WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Fuego Vape Pen Review. De functies, bouwkwaliteit en alternatieve Vape Pen- Groothandel Wegwerp Vape

6th Jul 2022 | 73 | Danielle Alhiraki

Wat is de Fuego vape pen?

De Fuego vape pen is een alles-in-een doseerpen gevuld met hars sap. Het sap is een small-batch full-spectrum distillaat van premium ambachtelijke cannabis. De premium marihuana wordt gekweekt door gelicenseerde Californische kwekers die zeer ervaren zijn in deze sector.

De Fuego vape pen is redelijk nieuw op de vaping markt. De Fuego Vape pen wordt geproduceerd door Elite Molecular Inc en is verkrijgbaar via Eaze. De Fuego Vape pen is verkrijgbaar in Californië. Fuego is een band uit Zuid-Californië die voornamelijk extra's verkoopt.

Elite Molecular Inc is een grassroots cannabis bedrijf dat wordt gerund als een moderne onderneming. Het bedrijf heeft tientallen jaren ervaring en een bewezen track record van het bouwen van succesvolle bedrijven.

Het bedrijf levert de beste cannabisproducten aan consumenten en zakenpartners in de legale Verenigde Staten en internationale markten. Het Elite Molecular bedrijf produceert biomassa, concentrators en distillaten, waardoor ze de meest prominente cannabisolie in Californië zijn.

Het merk Feugo biedt krachtige, energierijke formules in trendy cartridges en wegwerpartikelen. Met een aanzienlijke aanhang op social media-platforms zijn de Fuego-merken uitgegroeid tot een omvangrijk undergroundbedrijf. De Elite Molecular Company is gevestigd in centraal Californië en produceert zeer gezuiverde cannabisolie en -producten. Het bedrijf heeft een volledige licentie en voldoet aan de federale regelgeving, waardoor ze gebruikers kunnen voorzien van producten waarvan ze kunnen genieten.

Kenmerken van de Fuego vape pen

De Fuego vape pen heeft een zoet bloemenaroma, waardoor het distillaat heerlijk aanvoelt. De Fuego vape pen vapt soepel met een behoorlijke hoeveelheid wolk bij het uitademen. De letterprint van de verpakking geeft het een discreet design.

De pen voelt goed aan om vast te houden met een goede gewichtsbalans geleverd door de batterij. Het mondstuk van de pen is ongeveer de helft van de grootte van de tank van de pen. De tank heeft hetzelfde gladde gevoel als de rest van de pen. De Fuego Vape pen wordt geleverd met een helder indicatielampje onder de pen is goed zichtbaar bij daglicht.

Productontwerp en kwaliteit

De Fuego vape pennen hebben een dikke cover die de batterijen bedekt. De dikke pen kan de pen snel oververhitten, maar de pen verbrandt de gebruiker niet wanneer deze wordt vastgehouden. De pen blijft koel, zelfs bij herhaaldelijk gebruik. De pen kan koel blijven ondanks herhaalde hits, waardoor het minder hard of te heet wordt. Het fantastisch gebalanceerde gevoel bij het vasthouden en gebruiken van de Fuego vape geeft de gebruiker een geweldige vaping ervaring.

Fuego Vape pen heeft 87% puur, hoogwaardig destillaat, 10% MCT olie, en 3% terpenen. Fuego biedt leuke smaken door Fuego Extracten die voor plezierige THC vaping zorgen. De navulpatronen bevatten een standaard 510 loopvlak. De saus in de Feugo vape pen is minder lopend, waardoor het een meer natuurlijke smaak heeft. Het sap bevat producten die m-geen cha=emische smaak hebben op de tong van de gebruiker, waardoor het een goed afgeronde consistentie in zijn gevoel geeft.

Prestaties van de pen

De Fuego Vape pen geeft een heerlijke smaak met behoud van een redelijk goede hoeveelheid high. De saus van de Feugo vape pen smaakt als een bloem dankzij de uitzonderlijke smaak van levende hars.

De saus in de Fuego Vape pen ondergaat een high-end distillatieproces dat een breder scala aan terpenen en cannabinoïden scheidt. De high-end distillatie zorgt voor een eindproduct met een rijk complex aan smaak.

De bloemige smaak en de fruitige citrussmaak geven de gebruiker een gevoel van frisheid terwijl ze zon high ervaren. De Fuego vape pen heeft de bijnaam 'Verboden Fruit' gekregen vanwege de fruitig-frisse smaak.

Fuego vape pen geeft een perfecte high ondanks het 65& Tetrahydrocannabinol gehalte. De high houdt ongeveer anderhalf uur aan. De high ervaring van de pen is mentaal en fysiek ontspannend, waardoor de gebruiker zich door elk gevoel heen kan slaan.

De Fuego vape pen is minder duur en biedt een vergelijkbare pufverhouding als de meeste andere vape pennen die op de markt verkrijgbaar zijn, maar tegen een iets lagere prijs. Voor een gebruiker die gewoonlijk een vape pen per dag consumeert, zijn twee Fuego pennen per keer genoeg voor de hele dag.

De Fuego pennen zijn het beste voor een onregelmatige gebruiker. Ze zijn goed, discreet, en perfect voor gebruik in een druk weekend en bij buitenactiviteiten zoals wandelen.

De verpakking suggereert een trekje van 2 seconden als dosering met minder rook dan andere vape pennen met gezwollen wolken. Met twee goed genomen hits, begint de high langzaam in te zetten. Fuego vape pen is plastic, wegwerpbaar, en met een kleine tank met een levende hars die de ervaring waard is, voor 25$ kan men een Fuego vape pen kopen en ervan genieten.

Hoe de Fuego vape pen op te laden

Bij aankomst van het pakket zou men een USB-kabel in het pakket moeten vinden. De USC is meestal een C-type oplaadpoort die gemakkelijk in een PC, laptop of USB-poort kan worden gestoken. Aan het uiteinde van de oplader moet men de Fuego vape pen aansluiten.

De USB kan ook worden aangesloten op de primaire adapter die compatibel is met de oplader. De Fuego vape pen heeft een klein lampje dat aangeeft of het apparaat aan het opladen is en wanneer het opladen voltooid is. Het duurt ongeveer 1-2 uur voordat de Fuego vape pen volledig is opgeladen. In de verpakking zitten instructies die aangeven hoe lang elk product er over moet doen voordat het volledig is opgeladen.

Reiniging en onderhoud van de Fuego vape pen

Stappen genomen in het onderhoud van de Fuego vape pennen zijn vrij eenvoudig. Voor het juiste onderhoud, is het aanbevolen dat de Fuego vape pen altijd moet worden geleegd wanneer de coil wordt vervangen binnen. Het schoonmaken van de vape pen zorgt ervoor dat het apparaat blijft werken en effectief produceert een rijke smaak en schonere damp.

De volgende stappen moeten worden genomen bij het schoonmaken van de vape pen:

 1. De tank uit de batterij van de pen halen
 2. Pak voorzichtig de tank en verwijder voorzichtig de inhoud.
 3. Verwijder de gebruikte olie en gooi deze weg.
 4. Maak voorzichtig en voorzichtig de schroefdraad aan de onderkant van de tank schoon
 5. Maak alle onderdelen van de tank schoon met warm water en laat ze in de open lucht drogen, of gebruik een droge doek of een stuk papier om de inhoud van de tank te drogen.
 6. Zodra de tank en de inhoud ervan zijn gedroogd, moet de tank weer in elkaar worden gezet en de batterij definitief worden teruggeplaatst.

Voor- en nadelen van de Fuego vape pen

Pro

 • Uitstekende levende hars
 • Smaak is complex als een verse bud
 • Het geeft een super heerlijke high
 • Discreet ontwerp

Minpunten

 • De pen heeft een kleine tank

FAQs over de Fuego vape pennen

Hoe kan men een Fuego vape pen kopen?

Fuego vape pennen zijn verkrijgbaar in lokale vape winkels. Een goede sop zal altijd verschillende monsters hebben die klanten kunnen testen voordat ze hun voorkeursoptie beslissen. Klanten kunnen ook Feugo vape pen producten vinden op online winkels zoals Amazon en eBay, wat mogelijkheden biedt om bestellingen te doen en te wachten op verzending.

Hoe kan ik een Fuego vape pen voor de eerste keer gebruiken?

Voor de eerste keer gebruikers, is het essentieel dat men ervoor zorgen dat de vape pen volledig is opgeladen. Zodra de batterij is opgeladen, zorg ervoor dat de tank en de batterij stevig vastgeschroefd. De pen wordt vervolgens ingeschakeld, waarna de vuurknop vijf keer wordt ingedrukt. Druk op de vuurknop en houd deze ingedrukt terwijl u inhaleert, laat vervolgens de vuurknop los.

Alternatieve vape: UPENDS

UPENDS Upone

Wegwerp vape van grote waarde

Wie wist dat we een wegwerp vape konden hebben waar je lang plezier van hebt? De Upone van UPENDS wordt geleverd met een 850 mAh batterij en een 4,5 ml vloeistof capaciteit. Dit apparaat mag dan wegwerp zijn, maar het is ontwikkeld voor langdurige doeleinden.

Conclusie

De Fuego vape pennen bieden een geweldige vaping ervaring. De smaak van de saus in de Fuego vape pennen geeft een heerlijke smaak die bijdraagt aan de goede high ervaringen. Het kleine formaat van de tank kan een enorm high gevoel geven, waardoor men waar voor zijn geld krijgt. De Fuego vape pen is de moeite waard om aan te schaffen.