z

Search

  z
  z

  Geekvape Wenax review en instructies. Een overzicht van de Geekvape Wenax apparaten

  Geekvape Wenax review en instructies. Een overzicht van de Geekvape Wenax apparaten

  De Geekvape Wenax is een nieuwe serie productie onder de geekvape apparaten. De Wenax serie is gekomen samen met tal van pod systemen die bekend staan om zeer goed te presteren binnen de vaping markt.

  De Wenax serie beschikt over apparaten die kunnen worden hervuld, en de pods worden geleverd met een 2ml capaciteit van e-juice, die kan worden gebruikt op verschillende coil types.

  De pods bieden de gebruiker bovendien de mogelijkheid om de coils te verwisselen, en ze kunnen aan de onderkant worden aangebracht door te duwen. De apparaten zijn uniek, met compacte vormen die een gemakkelijke draagbaarheid mogelijk maken.

  De bouw kenmerken hebben een cutting-edge aluminium lichaam dat is licht en duurzaam. U zult ook zien dat ze zijn uitgerust met twee afvuurmodi. Ofwel de automatische trekactivering of de door de knop geactiveerde activering. De vermogensniveaus op deze apparaten kunnen ook zorgen voor tal van vaping stijlen en voorkeuren.

  De apparaten onder deze modelreeks zijn;

  Geekvape Wenax stylus
  Geekvape Wenax K1
  Geekvape Wenax c1

  Geekvape Wenax stylus

  De Geekvape Wenax stylus is een geweldige vape kit die compactheid en bruikbaarheid kenmerkt. Het komt geladen met functies zoals variabele voltage-instellingen. De grootte van het apparaat is die van een stylus pen, en ook al lijkt het dikker te zijn, het komt nog steeds over 100mm in lengte. Dit kan worden vergeleken met langere apparaten zoals de Vaporesso Xros en de Caliburn.

  Het lichtere frame van het apparaat maakt het ook een voorkeursapparaat, met zijn cilindrische vorm die gemakkelijk in de handen past. Een enkele bedieningsknop op de schacht kan worden bediend vanaf de onderkant met het geekvape logo. Het is een perfecte pasvorm die gemakkelijk toegankelijk is op elk moment dat u de instellingen van uw apparaat moet wijzigen.

  Je hebt ook de vrijheid om te kiezen of je een trek-geactiveerde functie of de knop-geactiveerde functie wilt gebruiken. De locatie van de extra's maakt de vape pen ziet er schoon, niet rommelig en de buitenkant is heel veel duidelijk afgezien van het logo en USB-poort. Aan de zijkant zijn er twee luchtgaten en heeft LED batterij indicatoren die verschillende instellingen laten zien.

  De stylus pod is gebouwd met behulp van een semi-transparante plastic pod die uitsteekt uit de bovenkant van het mondstuk. Het mondstuk is gemaakt van Delrin, en je hebt een extra exemplaar ter vervanging. Je kunt de pod hervullen met een zijdelingse vulpoort die met een siliconenstopper op de pod wordt aangesloten. Er zijn ook verwijderbare coils die andere stijlen kunnen vervangen met speciaal gereedschap.

  Kenmerken van de Wenax stylus

  De eenheid is gebouwd met behulp van aluminium materiaal waardoor het licht van gewicht
  Het maakt gebruik van een sterke 1100mAh batterij
  Elke pod heeft een capaciteit van 2ml
  Het vermogen kan worden aangepast tot drie vermogensniveaus
  Maakt het mogelijk om het vermogen via automatische trekking en knop trekking
  De coil weerstand van het apparaat varieert van 0,5-3,0 ohm
  Het kan worden opgeladen met een micro USB
  Voordelen

  Gebouwd met eenvoudige en intuïtieve bediening
  Voorzien van dubbele ontstekingsstijlen
  Variabele voltage-instellingen voor eenvoudig gebruik
  Uitstekend gebouwd en ontworpen
  Lichtgewicht en kan overal mee naartoe genomen worden
  Heeft een goede dampproductie
  Minpunten

  De coils zijn niet gemakkelijk te verwijderen
  Het hervullen van de pods is niet eenvoudig

  Geekvape Wenax c1

  De Geekvape Wenax C1 is de volgende apparaat introductie in de Wenax serie na de Wenax stylus unit. De Wenax c1 is geheel gemaakt om de nieuwe vape gebruikers te bedienen omdat het misschien wel het makkelijkste apparaat is. In deze productserie is gekozen voor de "G-serie" coils die gebruikt kunnen worden in de Wenax stylus en de Aegis pod. Geekvape heeft zijn klanten ook verzekerd dat toekomstige pods cross-compatibiliteit binnen hun modelreeksen mogelijk zullen maken.

  U kunt coils kiezen die variëren van 0,8 ohm-1,2 ohm, en slechts twee van deze worden meegeleverd in de kit. Wanneer u het apparaat gebruikt, zult u merken dat de pod verwijderbaar is, en u kunt hem ook hervullen. De vulpoort zit aan de zijkant van de pod en is eenvoudig te monteren. Om te hervullen, moet je de coils eruit trekken en als je klaar bent, duw je ze erin. dit maakt het verwisselen van coils makkelijker.

  U kunt uw pod in beide richtingen van het batterijcompartiment gebruiken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een verkeerde installatie. De batterij van de mod is 950mAH incapacity die opgeladen kan worden met een USB type C lader.

  De oplaadtijd zal variëren afhankelijk van hoe u het apparaat gebruikt. Wanneer we dieper graven in het vermogen van de Wenax c1, kunnen we zien dat het een vermogen geeft van 9-20 watt. De vermogensniveaus zijn ingedeeld als laag, medium en hoog, maar ze hebben geen specifiek vermogensbereik.

  Kenmerken

   Het wordt geleverd met drie output-opties voor vaping
  Intern ingebouwde 950 mAh batterij
  LED display om de activiteit van het apparaat te tonen
  Kan tot 3ml e-liquid capaciteit bevatten
  Navulbare en vervangbare coils
  Voordelen

  Pods kunnen hervuld worden
  De coils kunnen worden vervangen
  De zijpoortvulling is gemakkelijk te gebruiken
  Hij kan worden opgeladen met een micro USB-poort
  Nadelen

  Het heeft geen beschermingsfuncties
  De beperkte kleur optie waar u uit kunt kiezen

  Geekvape Wenax k1

  De Geekvape Wenax k1 wordt geleverd met een super slank ontwerp dat zo compact aanvoelt. Hij weegt 60 gram en is daarmee een van de lichtste apparaten die momenteel op de markt zijn. Met het ergonomische en ultra-contacte ontwerp kunt u het gemakkelijk in uw zak of rugzak dragen. De k1 heeft een variatie van kleuren waaruit u kunt kiezen, en u bent voorzien van alles wat bij uw stemming en persoonlijkheid kan passen.

  De behuizing van het toestel is gemaakt van een zinklegering en is afgewerkt met een premium laklaag, ook kras- en druppelbestendig. Dit kwam op een bepaald niveau als een verrassing. Dit klein ogende apparaat kan een vermogen leveren tussen 9-16 W, en u kunt het vermogen aanpassen met behulp van een pre-set met drie vermogens. De batterij is ingebouwd en is een lithium-ion eenheid met een capaciteit van 600 mAh.

  Het is soms moeilijk te zien op welke stand je staat, omdat de kleur van de LED niet verandert, hoe vaak je er ook op drukt. Het wordt alleen maar helderder, en de vape prestaties lijken constant te zijn gedurende de hele sessie. De meerkleurige LED-indicator is beoordeeld als

  Groen-over 70%
  Blauw-31-69%
  Rood-minder dan 30%
  Als u meer gemak wilt met uw apparaat, kunt u auto-draw of handmatige bedieningsopties gebruiken. U kunt overschakelen naar handbediening door vijf keer op de knop te drukken. Als u uw batterij wilt sparen om te voorkomen dat u per ongeluk gaat branden, stelt u de automatische slaapfunctie zo in dat deze na 10 seconden wordt uitgeschakeld. U krijgt twee pods met coils van verschillende weerstand voor MTL en DTL vaping.

  Kenmerken van de Wenax k1

  Constante uitgangsvermogen alle door
  Slank ontwerp dat draagbaar en licht is
  Regelbaar vermogen tot drie niveaus
  Sterke batterij met 600mAh capaciteit en kan snel worden opgeladen
  Automatische en handmatige trekactivering
  Ingesteld om te slapen na 10 seconden
  Pros

  Compact ontwerp
  Soepel vaping voor beginners
  Selectief pod gebruik
  Krachtige en duidelijke smaken
  Goede levensduur van de batterij
  Minpunten

  Te veel grip op het lichaam
  Vermogeninstellingen maken geen verschil
  De vulopening is kleiner

  ALTERNATIEVE VAPE: UPENDS

  UpOx

  De UpOx is een supervoordelig podsysteem dat beter presteert dan veel podsystemen. Het verbazingwekkende prijskaartje van deze unit zal je verrassen met een goed doordacht, minimalistisch uiterlijk.
  De functies zijn duurzaam, en het apparaat kan een zeer lange tijd mee. Laten we niet vergeten dat dit apparaat een innovatieve etchip coil gebruikt die een goede smaak levert en alle vloeistoffen accepteert.

  Conclusie

  De Geekvape Wenax is een goed pod systeem dat beter werkt in vergelijking met andere apparaten. Het geeft u een breed scala aan opties die u van dienst zullen zijn zonder tekort aan activiteit. Nadat het bedrijf de Aegis had gebouwd, kwamen ze met nieuwere en betere apparaten die het merk er goed uit laten zien.

  Het ergonomische en stevige uiterlijk van deze apparaten maakt ze uniek en onderscheidt ze van elkaar. De veelzijdigheid van de vermogensinstellingen is ook een bonus.

  Groothandel & distributeur van wegwerpvapes:
  UPENDS
  UPENDS is een rijzende e-sigaret wegwerp vape merk
  Alle UPENDS producten komen van de grootste e-sigaret gieterij in China, met gegarandeerde productkwaliteit.
  Het team is zeer sterk in onderzoek en ontwikkeling, en de producten worden zeer snel bijgewerkt. Er zijn al verschillende wegwerp e-sigaret producten, die het overwegen waard zijn in termen van uiterlijk ontwerp, product smaak, en kwaliteit.
  Prijs, kwaliteit en een hoge doorlooptijd zijn waarschijnlijk uw belangrijkste overwegingen bij het zoeken naar een wegwerp e-sigaret groothandel.
  En dit, kan UPENDS u allemaal voldoen.

  UpBar
  Met 17 smaken om uit te kiezen!
  Het UpBar team onderzocht honderden wegwerp e-sigaret producten om aan de behoeften van de consument te voldoen, en selecteerde 17 van de beste smaken uit honderden smaken!
  Het professionele verwarmingssysteem is perfect aangepast, aan 2% of 5% Salt Nic, en kan vrij worden toegevoegd door zowel beginners als professionals.
  800 Pufss
  Weet je, de gemiddelde wegwerp e-sigaret heeft maar 200 pufjes, dus de UpBar kopen is zeker de manier om te gaan!

  Klik hier om onze partner te worden:

  Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

  UEG (https://www.uegholland.com/)
  UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!
  UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

   

  AGE VERIFICATION

  To use the UPENDS website you must be aged 21 years or over. Please verify your age before entering the site.