WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

EVOD Vape Pen. Een ultieme gids voor EVOD Vaporizer- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 99 | william wang

Vind Vape Winkels Die EVOD Vape Pennen Verkopen Dichtbij Me (Mijn Locatie)

Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen vinden EVOD vape Pen Vape winkels bij mij in de buurt (mijn locatie).

Wat is de EVOD vape pen?

De made-in-China EVOD vape pen wordt beschouwd als de meest populaire elektronische sigaret in de VS. EVOD wordt beschouwd als een van de pioniers in de vape business. De producten worden bewonderd om hun kwaliteit en een handige kit die samen met de pen wordt geleverd.

De China EVOD pennen zijn gemaakt om langer mee te gaan door het gebruik van metaal in hun ontwerp. Terwijl het snijden op de prijs van hun vape pen producten, is China EVOD erin geslaagd om de vaping industrie te domineren en voor te blijven op de concurrentie.

De meeste vapers zullen de voorkeur geven aan de EVOD vape pen vanwege de juiste kwaliteit en kosten. De EVOD maakt het mogelijk voor een actieve vaper om te genieten van vaping zonder extra kosten te hoeven maken.

De buitenkant van de pen heeft een matte afwerking die vingerafdrukken en vegen tijdens het gebruik vermindert. Daarom wordt de vape pen geleverd in zes verschillende kleuren, zodat gebruikers een product kunnen kiezen dat het beste bij hun persoonlijkheid past.

De vape pen is handig, eenvoudig, aangenaam en authentiek. Het pakket bevat alles wat een gebruiker nodig heeft voor een uitstekende vaping ervaring.

Kenmerken van de EVOD

Bij de fabricage en productie van de EVOD vape pen is het volgende kenmerk verwerkt:

  • Om de pen aan en uit te zetten wordt de knop op de batterij vijf keer ingedrukt
  • De aan/uit-knop heeft een wit LED-lampje
  • De batterij heeft een vermogen van 3,7 volt
  • Onderste Coil Oplaadbaar
  • De onderste pen bij het vastschroeven van de batterij is niet verend
  • Een USB-laadkabel met een ingang van 5 volt gelijkstroom en een uitgang van 4,2 volt - 420 mA gelijkstroom
  • De stroomadapter met een ingangsniveau van 100V -249 V AC- 6OHZ Max. en een uitgang van 5V-5A
  • De ingebouwde oplaadbare batterij van 650 mAh
  • De grootte 137mm bij 15mm
  • Het gemiddelde gewicht van 0,3 kg
  • Garantie van 6 maanden

Het pakket komt samen met de volgende accessoires:

  • 2 x EVOD eGo Batterijen met 2.5ohm coils geïnstalleerd
  • 1 x 5pack van 2.5ohm vervangingsspoelen
  • 2 x EVOD Clearomizer Tanks
  • 1 x AC Stroomadapter
  • 1 x USB Oplaadkabel
  • 1 x Gebruiksaanwijzing

Ontwerp en kwaliteit

De kit ontwerp is van perfecte kwaliteit te maken waardoor de duurzaamheid. De pen is goed gebouwd en stevig. Het ontwerp geeft een eenvoudige en betrouwbare vape pen die dient om een uitstekende vaping ervaring te bieden.

De discreteness van de grootte van de pen maakt het meer draagbaar en gemakkelijk mee te nemen in de zak voor de outdoor vaping ervaring.

De EVOD vape pen heeft instelbare spanning variabelen, dus de gebruiker moet beginnen met een lagere besturing van spanning ag verwarming en aangrenzende dienovereenkomstig aan hun gewenste behoeften te passen.

Prestaties van de pen

De E-juice in de pen biedt een gladde en bevredigende consistentie. De levensduur van de batterij behoudt het karakter, de prestaties van de pen. De ingebouwde back-up vermogen maakt het langer blijven dan andere vape pennen.

Het power systeem zorgt ervoor dat de gebruiker geniet van het vaping zelfs op afgelegen locaties zonder zorgen te maken over een power plug-in bron. Voor een prijs van $ 30 de pen biedt een hoge kwaliteit vaping ervaring passend bij de kosten.

De batterij levert genoeg energie om zes uur lang te werken voor een gemiddelde vaper, wat relatief lang is dankzij de hoge batterijcapaciteit. De EVOD vape pen heeft twee back-up batterijen die bij het pakket worden geleverd.

Elke batterij duurt vier uur om volledig op te laden. Met de back-up batterijen, de gebruiker comfortabel geniet van een hele dag vaping ervaring zonder zorgen te maken over stroomuitval.

Hoe laadt u de EVOD vape pen op?

De Evod vape pen wordt opgeladen door de USB-poort lader aan te sluiten op de adapter die in de kitverpakking zit. Gemiddeld duurt het vier uur voordat de batterij volledig is opgeladen.

Voor het gemak moet de gebruiker ervoor zorgen dat alle batterijen van de pen volledig zijn opgeladen. In de handleiding van de verpakking staan richtlijnen over de veiligheidsvoorschriften die in acht moeten worden genomen.

De veiligheidsvoorschriften helpen de levensduur van de batterij te maximaliseren en te beschermen.

Het opladen mag de aangegeven limiet voor een volledige oplading niet overschrijden. De voor de adapter aanbevolen spanningsniveaus zijn essentieel om schade aan de batterij door overladen te voorkomen.

Reiniging en onderhoud van de pen

Om de pen duurzaam te houden, moeten de schroefdraden en contacten af en toe worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de schroef vast genoeg zit om lekkage van de E-juice te voorkomen.

De Q-tip moet voorzichtig en voorzichtig worden schoongemaakt met een doekje dat in een ontsmettingsmiddel op alcoholbasis is gedoopt. De pen mag niet in water worden gedompeld. Vuil en olie van buitenaf worden van de buitenkant afgeveegd om de pen schoon te houden.

Af en toe moet de pen uit elkaar worden gehaald en moeten de verwarmingskamers worden drooggeveegd. Ook de wasverstuiver moet af en toe worden geleegd om te worden schoongemaakt. Het mondstuk moet altijd van binnen en van buiten schoon worden gehouden.

Voor- en nadelen van de EVOD

Voordelen

  • Batterij van 3,7 volt met extra ingebouwde batterijen voor langere perioden van vaping
  • Grote Clearomizer tanks waardoor navullen makkelijker wordt
  • De tank is handig bottom feed
  • EVOD Clearomizer tanks zijn stevig vastgeschroefd door de 510 schroefdraad, dus, het voorkomen van lekkage
  • Korte Tank waardoor de vooruitzichten discreet en eenvoudig
  • Eenvoudige operationele knop waardoor het dat de werking vergemakkelijkt
  • Esthetisch aantrekkelijk door het gebruik van de matte afwerking aan de buitenkant
  • Kosten vriendelijk voor een gemiddelde koper
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden

Nadelen

  • Geen optimale controle over de temperaturen en spanningsniveaus.

FAQs voor de EVOD vape pen

Hoe gebruik ik de EVOD vape pen?

De vape pen is eenvoudig te bedienen. De aan/uit knop wordt aangezet door vijf keer op de knop te drukken. Vervolgens wordt aan de onderste draaiknop gedraaid om de spanning op te laden waarbij de spanningsprint voor het opstarten wordt geselecteerd. Door het schroefeffect wordt de batterij aangezet. Zodra de batterij is opgestart, wordt nogmaals op de aan/uit knop gedrukt om te beginnen met vapen.

Is de EVOD vape pen de moeite waard?

De twee belangrijkste redenen waarom het product wordt overwogen zijn de kracht van de batterij en veelzijdigheid. De energie in de batterij kan dienen 510 oliepatronen, droge hoed kamers, en wax atomizers.

De prestaties van de pen geven waar voor uw geld. Het product is van goede kwaliteit dankzij de materialen die zijn gebruikt om het te maken. De vape pen bereikt duurzaamheid met behoud van een consistente prestaties.

De levensduur van de batterij is vergelijkbaar met die van andere vape pennen. De batterijcapaciteit en het gebruiksgemak maken de ECOD pen een betere optie.

Hier is een video die laat zien hoe je Vape Shops kunt vinden die bij mij in de buurt open zijn;

UPENDS: Vape Groothandel Leverancier

Uppor

De Uppor vorm UPENDS is een pod mod systeem dat u zal verrassen met zijn uitstekende perfomance

Het apparaat is uitgerust met een derde generatie Etchip 3.0 cloud chaser waardoor u een out of the world vaping ervaring.

De Ethcip 3.0 cloud chaser is compatibel gemaakt met de meeste e-vloeistoffen om de balans tussen luchtstroom en viscositeit van de e-vloeistof te beheren. Het beschikt over een lekvrij ontwerp, met een luchtstroom aanpassingsfunctie die vereist dat u de pod roteert

Koop een Uppor van UPENDS en geniet van fantasische trekjes.

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:

Conclusie

De EVOD vaping kit is een uitstekende kosten-vriendelijke vape pen optie. De pen de prestaties is betrouwbaar en consistent door. De pen is eenvoudig te bedienen en gebruiksvriendelijk. De prestaties van de batterij houdt het gebruik gedekt voor buiten op afstand vaping ervaringen.

Gezien de kosten en kwaliteit, de pen is een van de beste aanbiedingen beschikbaar voor een uitstekende vaping ervaring. De pen is gemakkelijk te gebruiken, schoon te maken, en te onderhouden.

Voor iedereen die overweegt de aanschaf van een hoogwaardig product dat levert op zijn prestaties, de EVOD vape pen is de gewenste optie.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)