WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Exxus vape: Exxus Vape Pen review en instructies- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 66 | Danielle Alhiraki

Met de drastische vooruitgang op het gebied van technologie, hebben vape pennen een deel van het verhaal te vertellen. Tegenwoordig hebben de meeste mensen ervoor gekozen om vaping uit te oefenen in plaats van roken. Een vape pen is een stroombron die damp produceert door het verwarmen van een vape tank of een cartridge. Dit zijn oplaadbare batterij-aangedreven apparaten die een slanke draagbare aard hebben aangenomen voor uw grote gemak om ze rond te dragen. De vape pennen voor het eerst raakte de e-sigaret scène in het jaar 2010 van de Janty en Joytech bedrijven. Dit artikel presenteert u met de schattige kenmerken van de meest diepgaande vape ontwikkelende bedrijf in de momenteel bestaande markt.

Exxus Vape

Exxus is een groot bedrijf dat een breed scala aan vaping producten die speciaal zijn ontworpen om u te helpen uw vaping sessies te verplaatsen naar het volgende niveau biedt. Dit bedrijf biedt u alle vervangbare accessoires gewoon recht in uw dichtstbijzijnde markt.

De Exxus bedrijf brengt u vape pennen, concentraat vaporizers, droge vaporizers, e-vloeistof vaporizers, draagbare vaporizers. Skillets zijn ook ontworpen om de vapers de grootse gemak dat ze nodig hebben, vooral als het gaat om te genieten van een heerlijke vaping sessie met concentraten.

Exxus Vape Pen Review

Er zijn verschillende modellen die u kunt vinden onder Exxus vape pennen. U zult merken dat deze modellen komen in een verscheidenheid van kleuren, vormen, en bijna soortgelijke ontwerpen. Hier zijn de meest gevierde modellen die je niet hoeft te missen.

Exxus Push Patronen Vaporizers

Dit is echt een indrukwekkend ultra-compact apparaat dat 80mm bij 40mm bij 22mm meet. Dit kleine ontwerp is om u in staat te stellen deze vape pen overal mee te nemen waar u maar wilt op elk moment. De uitstekende machine wordt geleverd met een instelbaar push-out cartridge systeem dat het gemak brengt dat u nodig hebt in het proces van vaping.

Er is de voorverwarmingsmodus die opwarmt tot uw essentiële oliën. Druk gewoon tweemaal op de aan/uit-knop voor een succesvolle 17 seconden durende sessie zonder knoppen.

Samen met de voorverwarmingsfunctie, bestaan er vier voltage instellingen op dit Exxus model om precieze verwarming van uw favoriete e-vloeistof te bieden. De vier voltage instellingen die u binnen dit apparaat kunt aanpassen zijn als volgt; 2.8V,3.2V, 3.7V, en 4.2V. Uw apparaat heeft 38 watt vermogen nodig om de hele taak van verwarmen uit te voeren. Dit dwingt u om dit model uit te rusten met een 500mAh batterij.

Pros

  • Het is eenvoudig te bedienen
  • Het is gebruiksvriendelijk
  • Het presenteert een uitstekende kwaliteit
  • Het is langdurige vaping sessies

Nadelen

  • Het kan niet lang zijn dienst bewijzen voordat het versleten is.

Exxus Snap VV Patroon Vaporizer

De Exxus Snap VV Cartridge Vaporizer is een slank en krachtig model dat wordt geleverd met een variabele Voltage Cartridge om ervoor te zorgen dat u geniet van de verbeterde functionaliteit in een compact pakket. Het bedieningsgemak is een ding dat meer mensen trekt om dit apparaat, omdat met een simpele druk op de knop, bent u in staat om een van de beschikbare voltage-instellingen te selecteren. Je moet in gedachten houden dat er vier voltage-instellingen die u kunt openen en spelen binnen het verstrekte spanningsbereik.

Net als de originele snap, Exxus Snap VV Variable Voltage Cartridge Vaporizer biedt uitzonderlijk gemak in zijn magnetische connector. Als de gebruiker is vereist, moet u de verstuiver glijden in de kamer op het chassis nauwkeurig, en het zal zeker snap op zijn plaats.

Sprekend over de grootte van dit apparaat, zult u zeker van het kleine, slanke ontwerp houden waarmee het is begiftigd. Dit apparaat meet drie duim hoog en één duim breed. De capaciteit om zeer grote cartomizers aan te passen brengt vreugde aan de gebruiker.

Opladen met Micro USB is een belangrijk kenmerk van dit type Exxus vape pen. Er is een krachtige ingebouwde batterij die in staat zal zijn om een flink aantal vaping sessies te ondersteunen voordat het opnieuw moet worden opgeladen.

Voordelen

  • Het is een betrouwbaar apparaat omdat het kracht behoudt
  • Het brengt u gemak tijdens het vaping
  • Het is gemakkelijk te gebruiken

Nadelen

  • Het is een beetje verwarrend voor nieuwe gebruikers

Exxus Twistr Cartridge Vaporizer

Als er een eenvoudige maar innovatieve vape pen is, dan zal de Exxus Twistr Cartridge Vaporizer absoluut niet ontbreken. Deze vape pen maakt gebruik van een instelbare voltage instelling die geleidelijk aan aangepast kan worden naarmate u hem gebruikt. U kunt kiezen tussen 2.0V en 4.2V en elke puff nemen tot de tijd die u wenst.

De Exxus Twist Cartridge Vaporizer is in staat om een groot aantal smaken te laden, en het proces van het laden van de cartridge is geen big deal. Het wordt sterk aanbevolen dat u de cartridge halverwege vult om een mogelijke overloop van e-vloeistof te voorkomen. U moet ervoor zorgen dat u de cartridge hebt vastgedraaid totdat deze perfect vastzit en vervolgens het mondstuk er weer op zet. Door dit te doen, zou u de cartridge op de juiste manier op zijn plaats hebben vastgemaakt.

Deze machine maakt gebruik van geavanceerde technologie, waarbij de vaper geniet bevat de voorverwarming modus bedoeld voor hands-free bediening, samen met 15-seconden intervallen voor snellere vaping sessies.

Pros

  • Het is vrij veel gemakkelijk te gebruiken
  • Toont uitstekende kwaliteit
  • Biedt snelle voorverwarming

Nadelen

  • Het vereist veel voorzichtigheid bij het hanteren van het apparaat

Exxus MiNovo Cartridge Vaporizer

Dit model is een auto draw apparaat dat het actief maakt zodra u inhaleert. Net als andere Exxus vape pen modellen, heeft dit apparaat een auto-adjust functie, waarbij de temperatuur kan worden geregeld door te schakelen tussen verschillende spanningsniveaus om het gewenste niveau van wolkvorming aan te passen. U wordt niet in het donker gelaten als het gaat om te weten welk spanningsniveau u bent. Er zijn LED-lampjes die dienen als indicatoren.

Er is een voorverwarmingsfunctie die het apparaat op gang brengt wanneer u uw vapingmomenten wilt uitvoeren. Dit kan worden gedaan door tweemaal op de aan/uit-knop te klikken. Andere aanlokkelijke kenmerken zijn de aanwezigheid van beschermende magnetische adapters, een krachtige 470mAh batterij en een aangepaste variabele.

De Exxus Minovo is een 510 schroefdraad apparaat, compatibel gemaakt met verschillende cartridges. U zult zeker blij zijn met hoe dit model allerlei smaken accepteert om te dansen op zijn melodie van het omzetten van hen in consumeerbare damp.

Voordelen

  • Het is een gebruiksvriendelijk apparaat
  • Het dient voor een lange tijd
  • Het is handig voor dagelijks gebruik

Nadelen

  • Het vereist veel zorg bij het bijvullen, anders wordt het beschadigd.

Exxus GO Concentraat Vaporizer

Voor de liefhebbers van concentraat is er de Exxus GO Concentrate Vaporizer. Dit model levert uren non-stop verdamping om elke ervaren vaper tevreden te stellen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de krachtige 1100mAh batterij waarmee het apparaat is geïnstalleerd.

Andere schattige kenmerken zijn een supersnelle opwarming, die normaal gesproken tot vijf seconden duurt, een draagbare ring, een automatisch verwarmingssysteem, een snelle automatische looptijd van nauwelijks 15 seconden.

Pros

  • Heeft grote compatibiliteit
  • Het heeft een krachtige batterij
  • Het is gebruiksvriendelijk

Nadelen

  • Veel aandacht nodig bij het hanteren

Hoe de Exxus vape pen op te laden

Het apparaat wordt geleverd met een USB-lader die is bevestigd aan de verpakking. Er zijn verschillende manieren waarop u het apparaat kunt opladen als het eenmaal een USB-kabel gebruikt. U kunt eenvoudig opladen vanaf een computer of een ander USB-compatibel apparaat of u kunt het apparaat aansluiten op een USB-wandadapter. Sommige andere modellen gebruiken een vape-oplader die rechtstreeks op stopcontacten kan worden aangesloten. Het zou in totaal ongeveer twee tot drie uur moeten duren voor een volledige lading. Langer opladen dan dit zal hoogstwaarschijnlijk leiden tot beschadiging van die Exxus vape pen.

Exxus Vape 510 USB Oplader

Als u gaat om te investeren in de 510 USB-lader op alle, bent u gegarandeerd dat u vaak een vape pen bij de hand die feilloos oplaadt een aantal van uw batterij. Bij een nadere beschouwing van de lader, is er een cirkelvormige opening die 7mm in diameter meet. Uw lader heeft de mogelijkheid om te worden opgeborgen in verschillende locaties om ervoor te zorgen dat men altijd in staat is om binnen handbereik te zijn.

Om de integriteit van de batterijen te bewaren en aan te tonen dat ze worden opgeladen, zit er een zijlichtje op de 510 USB lader dat groen oplicht om aan te geven dat de eenheid volledig is opgeladen.

Conclusie

Het is geen twijfel dat u niet mist een van de Exxus modellen tot uw dienst te krijgen. Alle soorten smaken kunnen het beste worden genoten door de meest geliefde vape pen in de markt, dat is de Exxus vape pen. Uw vaping sessies worden beter en leuker gemaakt met alle prachtige functies die het bedrijf Exxus brengt. Pak Exxus vape pen, en u zult nooit teleurgesteld worden.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)