WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Evolab Wegwerp Vape Pen. Alles wat u moet weten over Evolab Wegwerp Vaporizer- Groothandel Wegwerp Vape

26th Nov 2021 | 72 | upends v

Waar gaat Evolab Wegwerp vape pen over?

Het merk Evolab onttrekt zijn e-juice producten vakkundig aan Verse Terpenen van selectief gekweekte cannabis. Het eindproduct is een hybride Indica met een verhouding van 1 Cannabidiol (CBD):1Tetrahydrocannabinol (THC).

De Alchemy-extractie maakt gebruik van de volledige cannabisplant, en zorgt zo voor een verhoogde ervaring die door de wetenschap kan worden bereikt. De meest voorkomende combinaties zijn 75% Cannabinoïden tot 25% Verse toppen, Alchemy Delta 8 genoemd.

Een typische 1:1 verhouding van CBD tot THC vormen de combinaties van 35% Cannabinoïden, 35% CBD, 20% Verse toppen, en 10% van andere cannabinoïden en plantmateriaal dat varieert met elke partij.

De Evolab bevat de Chroma combinatie van e-juice, een pure mix van cannabinoïden, en een unieke hybride mix van cannabis terpenen die een betrouwbare, consistente en effectieve vaping bieden. Bovendien omvat het product een compromisloze olie zonder kunstmatige terpenen, additieven en versnijdingsmiddelen.

Evolab is gespecialiseerd in de extractie van pure en efficiënte e-sappen en oliën die de high ervaring van de gebruiker maximaliseren. De Evolab Company is gegrondvest door de wetenschap.

Sinds de oprichting in 2011 blijft het bedrijf de grenzen van de wetenschap verleggen terwijl het de mogelijkheden van cannabis verkent door middel van voortdurende technologische ontwikkelingen. Dit is om de zuiverste vaping ervaring voor de gebruiker te garanderen.

Kenmerken van de Evolab wegwerp pen

De specificatie kenmerken voor de Evolab Vape pen zijn als volgt:

Het uitgangsvermogen van 22 watt
Tank grootte van 1,2 ml
1100mAh batterij
1.2 Ohms verstuiver spoel
Spanning wisselaar
Voorverwarming functie
LED-lampje indicator: - Groen voor lage temperatuur, blauw voor gemiddelde temperatuur, en rood voor hoge temperatuur.
Temperatuur regelaar functie bereikt door te klikken op de knop drie keer snel

Ontwerp en kwaliteit van de Evolab

Het formaat van de Evolab vape pen is klein genoeg om in de palm van de hand van de gebruiker te passen. De grootte maakt de draagbaarheid gemakkelijk. Het Evolab vape pen kit pakket wordt compleet geleverd met een tank ontworpen voor gebruiksgemak.

De vape pen is verkrijgbaar in verschillende kleuren die gebruikers in staat stellen hun pen te kiezen die past bij hun gewenste smaak. De Evolab vape pen heeft een oplaadbare batterij die gebruikers in staat zal stellen om buiten en op afstand te genieten van vaping.

De Evolab kleuren cartridges introduceren een soepele en smakelijke ervaring om te vaping. De smaken die door de Ecolab omvatten Blueberry, Perzik smaken, en Ananas, die meer compatibel zijn met het pure effect met de geëxtraheerde Chroma olie. Bovendien, de pen keurt een volledig spectrum farmaceutische extractie technologie.

Prestaties van de Evolab wegwerp

De smaak van de aroma's werkt goed samen met de smaak van de farmaceutische-grade CO2. Het aroma omvat een vitale essentie van zoetheid die volledig belichaamt de vaping ervaring. Daarnaast biedt de smaak een uitstekende consistentie in het gevoel tijdens het vaping.

De EVolab vape pennen hebben consistentie gedurende de levensduur van hun cartridge, met een gemiddelde puff rate van 360 puffs tot 600 puffs. Gematigde instellingen van het voltage en de verwarming van de pen zorgen voor meer trekjes per vape pen gemiddeld.

Het maximale aantal trekjes wordt verkregen door ervoor te zorgen dat de gebruiker de vape-pen met mate gebruikt.

De natuurlijke smaak complimenteert de cannabisolie in smaak en vaping effect. Bovendien zijn de kleuroliën vrij van achtergebleven oplosmiddelen, additieven of schadelijke versnijdingsmiddelen.

Hoe de Ecolab Vape Wegwerppen opladen

Het pakket wordt geleverd met een oplader met USB-aansluiting waarmee de batterij kan worden opgeladen door deze aan te sluiten op een USB-compatibel apparaat. Het aansluiten van de batterij op een computer, een laptop of een andere adapter is efficiënt.

De oplaadinstructies in de gebruiksaanwijzing moeten worden opgevolgd om ervoor te zorgen dat de batterij ook tijdens het opladen meegaat.

Co2lors - How To Charge Your All-In-One Pen from Evolab CO on Vimeo.


Het duurt bijna 1 uur om de batterij volledig op te laden. Zodra de batterij volledig is opgeladen, mag deze niet langer blijven dan de aanbevolen tijd.

Voor het opladen dient de volgende procedure te worden gevolgd:

Schroef de patroon uit de batterij
Schroef de USB-lader in de batterij. De USB-poort mag niet te vast worden aangedraaid. Gebruik geen verschillende USB-kaart.
Steek de stekker in een USB-poort: - Rood licht geeft aan dat de batterij wordt opgeladen; groen licht geeft aan dat het opladen voltooid is.
Haal de stekker uit het stopcontact wanneer de batterij volledig is opgeladen.

 

Reinigen en onderhouden van de Ecolab Wegwerppen

De vape-pen moet schoon worden gehouden voor een goed onderhoud. Het afvegen van de pen met een droge doek helpt bij het verwijderen van vuil of eventueel gemorste olie. Af en toe moet de vape-pen uit elkaar worden gehaald, en elk onderdeel voorzichtig en zorgvuldig worden schoongemaakt.

De batterij moet altijd droog worden gehouden om te voorkomen dat de batterij bederft. Het mondstuk moet regelmatig worden schoongeveegd om vuil te verwijderen. Water moet worden vermeden bij het schoonmaken van de vape pen, omdat het de pen kan beschadigen als er niet voorzichtig mee wordt omgegaan.

De pen kan voorzichtig worden afgeveegd met een droge doek die in een handdesinfectans op alcoholbasis is gedoopt voor een schoner onderhoud. Roper bewaarvoorschriften dienen in acht te worden genomen bij het hanteren van de Evolab Vape Pen om de kwaliteit en effectiviteit gedurende de levensduur van de pen te behouden.

De batterij moet voor gebruik volledig worden opgeladen. De voorverwarmingsfunctie op de pen wordt alleen gebruikt wanneer dat nodig is. De voorverwarmingsfunctie wordt gebruikt om de olie te helpen verwarmen wanneer deze bevroren is.

Overmatig gebruik van de voorverwarmingsfunctie kan schade veroorzaken aan de patroon. De Evolab Batterijen dienen gebruikt te worden met de Evolab patronen voor de beste prestatie ervaring. De blauwe warmtestand op de vape pen geeft de beste resultaten.

Voor- en nadelen van de Evolab disposable

Voordelen

Discreet en elegant ontwerp
Concentraten van Pyre-olie die de high maximaliseren
Goede batterij
Eenvoudig en gemakkelijk te bedienen
Kleinere afmetingen maken het heel draagbaar
Efficiënte wisselsnelheden
Flinke tank
Betrouwbare prestaties
Verscheidenheid aan smaakopties

Nadelen

Zware gebruikers kunnen hoofdpijn krijgen door de pure en geconcentreerde inhoud van de oliën.

FAQs over de Ecolab Wegwerp Vape pen

Hoe bewaar ik mijn Ecolab Vape producten?

De producten moeten altijd worden opgeslagen in een droge en koele omgeving. De pen moet altijd rechtop staan om morsen te voorkomen. De pen mag niet worden achtergelaten in ruimtes met extreem hoge temperaturen of in ruimtes met extreem lage temperaturen.

Als u de vape-pen aanvankelijk op zijn kant had laten liggen, moet u het mondstuk ongeveer een uur omhoog laten liggen voordat het apparaat weer kan worden opgewarmd. Hierdoor kan de olie zich op de bodem van de tank nestelen.

Neem vervolgens 2-3 korte trekjes die de wick verzadigen voordat u eindelijk kunt genieten van een goede vaping.

Wat maakt de Ecolab producten uniek?

Ecolab heeft een manier gevonden om het volledige spectrum van de cannabis bloem te vangen en zich daarop te concentreren om hun eigen pure Fresher's te ontwikkelen. Andere bedrijven proberen hun terpenen te formuleren uit niet-cannabis-afgeleide bronnen. Ecolab gebruikt 100% cannabis-afgeleide terpenen, waardoor ze nog unieker zijn.

Hoe kan ik de Ecolab producten het best vinden?

Ecolab producten kunnen worden gekocht door bestellingen te doen via de Store Locator officiële website of de Weed maps pagina. Dit zijn de officiële distributeurs van legitieme Ecolab producten.

Alternatieve vape: UPENDS

Uppen

Uw onmisbare MTL open pod systeem.

Het Uppen vape pod systeem van UPENDS is een goede vaporizer kit die je gegarandeerd tevreden zal stellen wanneer je de eerste trek neemt. Dit is te danken aan de Etchip coil die een vergroot verwarmingsgebied heeft dat de verwarmingsefficiëntie van je pod verbetert.

Het is uitgerust met een hoge weerstand gaas dat u tevredenheid en langdurige damp zal garanderen. De pen is getest onder de bekende e-liquids en hij is even compatibel.

Conclusie

De Evolab Wegwerp Vape pen richt zich op het leveren van hoge kwaliteit olie distillaten die zorgvuldig worden gewonnen uit de cannabis plant.

Hun product rekt de grenzen van wetenschap en technologie op om de gebruiker te voorzien van de best mogelijke kwaliteit van producten.

De vaping ervaring die verborgen zit in de vape pen is onvoorstelbaar. Het bezitten van een Evolab product is een vaping ervaring.

Groothandel & distributeur van wegwerpvapes:

UPENDS

UPENDS is een rijzende e-sigaret wegwerp vape merk
Alle UPENDS producten komen van de grootste e-sigaret gieterij in China, met gegarandeerde productkwaliteit.
Het team is zeer sterk in onderzoek en ontwikkeling, en de producten worden zeer snel bijgewerkt. Er zijn al verschillende wegwerp e-sigaret producten, die het overwegen waard zijn in termen van uiterlijk ontwerp, product smaak, en kwaliteit.
Prijs, kwaliteit en een hoge turnaround zijn waarschijnlijk uw primaire overwegingen wanneer u op zoek bent naar een wegwerp e-sigaret groothandel.
En dit, kan UPENDS u allemaal voldoen.

UpBar
Met 17 smaken om uit te kiezen!
Het UpBar team onderzocht honderden wegwerp e-sigaret producten om aan de behoeften van de consument te voldoen, en selecteerde 17 van de beste smaken uit honderden smaken!
Het professionele verwarmingssysteem is perfect aangepast, aan 2% of 5% Salt Nic, en kan vrij worden toegevoegd door zowel beginners als professionals.
800 Pufss
Weet je, de gemiddelde wegwerp e-sigaret heeft maar 200 pufjes, dus de UpBar kopen is zeker de manier om te gaan!

Klik hier om contact met ons op te nemen en meer recente producten te zien:

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

UEG (https://www.uegholland.com/)
UEG is de Exclusieve Nederlands Geautoriseerde Distributeur van UPENDS Vape!
UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.