WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Hoe lang blijft de wax pen in je urine? - Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 68 | william wang

De drie populairste manieren om te weten of iemand een bepaalde stof heeft geconsumeerd zijn speeksel, haar of urine. Alle drie zijn ze op lange termijn vrij duur, maar de laatste, urine, is het goedkoopst voor de testers.

Hoe lang THC in de urine blijft, hangt vooral af van twee factoren: de frequentie van de THC-inname en de specifieke stofwisseling van elk individu. Er zijn echter enkele herhalende patronen.

Het blijkt dat als iemand voor het eerst cannabis gebruikt, het urinemonster tot een week later sporen vindt. Als de persoon een actieve marihuanaroker is, kunnen de proeven wel 60 tot 90 dagen duren. Is iedereen het eens met deze gegevens? Helemaal niet.

Andere bronnen beweren dat de gelegenheidsroker alle THC in ongeveer vier dagen verwijdert, de gelegenheidsroker in tien dagen, en de zeer actieve roker in ongeveer 67 dagen. Aan de andere kant beweren anderen dat er tests zijn die THC zelfs 100 dagen later nog vinden.

Hoewel we het hebben over hoe THC wordt gedetecteerd in wat overblijft, moeten we preciezer zijn en zeggen dat wat wordt opgemerkt THC-COOH is, het product dat vrijkomt zodra THC de lever passeert.

Speeksel, dat de voorkeur geniet bij rijexamens, weerstaat het minst lang, maximaal twaalf uur. Haar is een heel andere zaak; THC kan zelfs 100 dagen later nog worden opgespoord. Het minst aan te bevelen is de bloedtest: THC vermengt zich niet met het bloed, dus verdwijnt het vrijwel onmiddellijk.

Zijn er aanbevelingen voor een urinetest? Als u een zeer actieve marihuanaroker bent, is het snelle antwoord "nee". THC blijft actief, wat u ook doet. Stoppen met roken, vocht drinken (vooral water en cranberrysap, zo lijkt het), helpt, maar niet te veel.

Veel water drinken kan het monster in de war sturen, waardoor je het zou moeten herhalen. Een andere manier is te stoppen met roken in de week voor de test. Wat meestal wordt aangeraden, is niet de producten te gebruiken die worden verkocht als urinezuiveraars: ze werken zelden.

De enige manier om zeker te zijn: drie maanden stoppen met gebruiken. En zelfs dan kun je nog positief testen.

Soorten tests en hoe ze werken

Er zijn vele soorten tests die gebaseerd zijn op de analyse van biologisch materiaal zoals urine, bloed, speeksel, adem, haar, zweet en zelfs vingernagels. Wanneer cannabis wordt gerookt, stijgt het THC-gehalte snel en tijdelijk in het lichaam: in slechts 9 minuten wordt in de bloedbaan een piekniveau bereikt.

Na ongeveer 30 minuten dalen de niveaus en blijven ze de volgende uren dalen, waarna ze zich door de weefsels verspreiden en door de lever worden gemetaboliseerd, waarbij metabolieten in het lichaam achterblijven waarvan het dagen kan duren voordat ze zijn verdwenen.

Cannabinoïden in marihuana zoals THC en CBD zijn stofwisselings- en vetoplosbare verbindingen, die vetreserves in het lichaam opbouwen. Deze moleculen komen in de loop van de tijd langzamer vrij, zodat het lichaam langer dan bij andere stoffen nodig heeft om zich van de resterende sporen te zuiveren, vooral bij zware gebruikers.

De meest gebruikelijke test om marihuanagebruik op te sporen is de speekseltest, die bijvoorbeeld door de staatsveiligheidsdiensten bij verkeerscontroles wordt uitgevoerd; de urinetest wordt echter het meest gebruikt door particuliere bedrijven, omdat deze betrouwbaarder is.

De THC in speeksel blijft 24 tot 72 uur na de consumptie aanwezig, en sommige studies bevestigen deze marge. Daarom zeggen deze tests niet of u onder de effecten van THC bent, maar kunnen ze positief zijn zelfs als u tot enkele dagen voordien hebt gedronken, zelfs als u niet onder de psychoactieve effecten bent op het ogenblik van het rijden.

Urinetests detecteren echter een andere chemische stof, THC-COOH genaamd. Deze wordt gevormd door de afbraak van THC in de lever en blijft langer in het lichaam dan de psychoactieve stof. Urinetests zijn meestal niet positief voor THC-COOH binnen een maand na het laatste gebruik; THC-COOH-niveaus kunnen echter wel tot 90 dagen na het vorige gebruik in een haartest worden gedetecteerd.

Welke hoeveelheden cannabis kunnen positief testen?

Er zijn verschillende parameters om vast te stellen boven welke concentratie THC-COOH de testresultaten bij urinetests als positief worden beschouwd. De meest gebruikelijke afkapwaarde die in bedrijven wordt gebruikt is 50 ng/ml (nanogram per milliliter). Er zijn echter strengere zoals 15 ng/ml en lossere zoals 100 ng/ml. In de ogen van de bedrijven is er dus geen consensus over de grenzen die een risico of een verontrustende hoeveelheid in het organisme zouden vormen.

Veel lager is de concentratie die THC-tests gewoonlijk in speeksel detecteren om een positief resultaat te geven: 5 ng/ml bij drugstests in verkeerscontroles en één ng/ml in het laboratorium, hetgeen veel kritiek heeft uitgelokt op de betrouwbaarheid van deze orale tests.

Volgens studies komt 50 ng/ml in urine overeen met 40 ng/ml als het monster in speeksel van dezelfde persoon wordt afgenomen. Dergelijke cijfers als vijf ng/ml (Drugtest 5000, die door de DGT wordt gebruikt) en één ng/ml (in het laboratorium) zijn minuscuul in vergelijking met de 40 ng/ml die nodig zijn om cannabismisbruik te bevestigen met een speekseltest die op dezelfde manier is geijkt als een urinetest (laten we niet vergeten dat deze veel betrouwbaarder is).

En piepklein als we het vergelijken met de grenswaarde om bijvoorbeeld een Olympische test uit te voeren: volgens het Wereld Anti-Doping Agentschap (WADA/AMA) is deze grenswaarde voor sport 150 ng/ml in urine, een hoeveelheid die we zouden moeten consumeren (tussen 4-6 uur voor de wedstrijd) van ten minste 4-8 eenheden cannabis hars van hoge zuiverheid met tussen 0,5 en 0,75 g cannabis per eenheid.

Factoren die helpen om de eliminatie te versnellen

Een van de meest terugkerende twijfels bij deze tests is of deze urinetests ook van invloed zijn op gebruikers van cannabis met CBD, de cannabinoïde die het meest wordt gebruikt bij medische behandelingen. De waarheid is dat zowel CBD-oliën als CBD-medicijnen meestal minimale THC bevatten, en dat er dus weinig risico is.

Als je er echter 100% zeker van wilt zijn dat deze kleine sporen THC niet positief zullen zijn, kun je ze het beste van tevoren analyseren om de exacte samenstelling te bepalen. Op dit moment zijn het de tetrahydrocannabinolmetabolieten die het grootste probleem vormen bij urinetests voor consumenten. De risico's kunnen echter worden beperkt.

Bij een urinetest is de snelste oplossing om veel te drinken om de metabolieten te helpen verdunnen. Uitdroging kan een reden zijn om positief te testen bij de controle, zelfs als vele dagen zijn verstreken sinds de laatste consumptie als gevolg van de hoge THC-concentratie in de urine.

Sommige laboratoria die in deze tests zijn gespecialiseerd, beschouwen de resultaten als verdacht wanneer de concentratie creatinine (een afvalstof die bij het urineren wordt uitgestoten) zeer laag is en kunnen opdracht geven de test te herhalen of deze zelfs als positief beschouwen.

Een gezond dieet is ook goed. Aangezien THC in lichaamsvet wordt opgeslagen, is het raadzaam geen vet voedsel te eten, dat niet alleen vertragend werkt, maar zelfs een nieuwe levenscyclus aan de cannabinoïde kan geven.

Ontgiftende voedingsmiddelen zoals fruit, groenten en thee versnellen het proces van eliminatie van tetrahydrocannabinolresten. Cardiovasculaire oefeningen of, bij gebrek daaraan, sauna's of Turkse baden zijn andere goede opties om vet te verbranden door zweten, een snelle manier om de cannabinoïde te elimineren.

In de omstandigheden waarin wij leven, met de verscherping van de wetgeving en veel banen die aan een zijden draadje hangen, is het moeilijk om niet te denken dat we op een dag een drugstest zullen moeten ondergaan om te zien of we marihuana hebben geconsumeerd.

Zowel zakenlui als wetgevers begrijpen niet dat cannabis wordt gebruikt om een of andere kwaal te bestrijden of dat het ons gewoon helpt te ontspannen of beter te slapen om beter te presteren op ons werk. Om verrassingen te voorkomen, is het daarom van essentieel belang te weten welk effect THC op ons lichaam heeft en daarnaar te handelen.

Wilt u nu een paar waxpennen proberen?

Nu u al deze informatie hebt, kunt u met een gerust hart het merk UPENDS proberen. Als u een ander alternatief zoekt voor uw vapes en vloeistoffen, zal dit een uitstekende keuze zijn.

Dit merk heeft uitstekende vape-modellen die zich op een betere manier zullen aanpassen aan wat u zoekt, vooral als u een expert bent in de wereld van het vapen.

Op UPENDS.comkunt u de beste vapers vinden om te genieten van een gezonde ervaring tegen een voor u budgetvriendelijke prijs.

Hun producten worden gepresenteerd in een lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen pen ontwerp, zodat u overal toegang heeft tot uw vape. Het beste is dat dankzij de grote verscheidenheid, u in staat zult zijn om veel langer te vapen zonder dat u meer geld hoeft uit te geven dan nodig is.

Een uitstekende keuze die je kan helpen een meer verheven vape ervaring te hebben, en nu is UPENDS, het nieuwe opkomende e-sigaret merk, wereldwijd agenten aan het werven.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)