WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Een overzicht en instructies van de Smok Novo serie: Smok Novo, Smok Novo 2, en Smok Novo X- Groothandel wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 110 | william wang

Wat is de Smok Novo?

De Smok Novo werd in 2019 op de markt gebracht en heeft sindsdien een revolutie teweeggebracht in de vaping industrie. Smoktech, een toonaangevend vaping merk in de industrie is het brein achter de Smok Novo. Smok Novo heeft sindsdien een reeks producten geïntroduceerd zoals Smok novo 2, Smok Novo X onder andere. Laten we eens kennismaken met de Smok Novo en andere Novo producten uit de serie:

1.Smok Novo

De Smok Novo is de eerste in de serie Smok Novo. De Smok Novo als een van de pioniers in de vape markt om draagbare vapes te brengen.

Het heeft een luxe en sportieve body in een breed scala van kleuren. De Smok novo werkt op een 450mAh batterij en hoewel het misschien klein lijkt, is de hoeveelheid stroom die nodig is om de coil te verwarmen niet veel. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de batterij snel leeg raakt.

Flexibiliteit in vermogen

Om eerlijk te zijn, kun je de vape pods niet vergelijken met box mods als het gaat om prestaties. De Smok novo heeft geen geavanceerde functies, zoals de temperatuurregeling, variabele wattage, of andere aanpasbare functies. Het heeft geen instelbare vermogensinstellingen. In dit geval moet je experimenteren met verschillende smaken en vinden wat het beste werkt voor dit vape apparaat.

Gemakkelijk te gebruiken

De Smok Novo is vrij eenvoudig in gebruik en vriendelijk voor beginners. Om hem aan te steken, moet je de geactiveerde sensor gebruiken om hem aan te steken. Ook het verwijderen en vervangen van de oude pod is eenvoudig. Gewoon de oude eruit trekken en een nieuwe in de body plaatsen.

De kwaliteit van de smaak

De Smok novo heeft een rijke kwaliteit smaak die echt hard aankomt. De pod kan tot een week meegaan voordat je een afname van de smaak en damp begint te merken.

Voors en tegens van Smok Novo

Voordelen

  • Compact formaat en stijlvol
  • Een breed scala aan kleuren
  • Gemakkelijk te bedienen

Nadelen

  • Luchtstroom niet regelbaar
  • De USB-kabel is vrij kort

Smok Novo FAQ:

1.Mijn apparaat brandt wel maar slaat niet aan?

Waarschijnlijk is de batterij niet opgeladen. Als het niet aanslaat na het opladen, probeer dan een andere pod te gebruiken.

2.Hoe vaak kan ik mijn apparaat hervullen?

Een paar trekjes zijn voldoende. U moet uw apparaat hervullen zodra de e-vloeistof op is.

3.Hoe lang moet ik na het hervullen wachten met vapen?

Ongeveer vijf minuten om het sap goed te laten intrekken.

2.De Smok Novo 2

De Smok Novo 2 is de opvolger van de originele Smok Novo. Er is veel verbeterd ten opzichte van de vorige serie. Denk hierbij aan het design van de body, het chassis, en de visueel aantrekkelijke kleuren.

De batterij van de Smok Novo 2 heeft een capaciteit van 800mAh, wat een verdubbeling is ten opzichte van de originele Novo. De Smok Novo 2 heeft een LED lampje ingebouwd om aan te geven wanneer de batterij bijna leeg is.

Voors en tegens van de Smok Novo 2

Voordelen

  • Compact formaat en slank voor gemakkelijke draagbaarheid
  • Navulbare Pod
  • Geweldige smaak en damp output
  • Grotere batterij capaciteit

Nadelen

  • De coil is niet verwisselbaar

De Smok Novo 2 Pods

De Smok Novo 2 pods biedt een betere functie in vergelijking met de originele Novo. De Smok Novo 2 kit wordt geleverd met zowel boven-ohm pod en sub-ohm cartridge die voldoet aan de behoeften van zowel de directe vapers en de long-mond vapers. Het coil type voor de Smok Novo 2 pods is nieuw en je kunt kiezen uit de dual-coil, MTL, 1,4ohm cartridge of de mesh-stijl, 1,0ohm pod.

Daarnaast geeft de Smok Novo 2 pod de gebruiker de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende wick materialen. U kunt kiezen uit kwarts en keramische coils, sub-ohm of above-ohm coils. De capaciteit voor e-liquid in de Smok Novo 2 pods is nog steeds hetzelfde en kan slechts 2ml bevatten.

Smok Novo 2 FAQ:

1.Hoe lang gaat mijn Smok Novo 2 mee?

Smok Novo 2 kan u tot 600 puffs geven.

2.Waarom is Smok Novo 2 geborrel?

Als je geborrel hoort tijdens het vapen, heb je waarschijnlijk te veel luchtdruk binnengelaten.

3.Waarom is Smok Novo 2 niet opladen?

Controleer eerst of er een elektrische verbinding is met het apparaat. Blaas het stof of vuil op de oplaadpoort weg.

3. De Smok Novo X

Een andere Smok Novo in deze serie is de Smok Novo X. Het is het meest geavanceerde pod systeem in de Novo serie. Het heeft een groter profiel in vergelijking met de vorige modellen.

Smok Novo V Bril

  • Afmetingen: 92X26.5X16.5mm
  • Gewicht: 50.2g
  • Wattage: 1-25 instelbaar Uitgang
  • 800mAh batterij
  • 2ml eliquid capaciteit

De Nova x wordt geleverd met twee 0.8ohm pods met meshed en dual coils variëteit. In tegenstelling tot de vorige Novo's, heeft de Smok Novo X een display scherm. Ook heeft het instelbare wattage output, wat niet aanwezig is in andere modellen.

Als je het wattage moet aanpassen, kun je kiezen tussen 1-25W. Je kunt het wattage of de smaak aanpassen met de enkele knop op de body. Deze verbeteringen op de Smok Novo X stelt het in staat om de beste smaak te leveren in vergelijking met andere pods in de Novo-serie.

Batterij

De Smok Novo X maakt gebruik van de 800mAh batterij en gaat lang mee. Hij maakt gebruik van de micro-USB lader om de batterij op te laden. Het duurt ongeveer anderhalf uur om de batterij volledig op te laden.

Smok Novo X Pods

De Novo X pods zijn heel anders in vergelijking met andere Smok Novo apparaten. Ook zijn ze behoorlijk groter met een groter mondstuk waardoor het comfortabel is om op te vapen. Met 22,5W, krijg je een strakke, warme damp MTL draw. Je hebt verschillende wattage bereik van Novo X pods, zoek er een uit die comfortabel is voor jou.

Voors en tegens van Smok Novo X

Voordelen

  • Geweldige aangename smaak
  • Uitstekende levensduur van de batterij
  • Gemakkelijke draagbaarheid
  • Het heeft variabel wattage

Nadelen

  • Het duurt lang voordat de batterij is opgeladen
  • Er zijn kraken van het paneel

Smok Nova X FAQ:

1.Mijn Smok Novo X werkt niet, wat kan de reden zijn?

Zorg er eerst voor dat het apparaat is opgeladen. Als het nog steeds niet werkt, verwijder dan de pod en controleer of er lekkages zijn die ervoor zorgen dat het apparaat niet opstart.

2. Hoe lang gaat mijn Smok Novo X mee?

Als je 50:50 VG:PG sap verhouding gebruikt, kan het tot twee weken duren.

  1. 3.Kan ik Vapen terwijl mijn Novo X aan het opladen is?

Ja, dat kan.

Vergelijking: Smok Nova Vs. Smok Nova 2 Vs. Smok Nova X

Specs

Smok Nova

Smok Nova 2

Smok Nova X

Afmetingen

88.3x24.3x14.3mm

88.3x24.5x14.5mm

26.5x16.5x92mm

Gewicht

43 g

50.2g

Batterijcapaciteit

450 mAh

800 mAh

800 mAh

Vermogen

10-16W

6W-25W

1W-25W

Spanning uitgang

3.3v-4.2v

X

0.5V-4.0V

Weerstandsbereik

1.2ohms, 1.5ohms

X

0.4Ω-3Ω

Het laden Voltage

5V

5V

Het laden Stroom

Maximum: 0.55A

Maximum 0.68A

Wilt u eens iets anders proberen?Upone Wegwerp Vape Penvan UPENDS is een geweldig alternatief

Wat is UPONE?

Upone is een top-kwaliteit wegwerp vape van UPENDS. De Upone is een van de beste, zo niet de beste, wegwerp vape in de vape markt. Zijn capaciteit is drie keer groter in vergelijking met reguliere wegwerp vapes. Dit betekent, dat u geniet van een langere vaping ervaring met de Upone vape.

Specs

  • Batterij: 850mAh
  • Vloeistof capaciteit: 4.5ML
  • Weerstand: 1.6Ω
  • Upone Afmetingen:18x111.3
  • Upone Plus Afmeting: 18x116mm

Upone werkt op een 850mAh batterij die voldoende is voor een 4,5ml capaciteit vape sap. Met een dergelijke capaciteit, krijg je langer te vapen wat u geld bespaart op de lange termijn.

De Upone wegwerp vape is veilig. Ten eerste is hij gemaakt van food-grade materiaal wat de veiligheid van uw gezondheid garandeert. Het mondstuk is voorzien van een dik organisch en niet-vervuilend katoenen filter, wat helpt bij het voorkomen van problemen zoals spugen en condensaat. Ook werkt deze vape pen op een klasse A batterij wat uw veiligheid verder garandeert.

De Upone wegwerp vape pen wordt geleverd in een breed scala van spannende smaken, zoals cool mint, Cubaanse tabak, ananas ijs, Lychee crush, Juicy appel, en framboos bosbes. Daarnaast geeft Upone u een sterke en stabiele damp van elk trekje dat u neemt. Dit alles zonder vervelende problemen zoals lekken en knallen.

De Upone wegwerp vape pen komt in twee versies: De Upone en de Upone Plus met afmetingen van respectievelijk 18mmx111.3mm en 18mmx116mm.

Conclusie

Novo vapes zijn slank, compact en hebben een indrukwekkend ontwerp waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Hoewel ze gemeenschappelijke overeenkomsten hebben, heeft elke Novo pod zijn eigen unieke kenmerken en prestaties. Welke Novo je echter ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een geweldige vaping ervaring zult hebben.

Aan de andere kant, als u een niet hervulbaar wegwerp vape systeem wilt, dan is de Upone van UPENDS het juiste apparaat voor u. Het is betaalbaar, heeft een grote Ejuice capaciteit en is verkrijgbaar in verschillende smaken.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)