WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Ego Vape Pen Review en Instructies- Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 91 | william wang

Ego Vape Pen Beoordeling en Instructies

Ego Vape pen verwijst naar batterij-aangedreven elektronische sigaret apparaat dat verdampt oplossing produceert voor inhaleren. Het idee is gericht op het verstrekken van sensationele inhaleren van tabaksrook minus de echte rook.

UPENDS biedt verschillende merken van elektronische sigaret apparaten. Wij bieden onverslaanbare groothandelsprijzen op onze apparaten en u kunt ze gemakkelijk vervangen. U kunt UPENDS Upcott of UPENDS Uppen hebben.

EGo-t Starter Kit Elektronische Sigaret

In onze ego t vape pen reviewwe beschikken over de nieuwste en meest populaire elektronische vaporizer. Deze starter kit speelde een cruciale rol in kick start vaping revolutie. De eGo-t functies onder de pionier innovatieve ontwerpen als je denkt aan elektronische sigaretten. Het staat nog steeds sterk als de zeer begunstigde apparaat onder de nieuwe dampen vanwege de eenvoud met eenvoudige bediening.

De ego t vape pen heeft tank cartridges die tot 1.1ml sap kunnen bevatten. Dit druppelt de e-juice direct naar de atomizer. U heeft het traditionele type cartridge vullers nodig. Het hele proces creëert prachtige damp met behoud van de echte sterke smaak waar u van kunt genieten.

eGo-t CE4 Tank Systeem

eGo-t vape pen bevat een CE4 verstuiver tank, een upgrade van eGo-w. De transparante vape tank bevat E-vloeistof, eenvoudig bij te vullen direct uit E-juice potje of via knijpbare naald tip fles.

CE4 tanks houdt ongeveer 2ml E-vloeistof, 100% gemakkelijk hervulbaar met de vape sap duurt heel wat langer wanneer gevuld tot het maximum.

Elke eGo Vape Pen beschikt over een ingebouwde 1100mah cilindervormige krachtige batterij om u de hele dag van energie te voorzien. U kunt tot 1000 trekjes maken wanneer deze volledig is opgeladen. Het apparaat maakt gebruik van speciale vape tank die we CE4 clearomizer/atomizer noemen. Deze levert een service van ongeveer 5 keer meer dan andere e-sigaretten van slechte kwaliteit.

Opladen

De starter kit werkt op 3.7V 1100mah oplaadbare batterij. Het beschikt over energiebesparing of veiligheid functie die beschermt tegen per ongeluk ontladen en overladen. Het duurt maximaal, 3 - 5 uur voor de batterij volledig op te laden.

2. eGo AIO

De eGo AIO Vape Penbeschikt over een alles-in-een elektronische sigaret apparaat. Het heeft een verstuiver binnen die groot gemak toevoegt aan de gebruiker. Het ziet er vrij petite, maar zeer krachtig dat het produceert grote damp kunt u genieten.

Heeft grootste anti-lekt structuur die e-juice capaciteit van 2ml kan houden. De tank van eGo AIO elektronische sigaret apparaat heeft een draai verstuiver dopje en een vijf-klik brand voeding knop. De twee fungeert als kindveilig dat zorgt voor maximale veiligheid. Men moet een verstuiver dopje indrukken zodat je het schroeft of losschroeft.

Het eGo AIO-apparaat biedt de eenvoudigste en handige manier van gebruik en heeft een zeer aantrekkelijk ontwerp. Het bestaat uit een mengsel van verschillende kleuren met een indicatielampje. Het heeft een grote populariteit verworven vanwege de efficiëntie, uniciteit en eenvoud.

ANSI erkende de laatste UL 8139 versie als industriële standaard veiliger om elektronische sigaretten te gebruiken die in Noord-Amerika worden gebruikt. Het komt als de eerste vape pen om UL 8139 test te slagen om het UL certificaat in lijn van de industrie te ontvangen.

De batterijcapaciteit van eGo AIO is 1500mAh en heeft een dubbele circuitbeveiliging. Dit beschermt de batterij tegen overladen, overstroom en over-ontladen. Het maakt de vape pen daarom zeer geavanceerd en betrouwbaarder.

Spiraalvormige structuur mondstuk profiteert de gebruiker met mond inhaleren terwijl het biedt maximale veiligheid. Om de E-Juice te voeden, moet u een verstuiver dop losschroeven en injecteer het rechtstreeks in een kamer gleuf.

Om de luchttoevoer te regelen, moet u de ring van de verstuiverdop ofwel met de klok mee of tegen de klok in draaien. Als beide tekens rijmen, neemt de luchttoevoer toe en 90o rotatie ofwel rechts of links bereikt de minste luchttoevoer.

3.eGo-U

De eGo u vape penbiedt een alternatieve manier om over te stappen van de directe rook van sigaretten. Met eGo-U elektronische sigaret apparaat, kan je niet fout gaan en zal je er geen spijt van krijgen.

Vaping wereld heeft betere voordelen dan stinkende sigaretten. Voor de meeste mensen die de voorkeur geven aan elektronische vaping gadgets, heb je iets nodig dat je goed van dienst is.

De eGo-U elektronische sigaret gadget wordt geleverd in twee verschillende edities: standaard eGo U starter kit en luxe editie eGo U starter kit. Elk van de twee hebben verschillende batterij ratings.

Standaard eGo U

Deze editie heeft afneembaar mondstuk, zorgvuldig gedimensioneerde top loading tank en rubber grip batterij. Het is lichtgewicht, heeft een goede kwaliteit en aantrekkelijke algehele uitstraling. U vindt het in niet-identieke kleuren en met kleuraanpassing op tank en batterij. Beschikt over aantrekkelijke blauwe LED en verbindingsbanden gemaakt van roestvrij staal die zorgen voor een top-notch afwerking.

De CE4 tank heeft een dual coil en een 4-wick systeem voor maximale absorptie. U kunt de tank eenvoudig vullen door het mondstuk los te draaien en vervolgens langs de zijkant van de kamer te druppelen.

De standaard eGo U biedt ook gebruiksgemak in termen van schoonmaken, vullen of opladen. Zelfs beginners kunnen het hele proces snel doen. Het wordt geleverd met 650mAh batterijvermogen, perfect voor beginners. Het biedt ongeveer 6 tot 7 uur vaping en duurt 2,5 uur om volledig op te laden.

eGo U Luxe Editie

Ziet er bijna identiek uit als de standaard eGo U vape pen. Wordt geleverd in driedelige stijl pen kit, zorgvuldig en stijlvol ontworpen. De luxe kit heeft een kleine handige zip case die gemakkelijk mee te nemen is, naast een extra batterij voor snelle veranderingen. Het heeft iets langere 1100mAh batterij die het slanker en aantrekkelijker maakt.

Verder is het voorzien van nette kleine uitziende dual coil, een 4 wick systeem voor een uitstekende smaak dan standaard kit. Voor het gemak, de eGo U luxe editie wordt geleverd samen met twee extra batterijen en tanks.

4.eGo-C

eGo C twist vape penkomt als derde generatie van populairste eGo-T en eGo elektrische sigaret gadget. Het heeft recentste innovatieve technologie van veranderlijk verstuiversysteem. U kunt gemakkelijk en snel verwijderen en kosteneffectief schoonmaken. U kunt de specifieke verstuiver op elke vloeibare optie gebruiken of het voor versheid vervangen.

De nieuwste vervangbare verstuiver bestaat uit verstuiver hoofd, deksel en basis. Dit brengt groot verschil van de rest van elektronische sigaretten. In het geval dat de verstuiver remt, vervangt u enkel een verstuiver hoofd.

Joytech eGo-C vape pen heeft enorme 650mAh power batterij. De batterij beschikt over een hoge veiligheid, hoge vergroting en hoge capaciteit voor mogelijk 800 trekjes per dag. U kunt genieten van realistische opwinding van elke rook dankzij een dubbele-luchtcirculatie systeem.

5.EGo Ce-4

U kunt met vertrouwen opzij zetten de sigaret gewoonte, maar genieten van roken met eGo vape pen. Deze vape pen produceert niet de werkelijke rook, maar zeeft teer en andere schadelijke elementen aanwezig in sigaretten.

Ce4 eGo vape pen is een pionier elektronische sigaret gadget van bliksemstijging in vaping in de hele wereld. Als een stabiele en efficiënte elektronische sigaret apparaat, het biedt u gebruiksgemak. Heeft krachtige 1100mAh batterijcapaciteit en grotere hoeveelheid sap dat bevoegdheden Ce4 verstuiver en elke vooraf gevulde cartridge beschikbaar.

De hoge batterijcapaciteit pompen zeer enorme dikke damp een geïnhaleerd. Een enkele volledige clearomizer tank kan duren meer dan 1200 puffs geschat als 3 sigarettenpakjes.

FAQ:

1. Hoe u laden ego-t vape Pen

De eGo-t vape pen elektronische sigaret gadget wordt meestal geleverd met USB-kabel. U gebruikt de USB-kabel om het apparaat op te laden voordat u kunt beginnen met het inhaleren van dikke damp van E-Juice uit de tank.

De ego-t vape pen is voorzien van een krachtige batterij die de damp aandrijft. Om de batterij in het apparaat op te laden, gaat het ene uiteinde van de USB-kabel in de ego-t pen. Het andere uiteinde gaat in een laptop, USB-wandstekker of een compatibele USB-poort. Voor de eerste keer opladen, laat het apparaat ongeveer 12 uur opladen. Daarna laadt het binnen 2-3 uur op.

2. eGo vape pen werkt niet

Als uw eGo vape pen niet werkt, kan het zijn dat er bepaalde problemen zijn die u kunt oplossen. Voor problemen met de batterij, controleer het volgende:

  1. Controleer of u de stroom correct hebt ingedrukt. Bij sommige modellen moet u meer dan één keer op een afvuurknop klikken. Heb altijd een gebruikershandleiding voor richtlijnen
  2. Controleer of de batterij moet worden opgeladen en zorg ervoor dat u de juiste lader voor de batterij hebt. De batterij geeft altijd een signaal als u de juiste laadaansluiting maakt
  3. Controleer aansluitfouten. Maak de aansluiting tussen de batterij en de tank schoon met een wattenstaafje om stofdeeltjes of een smurrie van vape sap te verwijderen

Als het scherm aangeeft dat er geen verstuiver is, controleer dan het volgende:

  1. Controleer de verstuiver door het apparaat te draaien terwijl u controleert of de tank mogelijk krom is. De tank kan beschadigen als het apparaat per ongeluk valt of op een of andere manier wordt geraakt. U kunt zorgen voor reparatie of gewoon vervangen
  2. Als de tank de verstelbare pin heeft, zorg dan voor de juiste afstelling voor de gewenste mod
  3. Controleer de coil door ervoor te zorgen dat deze niet verloren gaat of dat er geen vape sap verstopt zit in de aansluiting eronder
  4. Zorg ervoor dat u de tank niet te strak aandraait op de mod
  5. Reinig de aansluitingen voor een goed contact tussen de verstuiver en de mod
  6. Controleer de coil en vervang hem indien nodig

Als u geen trekkingen krijgt van uw vaping apparaat, let dan op het volgende:

  1. Controleer of de batterij voldoende opgeladen is en ingeschakeld is
  2. Zorg ervoor dat de tank heeft genoeg e-juice
  3. Zorg voor een schone aansluiting van de coil en de vape batterij. Als het niet reageert, is de coil dud. U kunt dit ervaren, zelfs wanneer het apparaat is gloednieuw uit de verpakking. Dit kan een nieuwe vervanging nodig

Hoe gebruik ik een eGo t vape pen?

  1. Schroef het mondstuk van de tank van het apparaat los en kijk recht door de binnenkant. In het midden kunt u het ontluchtingsgat vinden dat we gewoonlijk luchtweggat noemen. De vloeistof moet niet door het luchtweggat gaan
  2. Schroef de dop van de gadget op het flesje van de vloeistof. Kantel de tank op de zijkant en steek de nippel van het flesje in de tank. Knijp zachtjes in het flesje, druppel de e-juice in de tank en laat het naar beneden lopen in de zijwand van het systeem van de tank
  3. Zorg ervoor dat de tank zich vult volgens de vereiste capaciteit. Voor het eerste gevoel, geef het de tijd zodat de lonten doordrenkt worden met sap
  4. Schroef uw mondstuk terug, doe dit binnen 1 à 2 schroefdraadomwentelingen zodat het goed vastzit
  5. Schroef uw clearomizer tank terug op de batterij
  6. Zet de batterij aan door 5 keer snel op de afvuurknop te klikken. Het lampje binnenin de knop knippert om aan te geven dat de verbinding goed is
  7. Met het mondstuk in de mond, druk op de HIT knop en begin met inhaleren. Je drukt op de knop om je sap te vernevelen terwijl je inhaleert

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)