WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

De Metrix Vape Pen. Een volledige beoordeling van de Metrix Vaporizer

14th Nov 2021 | 157 | upends v

Wat is een Metrix vape pen?

De Metrix vape pen is een nieuw ontwerp van Metrix met een slanke vormgeving en wordt geleverd in een variatie van kleuren. Het heeft een batterijcapaciteit van 650mAh einde van 510 draad mogelijkheid, waardoor het compatibel is met de meeste cartridges.

Het is een adem geactiveerde vape pen die er misschien klein maar functioneel sterk uitziet. Het wapen heeft een huisvesting van de aluminiumlegering en heeft slechts één knoop ingebed op zijn schacht. De batterij wordt geleverd met de snel op te laden eigenschap die uw werk gemakkelijker zal maken minimale tijd is vereist tijdens het opladen.

Wanneer u de Metrix vape pen koopt, krijgt u een wapen in de doos een micro USB lader, een draagbare USB adapter en een gebruiksaanwijzing. De cartridges zijn vrij eenvoudig na te vullen.

De vape pen heeft drie voltage temperatuur instellingen die u de vrijheid geven om te navigeren en te kiezen welke temperatuur geschikt is voor uw Vaping. De LED-lampjes ingebed in de aan/uit-knop veranderen van kleur, zodat u wordt geattendeerd op de verschillende temperaturen en de laadcapaciteit van de batterij.

Metrix vape pen prestaties

Metrix is een exclusief goedkope vape kit die iedereen aan zijn zijde zou moeten hebben. Metrix heeft een batterij capaciteit van 650mAh, en het wordt geleverd met een micro USB lader. Metrix vape pen Valt onder de 510 draad, waardoor het compatibel is met de meeste van de cartridges.

De batterij is slank en krachtig, die variabele spanning geeft. De vape pen heeft een enkele knop op zijn schacht, twee klikken op de knop voorverwarmen de pen, en drie klikken op de power knop verandert de spanning variabele.

De batterij heeft drie spanningstemperaturen; er is 3,4 volt, 3,7 volt en 4,0 volt. Met deze verschillende spanningstemperaturen kunt u de juiste temperatuur regelen die geschikt is voor uw vaping. De Metrix vape pen wordt geleverd in verschillende kleuren; wit, zwart, grijs, rood, groen en roze. Met deze kleuren kunt u een keuze maken die het beste bij uw persoonlijkheid en smaak past.

De vape pen gebruikt stick geconcentreerde olie om je de meest smaakvolle romige dikke damp te geven.

Eigenschappen van de Metrix vape pen

Het maakt gebruik van een 650mAh batterijcapaciteit met variabele spanning
Het heeft een levenslange garantie
Het heeft een automatisch inhaleer geactiveerd systeem
Het wordt bediend door een knop die is gelegen op de schacht
Het heeft de 510 schroefdraad mogelijkheid, waardoor het compatibel is met de meeste van de cartridges
Het wordt geleverd met een draadloze USB-lader
Het heeft een gestroomlijnd ontwerp dat mooi is en gemakkelijk mee te nemen. Hij past perfect in je broekzak of handtas.
De Metrix vape pen gebruikt concentraatolie.

Instructies voor het gebruik van de Metrix vape pen

Het eerste wat je moet doen is de ventilator aanzetten, dat doe je door vijf keer snel op de aan/uit-knop te klikken. Hij zal groen knipperen, wat aangeeft dat hij aan staat. Dan is het tijd om de batterij te activeren, wat wordt gedaan door de aan/uit-knop in te drukken en deze 2 seconden ingedrukt te houden.


Na het activeren van de batterij moet u de voorverwarmingsmodus activeren, wat u doet door twee keer op de aan/uit-knop te drukken, waarna het LED-lampje groen oplicht.

Als u de voorverwarmingsmodus wilt uitschakelen, klikt u eenmaal op de aan/uit-knop, waarna deze uitgaat.

Hoe laadt u uw Metrix vape pen op?

Niets kan meer frustrerend zijn dan te beseffen dat uw vape pen geen lading meer heeft net wanneer u hem moet gebruiken. Je kunt altijd het batterijniveau van je pen controleren door drie keer op de stylusknop te klikken. Als het lampje rood oplicht, dan weet je dat het tijd is om je pen op te laden.

Om uw batterij op te laden, hoeft u alleen maar de USB-lader vast te schroeven, ervoor te zorgen dat hij goed vastzit, en hem vervolgens aan te sluiten op een stroombron. De pijn wordt geleverd met een snelle laadmodus; daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over langzaam laden als u haast hebt.

Het enige wat u hoeft te doen is met uw vinger over de O op de lader te vegen. Het LED-lampje zal automatisch veranderen van rood naar groen wanneer uw batterij volledig is opgeladen, en dan is het tijd om het los te koppelen van de stroombron.

Voor- en nadelen van Metrix Vape Pen

Voordelen

Het is gemakkelijk te gebruiken; zelfs nieuwe gebruikers kunnen het uitdokteren
Het slanke ontwerp en de draagbaarheid maken het gemakkelijk om mee te nemen
Hij is discreet
De smaak en de dampkwaliteit zijn bovengemiddeld
Het heeft een uitstekende starterfunctie
Het heeft een 510 draad mogelijkheid
Het is zeer betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar
Minpunten

Het mondstuk warmt vrij snel op
Veel onderhoud nodig

Vaak gestelde vragen

Wat betekenen de kleuren op mijn vape pen?

De Metrix vape pen heeft LED lampjes die zich op de aan/uit knop bevinden, deze veranderen van kleur om verschillende voltage temperaturen en laad niveau aan te geven. De kleur groen zal aangeven dat de batterij volledig is opgeladen als je de vape pen blijft gebruiken, en de batterij zal leeg raken en de kleur veranderen in geel.

De kleur zal dan veranderen in oranje en vervolgens in rood. Wanneer u merkt dat de LED-indicator rood wordt, dan is dit het ideale moment voor u om uw vape-pen op het oplaadsysteem aan te sluiten.

Wat is de betekenis als mijn vape pen knippert?

Als u merkt dat uw vape pen knippert, wordt dit probleem meestal veroorzaakt wanneer uw batterij losjes is bevestigd. Als de batterij los zit, zal deze niet volledig opladen, en zal de indicator blijven knipperen. Om dit probleem op te lossen, moet u de batterij losschroeven en weer terugschroeven en ervoor zorgen dat hij deze keer stevig vastzit.

Welke kleur heeft de hoogste instelling op mijn vape pen?

De hoogste temperatuurinstelling op de Metrix wapen is 4,0 volt die worden aangegeven met de kleur groen. Deze temperatuurinstelling geeft je de meest significante vape hit, maar de smaak zal niet zo goed zijn. Het is op dit punt dat sommige THC patronen kunnen beginnen te branden als gevolg van de voltage instelling.

De medium temperatuur is 3.2 volt, en het is perfect voor het geven van haalbare en smaakvolle damp. De kleur rood geeft deze temperatuurinstelling aan.

De laagste temperatuurinstelling is 2,4 V; het is precies de juiste temperatuur voor vape-patronen die gemaakt zijn voor het gebruik van lage voltage-instellingen. De lage temperatuur instelling wordt weergegeven door de paarse kleur van het LED lampje.

Een ander temperatuur instellingsniveau is de Dab fase; dit is de voltage temperatuur die gebruikt wordt met de 510 schroefdraad, en het wordt aangegeven met de blauwe lampjes. Deze spanningstemperatuur wordt gebruikt voor het vaping van extracten van cannabis.

Conclusie

Concluderend, adviseren wij ten zeerste welke tijdens het hanteren van de vape pen batterijen. Zorg er altijd voor dat u de batterij op te slaan in een niet-geleidende container om eventuele onnodige ongelukken te voorkomen. De vape pen is geschikt voor zowel e-liquid als cannabis olie.

De vape pen is gemakkelijk draagbaar daar u hem overal mee naartoe kunt nemen, want hij past perfect in uw zak of uw handtas. De pijn is gemakkelijk te gebruiken en spreekt voor zich; daarom zullen zelfs nieuwe gebruikers geen moeite hebben om hem te gebruiken.