WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Flo Vape Pen Review. De functies, ontwerp, kwaliteit, prestaties en alternatieve vaporizer- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 59 | william wang

Wat is een Flo vape pen?

De productie van de FLO concentreert zich op de hoogwaardige cannabiskweek die blijk geeft van de hoge achting voor een perfecte consumentenervaring. De cannabisproducten die voor de output worden verwerkt, ondergaan talrijke tests die helpen om giftige stoffen en pesticiden te elimineren.

Naast de ingewikkelde teelt volgt een zorgvuldig extractieproces dat gebruik maakt van de hoogste graad van C02. Andere geëxtraheerde producten bevatten GEEN adjuncten, GEEN koolwaterstofontploffingen en GEEN cosolvents. Het FLO productieproces garandeert de hoogste graad van natuurlijke en zuivere extracten die gebruikt worden bij de sapontwikkeling.

De FLO productie maakt gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit CCell patronen. Dit verzekert geen overstroming door de imitators - de ingewikkelde productie van de FLO voorkomt de inferieure oplegging van hun producten. De FLO hermodelleert de cannabis koolstofcyclus, waardoor een zuiver en hoogwaardig concentraat wordt geproduceerd.

Het hoofdkantoor van FLO is gevestigd in Wilmington, DE, in de County of New Castle. De laboratoria zorgen ervoor dat de producten een goede smaak geven door hun eliminatie van afvalstoffen. Elk van hun producten is ontworpen om onder de spoel te vallen, waardoor de gebruiker 100% van het product kan consumeren.

Flo Vape pennen bieden perfecte producten voor iedereen die rookt en vapt. Het bedrijf is gespecialiseerd in producten die variëren van een muur van Disposables tot vitrines met de nieuwste Vape Kits, evenals een grote selectie van premium E-liquids en Salt-Nic.

Het bedrijf voert ook een breed scala aan rookwaren voor klanten die op zoek zijn naar meer, waaronder chillums, glazen trays, Cheech Water Pipe, en Puffco Peak Pro Vaporizers

Kenmerken van de FLO vape pen

Het unieke ontwerp van de FLO vape pen heeft ervoor gezorgd dat de coil strategisch is geplaatst onder de kwarts emmer. Het te roken product is zo ontworpen dat het nooit in direct contact komt met de warmtebron.

De FLO vape pen heeft een slanke zwart metallic buitenkant en wordt geleverd in zakformaat. De pen wordt geleverd met functies die het mogelijk maken de temperatuur van de pen aan te passen. De temperatuurregelaars regelen de lage temperatuur en de hoge temperatuur.

De functie opgenomen in het ontwerp van de FLO vape pen is. als volgt:

  • 1 x FLO batterij
  • 1 x True Taste Kwarts verstuiver
  • 1 x True Taste keramische verstuiver
  • 1 x Kamer GLB
  • 1 x Mondstuk
  • 1 x Silicone wax/concentraat houder
  • 1 x Verpakking gereedschap
  • 1 x Oplader
  • 1 x Reistang

Ontwerp en kwaliteit

De FLO is ontworpen met unieke kamers die een spiraalvormige spoel bevatten die fungeert als verwarming. De verwarmingsspiraal is strategisch geplaatst onder de glazen laag van het kwarts aan de basis van de kamer.

Het ingewikkelde ontwerp zorgt ervoor dat de cannabis wax vaped zonder direct contact te maken met het verwarmingselement. Het concept achter de uitvinding is om het cannabis product te vapen zonder verbranding van verbrandingsonzuiverheden waardoor een schone vaping ervaring ontstaat zonder een branderig effect na smaak.

Het concept van de FLO vape zorgt ervoor dat de gebruiker minder rook ervaart dan de aanbevolen hoeveelheid voor vape pennen.

Prestaties van de FLO pen

De FLO-pen heeft een aantrekkelijk design. De pen heeft een kleinere batterijcapaciteit, wat handig is voor gelegenheidsvapers. De technologie die in het ontwerp van FLO is verwerkt, zorgt ervoor dat de gebruiker geniet van het meest verfijnde CO2-afgeleide destillaat.

Flo heeft ultrazuivere 100% van cannabis afgeleide terpenen gecreëerd die minimale hoeveelheden herintroductie mogelijk maken, waardoor de potentie van 90% THC behouden blijft en toch de door de gebruiker gewenste strain-specifieke smaakervaring wordt nagebootst.

FLO betrekt de beste in Colorado geteelde cannabis die verkrijgbaar is en verwerkt deze met ethanol en CO2.

Hoe de FLO vape pen te gebruiken

De FLO pen is eenvoudig te gebruiken. Eerst gebruikt u het inpakgereedschap om de wax in de kwarts kamer te plaatsen. Het proces kan inspannend zijn aangezien er niets is om de wax aan vast te plakken, aangezien de verwarmingsspiraal zich niet in de sectie bevindt.

Een verbrijzeld stuk zou veel gemakkelijker in de optimizer te laten vallen, zonder het verpakkingsgereedschap te hoeven gebruiken. Na het plaatsen van de was in de kamer, wordt het mondstuk op de kamer geschroefd.

Vervolgens wordt de geassembleerde top op de FLO batterij geschroefd. De pen wordt vervolgens trendy door vijf keer snel op de met F gelabelde knop te drukken. De gewenste temperatuur wordt vervolgens geselecteerd met de schakelaar waarmee men van hoog naar laag kan overschakelen door drie keer snel op de met F gelabelde knop te drukken.

Houd de met F gemerkte knop 2-3 seconden ingedrukt voordat je inhaleert uit het mondstuk om er zeker van te zijn dat de wax is voorverwarmd.

Hoe de FLO vape pen op te laden

De FLO wordt geleverd met een compatibele USB-lader die kan worden aangesloten op een laptop of een ander apparaat met USB-ondersteuning. Het duurt bijna 45 minuten om de batterij volledig op te laden. Zodra de batterij volledig is opgeladen, wordt deze teruggeplaatst in de pen. De FLO-pen heeft een LED-lichtindicator die de gebruiker laat zien of de batterij wordt opgeladen.

Het LED-lampje waarschuwt de gebruiker ook wanneer de batterij bijna leeg is en onder de vereiste limiet zit. Aangezien de batterij aanzienlijk klein is en een lagere energiecapaciteit heeft, wordt aanbevolen dat de gebruiker ervoor zorgt dat de batterij van de pen volledig wordt opgeladen om het vermogen ervan te maximaliseren.

Reiniging en onderhoud van de pen

De beste manier om ervoor te zorgen dat de pen goed wordt onderhouden, is door hem grondig schoon te maken. De pen wordt schoongemaakt door eerst de onderdelen van de pen uit elkaar te halen. Zodra de batterij is verwijderd, moet deze voldoende worden drooggeveegd.

Droge batterijen zijn efficiënter en zorgen ervoor dat de pen langer meegaat en beter presteert. De batterijen moeten ook worden gecontroleerd op eventuele scheurtjes.

De emmer wordt dan geweekt in water of een ontsmettingsmiddel op alcoholbasis om ervoor te zorgen dat de overgebleven wax niet te lang blijft zitten. Overgebleven wax leidt tot een minder aangename nasmaak van het vaping. Het weken zorgt ervoor dat de overgebleven wax volledig wordt weggespoeld. De onderdelen worden dan volledig gedroogd en opnieuw geïnstalleerd zoals aanvankelijk aangetroffen

Voor- en nadelen

Voordelen

  • De FLO pen heeft een zeer innovatief kamerontwerp
  • Het kamerontwerp zorgt ervoor dat de pen minder onderhoud nodig heeft in vergelijking met andere vape pennen.
  • Kwarts en keramische kamer opties zorgen voor een aantrekkelijker uiterlijk verwerkt in het elegante ontwerp.
  • Het ontwerp zorgt voor minimale verspilling van het concentraat

Nadelen

  • De pen heeft een korte batterijlevensduur door de kleine energiecapaciteit van de batterij.
  • De gebruiker kan last hebben van inconsistente en kleine trekjes.

FLO vape pen FAQs

FLO vape pen en Rokin Nitro vape pen, welke is beter?

De Rokin Nitro trekt algehele consistentie van de trekjes. Vergeleken met de FLO vape. De stookolie technologie verwerkt in de FLO maakt meer slimme trekjes in vergelijking met de Rokin Nitro vape. Met consequent schoonmaak onderhoud, de FLO trekjes krijgen meer consistentie, waardoor ze gewoon goed werken. Zowel de Rokin en de FLO hebben vergelijkbare functies voor de aanpassing van de temperaturen.

Alternatieve vape: UPENDS

Upcott

De UPENDS Upcott heeft een nieuwe manier van het introduceren van eenvoudige innovatieve functies, en geeft je toch het buitengewone alternatief voor vaping tegen een betaalbare prijs. De Upcott verlaagt de kosten voor wegwerp en voorgevulde vape pod gebruikers. Dit betekent dat UPENDS vaping betaalbaar heeft gemaakt voor iedereen.

UPENDS heeft het probleem van lekkende cartridges en pods opgelost door de organische katoenen vulling te introduceren op de Upcott. Je geniet van naadloze trekjes zonder zorgen over lekkages, pops, en spuug.

Haal UPENDS vape alternatieven in huis en verken de wereld van fantastische trekjes en goede damp.

Conclusie

De FLO vape pen's kamer ontwerp brengt een uitstekende prestatie in de vaping ervaring. De damp, als gevolg daarvan, is bijzonder vers, omdat de elementen niet direct worden verbrand op de verwarmingsspiraal. De FLO technologie is een revolutionair idee dat de vaping markt beïnvloedt. In vergelijking met andere vapes, de FLO pen rekening gehouden met elk aspect dat gaat in de wax In vergelijking met de productie ervan.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)