WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Een overzicht van Smok NFIX Pod Systeem en instructies voor gebruik- Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 80 | Danielle Alhiraki

Wat is de Smok NFIX?

Het is een klein formaat, draagbaar lichtgewicht vaping apparaat van het merk Smok. De NFIX werkt op een laag tot gemiddeld vermogen, dat ligt tussen de 1-25W. Het is een van de makkelijkst te gebruiken vape apparaat dat je in je handen kunt leggen. Het heeft een minimalistisch en simplistisch ontwerp, waardoor het zeer beginnersvriendelijk is.

Wat zit er in het pakket?

  • Nfix Apparaat
  • Nfix DC 0.8ohm MTL Pods
  • USB-C Kabel
  • Gebruikershandleiding

Kenmerken en specificaties van Smok NFIX

  • Afmetingen: 110 x 21.5 x 13mm
  • Gewicht: 32g
  • Kleuren: 12 geassorteerde
  • Scherm: 0.69″ OLED Scherm
  • Puff Teller
  • Batterijcapaciteit: 700 mAh
  • Opladen: Micro USB-C oplaadpoort
  • Apparaat oplaadtijd: 40 Minuten
  • Regelbaar Wattage: 1-25w
  • Geactiveerd trekken

Hoeveel kost een Smok NFIX Kit?

De Smok NFIX kost ongeveer $19,99. De prijs varieert tussen verschillende locaties en retailers. De kosten van een vervangende pod zijn apart en kosten ongeveer $9.

Lichaamsontwerp en bouw

De Smok NFIX is een innovatief vaping apparaat dat je overal mee naartoe kunt nemen in je zakken. De NFIX heeft een indrukwekkend ontwerp, dat goed gebouwd is en comfortabel in de hand ligt.

De afmetingen van dit apparaat zijn 110mm x 21.5mm x 13mm en het weegt 32g. De body van de NFIX is rechthoekig met slordige randen. Het heeft enkele airflow openingen aan beide kanten. Het Smok logo is gedrukt op de voorkant van het apparaat, terwijl het woord NFIX aan de achterkant staat.

Het apparaat heeft een 0,69 inch OLED scherm en een enkele knop voor het aanpassen van het wattage en het aansteken of uitschakelen van het apparaat. De NFIX wordt geactiveerd wanneer je een trekje neemt. Dat betekent dat je inhaleert uit het mondstuk om te beginnen met vaping.

Om het wattage aan te passen, klik je simpelweg drie keer op de knop. Het wattage display zal verschijnen. Klik nogmaals op de knop en het wattage zal oplopen vanaf 1. Zodra je het gewenste wattage hebt, wacht je een paar seconden en zal de flits verdwijnen. Je kunt nu beginnen met vaping.

Prestaties Smok NFIX

De Smok NFIX presteert behoorlijk goed. Als je een gematigde vaper bent, kun je er een hele dag mee doen. Zowel de damp als de smaakoutput van dit apparaat is geweldig. De luchtstroomgaten maken het hele verschil op dit apparaat.

De Batterij

De capaciteit van de NFIX vape apparaat is 700mAh. Goed genoeg voor zo'n klein apparaat. Het geeft je tot 12 uur vaping als je een matige vaper. U zult het vaak moeten opladen als je een zware vaper. Echter, het opladen is vrij snel en het duurt slechts 40 minuten. De batterij kan vuren tot 25W.

Om de batterij op te laden, moet u Type-C lader gebruiken. Het apparaat houdt u op de hoogte van de voortgang van het opladen op het OLED-display scherm.

De Smok NFIX Pods

De Smok NFIX pods zijn hervulbaar, maar je kunt ze weggooien als de coil doorbrandt. De coils zitten permanent vast op de pod, dus als de wick/coil doorbrandt, moet je de pod vervangen. Dit is geen goede eigenschap. Smok heeft een serie vape apparaten waarbij je de pod niet weggooit, maar alleen de coil vervangt. Hierdoor bespaar je uiteindelijk op je vaping kosten. De pods zijn gemaakt van helder stevig plastic.

Smok NFIX Coils

De NFIX is speciaal ontworpen voor MTL vapers. Hij wordt geleverd met twee coils, de 0.8ohm DC MTL of 0.8ohm Mesh coils. De twee pod opties hebben een vergelijkbaar ontwerp en een capaciteit van 3 ml elk. Echter, de twee hebben verschillende wattage niveaus. De smaak output met deze coils is verbazingwekkend en de damp ook.

Hoe hervullen Smok NFIX

Het vullen van de NFIX is eenvoudig en snel. Verwijder eerst de pod. Til het deksel van de pod op, vul het met wilvloeistof en plaats het deksel terug. De pod heeft een lijn gemarkeerd minimum om ervoor te zorgen dat de pod niet volledig uitdroogt.

Smok NFIX Luchtstroom

De Smok NFIX vape apparaat heeft niet de vereiste strakke MTL draw. De luchtstroom van de NFIX leunt veel meer op de beperkte DTL kant. Dus, het vereist een beetje van de long kracht om het vuur te trekken. Maar, het doet brand tot 25W.

Hoe maak je de luchtstroom vast voor MTL?

De NFIX is eigenlijk geen MTL-apparaat. De luchtstroom is een beetje los, en niet geschikt voor MTL. Je kunt hem echter strakker maken met de volgende techniek:

Technisch gezien heeft de NFIX twee luchtgaten aan de basis. Om de luchtstroom wat strakker te maken, gebruik je een plakbandje om de gaten af te dekken. En daar heb je een strakke luchtstroom voor Mouth To Lung vaping.

Voors en tegens van Smok NFIX

Voordelen

  • Kwaliteit bouw en body ontwerp
  • Ergonomisch, comfortabel en draagbaar
  • Snel opladen met USB-C
  • Variabel Wattage 1-25W
  • Goede smaakoutput
  • Lekvrij
  • Eenvoudig te gebruiken - beginnersvriendelijk
  • Lichtgewicht en zakvriendelijk
  • Duidelijk OLED scherm
  • Batterij met lange levensduur
  • Reagerende aan/uit-knop
  • Transparant venster om het niveau van de vloeistof te controleren
  • Het heeft een brede en comfortabele druppeltip
  • Goede luchtstroom
  • Het is zowel knop en trek geactiveerd
  • Perfect voor discreet MTL vaping
  • Uitstekende dampafgifte

Nadelen

  • Het heeft minimale condensatie problemen
  • De coils zijn niet vervangbaar
  • Op de markt gebracht als echte MTL wanneer het Loose MTL

Smok NFIX FAQ:

1.Lekt de Smok NFIX?

Nee, hij lekt niet. Maar, zoals bij veel vape apparaten het geval is, kunt u een kleine hoeveelheid condensaat opmerken.

2.Hoe lang gaat de Smok NFIX vape apparaat mee?

Het gaat meer dan een week of twee mee, afhankelijk van hoe vaak je vape. Als je de levensduur van je apparaat wilt verlengen, gebruik dan de vulling van het sap in de verhouding van 50/50.

  1. Hoe kan ik mijn Smok NFIX opladen?

Het opladen van je apparaat is eenvoudig. NFIX maakt gebruik van een micro-USB type lader. Sluit de lader aan op een stroombron en sluit deze aan op de oplaadpoort van je apparaat.

  1. Hoeveel kost de NFIX kit?

Het kost ongeveer $19-$20, afhankelijk van waar je het koopt en waar je woont.

VULWIJZEN: Wegwerp vape pennen

Om eerlijk te zijn, het hervullen, vervangen van de pods, de coils, en het algemene onderhoud van je vape apparaat kan aanvoelen als een zware taak. Als je niet scherp bent, kun je uiteindelijk meer geld uitgeven aan je vape apparaten dan je had verwacht. Dat is waarom je de wegwerp vape apparaten zou moeten proberen. Ze komen tegen een betaalbare prijs, ze zijn gemakkelijk te onderhouden, en te gebruiken. Een van de beste wegwerp vape pen op de markt is Upone, van UPENDS.

Wat is Upone?

Het is van hoge waarde en top-kwaliteit wegwerp vape pen die u toelaat om te genieten van een geweldige vaping ervaring terwijl het opslaan van uw geld.

De Upone wordt geleverd met een 800mAh batterij die god genoeg is om dagenlang mee te gaan. Daarnaast wordt hij geleverd met een grote vloeistofcapaciteit van 4,5 ml, wat drie keer zo groot is als gewone wegwerp vape apparaten. Hoewel hij een grote capaciteit heeft, is hij betaalbaar, en dat is hoe je geld kunt besparen op de lange termijn.

Upone Smaken

Upone wordt geleverd in een verscheidenheid van zes aangename smaken. De smaken zijn Lychee crush, cool mint, juicy grape, pineapple ice, Cuban tobacco, en raspberry. Ook de damp output van dit apparaat is uitstekend, dankzij het speciaal ontworpen mondstuk met dikke katoenen filter. Het mondstuk is effectief in het voorkomen van vervelende zaken zoals spugen en condensaat.

Veiligheid

UPEND zorgt ervoor dat al zijn vape producten veilig zijn voor alle gebruikers. Ten eerste is de kwaliteit van Upone gecertificeerd door de GMP farmaceutische grade productie omgeving. Daarnaast is het mondstuk gemaakt van hoge kwaliteit en food grade plastic om de veiligheid van uw gezondheid te waarborgen. Het katoen dat gebruikt wordt op het apparaat is puur en organisch afkomstig van niet-vervuilde bronnen.

Conclusie

De Smok NFIX is een goed vaping apparaat met een mooi design en ligt lekker in de hand. Het is licht van gewicht en draagbaar waardoor je kunt vapen wanneer je maar wilt. Het presteert erg goed en het is makkelijk te bedienen, vooral bij het verwisselen van de coils en het aanpassen van het wattage. Het enige minpuntje van dit apparaat is dat het op de markt wordt gebracht als een strakke MTL, maar het is een losse MTL. Je kunt het echter snel ombouwen tot een strakke MTL zoals hierboven is besproken.

Als u geen tijd hebt voor een regulier vape-apparaat en het onderhoud ervan, kunt u kiezen voor wegwerpvapes. Upone is een geweldig vape-apparaat dat kant-en-klaar wordt geleverd. Uw enige taak is te genieten van de hit. Het is handig als u een reiziger bent of als u een drukke levensstijl hebt.

UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)