vape

26th Nov 2021 | 74 | upends v

1.1: Wat is een Hyde vape?

Hyde vape is een wegwerp vape pen die onlangs toegetreden tot de wereld sensatie van vaping, met dank aan zijn krachtige functies. Geproduceerd door de Hyde Vape, het apparaat beschikt over een uitstekende batterijcapaciteit die uren van ononderbroken vaping biedt.

In dit artikel, beoordelen we meer van dit product en begeleiden u meer over de smaken en het gebruik ervan.

1.2: De Kleureneditie

Een ding over dit apparaat zijn vermogen om een perfecte grip op de palm te bieden, zodat u comfortabel vape. Het biedt ook een krachtige batterij voor urenlang vaping de hele dag lang. Verder biedt deze editie verschillende smaakopties voor gebruikers om te kiezen wat voor hen werkt. Ze zijn ontworpen om een bevredigende gebruikerservaring te bieden vrij van lekkages.

1.3: Hyde Color Edition Singles

Er is een lange lijst van smaak opties, afhankelijk van wat voor u werkt. Het kunnen kruiden- of fruitsmaken zijn, net zoals u het wilt.

Hyde Color Edition Singles beschikt over de volgende specificaties:

Tot 1,6 ml vape sap
Batterij capaciteit of 280mAh
Biedt tot 400 Puffs

1.4: Hyde Vape Smaken

Hier een lijst van de gemeenschappelijke Hyde vape smaken waar je uit kunt kiezen:

Fruit-gebaseerde Flavors omvatten:

Mango
Mango Ijs
Perzik Mango
Perzik Mango Watermeloen
Roze Limonade
Kersenlimonade
Banaanijs
Aardbei Banaan
Kaneel Banaan
Aardbeien en room
Aardbeien Meloen Appel
Sprankelende sinaasappel
Honingdauw Punch
Blauwe Razz
Ananas ijs
Andere zijn:

Spearmint
Vuur & Ijs
Krazy Kustard
Weelderig ijs

2.1: Hyde Vape Review

2.1.1: Hyde ONE Disposable

De Hyde One Disposable vape staat bekend om zijn eenvoudige maar elegante ontwerp. Dit model geeft tot 2500 puffs met een sapcapaciteit van 7 ml. Dit is een grote capaciteit die u een langdurige vaping ervaring geeft. U zult genieten van de 1200mAh batterij capaciteit die u de grote drukte van frequente oplaadbeurten bespaart. Het model geeft ook een relatief soepele gebruikerservaring; alles wat je hoeft te doen is toegang tot het mondstuk en de rubberen plug los te maken, 30 seconden wachten en je bent good to go!

Kenmerken in een oogopslag:

Nicotine: 5% | 50mg
Sap Capaciteit: 7ml
Puffs bij benadering: 2500
Batterij Capaciteit: 1200mAh

2.1.2: Hyde Curve Edition Wegwerp

Hyde Curve Edition Disposable is niet ontworpen om een langdurige vaping ervaring te bieden. Het beschikt over een kleine sapcapaciteit van 1,5 ml en een bijbehorende batterijcapaciteit van 310mAh. Dit is een kleine capaciteit, maar u kunt er zeker van zijn dat de levensduur van de batterij voldoende is voor u om het sap uit te putten. Het is perfect voor u als u op zoek bent naar een goedkopere vape met een kleine sapcapaciteit. Dit is zeker niet uw keuze als u op zoek bent naar een uitgebreide vape die u lange uren van een smaakvolle ervaring geeft.

Kenmerken in een oogopslag:

Nicotine: 50mg | 5%
Batterij Capaciteit: 310mAh
Sap Capaciteit: 1.5mL
Weerstand: 1.6 Ohm

2.1.3: Hyde Curve MAX Wegwerp

Vergeleken met de Hyde Curve S, is de Curve MAX groter, heeft een langere levensduur van de batterij, en bevat meer vape sap. Met zijn compacte ontwerp, dit model beschikt over een uitgebreide air-flow waardoor gebruikers een betere vaping ervaring.

Kenmerken in een oogopslag:

Nicotine: 5% | 50mg
Sap Capaciteit: 8mL
Geval: 10 eenheden
Puffs bij benadering: 2500

2.1.4: Hyde Edge Edition Wegwerp

Een ding dat de meeste gebruikers kunnen relateren aan dit model is de consistente soepele inhalatie die het biedt. Dit is mogelijk gemaakt met dank aan de verbeterde lucht-flow functie. De batterij capaciteit is ook verbeterd om uren van ononderbroken vaping te garanderen. Dit is in overeenstemming met de sap capaciteit van 6 ml. dat is vrij groot.

Kenmerken in een oogopslag:

Nicotine: 50mg
E-vloeistof capaciteit: 6mL (voorgevuld)
Ongeveer Puffs: 1500
Batterij Capaciteit: 1100mAh

2.1.5: Hyde Original PLUS Editie Wegwerp

De PLUS Edition biedt tot 1300 puffs met dank aan zijn 5 ml capaciteit en een grote batterij. Dit zorgt ervoor dat u een nog hartverwarmende vaping ervaring te krijgen. De lucht-flow systeem voor deze PLUS is verbeterd om ervoor te zorgen dat u een all-smooth inhalatie hebben op elk punt. U kunt de smaken kiezen die voor u werken.

Kenmerken in een oogopslag:

Nicotine: 50mg
Sap Capaciteit: 5mL
Ongeveer 1300 trekjes

2.1.5: Hyde Color Edition Wegwerp

Dit model is niet zo geavanceerd als het PLUS model, maar het klaart nog steeds de klus. Het enige nadeel van dit model is de kleine capaciteit van 1,6 ml. Dat is op zich geen nadeel, want het is ontworpen voor de minimalist die iets kleins wil met een compact ontwerp. Dit ontwerp geeft een comfortabele grip voor een probleemloze vaping ervaring. Hyde Color Edition Disposable wordt geleverd met een batterijcapaciteit van 230mAh, wat genoeg is om je in staat te stellen het sap uit te putten zonder het ongemak van opnieuw moeten opladen.

Kenmerken in een oogopslag:

5% Nicotine - 50mg Nicotine
Sapcapaciteit: 1.6ml
Batterij Capaciteit: 230mAh
Weerstand: 1.4ohm

2.1.6: Hyde Color Edition PLUS Wegwerp

Hyde Color Edition PLUS Disposable zal u bevallen, zowel voor zijn regelbare luchtstroom, als voor de verschillende smaken waaruit u kunt kiezen. Het heeft tot 18 smaken voor u om te kiezen wat je wilt. Dit model wordt geleverd met een capaciteit van 5 ml die tot 1500 puffs biedt, een stuk beter dan het vorige model. Het beschikt ook over een modern compact ontwerp dat zorgt voor een comfortabele grip.

Kenmerken in een oogopslag:

Nicotine: 50mg
Sap Capaciteit: 5mL
Ongeveer 1500 trekjes

3.1: Hyde Vape bij mij in de buurt

3.1.1: VAPPEN: Toonaangevende bestemming voor Vape producten

UPENDS is vastbesloten om te zien elke roker genieten van een probleemloze vaping ervaring. Ze zijn in de vaping industrie voor een tijdje nu. Sinds hun toetreding tot de wereldwijde markt, heeft UPENDS.com zich gehouden aan hun belofte van het geven van hun klanten grote waarde voor elke munt die ze besteed aan hen.

3.1.2: Vape Wegwerpartikelen

Als u in Shenzhen bent, kunt u bij deze winkel terecht voor Hyde Vapes. Het bedrijf belooft kwaliteitsproducten en een uitzonderlijke klantenervaring. Ze hebben een verscheidenheid aan smaken voor u om te kiezen wat voor u werkt. Hun producten zijn eerlijk geprijsd om u de beste waarde voor uw geld te geven.

Stad: Shenzhen

Tel: + (1) (213) 293-8201; (209) 560-0870, +86 158 1745 2996

3.1.3: Hyde Vapes

Voor degenen onder u in het Verenigd Koninkrijk, kunt u bij deze winkel terecht voor Hyde vapes van hoge kwaliteit. Ze zijn er trots op dat ze een breed scala aan producten aanbieden om aan de smaak en voorkeuren van hun klanten te voldoen.

Stad: Queensway Bayswater en Waterloo, Londen

Tel: 02034883183

3.1.4: Damp Lounge

Dit bedrijf is opgericht door oprichters die een revolutie wilden ontketenen in de manier waarop mensen roken. Ze bieden de beste selectie van Hyde smaken. Momenteel heeft het bedrijf 11 fysieke winkels in de Pacific Northwest maar verscheept hun producten door de hele VS. Bestellingen boven de 49 dollar worden gratis verzonden.

Stad: Washington

Tel: (855) 34-VAPOR

4.1: FAQs:

4.1.1: Hoe kan ik mijn Hyde Vape opladen?

Wat heb je nodig: een pincet, een kleine platte schroevendraaier en een oude Bluetooth-luidspreker.

Procedure:

Open de vape, en verwijder de printplaat
Trek de batterij eruit
Verwijder de behuizing die de batterij bedekt om de draden en de sensor bloot te leggen
Verwijder de tape die de draden vasthoudt, en verbind de aansluitingen met die van het oude Bluetooth luidspreker circuit
Laad gedurende 5 tot 7 minuten op en druk op uw toestel.
Laad gedurende 7 tot 20 minuten als de wolken nog steeds niet dicht genoeg zijn
Disclaimer: Wegwerpvapes zijn niet bedoeld om te worden opgeladen. U kunt de bovenstaande procedure volgen om op te laden, maar houd er rekening mee dat het proces enigszins gecompliceerd is en de lading niet lang zal duren. Voor de beste vaping-ervaring moet u een nieuwe vape aanschaffen als deze leeg is.

4.1.2: Waarom werkt mijn Hyde Vape niet?

Als uw vape niet aanslaat, is er een grote kans dat het sap op is. Sommige wegwerp vapes worden geleverd met een venster waarmee u de capaciteit van het sap in de gaten kunt houden. Als die van jou dat venstertje heeft, controleer dan of je nog sap over hebt.

Als de jouwe knippert, is de kans groot dat de lading op is. U kunt ervoor kiezen om hem op te laden, maar bedenk wel dat wegwerpvapes niet bedoeld zijn om te worden opgeladen.

4.1.3: Hoe gebruik ik een Hyde Vape

Het is vrij eenvoudig om een Hyde vape te gebruiken. In principe hebt u geen voorafgaande ervaring of opleiding nodig. Het enige wat je hoeft te doen is hem in je mond stoppen en een trekje nemen. Als je hem trekt, ontbrandt hij en kun je genieten van een stroom damp die na een tijdje zal afsterven. U kunt deze stappen herhalen wanneer u een nieuwe stroom wilt.

4.1.4: Hoe lang gaan Hyde vapes mee? Hoeveel hits kan het bieden?

Hoe lang de Hyde vape meegaat, hangt af van de sap- en batterijcapaciteit. Hoe meer de capaciteit van deze twee factoren, hoe langer je vape mee zal gaan. Neem bijvoorbeeld een vape met 5% nicotine en een capaciteit van 1,8 ml e-juice geeft; dit soort zal u tot 400 puffs bieden.

4.1.5: Is een Hyde beter dan een Juul?

Hoewel Juul de industriepionier was in de wereld van vaping, lijkt Hyde vape het te hebben ingehaald. Twee factoren zetten Hyde vape recht voor de Juul: de ene is zijn vermogen om meer zout nicotine vast te houden, en de andere is de talrijke smaken die Hyde belooft.

4.1.6: Hoeveel kost Hyde vape?

Twee factoren beïnvloeden grotendeels de kosten van Hyde vapes; de sapcapaciteit en de batterijcapaciteit. Vapes die een grotere sap- en batterijcapaciteit hebben, trekken vaak hogere prijzen. Gemiddeld kosten Hyde vapes iets tussen de $5 en $20.

Groothandel & distributeur van wegwerpvapes:
UPENDS
UPENDS is een rijzende e-sigaret wegwerp vape merk
Alle UPENDS producten komen van de grootste e-sigaret gieterij in China, met gegarandeerde productkwaliteit.
Het team is zeer sterk in onderzoek en ontwikkeling, en de producten worden zeer snel bijgewerkt. Er zijn al verschillende wegwerp e-sigaret producten, die het overwegen waard zijn in termen van uiterlijk ontwerp, product smaak, en kwaliteit.
Prijs, kwaliteit en een hoge doorlooptijd zijn waarschijnlijk uw belangrijkste overwegingen bij het zoeken naar een wegwerp e-sigaret groothandel.
En dit, kan UPENDS u allemaal voldoen.

UpBar
Met 17 smaken om uit te kiezen!
Het UpBar team onderzocht honderden wegwerp e-sigaret producten om aan de behoeften van de consument te voldoen, en selecteerde 17 van de beste smaken uit honderden smaken!
Het professionele verwarmingssysteem is perfect aangepast, aan 2% of 5% Salt Nic, en kan vrij worden toegevoegd door zowel beginners als professionals.
800 Pufss
Weet je, de gemiddelde wegwerp e-sigaret heeft maar 200 pufjes, dus de UpBar kopen is zeker de manier om te gaan!

Klik hier om contact met ons op te nemen en meer recente producten te zien:

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)
UEG is de Exclusieve Nederlands Geautoriseerde Distributeur van UPENDS Vape!
UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.