WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

HQD Wegwerp Vape: Alles wat je zeker zou willen weten- Groothandel Wegwerp Vape

26th Nov 2021 | 176 | upends v

In de gids van vandaag nemen we je mee door alles wat je ooit zou willen weten over de HQD Disposable Vape. Of u nu op zoek bent naar de beste productaanbevelingen, een aantal onbeantwoorde vragen hebt, of gewoon meer wilt weten over deze populaire vape, u bent op de juiste plaats.

Laten we eens wat dieper graven:

HQD Wegwerp Vape: Een overzicht van hun meest populaire vape pennen voor eenmalig gebruik

1. HQD Koning

Wat het meest opvalt aan de HQD King is zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met zijn 6,5 ml e-liquid capaciteit, kunt u genieten van maximaal 2000 puffs geven u dagen van ononderbroken vaping. Deze vape kenmerkt 5% van nicotinesterkte die enigszins harder is. Het is ideaal voor ervaren gebruikers op zoek naar een meer intense en sterkere vaping ervaring

Kenmerken in een oogopslag:

E-liquid capaciteit van 6,5ml
Geeft tot 2000 puffs
5% zout Nicotine sterkte
Batterijcapaciteit van 1200mAh
Vermogensbereik van 7 tot 12W
Ingangsspanning van 3.7V
Wat je ook leuk zult vinden aan de HQD King is de ruime keuze aan smaken. U kunt kiezen uit maximaal 10 van hen:


Aardbei
Ijs-Munt
Weelderig ijs
Energie Drank
Bosbes
Aardbei Banaan
Regenboog
Ananas ijs
Pina Colada
Druif

2. HQD Mega

HQD Mega is een andere duurzame HQD Disposable Vape, maar niet zo duurzaam als de HQD King. Deze belooft tot 1800 hits, wat ook redelijk betrouwbaar is. Zijn batterijcapaciteit van650mAhis genoeg om u te laten genieten van alle e-liquid die de vape te bieden heeft. In het begin begint de vape met een wat harde ervaring, maar na de eerste 50 hits, krijgt zijn damp een opmerkelijk perfecte stroming. Nieuwe vapers houden misschien niet van de HQD Mega in het begin, maar na het bereiken van 50 hits, wordt het meer plezierig. De meeste gebruikers houden ook van het voor zijn ongeëvenaarde rips.

Kenmerken in een oogopslag:

Geeft tot 1800 puffs
Batterijcapaciteit van 650mAh
HQD Mega heeft ook een breed scala aan smaken, zodat u kunt kiezen wat in overeenstemming is met uw smaak en voorkeur. Hier zijn de smaken die u zou kunnen kiezen uit:


Mango Meloen Ijs
ASAP Druif
Zeer Bessen
Gemengd Fruit
Aardbei Donut
Weelderig ijs
Perzik ijs
Ijzige ananas
Pina Colada
Cubano
Cantaloupe
Candy
Bosbes
Appel Perzik
Aardbei Watermeloen
Aardbei Cream
Aardbei Banaan
Ijs Munt

3. Cuvie Plus

HQD Cuvie Plus is weer een van de HQD Wegwerp Vapes die je misschien wilt uitproberen. Het geeft tot 1200 hits. Als je begint met vaping en je bent op zoek naar wat kleine vapes, dan is dit iets voor jou. Het is groot genoeg om u een vrij lange vaping ervaring, maar toch klein genoeg voor u als u het uitproberen met smaken en u bent niet op zoek naar iets dat zou niet duren veel te lang. Dit is een verbetering van de originele V1 Cuvie, hoewel ze geen enkele gelijkenis vertonen anders dan het soort smaken dat ze hebben.

Als het gaat om het mondstuk, speelt de HQD Cuvie Plus zijn spel op de top; het is smal en levert directe hits. Als intense smaken niet je ding zijn, dan zul je langzame en gestage rips moeten nemen; dat zou meer beheersbaar zijn.

Kenmerken in een oogopslag:

E-liquid capaciteit van 5.0ml
Geeft tot 1200 trekjes
5% zout Nicotine sterkte
Batterijcapaciteit van 950mAh
Vermogensbereik van 7 tot 12W
Ingangsspanning van 3.7V
Gewicht: 45g
HQD Cuvie Plus scoort ook ver voor de rest van de andere HQD Wegwerp Vapes als het gaat om smaken. Deze heeft maar liefst 34 verschillende soorten waardoor je een enorme lijst hebt om te kiezen wat je lekker vindt. Je kunt bijna altijd elke smaak vinden waar je ooit van gehoord hebt. Dit is een goed ding over de HQD Cuvie Plus.

Hier is de volledige lijst van de smaken;

Banaan Ijs
Mango Guave
Pog Sinaasappel Guava
Appel Perzik
Roze Citroen
Ijs Munt
Bosbes
Bosbes Framboos
Aardbei Banaan
SBCC ijs
Druiven
Weelderig ijs
Ananas ijs
Mango-ijs
Lychee ijs
Aardbei
Plus Energy Drink
Regenboog
Pina colada
Miami Vice
Candy
Appel Crush
Gemengd fruit
Fruit Fusion
Tres Leches

4. Cuvie V1

CUVIE V1 was de eerste HQD wegwerp vape. Het is een klein apparaat ideaal voor de minimalist. De meeste gebruikers beweren dat CUVIE V1 vape sterke nicotinedamp en een klinkende smaak levert. Eén ding dat u zal bevallen is het feit dat de luchtstroom goed gebalanceerd is waardoor gebruikers hetzelfde trekje ervaren van het eerste tot het laatste trekje. Dit type wordt geleverd met drie sticks in elk pakje, en elk pakje heeft dezelfde hoeveelheid nicotine die je zou krijgen in 60 sigaretten.

Dit is de meest betaalbare HQD Wegwerp Vape. Bovendien zult u zelden een defecte Cuvie V1 vinden, het zou kunnen zijn omdat ze een slank ontwerp nemen. Dit betekent dat u altijd de beste waarde krijgt voor het geld dat u erin investeert.

Cuvie V1 is een open-en-gebruik vape die geen opladen noch navullingen nodig heeft. Als je hem eenmaal hebt, ben je good to go!

Kenmerken in een oogopslag:

Bevat 3 sticks in één verpakking
E-liquid capaciteit van 1.25ml
5% zout Nicotine sterkte
Batterij capaciteit van 280mAh
Vermogensbereik van 7 tot 12W
Ingangsspanning van 3.7V
Cuvie V1 heeft ook een enorme selectie van smaken. Je kunt nauwelijks falen om te krijgen wat u zoekt. Hier is een lijst van wat ze te bieden hebben:


Apple Crush
Blauwe Razz
Lush ijs
Bubblegum
Ijs Mint
Energie drank
Groene blast
Guave ijs
Grapey
Bananenijs
Cheesecake
Kers
Fruit Fusion
Groene boon
Cola ijs
Cantaloupe
Gemengd Fruit
Watermeloen
Bosbes
Ijs Mango
Lychee ijs
Meloen ijs
Noten Tabak
Tabak
Pina Colada
Sinaasappel Soda
Perzik ijs
Ananas
Aardbei Watermeloen
Aardbei Banaan
Aardbei
Aardbeiencake
Mandarijn ijs

FAQs

Hoe kan ik controleren of mijn HQD Disposable Vape geen vervalsing is?

Met de opkomst van namaakproducten op de markt, is het heel normaal dat je je zorgen maakt over het kopen van een namaak HQD Wegwerpvape. Gelukkig is er een manier waarop je kunt zien of wat je koopt inderdaad een product van de HQD is. Je kunt de QR code scannen of de sticker op de verpakking krabben en de SKU code intypen op de HQD website.

Hoe weet ik of mijn HQD Disposable Vape nu leeg is?

U zult weten dat u uw HQD e-liquid leeg heeft wanneer de hoeveelheid damp die u krijgt afneemt. Zoals u wellicht weet, is de tijd die nodig is om uw vape leeg te maken afhankelijk van de hoeveelheid e-liquid naast andere factoren zoals de batterijcapaciteit.

Hoeveel hits kan ik krijgen van een HQD Super Disposable Vape Pen?

HQD Super Disposable biedt tot 1500 puffs. 1500 puffs voor een wegwerp vape is redelijk genoeg, maar de duur het zou nemen u om het te legen grotendeels afhankelijk van uw vaping intensiteit.

Dus vertel me, wat zit er in myHQD vape?

HQD vape is niet anders dan de rest van de vapes in termen van mechanisme van actie. Vaak, wat het apparaat onderscheidt van de rest is meestal de gunsten die je krijgt, en het ontwerp van de buitenkant. Voor de binnenkant, HQD vapes kreeg een e-liquid, een tank, een verstuiver, en een verstuiver. Wanneer u de stroom van uw apparaat, zal de batterij de atomizer die is het verwarmingselement. Deze verstuiver bevindt zich meestal in de tank. Wanneer hij van stroom wordt voorzien, absorbeert hij de e-vloeistof en zet die om in dampen. Dat is wanneer je begint te genieten van je HQD vape

YouTube Gids: Stappen om een HQD wegwerp vape te repareren die gestopt is met aanslaan

HQD Wegwerp Vapes zijn ontworpen meesterwerkjes die nauwelijks stoppen met werken. Toch gewoon een of andere manier in je vaping leven, moet je misschien een of twee van deze vapes die om de een of andere reden, gestopt met werken te repareren. Ze zijn niet immuun voor schade, maar dergelijke problemen komen zelden voor.

Toch is het goed om jezelf uit te rusten met de vaardigheden om het te repareren mocht het ongelukkige gebeuren. In deze videotutorial leert u de stappen om het zelf te repareren. Het is nooit een ingewikkelde onderneming en u zult gemakkelijk kunnen volgen en een pro worden in het oplossen van problemen en het repareren van zelfs de ergste beschadigde vapes.

Dus waar kan ik van hier naar toe gaan?

Zoals u met mij eens zult zijn, is HQD een andere groeiende vaping revolutionair om in de gaten te houden. Hun producten behoren tot de beste op de markt, en je moet ze zeker uitproberen. Bij UPENDS, hebben we u gedekt. Wij hebben al hun producten op voorraad; neem contact met ons op voor de beste aanbiedingen. Wij stellen nooit teleur, zoals altijd!

 Groothandel & distributeur van wegwerpvapes:
UPENDS
UPENDS is een rijzende e-sigaret wegwerp vape merk
Alle UPENDS producten komen van de grootste e-sigaret gieterij in China, met gegarandeerde productkwaliteit.
Het team is zeer sterk in onderzoek en ontwikkeling, en de producten worden zeer snel bijgewerkt. Er zijn al verschillende wegwerp e-sigaret producten, die het overwegen waard zijn in termen van uiterlijk ontwerp, product smaak, en kwaliteit.
Prijs, kwaliteit en een hoge doorlooptijd zijn waarschijnlijk uw belangrijkste overwegingen bij het zoeken naar een wegwerp e-sigaret groothandel.
En dit, kan UPENDS u allemaal voldoen.

UpBar
Met 17 smaken om uit te kiezen!
Het UpBar team onderzocht honderden wegwerp e-sigaret producten om aan de behoeften van de consument te voldoen, en selecteerde 17 van de beste smaken uit honderden smaken!
Het professionele verwarmingssysteem is perfect aangepast, aan 2% of 5% Salt Nic, en kan vrij worden toegevoegd door zowel beginners als professionals.
800 Pufss
Weet je, de gemiddelde wegwerp e-sigaret heeft maar 200 pufjes, dus de UpBar kopen is zeker de manier om te gaan!

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

Klik hier om contact met ons op te nemen en meer recente producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)
UEG is de Exclusieve Nederlands Geautoriseerde Distributeur van UPENDS Vape!
UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.