WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Hoe kan ik nep JUUL Pods herkennen?

14th Nov 2021 | 89 | upends v

UPENDS Gids voor het herkennen van valse JUUL Pods

In het recente verleden zijn veel mensen die vroeger rookten gestopt met roken en geven de voorkeur aan vaping. Dit is zelfs goed als vaping is het beste alternatief voor u om te blijven genieten van de beste hit zonder de nadelige gevolgen voor de gezondheid van het roken van tabak.

Als gevolg van het stijgende aantal vapers, is er een stijgende vraag naar vaping apparatuur. Om te voldoen aan de vraag van de markt, zijn veel bedrijven komen met vaping apparatuur die kunnen zijn ondermaats. JUUL pods zijn de bekendste merken vape pods, maar de vrees bestaat dat er veel namaak JUUL pods op de markt zijn.

Aangezien er namaak JUUL Pods op de markt zijn, betekent dit niet dat er geen originele JUUL Pods op de markt zijn. U moet er alleen op letten dat u uw JUUL Pods koopt bij erkende en gecertificeerde verkopers.

Omdat u van plan bent JUUL Pods te kopen, is dit artikel bedoeld om u te helpen de juiste beslissing te nemen over de juiste JUUL Pod voor uw vape. Laten we tot het einde lezen!

Neppe JUUL vs. echte JUUL Pods

Er zijn zowel neppe als echte JUUL Pods op de markt. U moet ervoor zorgen dat u de echte krijgt, omdat de neppe een gezondheidsrisico vormen als u ze gebruikt voor vaping. Er zijn verschillende manieren die u kunt gebruiken om onderscheid te maken tussen nep JUUL Pods en echte JUUL Pods.

Hier zijn enkele van de manieren;

JUUL Pod-logo
Een nep JUUL Pod heeft vier stippen van verschillende kleuren op de bovenkant, terwijl de echte het JUUL logo heeft. Als u op de bovenkant van een JUUL Pod iets anders ziet dan het JUUL-logo, dan is die pod namaak.

Kleur dopjes

De namaak JUUL Pods worden geleverd met hardere e-juices dan verwacht. Hun caps zijn felgekleurd in tegenstelling tot de echte JUUL Pods die een doffe kleur hebben. De dopjes van een echte JUUL Pod kunnen bijvoorbeeld geel-oranje zijn, terwijl de nepper met rood-oranje dopjes komt.

E-Juice morsen

De echte JUUL Pods zijn professioneel verpakt zonder te morsen, in tegenstelling tot de nepperds waar de e-juice overal verspreid zit.

Katoen arrangementen

Zowel de neppe als de originele JUUL Pods worden geleverd met katoen, maar verschillen in de schikking van het katoen. De echte zijn netjes gerangschikt katoen tegen de nep degenen die pluizig zijn.

Beste 5 echte JUUL Pods

Na het onderscheiden van de echte JUUL Pods van de neppe, bent u nu klaar om de markt op te gaan en de beste JUUL Pod te kiezen om van uw vaping te genieten.

Hier zijn enkele van de beste vijf JUUL Pods die u zult houden;

SEApods JUUL Pods

Dit zijn de nieuwste pods op de markt. Deze pods bevatten een milliliter e-juice, dat is 0,3ml meer dan de vorige JUUL Pods. Met de SEApods Nicotine Juul Pods kunt u genieten van een 5% sterkte nicotinezout e-juice.

SEApods Nicotine Juul Pods zijn er in verschillende smaken die je kunt kiezen afhankelijk van de smaak die je lekker vindt. De smaken zijn onder andere; druivensmaak, Bosbessen smaak, Lush Flavor, Mango smaak, Mango menthol smaak, Ananas Limonade smaak, Munt smaak, Pink Lemonade smaak, Aardbei smaak, en Aardbei Menthol smaak.

De SEApods Nicotine Juul Pods zijn goedkoper dan andere JUUL pods in de markt, maar geven je nog steeds de beste vaping ervaring. Als je het gebruikt, moet je oppassen dat je geen lange trekjes neemt om het verbrande gevoel te vermijden.

Veel vapers houden van SEApods Nicotine Juul Pods omdat ze niet snel lekken. Ze kunnen alleen lekken als je te hard in de pod knijpt, of als je er constant in knalt. Hun kwaliteit is ook uitstekend onder de andere JUUL pods op de markt.

Plus JUUL Pods

De Plus JUUL Pods worden geleverd met $12 voor de vier verpakkingen. Ze bevatten 6% nicotine en meer e-liquid in vergelijking met de originele pods.

Plus, JUUL Pods geeft u een optie om te kiezen uit de 14 verschillende smaken die zich vooral richten op de fruit afdeling. Enkele van de smaken van Plus JUUL Pods zijn; Mango smaak, Blue Raspberry smaak, Iced Mint smaak, Aardbei. California Cream smaak, Passievrucht smaak, Limonade smaak, Watermeloen smaak, Banaan smaak, en Groene Appel smaak.

De Plus JUUL Pods zijn de beste voor vaping omdat ze compatibel zijn met de JUUL batterij. Ze zijn gemakkelijk te regelen van de temperatuur, zodat u kunt vapen zonder enige ervaring verbrande vulling. Veel vapers geven ook de voorkeur aan Plus JUUL Pods vanwege hun hoge nicotinegehalte dat u de hit geeft die u nodig heeft.

Ziip JUUL Pods

Een pakje Ziip JUUL Pods kost gemiddeld $12. Ze zijn voorgevuld; je hoeft je dus geen zorgen te maken over het hervulproces. Ze worden geleverd met een capaciteit van 1ml, dat is 0,3ml meer dan de originele JUUL pod.

Een ander voordeel van het vapen van Ziip JUUL Pods is dat ze in alle nicotinesterktes verkrijgbaar zijn. U kunt kiezen uit 0% nicotine, 0,9% nicotine, 1,8% nicotine, 3,0% nicotine, 5,0% nicotine en 6,0% nicotine. Dit is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Als beginner kunt u beginnen met een sterkte van 0% terwijl u langzaam vooruitgaat.

Afgezien van de nicotinesterktes zijn de Ziip JUUL Pods het beste omdat u kunt kiezen uit de 26 smaken. Enkele van de gebruikelijke smaken zijn; Mango, Tabak, Aardbeienmelk, Munt, Cheesecake, Kaneelbroodje, Bosbes, Ananas, Spearmint, Druivensmaak, en nog veel meer.

De Ziip JUUL Pods kunnen langer meegaan, afhankelijk van hoe je ze gebruikt. U moet elke vorm van lekkage in de vorm van luchtbellen voorkomen door te voorkomen dat u te veel aan de pads trekt. Om zeker te zijn van Ziip JUUL Pods, moet u ook voorkomen dat u constant moet puffen zodat de wick de e-juice kan absorberen.

Ziip JUUL Pods kunnen je soms een verbrande hit laten voelen. Dit kan echter gemakkelijk worden gecorrigeerd door langzamer te puffen. Dit zorgt ervoor dat de lont genoeg e-juice kan opnemen voor het vaping.

4X JUUL Pods

Dit zijn nog een andere JUUL Pods die u kunt overwegen als u wilt genieten van vaping. Veel vapers geven de voorkeur aan 4X JUUL Pods omdat ze zeer compatibel zijn met de JUUL batterijen, worden geleverd met verschillende nicotine sterktes, en geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit hun grote verscheidenheid aan smaken.

4X JUUL Pods bieden hogere nicotinesterktes dan de originele JUUL pods. U zult genieten van 6% nicotine, 6,5% nicotine, en 6,8% nicotine sterkte. Dit maakt ze ideale pods om te genieten van hoge nicotine hits bij hoge nicotine sterktes.

U heeft ook de vrijheid om te kiezen uit een breed scala van 4X JUUL Pods smaken, afhankelijk van uw voorkeur. Enkele van de 4X JUUL Pods smaken zijn; Blue Raspberry, Mango Peach Pineapple, Kiwi Strawberry, Strawberry Sour Belt, Blue Blackberry, Sour Gummy, Peach, Raspberry Mint Lemonade, en Grape smaken.

4X JUUL Pods zijn de beste pods om te overwegen als u de voorkeur geeft aan de nicotinesterkte boven de smaak. Hoewel de nicotinesterkte hoog is, zult u geen last hebben van harde nicotinegehaltes in uw keel.

Gepiekte JUUL Pods

Afgezien van de nicotine JUUL pods, kunt u ook genieten van de cannabidiol (CBD) JUUL pods, en een van de beste CBD JUUL pods is Peaked JUUL pods.

U zult genieten van 1000mg CBD-isolaat extract per aankoop van een pak van vier Peaked JUUL pods. Peaked JUUL pods zijn de beste omdat de terpenen in gelijke mate worden gemengd om het beste te realiseren.

Peaked JUUL pods geven je toegang tot verschillende smaken. De smaken zijn onder andere; Watermeloen, Clementine, Gelato, Blue Dream, Pineapple Express, en nog veel meer.

JUUL Prijzen

De mensen die namaak JUUL Pods maken begrijpen dat u een laag geprijsde pod als namaak zou kunnen beschouwen. Daarom stellen ze hoge prijzen vast om kopers te lokken. U moet zich niet laten verleiden door deze trucs.

De JUUL pods worden geleverd in een prijsklasse van $8 - $12. Als de prijzen daarboven te hoog zijn of te laag, dan moet u de pods tegen controleren. Je kunt de specifieke JUUL pod snel aan je smartphone koppelen met behulp van Bluetooth technologie. De originele bevat een serienummer dat een succesvolle koppeling zal vergemakkelijken, en de neppe zal niet koppelen.

Conclusie

Je moet voorzichtig zijn wanneer u vaping apparatuur te kopen. Als u gebruik maakt van namaak JUUL pods, kunt u zich blootstellen aan gevaren voor de gezondheid en de veiligheid. Afgezien van de nep vaping producten die invloed hebben op je, kunnen ze direct of indirect invloed hebben op de fabrikanten, legitieme distributeurs, en zelfs de hele vaping industrie. Wees altijd voorzichtig en de praktijk de genoemde praktijken zoals eerder hierboven besproken om ervoor te zorgen dat u de echte te krijgen.