WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Flip Vape Pen. Alles wat u moet weten over de Flip Vaporizer-groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 69 | Danielle Alhiraki

Wat is een Flip Vape pen?

De e-sigaret Flip Vape pen heeft een discreet ontwerp met verbeterde compatibiliteit met volledig glazen cartridges. De Flip vape pen is mogelijk gemaakt door geavanceerde technologie die het mogelijk heeft gemaakt om flexibeler en handiger in gebruik te zijn.

Bovendien biedt de Flip vape pen extra veiligheidsmaatregelen door uitgebreid gebruik te maken van de hoogste technologie die beschikbaar is voor het opladen van de batterij. Bovendien biedt de FOB-stijl de vape pen een maximale naleving van de veiligheid.

Bovendien heeft het merk de Flip vape pen compatibel gemaakt met de meeste 520 thread cartridges.

Het puff counter vaping systeem stelt de gebruiker in staat om te beginnen met vaping zodra de cartridge is uitgeknald. Daarnaast heeft de Flip vape pen een automatische uit-schakelaar die de cartridge teruggeeft wanneer deze niet in gebruik is.

Kenmerken van de flip vape pen

Een flip vape pen apparaat is ongeveer 3 centimeter hoog, 0,5 centimeter dik, en 1,5 centimeter breed. Het weegt ongeveer 75 gram met een cartridge van 1 gram. De vape pen heeft een 650 mAh power batterij.

Het pakket wordt geleverd met een micro USB en een lightning oplaadpoort. De Flip vape pen heeft zijn naam te danken aan zijn vermogen om automatisch om te klappen als de cartridge eruit springt. Het eruit springen van de cartridge activeert het grote beeldscherm op het apparaat.

Het Flip vape-apparaat heeft een schakelaar waarmee het voltage in stappen van 0,1 kan worden aangepast, variërend van 2,7 tot 4,8 volt. De prijs van de Flip Vape-pennen begint vanaf $ 55.

De Flip Vape pen heeft de volgende kenmerken

  • Een digitaal display met puff counter, voltage gegevens, en de levensduur van de batterij
  • 650 mAh batterij
  • Auto on-off flip slot
  • Spanningsbereik: 2,7 tot 4,8 volt
  • Mini-USB of bliksem oplaadpoort
  • 510 schroefdraad compatibiliteit
  • Keramische cel 510 schroefdraad in gunmetal

De kit wordt geleverd met de volgende inhoud:

  • Flip Ultra apparaat
  • Gunmetal 0,5 mL patroon
  • USB oplaadkabel
  • Gebruikershandleiding
  • Levenslange garantie

Ontwerp en kwaliteit

Het ontwerp van de Flip0 vape pen heeft een moderne, gestroomlijnde uitstraling. Het formaat is significanter dan het opladen van een blikje boven de eigenlijke sleutel, maar toch klein genoeg om gemakkelijk draagbaar te zijn en voldoende licht te geven.

De vape-pen wordt geleverd in een aantrekkelijke matzwarte look met een kleine lus op de hoek die kan worden gebruikt om vast te haken aan uw sleutel. De cartridge klapt automatisch, en daarmee wordt het scherm ingeschakeld.

Het scherm is helder genoeg en gemakkelijk af te lezen. De olie-modus pen biedt een uitstekend gevoel voor de gebruiker. Het scherm toont het voltage, puff teller, en de batterij laadniveau.

Deze functies helpen bij het monitoren van hoeveel CBD en THC lijn is in te nemen met elke puff. De Flip heeft een vergrendeling mechanisme dat voorkomt dat het draaien of per ongeluk te openen wanneer het in uw zak; deze functie beschermt de levensduur van de batterij van het apparaat.

De Flip Ultra vape heeft twee oplaadpoorten. De ene is een micro USB oplaadpoort, terwijl de andere een verlichtingspoort is.

Prestaties van de Flip

De Flip vape pen levert voldoende spanning om de oliepatronen van stroom te voorzien. Het vapen op de oliën en distillaten tussen 4 volt en 4,2 volt bieden sterke puffs. 3,7 volt en 3,9 volt bieden mildere puffs. 2,7 volt biedt een extreem lage puff maar geeft toch een goed gevoel. Hogere voltages hebben de neiging om de gebruiker meer hoestbuien te geven, maar geen van de spanningsniveaus is onaangenaam.

De batterij biedt een meer consistente vermogensafgifte. Het vermogen van de batterij is bijna het dubbele van het uitgangsniveau van standaardbatterijen. Als gevolg hiervan kan men vele sessies gedurende een week krijgen met een enkele volledige lading van de batterij. Hoogspanningsdistillaten zullen de neiging hebben om de batterij sneller leeg te laten lopen dan laagspanningsniveaus.

Hoe de Flip vape pen te gebruiken

De Flip vape beschikt over drie knoppen en een vergrendelingsschakelaar. De flip-knop maakt de cartridge los, terwijl de vergrendelingsschakelaar de cartridge op zijn plaats vergrendelt. Beide heksen zijn mechanisch te bedienen. Er is een voorschakelknop en een spanningsregelaar.

Het losmaken van de 510-aansluiting gebeurt door het indrukken van de knop linksboven op het apparaat, boven het Flip-logo.

De volgende richtlijn is essentieel voor elke gebruiker:

  • De cartridge wordt uitgeklapt door op de flip-knop te drukken die zich linksboven op het apparaat bevindt
  • Het apparaat schakelt zichzelf automatisch in bij het omklappen
  • De kleinere knop doorloopt het voltage in stappen van 0,1 volt
  • De meer opvallende knop bij het scherm is de vuurknop
  • Met de flip-knop schakelt u het apparaat uit en keert u de patroon terug
  • Het apparaat kan handmatig worden vergrendeld met de schakelknop
  • Resetten doet u door twee keer op de afstel- en vuurknop te drukken

Opladen van het apparaat

Het apparaat wordt opgeladen door de oplader aan te sluiten op de USB-poort van het apparaat. Het oplaadsysteem geeft tijdens het opladen het oplaadpercentage van de batterij aan op het scherm. Door de batterij op te laden tot deze volledig is opgeladen voordat u deze gebruikt, blijft de levensduur van de batterij behouden.

Het pakket wordt geleverd met een stekkerlader die essentieel is voor een snellere oplaadsnelheid. Gezien het vermogen van de batterij duurt het echter een behoorlijke tijd voordat het apparaat volledig is opgeladen.

Daarom is het belangrijk de weergegeven percentages op het scherm in de gaten te houden om er zeker van te zijn dat de batterij volledig is opgeladen telkens wanneer deze op een stroombron wordt aangesloten.

Reiniging en onderhoud

Het bedrog moet worden gereinigd. Controleer daarom de batterij en de patroonhouder. Droog afvegen is handig voor de batterij om er zeker van te zijn dat deze vrij is van vuil dat tijdens het gebruik wordt gemorst.

Regelmatig controleren of de levensduur van de batterij beschermd is door de batterij alleen op te laden wanneer de lading op is, is de beste manier om de levensduur van het toestel langer te behouden.

De Flip cartridge moet voortdurend worden gereinigd om ervoor te zorgen dat de gemorste olie en olie inhoud wordt vervangen om een consistent frisse vaping ervaring te geven.

Het apparaat moet altijd worden gehouden van water dan dup, omdat dat kan interfereren met de optimale functionaliteit. De Flip apparaat moet veilig worden opgeslagen en uit de buurt van vrije val hoogten die hardware schade aan het apparaat zou kunnen veroorzaken.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Discreet ontwerp
  • Stevige constructie
  • Geweldige omdraaifunctie
  • Vergrendelingsmechanisme
  • Het gaat automatisch aan en uit
  • Helder display met een puff-teller
  • Goede levensduur van de batterij (650 mAh)
  • Dubbele oplaadpoorten
  • Pass-through opladen

Nadelen

  • Niet geschikt voor uitgebreidere karren
  • Te groot om als sleutelhanger te gebruiken

FAQs voor Flip vape

Ik ben nieuw met de olie vaporizers, hoe werken ze normaal gesproken?

De olie vaporizers hebben een luchtopening aan de onderkant van hun pennen waardoor lucht door het apparaat kan stromen. De ingeademde lucht brengt een luchtstroom op gang die op zijn beurt de atomizer activeert.

Zodra de verstuiver aan de onderkant van de pen is geactiveerd, begint de warmte zich op te bouwen in de patroon, waardoor de oliën meer uitgebreid tot damp worden verhit. De verdampte oliën worden vervolgens naar het mondstuk gestuurd om door de gebruiker te worden gebruikt.

Waarom wil mijn vape pen niet opladen of trekken?

Waarschijnlijk zijn de verbindingsplaatjes niet goed afgesteld. Wrik met een paperclip de verbindingsplaatjes voorzichtig omhoog in de richting van de schroefdraad, en schroef dan het patroon vast.

Alternatieve vape: UPENDS

Uppen

Deze pen zal u tevreden stellen zodra u de eerste trek neemt. Dit komt omdat het de nieuwe school Etchip coil heeft die een efficiënt verwarmingsoppervlak biedt met zijn vergrote verwarmingsgebied.

Dit verbetert de verwarming op uw pen, en in samenwerking met een hoge weerstand mesh, krijg je een bevredigende en duurzame damp kwaliteit.

De coils zijn getest en bewezen om te werken met elke mainstream e-vloeistof wereldwijd, waardoor u een uitstekende algemene prestatie krijgt.

Conclusie

Een FLIP vape is een handig instrument omdat het discrete ontwerp de cartridge verbergt, waardoor deze beschermd is tegen vuil. Geautomatiseerde schakelaars zijn behoorlijk handig voor elke gebruiker. Gezien het ingewikkelde ontwerp, zal het bezit ervan waarschijnlijk een leven lang meegaan. Het zou de aanschaf waard zijn voor een elegante en handige vaping ervaring, altijd en overal.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)