WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Hoe een wegwerp vape opladen? -Wholesale Wegwerp Vape Aanbevolen UpBar Air

30th Jan 2022 | 444 | upends v

De laatste jaren lijkt het erop dat elektronische sigaretten terrein winnen. Na de eerste modellen die enige tijd geleden op de markt kwamen, zijn nu vaporizers of "vape" in de mode gekomen, waarbij gerookt wordt via een verdamper die gevuld moet worden met een vloeistof die "e-liquid" wordt genoemd. Laten we hieronder een gids met stappen bekijken om te weten hoe u snel een vaporizer kunt vullen.
Vaporizers worden hervuld door middel van een eenvoudig en ongecompliceerd proces, en als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je het op elk moment snel doen. Vapes bestaan uit verschillende onderdelen, en één daarvan is een kleine tank waarin we de vloeistof moeten plaatsen om te vapen.

Tanks zijn er in top-fill en bottom-fill formaat, en de manier waarop je hem vult zal afhangen van dat formaat. In beide gevallen moet u de tank losschroeven van de body van uw elektronische sigaret of mod (batterij) en vervolgens een paar druppels van de vloeistof rechtstreeks op de coil plaatsen voordat u verdergaat met het bijvullen van de tank, zoals we hebben uitgelegd.

Stappen voor het hervullen van een top-fill vaporizer

Om een top fill tank bij te vullen, begin je met het verwijderen van de tank uit de body van je sigaret.
Schroef de basis los en verwijder voorzichtig de coil. In de meeste gevallen glijdt hij er zo uit. Verzadig de coil met enkele druppels e-liquid en gebruik een druppelaar om een druppel e-liquid in elk gaatje te doen. Plaats de coil terug en plaats de atomizer terug in de tank.
Schroef vervolgens de bovenkant van de tank los om uw e-liquid toe te voegen. De meeste e-liquids worden geleverd met een druppelaar om het toevoegen van e-liquids snel en eenvoudig te maken. Ga door met vullen totdat u de vulstreep van de tank bereikt heeft (u moet deze streep niet overschrijden, omdat anders de vaporizer verzadigd raakt en niet alleen druppelt, maar uiteindelijk ook stopt met werken).
Zet de tank weer in elkaar en schroef alle onderdelen weer vast. Zorg ervoor dat u gemorste vloeistof opveegt voordat u begint.
Laat de e-vloeistof een paar minuten inwerken zodat de coil volledig verzadigd is. Zet vervolgens uw apparaat aan, en u bent klaar om te gaan.

Stappen voor het hervullen van een vaporizer met bodemvulling

Om een bottom-fill vaporizer te hervullen, verwijdert u eerst de tank van de body van uw sigaret. Schroef vervolgens de behuizing van de coil los en verwijder deze van de bovenkant van de tank.
Vul de coil opnieuw met een druppel of twee e-liquid in elk gaatje van de coil.
Plaats de coil terug en schroef hem weer in de tank. Schroef vervolgens de gehele bodem van uw vaporizer los, zodat u toegang heeft tot de tank zelf.
De meeste e-liquids worden geleverd met een druppelaar om het vullen te vergemakkelijken. Plaats de druppelaar tegen de binnenkant van de tank en laat de e-liquid erin lopen tot aan de vulstreep.
Zet de tank weer in elkaar en veeg eventueel gemorste e-liquid weg. Laat de vloeistof een paar minuten inwerken zodat de coil voldoende tijd heeft om te verzadigen.
Het vullen van een vaporizer is eenvoudig, maar het is ook belangrijk dat we de tank wassen voordat we hem vullen, zodat hij helemaal schoon is als we de vloeistof erin gaan doen, waardoor we een betere smaak krijgen tijdens het vapen.

Klik hier voor toegang tot een video die u zal helpen beter te begrijpen hoe deze taak uit te voeren.

Waarom werkt mijn wegwerp vape pen niet?

Dat is een vraag die u zich kunt stellen zodra u uw elektronische sigarettenkit ontvangt. Het komt thuis, en je opent de verpakking, je zet het op te laden en niets, er is geen instructie boek, geen informatie op het internet, stappen te volgen om het probleem te zien. Maar hier, brengen wij de oplossing voor u:

Kapotte of defecte verstuiver:
Als het batterijlampje gaat branden als je op de knop drukt, maar er komt geen rook uit, zit het probleem misschien in de verstuiver. Als u een andere verstuiver heeft, moet u die proberen om het probleem uit te sluiten.

Er zit geen vloeistof in de verstuiver:
Misschien bent u met de illusie van het stoppen met roken vergeten vloeistof in de sigaret te doen, en komt er daarom geen damp uit. Als dat zo is, schroef dan het mondstuk los en doe de vloeistof aan de randen van de wanden, nooit in het centrale buisje (daar komt de damp uit). Probeer opnieuw om te zien of dat het probleem was.

Defecte batterij:
Als de batterij het lampje niet aanzet als je op het knopje drukt en je hebt geprobeerd 5 of 6 keer achter elkaar te drukken en niets, dan zit het probleem waarschijnlijk in de batterij. Als u een andere batterij hebt, moet u die proberen of ermee naar de winkel gaan om een andere te kopen of de uwe te laten vervangen.

Gesmolten verstuiver:
de verstuiver heeft een beperkte levensduur. Als u de sigaret na een maand dagelijks gebruikt, kan hij op een gegeven moment stoppen met werken en zult u een andere verstuiver moeten kopen. Als uw verstuiver CE 5 of hoger is, kunt u gewoon de weerstand veranderen. Als het een CE 4 is, moet je hem weggooien. De weerstand die de damp verwarmt heeft namelijk een beperkte levensduur; wanneer de weerstand afsterft, komt er geen damp meer uit de sigaret (1 maand of anderhalve maand).

De batterij heeft een betere levensduur:
De batterij heeft een levensduur van 300 ladingen; vanaf die 300 ladingen begint hij aan kracht te verliezen. Als je hem blijft gebruiken, komt er een moment dat hij helemaal stopt met werken; op dat moment moet je de batterij opladen. 300 oplaadbeurten, elke dag opladen zou ongeveer tien maanden duren, dus je kunt het zelf uitrekenen.

Waarom werkt mijn wegwerp vape patroon niet?

Hier zijn enkele redenen waarom dit kan gebeuren:

Er komt bubbels en vloeistof uit:
De weerstand van uw e-sigaret is overstroomd met vloeistof. Dat gebeurt wanneer er te veel vloeistof in het verwarmingselement komt, en het overstroomt.

Hier hangt de oplossing af van of de verstuiver een bovenste luchtinlaat of onderste luchtinlaat is.

Bovenste luchtinlaat: de vape bubbelt, vloeistofdruppels springen eruit, en de vloeistof stijgt op naar de mond.

Om dit op te lossen, raden wij u aan het mondstuk (druppeltip) te verwijderen, het apparaat ondersteboven op absorberend papier te zetten, en de knop 5-6 seconden in omgekeerde positie in te drukken zonder te zuigen. U kunt het lichtjes schudden om de overtollige vloeistof in het verwarmingselement te verdrijven. U moet deze handeling herhalen tot u een schoon pufje zonder luchtbellen krijgt. Daarna kunt u het luchtkanaal goed schoonmaken met een stuk papier.

Lagere luchtinlaat: de vape heeft vloeistoflekken aan de onderkant (lekken uit de luchtinlaatgaten).

Om dit op te lossen zodra de weerstand onder water staat, kunt u het beste de luchtinlaat maximaal openen, een tissue om de luchtinlaatgaten doen en hard uitblazen door het mondstuk zonder de knop in te drukken. Op deze manier zal de overtollige vloeistof van het verwarmingselement op het weefsel uitvloeien.

Als ik vape, smaakt het verbrand:
Het kan zijn dat de weerstand versleten is; daarna is de oplossing om deze te vervangen door een nieuwe. Vergeet niet dat als het verwarmingselement op een bepaald moment zonder vloeistof heeft gewerkt, het zeer waarschijnlijk is dat het katoen erin is verbrand, en de enige oplossing is om het verwarmingselement te vervangen door een nieuwe.

De vloeistof loopt niet goed weg in de weerstand: het kan zijn dat u een vloeistof met een te grote dichtheid gebruikt, en dat deze niet goed in de weerstand komt. Probeer weerstanden te gebruiken met een grotere vloeistofinlaat. Door de luchtinlaat meer te openen, kan er meer vloeistof stromen.

De verstuiver heeft te weinig vloeistof. Het gebruik van de elektronische sigaret met een droge verstuiver kan deze ernstig beschadigen. Vul hem bij.

Denk eraan diepe trekjes te nemen zodat het katoen goed bevochtigd is en goed zal werken.

De verstuiver werkt niet goed:
Meestal worden deze problemen opgelost door de weerstand te vervangen door een nieuwe.

De weerstand van de verstuiver heeft een beperkte levensduur, en het is noodzakelijk om deze regelmatig te vervangen.

Controleer de verbindingen van de verstuiver met de batterij en de weerstand.

Door het gebruik van de o-ringen gaat de effectiviteit verloren. Klappen kunnen ook de weerstand en het glas beschadigen, waardoor de waterdichtheid wordt aangetast. Bij sommige modellen kunt u de pyrex tank vervangen of de o-ringen vervangen.

Vloeistof lekt:
Als het uit de luchtinlaatgaten komt, gebruik dan de hierboven voorgestelde oplossing. Als het aan de pakkingen ligt, controleer dan of deze goed dicht zijn, controleer of het verwarmingselement goed gemonteerd en vastgedraaid is, controleer de siliconen o-ringen, en vervang deze indien nodig.

Nu hebt u alles opgelost!

Als je je wilt wagen in de wereld van vaping, raden we je aan om het merk UPENDS eens uit te proberen. Als u op zoek bent naar een ander alternatief voor uw vapes en vloeistoffen, zal dit een uitstekende keuze zijn.

Dit merk heeft uitstekende vape-modellen die zich op een betere manier zullen aanpassen aan wat u zoekt, vooral als u een expert bent in de wereld van het vaping.

Als u UPENDS.com binnengaat, kunt u de beste vapers vinden voor een gezonde ervaring tegen een voor u budgetvriendelijke prijs.

Hun producten worden gepresenteerd in een lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen pen ontwerp, zodat u toegang heeft tot uw vape overal waar u gaat. Het beste is dat je dankzij de grote verscheidenheid veel langer kunt vapen zonder meer geld uit te hoeven geven dan nodig is.

Een uitstekende keuze die je kan helpen een meer verheven vape ervaring te hebben, en nu is UPENDS, het nieuwe opkomende e-sigaret merk, wereldwijd agenten aan het werven.

 

UpBar Air

Because of UPENDS team's strong R&D capabilities, UpBar Air has been benchmarked against the best disposable e-cigarettes from the very beginning. We hired the best designers to try the best user touch, appearance, ease of use, etc. We selected the 10 most popular flavors from over 100 e-cigarette flavors: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, several of these flavors came from user feedback, which made UpBar Air a hot seller as soon as it was released.

The use of Mesh coils is the most outstanding technical highlight of UpBar Air. Tobacco free nicotine achieved by utilizing organic,The coil and cotton are in closer contact. Atomization is more complete and the flavor is more intense. 1 puff from UpBar Air  equivalent to  2 puffs from other disposable vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is the exclusive Dutch Authorized Distributor of UPENDS Vape!

UEG Holland is the wholesaler for E-cigarettes, E-liquids and accessories. Years of trading history with Asia have shown that it is much more cost effective for a retailer or webshop to order from an E-cigarette wholesaler in their own region, than to order from a wholesaler in Asia.