WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

EVOD Vape Pen Review en Instructie- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 152 | william wang

Vaping is algemeen aanvaard door veel mensen die vroeger rookten en stoppen met roken. Veel vapers, meestal deskundige vapers, begrijpen dat vaping niet de beste optie voor roken had kunnen zijn zonder de juiste vaping apparatuur. De vaping apparatuur die u kiest moet discreet zijn, gemakkelijk te gebruiken, betrouwbaar en goed te kopen.

Veel ontwikkelaars zijn er de productie van verschillende vape pennen en overspoelen de markt. Op deze manier kan het een zware taak voor u om de juiste te krijgen voor u. Om deze reden, UPENDS.com geeft u reviews van verschillende vape apparatuur.

Dit artikel zal zich richten op de EVOD Vape pen als een van de meest krachtige en veelzijdige vape pennen die geen compromis kan sluiten met je Vape kwaliteit. Laten we samen naar het einde varen als we EVOD Vape Pen reviewen.

Wat is EVOD Vape Pen?

EVOD Vape Pen is een slanke en gestroomlijnde vape pen ontwikkeld en verkocht door EVOD. Het wordt aangedreven door een Lithium-ion 900mAh batterij die in staat is om het voor een lange tijd aan te drijven waardoor je lang kunt vapen voordat je stopt om op te laden.

EVOD Vape Pen is ook uitstekend omdat het u garandeert om bij variabele voltages te vapen. U kunt de voltages gemakkelijk aanpassen door een eenvoudige draai aan zijn basis.

EVOD Vape Pen Beoordeling

We kunnen EVOD Vape Pen vanuit vele dimensies beoordelen omdat het met uitstekende eigenschappen komt. Hier zijn enkele van zijn uitzonderlijke eigenschappen die u zullen verlokken om het te aanvaarden;

Batterij

Zoals eerder vermeld, wordt EVOD Vape Pen aangedreven door een 900mah Lithium-ion batterij die oplaadbaar is met behulp van een USB-lader. De batterij is 510-schroefdraad, dus compatibel met EVOD Vape Pen en andere standaard vaping kits. Als u gebruik maakt van een droge kruid tank, levende hars, of wax tank op EVOD Vape Pen, dan zeker van zijn dat deze batterij compatibel zal zijn, zodat u gemakkelijk vape.

Voordat u kunt vapen, moet u de batterij inschakelen door vijf keer kort na elkaar op de aan/uit-knop te drukken voordat u de aan/uit-knop ingedrukt houdt terwijl u de vape inhaleert.

EVOD Vape Pen batterij maakt gebruik van een connector gebouwd met roestvrij staal voor gebruiksgemak. Dit zorgt ervoor dat de batterij veilig is bevestigd aan EVOD Vape Pen, waardoor een sterke stroom. Dit zorgt verder voor een gestage vaping.

Navulbare Tank

EVOD Vape Pen wordt geleverd met een uitstekende eenvoudig te hervullen tank. Ten eerste, het komt met een EVOD Clearomizer die gebruik maakt van een polyurethaan plastic tank voor het gemak van het dragen, veerkracht en lichtgewicht.

Voor extra bescherming is de EVOD Vape Pen tank omgeven door een stevig aluminium omhulsel.

U hoeft niet te gokken naar het niveau van de e-vloeistof in de tank omdat de EVOD Vape Pen tank een doorkijkvenster heeft dat u kunt gebruiken om het niveau van de e-vloeistof in de gaten te houden. Dit houdt u bewust en plant wanneer u de tank moet bijvullen zonder overrompeld te worden wanneer u wilt vapen.

De EVOD Vape Pen is ook gestructureerd in een uniek ontwerp dat plaats biedt aan de verstuiverkoppen en u in staat stelt de verstuivers moeiteloos te vervangen.

Unieke spoelen

EVOD Vape Pen maakt gebruik van unieke en uitstekende coils in termen van prestaties. De coils bevinden zich aan de onderkant; dus, ongeacht het niveau van de e-vloeistof, kunt u nog steeds blijven vapen.

E-liquid tank met hoge capaciteit

Wanneer u besluit om een vape pen te kopen, moet je, maar degene die u toelaat om vape voor een tijdje voordat u stopt en een van de functies waarmee u dit te bereiken is de hoge capaciteit tank. EVOD Vape Pen is uitzonderlijk hier, met een E-Liquid tank capaciteit van 2,5 ml. Deze capaciteit is in staat om u te dienen voor een tijdje voordat u stopt om het opnieuw te vullen.

Variabele vermogensuitgangen

EVOD Vape Pen stelt u in staat om op verschillende voltages te vapen. U kunt de voltages aanpassen met behulp van de verstelbare onderkant en deze op het gewenste niveau instellen, afhankelijk van wat u op dat moment aan het vapen bent. De voltages kunnen worden gevarieerd als 3,3V, 3,8V, 4,3V of 4,8V. Hierdoor kunt u vapen van kruid tot wax tank of boter tot kruimelextracten.

EVOD Vape Pen laadt niet op

Een batterij die niet oplaadt is een veelvoorkomend probleem dat met veel vape pennen wordt geassocieerd, en EVOD Vape Pen is geen uitzondering.

Laadt hij niet op, dan kan het zijn omdat de batterij niet AAN staat. Zorg ervoor dat je hem AAN zet door vijf keer kort na elkaar op de aan/uit-knop te drukken. Op die manier zou je batterij moeten beginnen met opladen.

Als hij niet begint met opladen, dan zijn hier de mogelijke redenen;

Erzit e-juice op de slagpin- dit kan veroorzaakt worden door lekkage of per ongeluk laten vallen bij het bijvullen van de tank. Hier moet u het hele apparaat uit elkaar halen en de pennen schoonmaken.

Vastzittendeslagpin- als u uw EVOD Vape Pen blootstelt aan stof, kan dit de slagpin verstoppen en vastzitten. Hier moet u vuil verwijderen om de slagpin vrij te laten bewegen.

Defecte lader- zoals elke machine in gebruik, kan de lading van uw EVOD Vape Pen na verloop van tijd defect raken. U kunt proberen de lader van uw vriend te gebruiken om er zeker van te zijn dat uw lader defect is of niet.

Defecte EVOD Vape Pen- over het algemeen kan onze EVOD Vape Pen defect raken en na lang gebruik niet meer opladen of functioneren zoals bedoeld. Als u het probleem niet kunt oplossen, kunt u de hulp van een expert inroepen.

EVOD Vape Pen FAQs

Hoe de EVOD Vape Pen te gebruiken

  • Het gebruik van de EVOD Vape Pen is eenvoudig en ongecompliceerd. Hier;
  • Verwijder de tank van de batterijaansluiting. Doe dit door de tank tegen de klok in te draaien.
  • Vul de tank met uw favoriete e-vloeistof. Zorg ervoor dat de vloeistof niet te veel wordt gevuld om lekkage te voorkomen.
  • Draai de batterij die u eerder had verwijderd om door deze op één lijn te brengen met de coil.
  • Zet uw EVOD Vape Pen aan, plaats het mondstuk op uw lippen, en begin trekjes te maken.

Hoe vervang ik de verstuiverspoel van mijn EVOD Vape Tank

Na enige tijd gebruik kan uw EVOD Vape Pen enkele storingen ontwikkelen die veroorzaakt kunnen worden door de verstuiverspoel. Om de spoel te vervangen;

  • Draai de tank om ervoor te zorgen dat deze naar de grond wijst
  • Schroef de batterij uit de tank
  • Verwijder de defecte verstuiverspoel door deze tegen de klok in vast te schroeven.
  • Bevestig uw nieuwe coil door deze met de klok mee op de verstuiver te schroeven
  • Voeg een berekende hoeveelheid e-liquid toe door het op het katoen te druppelen
  • Bevestig de basis opnieuw aan de tank, en bevestig vervolgens de tank aan de batterij.
  • Zet uw EVOD Vape Pen aan en begin met vapen.

Hoe kan ik mijn EVOD Vape Pen opladen?

EVOD Vape Pen wordt aangedreven door een oplaadbare 900mAh capaciteit batterij. Hoewel de batterij lang genoeg meegaat, raakt deze soms leeg en moet worden opgeladen.

Hier is een eenvoudig proces van het opladen van uw EVOD Vape Pen batterij;

  • Zoek de USB oplaadpoort op uw EVOD Vape Pen
  • Steek het ene uiteinde van de USB-kabel in de oplaadpoort
  • Steek het andere uiteinde in de stroombron en schakel vervolgens de stroombron in
  • Er zijn LED-lampjes op uw EVOD Vape Pen die kunnen knipperen tussen Groen en Rood tijdens het opladen en ononderbroken groen wanneer de batterij volledig is opgeladen.

Conclusie

EVOD Vape Pen is een uitstekende vape uitrusting waar je altijd op kunt rekenen. Naast uitstekende eigenschappen zoals een sterke en langdurige batterij, laat EVOD Vape Pen je als vaper genieten van een uitstekende smaak en dichte damp. Als je op zoek bent geweest naar de beste vape pennen op de markt, zoek dan niet verder, want EVOD Vape Pen heeft het allemaal.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)