WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Elf bar vape: smaken, prijs, reviews, hoeveel zijn elf bars? - Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 386 | william wang

  1. Wat is een Elf Bar?

Een Elf Bar is een nieuw ontwikkeld wegwerp kit merk dat snel aan populariteit wint onder vapers. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je deze wegwerp vape zult dragen omdat hij compact en onopvallend is. De batterij capaciteit van deze intrigerende wegwerp kit is 550mAh, wat meer dan genoeg is om alle 2ml van de voorgeladen e-liquid te vapen zonder op te laden. Elf's Bars gebruikt 20 mg zout nicotine in plaats van freebase nicotine, net als andere wegwerp vape kits omdat men gelooft dat zout nicotine sneller in de bloedbaan wordt opgenomen dan freebase nicotine.

Deze fantastische wegwerpkit heeft een geavanceerd verwarmingssysteem en geen knoppen, en het imiteert de stijl van roken.

De Elf Bar Wegwerp vapes hebben een uniek uiterlijk en ontwerp dat de interesse van de vaping gemeenschap heeft gewekt. De meeste wegwerp vapes zijn populair onder nieuwe vapers die onlangs zijn overgestapt van sigaretten naar vaping.

FAQs over Elf Bars

Zijn Elf Bars veilig?

Er zijn geen klachten over de veiligheid van echte Elf Bars binnengekomen, omdat ze uitvoerig zijn getest om te controleren of ze voldoen aan de noodzakelijke normen en wetten in het Verenigd Koninkrijk. Het is ook de moeite waard om op te merken dat u moet oppassen voor een nepperd of namaak, omdat deze niet op dezelfde manier zijn getest. Bent u nog steeds bezorgd? U kunt de verificatiefunctie van de website gebruiken om te zien of u een echte Elf Bar hebt door naar de holografische sticker te kijken.

Welke Elf Bar is de beste

Omdat er zoveel verschillende smaken zijn om uit te kiezen, is het een uitdaging om te beslissen welke Elf Bar het beste is. Het is een goed idee om een paar verschillende soorten te proberen voordat je beslist wat je favoriet is - je weet nooit wat je zult vinden. De vreemde smaken worden vaak als de beste beoordeeld. Blue Razz, Pink Lemonade en Mango Milk Ice zijn slechts een paar van de beschikbare smaken. Er zal een Elf Bar zijn die aan je voorkeuren voldoet, wat die ook zijn.

Kun je Elf Bars hervullen?

Het basisantwoord is nee, want Elf Bars kunnen niet worden bijgevuld en zijn bedoeld om na gebruik weg te gooien. Zelfs als je dat zou willen, kun je de Elf Bar niet openen en opnieuw vullen. Als je Elf Bar leeg is, moet je hem op de juiste manier weggooien. Als je hem hebt weggegooid, vraag je je misschien af welke smaak je als volgende wilt proberen.

Zijn Elf Bars een beter alternatief voor sigaretten?

De Elf Bar is een gezonder alternatief voor een sigaret voor mensen die willen stoppen met roken. Elf Bars zijn een zeer goedkope optie zonder onaangename geurtjes. Elf Bars hebben aanzienlijk betere smaken dan roken, plus u hoeft zich geen zorgen te maken over meeroken. Dus, als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke oplossing om te stoppen met roken, bezoek dan nu een Elf Bar.

Hoeveel kosten Elf Bars?

Elf Bars zijn al verkrijgbaar vanaf € 3,49. De wegwerpvapes van de Elf Bar variëren in prijs van € 3,49 tot € 5,99, en met een breed assortiment aan heerlijke smaken en apparaten is er voor ieder wat wils. Als u de kosten van een Elf Bar vergelijkt met de kosten van een pakje sigaretten, zult u zien dat er geen strijd mogelijk is.

Waarom brandt mijn Elf Bar?

De Elf Bar is ontworpen voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid nicotinezoutvloeistof en de batterij, dus je zou nooit een verbrande smaak moeten krijgen. Toch kan een Elf Bar af en toe die vieze geur afgeven, die wordt veroorzaakt doordat het katoen de vloeistof niet voldoende absorbeert. Het is het beste om zo'n vape-apparaat weg te gooien en opnieuw te beginnen met een nieuwe bar.

  1. Elf Bar productlijst:

Elf Bar 600 is een draagbaar en compact apparaat met een slanke matte apparaat dat exclusief is ontworpen voor elf bars met 20mg nicotine zout voorgevuld, een 550 mAh batterij, en een gemakkelijke quick draw activering die geen setup vereist.

Elf Bar is verkrijgbaar in een verscheidenheid van gedurfde kleuren voor u om uit te kiezen. Elf Bar 20mg wegwerp vape heeft kleur verbonden aan elk van zijn 22 smaken. Elke smaak is intens en met een breed scala zal er altijd iets zijn dat uw smaakpapillen kietelt:

Appel Perzik Elf Bar- Voor deze Elf Bar smaak worden sappige tonen van zoete perzik perfect gecombineerd met knapperige en pittige appelaroma's. Op de uitademing sluiten fruitige ondertonen deze prachtig verfrissende vape voor de hele dag af.

Bananen IJs Elf Bar- Bij het inhaleren krijg je een heerlijke romige bananensmaak, met een ijzige mentholstoot bij het uitademen. Ook al lijkt deze smaak eenvoudig, hij zal je niet teleurstellen.

Blue Razz Limonade Elf Bar- Een zoete, stroperige smaak van blauwe frambozen is prachtig gecombineerd met bruisende, citroenachtige limonade om een hele dag vape ervaring te produceren die uitstekend geschikt is voor die lange zomerdagen. Dit product heeft met succes de smaak van een blauwe slushie gerepliceerd die je zal herinneren aan je kindertijd.

Bosbessen Elf Bar- Met Blueberry Elf Bar krijg je de smaak van elk bestanddeel van de zoete en sappige bosbes, vermengd met een vleugje scherpte om de zoetheid te doorbreken.

Bosbes Zure Framboos Elf Bar- Deze robuuste Elf Bar smaak zal je smaakzintuigen doen tintelen. Blueberry Sour Raspberry Elf Bar is een fruitige drank met een zoete en ietwat zure smaak van bosbessen en zure frambozen.

Kokosnoot Meloen Elf Bar- De Coconut Melon Elf Bar is een verrukkelijk tropische Elf Bar smaak, met een koele en romige kokosnoot basis gecombineerd met zoete verfrissende meloen om dit genot te produceren.

Cola Elf Bar-Dit product brengt je terug naar je kindertijd en geeft je in een mum van tijd een nostalgisch gevoel. Cola Elf Bar combineert de delicate bruisende en zoete smaken van cola om een magische ervaring te creëren die snel je nieuwe favoriet zal worden.

Cotton Candy Ijs Elf Bar- Cotton Candy Ice Elf Bar is een heerlijke maar verfrissende smaak die je verslaafd houdt tot het laatste trekje. Dit product biedt een grillige en betoverende smaak door het combineren van prachtige zoete suikerspin met boventonen van kille, ijzige menthol.

Crème Tabak Elf Bar- Deze Elf Bar is delicaat gemengd met zoete room om een zachte en krachtige smaak te produceren.

Elf Berg Elf Bar- Deze heerlijke Elf Bar heeft een variatie op de traditionele Heisenberg smaak, met zoete en fruitige boventonen en een vleugje menthol.

Citroen Taart Elf Bar- Voor de zoetekauwen onder jullie is de Lemon Tart Elf Bar het antwoord. Deze smaak combineert pittige lemon curd met boterig gebak om je de indruk te geven dat je net een verse citroentaart hebt gegeten.

Lychee ijs Elf Bar- Als je ooit iets unieks en aparts hebt willen proeven door zoete en zure lychees te combineren, dan is dit Elf Bar product iets voor jou, want het heeft ook een kille menthol kick voor een tropische smaaksensatie.

Mango Elf Bar- Zoete en rijpe mango's vormen de basis van deze eenvoudige maar doeltreffende Elf Bar, die een ongewoon pittige basis heeft die het een must-try maakt.

Mango Melkijs Elf Bar- Deze vreemde maar heerlijke Elf Bar smaak is een lichte balans van zoete mango en pittig dat avontuurlijk is gemengd met de zijdezachte smaak van melk. Dit intrigerende product doet denken aan dikke en romige mango yoghurt met een vleugje menthol dat door de rijke en zoete smaken snijdt.

Red Bull Ice Elf Bar-Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze Elf Bar een aangenaam zoete energiedrank smaak die vermengd is met een verfrissende menthol kick.

Spearmint Elf Bar- Spearmint is een klassieke muntsmaak die zoet en verfrissend is. Je kunt de hele dag vapen, je verjongd voelen om de dag aan te kunnen en nooit moe worden met dit product.

Aardbei Energy Elf Bar- Met deze Elf Bar vape, krijg je heerlijke en energieke tonen van die populaire energie drank smaak perfect gecombineerd met aardbeien en afgesloten met een koude stoot menthol.

Aardbei Ijs Elf Bar-Net als de aardbeien energiereep is deze Elf Bar een simpele maar heerlijke smaak die zoete en sappige aardbeien mengt met een stoot koele menthol en levert wanneer het nodig is.

Aardbei ijs Elf Bar- Strawberry Ice Cream Elf Bar is een heerlijke en romige aardbeien ijs smaak, en je zult genieten van een andere nostalgische throwback met dit product, dat u zal raken op de inhalatie met een zeer lichte menthol smaak op de uitademing.

Aardbei Kiwi Elf Bar- Op zoek naar een verrukkelijke combinatie van pittige en verfrissende kiwi's en zoete en weelderige aardbeien? Dan is de Strawberry Kiwi Elf Bar iets voor jou, met een zinnenprikkelende nasmaak die je naar meer zal doen verlangen.

Watermeloen Elf Bar -Met een frisse, zoete en sappige smaak is de Watermelon Elf Bar ideaal voor een warme zomerdag. Met deze smakelijke vape kun je niet de hele dag in de fout gaan.

1)Elf Bar 600 Wegwerpkit

De Elf Bar 600 Disposable Kit is een zeer draagbare vape met een compact en ergonomisch ontwerp. Met een ingebouwde 550mAh batterij en 20ml van 20mg nic salt e-liquid, kan deze weggooikit tot 600 trekjes geven, of het equivalent van ongeveer 45 sigaretten.

Het is vermeldenswaard dat het totale aantal trekjes schattingen zijn gebaseerd op de lengte van de trekjes van elke gebruiker.

Productnaam

Elf Bar 600 Wegwerp Pod Kit

Grootte

Hoogte;- 104mm

Diameter;- 16mm

Batterijcapaciteit

550mAh

Pod

Voorgevuld met 2ml van 20mg nicotinezout e-vloeistof

Puffs

Tot 600 trekjes


Smaken:

Elf bar wegwerp pod kit biedt een scala aan smaken te omvatten;

  • Appel Perzik
  • Banaan ijs
  • Bosbes
  • Blue Razz Limonade
  • Bosbes Zure Framboos
  • Kokosnoot Meloen
  • Cola
  • Suikerspin IJs
  • Crème Tabak
  • Elf Berg
  • Energie Ijs
  • Druif
  • Kiwi Passievrucht

2).Elf Bar BM3500

U kunt uw moment aangenamer te maken door het inhaleren van exotische smaken en verdrijven van uw problemen met Elf Bar Lost Mary Wegwerp Vape 3500 soesjes. U kunt gemakkelijk verkrijgen top-notch Puff Bar items zoals de Elf Bar Lost Mary Wegwerp Vape 3500 soesjes, en met dit fantastische product, kunt u uw vaping ervaring verheffen tot nieuwe hoogten. Het is vermeldenswaard dat u dit apparaat voor ongeveer € 25 te verwerven en krijg het geleverd in een kwestie van dagen.

Belangrijkste kenmerken van de Elf Bar Lost Mary Wegwerp Vape:

3500 Puffs

20mg Nicotine

2ml Vloeistof Capaciteit

1250 mAh Batterij

12 verbazingwekkende smaken

Met 3500 puffs, geeft de interessante Elf Bar BM3500 u het juiste gevoel. Het is bevredigend voor vape liefhebbers en biedt dus een goede toevoer van puffs. Het heeft ook 20 mg nicotine en een aangenaam zout om uw nicotine hunkeren te bevredigen. Het wordt geleverd met een 2ml e-liquid capaciteit voor de essentie van ongelooflijke smaken. Elf Bar BM3500 is in hoge vraag vanwege zijn elegante stijl en ontwerp.

Het betekent veel om een 1250 mAh batterijcapaciteit te hebben, en het betekent ook veel om 12 fascinerende smaken te hebben om je hoofd bruisend te houden.

Elf Bar BC3500

Dit vape apparaat wordt geleverd met drie van de meest populaire vape smaken: Kiwi Passionfruit Guava, Mango Peach, en Blueberry Ice. Deze scherp geprijsde Elf Bar BC 3500 verpakking bevat een selectie van smaken om te proberen voordat u zich vastlegt op een grotere bestelling. Elke BC3500 Elf Bar wegwerp vape bevat 10,5 ml vape sap en heeft een nicotine niveau van 50mg.

Elf Bar Pro Wegwerp Vape Pod

Elf bar Pro-1500 is een voorgevulde wegwerp pod kit met een slanke body die gemakkelijk te breken is. Een 850mAh batterij en een 2ml voorgevulde pod vormen deze kleine wegwerp pod. Het heeft een maximum van 1500 puffs en een precieze luchtstroom die goed werkt met de juiste spanning om u te voorzien van fatsoenlijke smaak. Deze wegwerp vape pod heeft een quick draw activeringssysteem, samen met 2% nicotine sterkte, en daarom een fatsoenlijke keuze voor uw dagelijkse vaping.

Elf Bar Pro Kenmerken:

Afmeting: 19x100mm

E-juice Capaciteit: 2ml

Nicotine sterkte: 2% Nicotine

Batterij: 850mAh

Puffs: 1500 Puffs

Beschikbare Elf Bar Pro Smaken:

Mango

Aardbei Banaan

Watermeloen

Banaan ijs

Kiwi Passievrucht Guave

Bosbes

Druif

Blue Razz Limonade

Roze Limonade

Cola

Appel Perzik

Aardbeien ijs

Vergeet niet te bestellen bij onze Online Vape Shop UK en geniet van Elf Bar Pro in alle bovengenoemde smaken, want je gaat van elke smaak houden.

CBD Orange County wegwerp vape

De CBD wegwerp vape pen is een hoogwaardige wegwerp die perfect is voor het inhaleren van een smakelijke CBD vape op basis van uw voorkeuren. Omdat het THC-vrij is, biedt het een uitstekende CBD ervaring. Dus u hoeft niet te verliezen op een wegwerp vape pen die u kan voorzien van maximaal 700 puffs en uw angst kan kalmeren.

Laten we de reis een beetje makkelijker voor je maken met 600mg Broad Spectrum Hemp-Derived CBD in een 1ml flesje, zodat je je niet alleen voelt in je zoektocht om je CBD hunkering te stillen. Het is het beste om het warm te houden, zodat de coil en de vloeistof goed op elkaar kunnen inwerken. Kristallisatie kan optreden wanneer het CBD gehalte in het apparaat hoog is.

Elf Bar Shisha Wegwerp Vape Apparaat

Elf bar Shisha pen Specificaties:

E-vloeistof Capaciteit: 2ml

Nicotine sterkte: 20mg

Batterij Capaciteit: 400mAh

Als aanvulling op uw vaping ervaring, deze prachtige wegwerp pen wordt geleverd in 13 watertanden smaken. Het is ons een genoegen aan te bieden een 2ml voorgevulde E-juice tank met een 2 procent nicotine puff bar met onze hoge kwaliteit shisha pen. De Elf Bar Shisha Wegwerp vape gadget is voorzien van een trek activeringsfunctie, waardoor vaping eenvoudig en handig. Als gevolg hiervan, zul je geen zorgen te maken over de coil opwarmen eerst of over het voortdurend opladen van de batterij.

In een kwestie van seconden, kunt u snel voldoen aan uw verlangen om te vapen. U kunt een zeer spannende manier om nicotine puffs consumeren zonder een harde throat hit met ongeveer 600 trekjes van Elf bar Shisha pen in een mond-to-lung vaping methode. Als gevolg daarvan, zult u geen keelproblemen.

Elf bar Shisha pen Smaken:

Dubbele appel

Zoete Aardbei

Sinaasappel Munt

Regenboog Snoep

Twee Druiven

Blauwe Razz

Twee Kersen

Watermeloen Chill

Roze Grapefruit

Cola met Fizzy

Mango Guave

Appel en bes

Berry Blast

Framboos Zwarte bes

Bij Online Vape Shop UK kunt u de Elf Bar Shisha Pen in alle bovengenoemde smaken bestellen en ervan genieten, want u zult er dol op zijn.

Wat maakt de Elf Bar anders dan andere wegwerpvapes?

Elf Bar wegwerp vapes hebben de laatste tijd een sterke groei in populariteit doorgemaakt, wat resulteert in een enorme groei en het voor rokers makkelijker maakt om de overstap naar vaping te maken. De belangrijkste reden hiervoor is dat vape apparaten zoals de Elf Bar een eenvoudige optie bieden die geen significante financiële investering vereist. En, vanwege het brede scala aan beschikbare smaken, is er altijd voor ieder wat wils.

Hoewel de meeste wegwerpsets er hetzelfde uitzien, heeft de Elf Bar wegwerp een geavanceerde verwarmingsmethode die een natuurlijkere smaak oplevert dan andere topmerken. De Elf Bar wegwerpvape is misschien niet de eerste vape gadget, maar het is ongetwijfeld een van de beste.

Hoeveel trekjes zitten er in een Elf Bar?

Afhankelijk van het model zitten er gemiddeld zo'n 600 puffs in een Elf Bar. Je zult nooit eerder zonder zitten dankzij de kleine maar krachtige 500mAh batterij en de voorgevulde 2ml liquid. Wanneer je Self Bar het einde van zijn levensduur bereikt, zullen de kracht en de smaak aanzienlijk afnemen. Dit teken is zichtbaar. Wanneer je puffs op zijn, zal het blauwe LED-lampje aan de onderkant van het vape-apparaat je ook waarschuwen.

Hoe lang gaan Elf Bar's mee?

Hoe lang een Elf Bar meegaat, hangt helemaal af van het type vaper dat je bent; gemiddeld gaat een Elf Bar 500-600 trekjes mee. Als je een Elf Bar alleen gebruikt als je op stap bent, gaat hij veel langer mee dan wanneer je de hele dag hard vapt. Elf Bars zijn ongeveer 30 sigaretten groot en zouden in principe zo lang mee moeten gaan.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)