WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Groothandel Puff XXL 1600 Puffs Prijs, instructies & beoordeling (2022)- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 130 | Danielle Alhiraki

De populariteit van e-sigaretten is in opkomst en iedereen heeft zo zijn redenen om te vapen. Van alle redenen is een alternatief voor roken de meest voorkomende. Wetenschappers zijn echter nog aan het uitzoeken of vaping mensen kan helpen te stoppen met roken. Maar veel rokers gaan voor vaping omdat ze het beschouwen als een alternatief voor traditionele sigaretten.

Met de stijgende populariteit van vape producten, zijn veel fabrikanten en merken komen met verschillende opties. Puff XXL is een van de populaire producten op de markt en in dit artikel zullen we bespreken alles met betrekking tot het. Laten we graven het diep...

Wat is een Puff XXL? Puff XXL Instructies

De Puff Bar XXL Disposable Kit is een voorgevulde wegwerp pod ontworpen voor mensen die de voorkeur geven aan een compact en zak-vriendelijk formaat. Deze disposable is gemaakt om ongeveer 1600 hits te geven en wordt geleverd in een Puff Box van 10.

De groothandel Puff XXL 1600 vape apparaat heeft een strak design en wordt geleverd met 50 mg nicotine. De belangrijkste ingrediënten zijn plantaardige glycerine, propyleen glycol, nicotine, en natuurlijke en kunstmatige smaken. Het wordt aangedreven door een vooraf opgeladen 1000mAh batterij voor langer gebruik.

Wat betreft de smaken, de vape wordt geleverd in veel verschillende smaken. Deze omvatten Peach Ice, Grape, Melon Ice, Apple Ice, Strawberry Watermelon, Strawberry Banana, mango Orange Pomelo, Pineapple Grape, en Banana Ice.

Hoe een Puff XXL te gebruiken...

Het gebruik van een puff bar is geen raketwetenschap, maar je moet zeker zijn van bepaalde dingen voor een heerlijke vaping ervaring. De meeste vape apparaten werken door het verwarmen of vernevelen van e-vloeistof die wordt omgezet in damp voor inhalatie.

Er is een groot verschil tussen vaping en het roken van een traditionele sigaret. Hier hebben we een paar instructies besproken om een puff bar te gebruiken of te roken...

  • Besteedaandacht aan het trekken: Maak je inhalatie langzaam en gestaag. Trek het soepel totdat de damp je mond vult, net als bij het gebruik van een sigaar. Je hoeft de wolken niet direct in je longen te trekken, maar geniet van het volledige effect van het proces.
  • Vasthouden en uitademen: Wanneer je de damp hebt getrokken, houd je hem ongeveer 3 tot 5 seconden in je mond. Daarna kun je hem naar keuze inhaleren of uitademen.
  • Wacht een beetje tijd: U zult ongeveer 30 minuten moeten wachten om de optimale effecten van nicotine te voelen. Vape-apparaten hebben iets meer tijd nodig, maar u zult er aan wennen.

Als u ten volle van uw vape-apparaat wilt genieten, zorg er dan voor dat u het op de juiste manier gebruikt.

Waarom zou ik een Puff XXL 1600 Puffs kopen?

De Puff XXL wegwerp Vape is een van de nieuwe apparaten van de Puff Bar en een verbeterde versie in de puff line-up. Aangezien het apparaat ongeveer 1600 puffs biedt, gaat het langer mee dan elk ander vergelijkbaar Puff wegwerpapparaat op de markt.

Als u wilt een Puff XXL 1600 puffs te kopen, maar zijn niet zeker van uw beslissing, de volgende kenmerken van het apparaat kan helpen ...

  • Puff XXL is ontworpen om ongeveer 1600 Puffs per staaf te geven.
  • Het is een van de langst houdbare wegwerp apparaten op de markt.
  • Het wordt geleverd met 5% of 50mg nicotinezout.
  • Dit apparaat hoeft niet te worden opgeladen of bijgevuld.
  • Het is gemakkelijk te gebruiken omdat het wordt geleverd met een vooraf opgeladen batterij.
  • Het wordt geactiveerd door simpelweg op het apparaat te puffen.
  • Omdat het apparaat voorgevuld is, hoeft u het niet opnieuw te vullen.
  • Het apparaat is compact en draagbaar.
  • De smaken zijn afgedrukt op de verpakking en de kleur geeft ook de smaak aan.
  • Haal de staaf uit de doos en begin hem te gebruiken.

Als u op zoek bent naar een no-mess puff bar, kan dit wegwerpapparaat een geweldige keuze zijn.

Puff XXL Review

Puff XXL is een alles-in-een wegwerp vape apparaat dat wordt geleverd met een aantal verbeterde functies en verschillende verbazingwekkende smaken. Het is een handig en discreet apparaat geprijsd tegen een betaalbare prijs en ideaal voor zowel de nieuwe als gevorderde vapers.

Gemak

Vaping is nog nooit zo handig geweest voor de introductie van wegwerp vape kits. Het wordt geleverd voorgeladen en gevuld met e-juice. Het heeft 1600 trekjes die de hele dag duren en daarom wordt beschouwd als een geweldige optie die elke gebeurtenis zal overleven.

Compact

De Puff Bar XXL Vape is een kleine vape-pen die is ontworpen om in uw handtas of broekzak te passen. Dit betekent dat u hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, omdat hij is ontworpen om in elke levensstijl te passen. Dit soort ontwerp maakt opbergen makkelijker dan ooit.

Meerdere kleuren

De Puff XXL is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en rood, zodat hij bij elke modestijl past. De matte afwerking van het apparaat maakt hem comfortabel voor iedereen.

Wegwerpbaarheid

Dit is een van de meest verbluffende eigenschappen van de Puff Bar XXL omdat het een ideaal apparaat is om mee te nemen. Met een wegwerp vape bar hoeft u niet bijgevuld of opgeladen te worden.

Kwaliteit

De Puff XXL Vape Bar is gemaakt met ingrediënten van goede kwaliteit en heeft door zijn ontwerp en ingrediënten geen nare geur.

Puff XXL 1600 Puffs Vs Rush Xtra Wegwerp Vape 2500 Puffs

Productnaam

Puffs

Prijs

Smaken

Batterij

E-Liquid Capaciteit

Ingrediënten

Puff XXL 1600 Puffs

1600 Puffs

$70,00 (Doos van 10)

Peach Ice, Grape, Melon Ice, Apple Ice, Strawberry Watermelon,

Aardbei Banaan, Mango Sinaasappel Druif, Ananas Druif, Banaan Ice

1000mAh batterij

Tot 6.5mL

E-vloeistof bevat nicotine

Rush Xtra Wegwerp Vape 2500 Puffs

2500 trekjes

$15.95

Banana Ice, Banana Pudding, Blueberry Cheesecake, Blue Razz Ice, Creme Brulee, Key Lime Pie, Peach Ice, Pina Colada, Strawberry Ice Cream, Watermelon Candy

1000mAh batterij

Tot 6mL per wegwerp

Tabak-vrije Nicotine (synthetische Nicotine)

Rush Xtra Disposable Vape Pen is ontworpen om tot 2500 puffs te geven en beschikt over tabak-vrije of een synthetische nicotine. Synthetische nicotine verwijdert de delen van de chemische stof die verslavingen in de hand werken en tegelijkertijd genoeg om vapers de hele dag tevreden te houden. Het is een vape die is ontworpen om mensen te helpen stoppen met roken door hen een effectief alternatief te bieden.

Aan de andere kant, Puff XXL geeft ongeveer 1600 puffs en is gemaakt met ingrediënten zoals plantaardige glycerine, propyleen glycol, nicotine, en natuurlijke en kunstmatige smaken. Dit is een 1-delige wegwerp pod systeem dat wordt geleverd met voorgevulde e-vloeistof. Dit soort e-cigs heeft een automatische 1-puff shut-off en is verkrijgbaar in een verscheidenheid van smaken.

De Rush Xtra wordt geleverd in een slanke ronde vorm en heeft een comfortabel mondstuk. Het beschikt ook over een automatisch afvuursysteem dat kan worden geactiveerd door te inhaleren. Het apparaat wordt geleverd voorgeladen, voorgevuld, en met auto-draw technologie.

Puff XXL Aloe Mango Meloen Vape Review

Aloe Mango Melon Puff Bar is ontworpen om een smakelijke tropische smaak te bieden, omdat het gevuld is met verse aloë vera pulp, weelderige meloenen en sappige zoete mango's. Het wordt aangedreven door een 1200mAh batterij en beschikt over een direct draw systeem en wordt beschouwd als een van de langstdurende apparaten uit de puff line-up.

Omdat het een wegwerpapparaat is, hoefde het niet te worden opgeladen of bijgevuld, en daarom is het een gemakkelijk te gebruiken vape bar. Wat de andere specificaties betreft, komt het voorgevuld met 4mL zout nic en trek geactiveerd. Het heeft een e-juice capaciteit van 1,3ml en wordt geleverd met een prijskaartje van $16,50.

Hoewel het een goede vape bar is met een aantal geweldige specificaties, houdt niet iedereen van de Aloe Mango Melon Ice smaak. Sommige mensen geven de voorkeur aan andere opties als het gaat om smaken. Het heeft echter genoeg kracht om een uitstekende smaak te leveren zonder ingewikkelde instellingen.

Het vinden van distributeurs voor wegwerp Vape Pen Puff met Smaken

Als je kijkt naar de vaping industrie in de huidige tijd, vindt u een heleboel fabrikanten en distributeurs. Het kan worden gezegd dat vaping wereld is overspoeld 's nachts en een enorme verscheidenheid aan producten zijn beschikbaar op de markt. Echter, dit kan het een uitdaging voor u om de meest geloofwaardige vape distributeur of retailer te vinden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare distributeur voor een wegwerp vape pen, zijn er veel namen op de markt. UPENDS biedt een enorme verscheidenheid aan vape producten en wordt beschouwd als een van de beste vape distributeurs. Ze bieden verschillende merken aan en u vindt vapes van hoge kwaliteit in bulk zonder dat u veel geld hoeft uit te geven.

Hier zijn een paar tips om de beste distributeur voor wegwerp vape pen puffs te vinden...

  • Bekijk de prijzen, want u zult verbaasd zijn over het verschil dat elke distributeur te bieden heeft.
  • Dus wat onderzoek over verschillende vape groothandel bedrijven en er zijn tal van middelen om dit te doen.
  • Zoek naar een goede klantenservice want dat is een van de belangrijkste aspecten als je goede kwaliteit wilt krijgen.
  • Vraag om referenties over een paar vape winkels in de buurt.
  • Verken verschillende producten die door verschillende distributeurs worden aangeboden om het beste product te vinden.
  • Vraag naar de authenticiteit aangezien veel groothandels duplicaat vape producten verkopen.

Het Eindoordeel

Puff bars zijn de afgelopen jaren populairder geworden en dat is de reden waarom veel fabrikanten een enorme verscheidenheid aan producten aanbieden. Ze winnen immens aan populariteit omdat ze wegwerpbaar zijn en worden geleverd met een tank die vooraf is gevuld met e-juice en een vooraf opgeladen batterij. Het betekent gewoon dat je niets hoeft te doen, je hoeft het alleen maar te kopen en het te gaan gebruiken.

In tegenstelling tot andere vape-apparaten, hoeft u niet te gaan door het rommelige proces van hervullen of opladen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)