WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Hyde vape: Hyde Vape Review, Coupon, Batterij, Flavors, Kleuren, en Winkels in de buurt van me- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 58 | william wang

Wat is Hyde Official?

Hyde Official is de producent van Hyde Vape series. Het bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten, maar bedient een wereldwijd publiek. Sommige van haar producten bevatten nicotine die schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Als zodanig, moet u de ingrediënten doornemen.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op wegwerp vape pennen die in verschillende smaken komen. Daarnaast kun je Hyde gear krijgen zoals t-shirts, petten en hoodies. Kortom, Hyde Official is een van de must-visit online vape apparaten site. Laten we eens kijken naar hun producten.

Wegwerp vape

Zoals gezegd, Hyde produceert en verkoopt voornamelijk wegwerp vapes. Ze zijn er in verschillende capaciteiten, smaken en doseringen. U kunt de:

  • Edge Rave Wegwerp

Deze wegwerpvape wordt geleverd in een stijlvolle combinatie van roze en blauw, wat het esthetische aspect aanzienlijk versterkt. Hij is ook draagbaar, zodat u hem met uw hand kunt verbergen. En dankzij het lichtgewicht ontwerp, kunt u hem zonder veel moeite meenemen. Hij wordt geleverd met een oplaadbare batterij van 600 mAh, zodat u hem onderweg langer kunt gebruiken.

Met het, kunt u genieten van maximaal 4000 puffs. Dit is voldoende voor een paar dagen vaping ervaring. De geïntegreerde Micro USB-oplader kunt u het opladen met behulp van uw power bank, laptop of andere USB-apparaten. Het heeft 50MG nicotine wat betekent dat het niet ideaal is voor zwangere vrouwen of mensen die allergisch zijn voor nicotine.

Andere ingrediënten zijn kunstmatige smaakstoffen, propyleen, glycol, en glycerine. Ze geven het een natuurlijke smaak die uw zoete tanden prikkelen. U kunt het krijgen in tal van smaken zoals banaan ijs, banaan & room, energize, dewberry, en loops, onder anderen.

  • Hyde Retro

Deze disposable komt ook in vele smaken zoals minty O's, zomer LUV, loops, en aardbei kiwi. Net als de Edge Rave, kunt u genieten van maximaal 4000 trekjes voordat u het weggooit. En met een oplaadbare batterij, zult u nooit missen een vaping moment. De geïntegreerde 600mAh batterij kan duren u voor een paar uur of dagen als je een lichte vaper.

Het pakket wordt geleverd in een 12ML capaciteit ideaal voor de meeste lichte tot matige vapers. Wat meer is, krijg je een USB-oplaadpoort, zodat u kunt elke USB-kabel die u bezit te gebruiken. De nicotine dosering is afgetopt op 50MG, die sterk kan zijn voor beginnende vapers. De plantaardige glycerine aanzienlijk versterkt de smaak van de smaken, zodat u kunt vape voor lang.

Het heeft ook kunstmatige en natuurlijke smaken in een poging om een evenwichtige smaak te bereiken. Het apparaat heeft een klassieke verpakking van zwart met blauwe combinatie. De formulering is ook uitstekend, zodat u de ingrediënten te weten met gemak.

  • Hyde N-Bar

De N-Bar wegwerp vape komt in verschillende opties zoals aardbei kiwi, aardbei banaan, tropisch, zomer LUV, en OJ. Ze verpakken verschillende smaken en komen in verschillende strakke kleurcombinaties. De N-Bar heeft 5% nicotine wat een industriestandaard is. Dit kan echter relatief sterk zijn voor een beginner.

In tegenstelling tot de Retro-optie, krijg je tot 4500 puffs. Dit is genoeg om je voor een week of zo. en met meer dan 20 smaakcombinaties, kunt u een die past bij uw behoeften. Het komt ook met een 600mAh oplaadbare batterij, zodat u kunt genieten van vaping voor dagen of weken, non-stop. Zoals je zou verwachten, het heeft een Micro USB-oplaadpoort voor verbeterd gemak.

  • Hyde Rebel

De Hyde Rebel is anders dan de anderen in deze lijst. Het wordt niet geleverd met een USB-oplaadpoort, wat betekent dat je het niet kunt opladen. Bovendien heeft het geen oplaadbare batterij. Als zodanig kun je het alleen gebruiken voor een beperkte periode. Het heeft een capaciteit van 10ml, dat is genoeg om je een paar dagen te laten genieten.

Net als bij de Hyde N-Bar kunt u tot 4500 trekjes nemen. Net als bij de meeste Hyde wegwerpvapes krijgt u 50MG nicotine. Dit is precies de juiste hoeveelheid om uw gezondheid niet te schaden. U kunt genieten van meer dan 10 smaken, zoals pina colada, aloë grape, banana ice, cola ice en lush ice.

  • Hyde Rand

Terwijl u kunt genieten van ongeveer 3300 trekjes, is dit een van de best verkopende vapes van Hyde. Het wordt geleverd in een klassieke en praktische verpakking met een zwart-blauwe kleurencombinatie. De capaciteit van 10ml is precies de juiste hoeveelheid om een aantal dagen mee te gaan. De 50MG nicotine zorgt ervoor dat u kunt genieten van vaping zonder u zorgen te maken over uw gezondheid.

Zoals verwacht, krijg je meer dan 20 smaken om uit te kiezen. Ze variëren van OJ, Minty O's, macht, tropische gummy, zomer LUV, cola ijs, en zure appel ijs. Het wordt geleverd met een 600mAh oplaadbare batterij, zodat u kunt genieten van vaping op de weg. De plantaardige glycerine wekt uw smaakpapillen met elk trekje dat je maakt.

Andere producten

  • Hoesjes: Hyde produceert ook hoesjes voor iPhones zoals de iPhone 11 Pro, iPhone 12 Mini en iPhone SE. De rode achterkant heeft een grote Hyde-opdruk zodat je ermee kunt pronken bij je vrienden. De hoesjes hebben ook precieze uitsparingen zodat je de camera, poorten en luidspreker gemakkelijk kunt gebruiken. De voelbare knoppen versterken de functionaliteit van je iPhones terwijl de air-guard hoeken schokken absorberen als je hem per ongeluk laat vallen.
  • Hoodie: Als je de naam Hyde hoog wilt houden, kun je kiezen voor de passende zwarte hoodie met de opdruk 'Hyde' en verkrijgbaar in de maten small, medium, large en extra-large.
  • T-shirt: Een andere merchandise die je kunt krijgen van Hyde zijn hun stijlvolle T-shirts. Zoals je zou verwachten, kun je ze krijgen in de maten small, medium, large, en extra-large.
  • Vlag: Deze is ideaal om in uw kantoor of slaapkamer te plaatsen, maar u kunt hem ook in uw auto plaatsen.

Hyde Vape Smaken

Zoals u kunt zien, Hyde vape komt in verschillende smaken. In feite, kunt u kiezen uit meer dan 20 smaken. Zij omvatten:

  • Tropical
  • Pepermunt
  • ZomerLUV
  • Honingdauw Punch
  • Ananas ijs
  • Framboos watermeloen
  • Pina colada
  • Zure appel ijs
  • Weelderig ijs
  • Banaan & roomijs
  • Aardbei kiwi
  • Roze limonade
  • Minty O's
  • Aloë Druif
  • Neon regen
  • Perzik mango watermeloen
  • Energize
  • Loops
  • Aardbei banaan

Kortom, je kan zowat elke smaak krijgen die je maar kan bedenken. En het beste is dat je de smaak van je voorkeur kan kiezen wanneer je je bestelling plaatst. Je kan dus zoveel smaken bestellen als je maar wil.

Hyde vape batterij & lader

De Hyde vapes worden geleverd met 600mAh oplaadbare batterijen. De kracht die ze pakken is genoeg om meerdere uren per dag mee te gaan. En omdat ze een geïntegreerde Micro USB oplaadpoort hebben, kun je de vapes ook onderweg gebruiken. Zo kun je ze ook opladen met een powerbank of je laptop.

De N-Bar wordt echter niet geleverd met een oplaadbare batterij of USB-oplaadpoort. Dit betekent dat u de 4500 puffs zo snel mogelijk zult moeten opgebruiken. Over het geheel genomen is het batterijvermogen van de vapes voldoende voor licht tot zwaar vaping.

Hyde Vape kleuren & huiden

Zoals gezegd, Hyde vapes komen in verschillende skins en kleuren. U kunt alles krijgen van blauw, roze, of een combinatie van de twee. Deze kleuren vertegenwoordigen de smaken die u kiest. Bijvoorbeeld, als u kiest voor een mint-optie, krijgt u een blauw met zwarte verpakking. Banaan smaak ziet u een gele vape pen te krijgen.

Hyde Vape coupon en promo code

Hyde Vape kortingsbon code 1: 100FFDEVICE

Hyde Vape kortingsbon code 2: 25OFFLIQUID

Hyde beoordeling

  • Niche-website

Hyde Official houdt zich alleen bezig met de productie van wegwerpvapes. Hierdoor kan het bedrijf zich concentreren op opkomende technologieën in deze sector. Bovendien kunnen ze zich richten op de veiligheid van de gebruiker in plaats van andere producten te produceren. En omdat het een gerenommeerd merk is, kunnen klanten hun producten vertrouwen.

  • Snelle levering

Hyde zorgt ervoor dat u uw apparaat binnen 1 tot 10 werkdagen in huis hebt. Dat betekent dat als u in de buurt van hun winkels bent, u uw bestelling waarschijnlijk binnen één dag ontvangt.

  • Intuïtieve gebruikersinterface

De website is gemakkelijk te navigeren zodat de koper de producten kan vergelijken. Bovendien is het navigatiemenu goed gelabeld voor een betere gebruikerservaring.

FAQ

Hoe kan ik een Hyde Vape apparaat hervullen?

Wel, u kunt de pod niet hervullen aangezien het een wegwerpproduct is. U zult een nieuwe moeten kopen zodra deze leeg is.

Hoe onderscheid ik een neppe van een echte Hyde vape apparaat?

Hyde verkoopt alleen echte producten. Als je het van een niet-geautoriseerde verkoper koopt, is de kans groot dat het apparaat nep is.

Waar kan ik Hyde Vape kopen?

U kunt het kopen op hun officiële website of bij geautoriseerde verkopers.

Hyde Vape slaat niet aan

Dit betekent dat uw pufjes op zijn of dat de batterij leeg is.

UPENDS: groothandel vape leverancier

Als je een betrouwbare vape leverancier nodig hebt, moet je overwegen contact op te nemen met UPENDS. UPENDS is de snelst groeiende groothandel vape leverancier die producten zoals pod mods, wegwerp pods, pod systemen, en accessoires aanbiedt. Dus als je een ongeëvenaarde vaping ervaring wilt, probeer UPENDS vandaag nog.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)