WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

De beste Vape Juice/E-Liquid smaken lijst in 2021- Groothandel Wegwerp Vape

2nd Mar 2022 | 310 | upends v

UPENDS gids voor de Beste Vape Juice/E-Liquid Flavors in 2021

Als je begint met vaping of als een expert in de vaping wereld, moet je verschillende vaping apparatuur en andere vaping facilitators, een van hen zijn vape sap of soms aangeduid als e-liquids. We kunnen niet bereiken vaping zonder vermelding van vape sap. Vape sap is een viskeuze vloeistof die u kunt gebruiken om een elektronische sigaret te vullen om u de vaping hit van uw keuze en smaak te geven.

Veel vapers, meer nog beginners, klagen over tal van vape sappen die beschikbaar zijn in de markt. Het grote aantal vape sappen in de markt maakt het moeilijk voor u om de beste voor u die zal voldoen aan uw vaping behoeften te kiezen.

Als experts in de vaping wereld, hebben we uitzoeken de beste vape sappen. We hebben alleen opzij gezet de hoogste kwaliteit premium merken die je altijd kunt rekenen op. De genoemde vape sappen hier zorgen ervoor dat u genieten van de beste smaak, gladheid in vaping, vaping consistentie, en vape-ability.

Voordat we naar de beste vape sappen, laten we eerst begrijpen een aantal gebieden met betrekking tot vape sappen;

  1. Welke smaken zijn geschikt voor u? Hoe te kiezen?

Vape Juices verschillen in smaak en sterkte. Verschillende vapers geven de voorkeur aan verschillende smaken en verschillende sterktes, afhankelijk van degene die voor u zal werken.

Op het gebied van smaak, hier zijn de beste smaken die we apart hebben gezet, en u kunt ze kiezen afhankelijk van uw voorkeur.

  • Menthol Flavor- dit is de beste smaak als je wilt een koele vaping ervaring te houden.
  • Nic Salts- dit is een vape sap met een nicotine hit en is het beste voor u als u wilt een beetje punch ervaren als je vape.
  • Tobacco Flavor-dit is de beste smaak die een gladde aromatische smaak kan geven.
  • Fruit Flavor-ditvape sap smaak geeft je fruitige smaken. Ze komen in verschillende gemeenschappelijke fruit smaken zoals aardbei.
  • Woestijn-ditis de beste smaak voor u als u liever weelderige en zoete smaken.
  • Cereal Flavors-dit zijn de beste smaken die u zult houden als u op zoek bent naar ontbijt smaken.
  • Pods - dit geeft u een verzameling van meer smaak opties. U kunt kiezen voor de pods als u wilt dat veel andere opties toe te voegen aan uw voorkeur smaken.

Er is een brede selectie van smaken die u kunt kiezen uit. Als u niet zeker bent van de smaak die u nodig hebt, laten we blijven lezen, we zijn er bijna;

  1. Wat zijn PG/VG-niveaus in Vape Juice?

Elke vape juice op de markt komt met zijn eigen PG: VG verhouding. De PG: VG vape juice die je kiest hangt af van je voorkeur of je een sterke throat hit wilt of dat je een grote vaping cloud wilt.

Kies je voor een vape juice met een hoge VG ratio, dan kies je voor een brok massieve wolken en een superzachte hit op je keel.

Aan de andere kant, een hoge PG-verhouding geeft je een sterke throat hit, maar minder vaping wolk.

  1. Nicotinezouten vs. sappen: wat zijn nicotinezouten?

De nicotinezouten en nicotinesap verschillen alleen in sterktes en de vape sub-ohms waarin ze kunnen worden gebruikt. Terwijl de nicotinezouten komen met hoge nicotine en kan worden gebruikt in low-wattage sub-ohms, de nicotinesappen geven je een vriendelijke hit, en het wordt gebruikt in high-wattage sub-ohm apparaten.

U moet begrijpen de nicotinezouten, een zeer sterke vorm van vape sap dat is ontworpen om goed te werken op een laag vermogen vaping sub-ohms. Aangezien het wordt gebruikt in een laag-wattage sub-ohm apparaten, het produceert minder dampen. Het is raadzaam dat u de nicotinezouten gebruiken op een laag-wattage sub-ohm apparaten als ze zijn sterk nicotine sterkte en als je het gebruikt in een hoog-wattage sub-ohm, omdat dit kan resulteren in een harde throat hit, waardoor vaping onaangenaam.

Veiligheidsadvies

Vape sappen zijn bedoeld om geconsumeerd te worden en alleen toegankelijk voor volwassenen. Voor de veiligheid;

  • Zorg ervoor dat u de juiste PG: VG verhouding kiest om te genieten van de beste vaping ervaring.
  • Houd uw vape sap en vaping apparatuur buiten het bereik van kinderen en andere minderjarigen. Zorg ervoor dat u alle gebruikte vape flesjes goed weggooit om te voorkomen dat uw kinderen er bij kunnen.
  1. Top 5 Vape Sap Merken

Hier zijn de beste vape sap merken waar u op kunt rekenen;

Aqua Vape Sap

Aqua vape sap behoort tot de top vape sappen die u altijd kunt vertrouwen. Als u behoefte heeft aan een rechte fruit vape sap met een verfrissende en knapperige vape te voelen, ga dan altijd voor Aqua Vape Juice.

Aqua Vape Juice combineert een trio van vruchten die het vermengt met een smaakvolle vape sap. Het brengt een mix van Mango, Ananas, en super-zoete guave die u de beste vaping ervaring geeft.

Enkele van de beste Aqua vape sappen die u kunt vertrouwen zijn Aqua Flow vape sap, Aqua-Pure vape sap, Aqua Rainbow Drops vape sap, Aqua-Pure Ice vape sap, Aqua original Oasis nicotine zout, en nog veel meer die u kunt kiezen.

Candy King Vape Sap

Candy King Vape Juice is een ander vape juice merk waar je als beginnende vaper en expert vaper altijd op kunt rekenen.

Candy King Vape Juices zijn heerlijk lekker, zoet en zuur, wat zorgt voor de damp en goedheid waar je naar moet hunkeren.

Candy King Vape Juice wordt geleverd in verschillende smaken, waardoor u de vrijheid om de beste te kiezen, afhankelijk van uw voorkeur. Enkele van de top smaken zijn; Zure wormen, Candy King aardbei en watermeloen, Zweedse, Batch, en nog veel meer.

Humble Vape Juice

Met Humble Vape Juice, krijgt u de kans om te kiezen uit de watertandende en een brede selectie van verschillende smaken zoals Creamy, Tropical en Fruits, Menthol, en zelfs tabak mixen.

Veel vapers over de hele wereld houden van en zijn dol op Humble Vape Juice vanwege de brede collectie smaken waaruit u kunt kiezen. Hun beschikbaarheid in de toonaangevende vape winkels maken het ook gemakkelijk voor vapers om toegang tot hen te krijgen en te genieten van het vaping.

Pak vandaag nog je Humble Vape Juice en herdefinieer je vaping ervaring.

Naked 100 E-Juice

Met Naked 100 E-Juice, vindt u ook de beste vape sappen, variërend van tropische ananas, smakelijke mandarijnen, pittige sinaasappelen die uw vaping ervaring zal oplichten. U zult ook genieten van de beste smaak die de smaak van citrusvruchten en krachtige nicotinezouten samenbrengt.

Van Naked 100 E-Juices, kunt u besluiten om te kiezen voor vape sappen zoals Naked 100 Menthol vape sap, Naked 100 Lava Flow vape sap, Naked 100 Strawberry vape sap, Naked 100 Melon Kiwi vape sap, en nog veel meer.

U krijgt toegang tot Naked 100 E-Juices in verschillende capaciteiten, waaronder 100ml, 40ml, 60ml, en 30ml. Dit zal afhangen van uw vaping frequentie.

  1. Groothandel Vape Juice/E-Liquid Bron: UPENDS.com

UPENDS.com is de toonaangevende groothandel bron van vape sappen en alle andere vape apparatuur die u nodig heeft om vaping te vergemakkelijken. Bij UPENDS.com, krijgt u toegang tot een brede collectie van alle vaping apparatuur die u nodig heeft. Hier bent u verzekerd van kwaliteit en technologisch design.

Alle UPENDS.com vape producten worden geleverd tegen een groothandelsprijs; dus je hoeft je budget niet aan te passen om ze te verwerven en te beginnen met vape plezier.

UPENDS, het opkomende e-sigaret merk is ook wereldwijd agenten aan het werven om te helpen bij de distributie van vape apparatuur. Dit zal ervoor zorgen dat u hun diensten bij u voor de deur krijgt.

  1. Conclusie

Vape sappen spelen een belangrijke rol in de vaping wereld. Het kiezen van de juiste vape sap zal vertalen naar de beste vaping ervaring. Voordat de landing op een specifieke vape sap, zorg ervoor dat u de kracht en de smaak te controleren om ervoor te zorgen dat u uw favoriete vape sap te kiezen.

UpBar Air

Door de sterke R&D capaciteiten van het UPENDS team, is UpBar Air vanaf het begin af aan gebenchmarkt met de beste wegwerp e-sigaretten. We hebben de beste ontwerpers ingehuurd om de beste user touch, uiterlijk, gebruiksgemak, etc. te proberen. We selecteerden de 10 meest populaire smaken uit meer dan 100 e-sigaret smaken: TOBACCO, SUPER MINT, MANGO, COLA, LYCHEE ICE, GRAPE ICE, GREENAPPLE, verschillende van deze smaken kwamen voort uit feedback van gebruikers, waardoor UpBar Air een hot seller werd zodra het uitgebracht werd.

Het gebruik van Mesh coils is het meest opvallende technische hoogtepunt van UpBar Air. Tabak vrije nicotine bereikt door gebruik te maken van organische, de coil en katoen zijn in nauwer contact. Verstuiving is vollediger en de smaak is intenser. 1 trekje UpBar Air gelijk aan 2 trekjes van andere wegwerp vape.

 

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.