WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Dart Pods in de buurt van mij: smaken, prijs, batterij, beoordeling, hoeveel hits, hoe opnieuw te vullen Groothandel Wegwerp Vape

24th Jun 2022 | 71 | Danielle Alhiraki

1.Find Vape winkels die Dart pods verkopen in mijn buurt

Met behulp van deze gratis Vape locator tool om u te helpen vinden Dart pods vape winkels in mijn buurt (mijn locatie).

2.Wat is een Dart pod? Hoeveel kost een Dart pod?

De Dart is het eerste pod systeem van CCELL. Het is een gewichtloos vape systeem waarbij het mondstuk gebogen is en comfortabel tegen uw lippen rust.


De adequate weerstand exclusief ontworpen voor Dart batterij maakt het mogelijk om te verwarmen en te verdampen extract consistent en royaal met 10-20% toename van de damp productie in vergelijking met normale cartridge.


  • Moxie's Melonwreck Dart Pod.

Dit is een batterij-specifieke vape cartridge met een gladde en zoete damp. Een paar hits in en je moet voelen opgeheven en fysiek gekalmeerd. Goed voor stemming boost en diepe ademhaling.

  • MUV Dart pod Cannabis Patroon

Het bevat premium distillaat en een groot aantal volledig natuurlijke en cannabis terpenen voor strain-specifieke effecten. Drie zijn geen knoppen op de Dart apparaat, gewoon klik de pod in de batterij met behulp van magnetische verbinding en inhaleer om te beginnen met doseren.

Dart pods worden geïnstalleerd door de magnetische basis in de voeding te laten vallen totdat deze vastklikt. Om de opbouw van residu te voorkomen, verwijdert u de Pod uit de voeding wanneer u deze niet gebruikt


  • Prijs: MUV Dart pod Cannabis Cartridge kost ongeveer $ 50, terwijl die van Movie's Melon Wreck Dart Pod kost ongeveer 35 euro.

  • Dart Pods smakenMUV Dart pod Cannabis Cartridge en Moxie's meloen wrak Dart pod

3. Dart pods review

Dart Pods is een voorbeeld van de ideale kenmerken van een ideaal stealth-apparaat met zijn kleine vormfactor ontwerp en subtiele maar slanke ontwerp.


Het beschikt over een bijna pijlpunt-achtige vorm met het mondstuk taps toelopend naar het einde. Het mondstuk voelt comfortabel wanneer het tegen de lippen wordt gedrukt.


Het magnetische ontwerp van de CCELL dart voelt absoluut aan alsof het de tand des tijds kan doorstaan, zelfs bij intensief gebruik.

4. Dart pod batterij: hoe lang gaat een Dart pod mee?

De Dart batterij wordt geactiveerd door ademhaling en past gemakkelijk in de palm van uw hand. De Pod is niets zonder de batterij.


De 480mAh lithium-ion batterij is omhuld met thermoplastic, een duurzame, voedselveilige en hittebestendige kunststof en zorgt voor een constante voltage batterij van 3.0V voor stevige hits totdat de batterij leeg is.


Dart batterijen zijn gebouwd om lang mee te gaan. Een enkele lading gaat meer dan 200 activaties van de vape mee, het LED-lampje knippert 10 keer als hij opgeladen moet worden.

  • Hoeveel trekjes zitten er in een Dart pod?

Na een volledige lading is de Dart batterij in staat om 210+ puffs te genereren.

5. hoe een Dart pod te openen

Het openen van een Dart pod kan een beetje moeilijk zijn, omdat ze meestal lucht-, sabotage- en valbestendig zijn.


Het verwijderen van de dop is praktisch het enige dat telt. Gebruik een schroevendraaier (pincet), verwijder de dop van de pod door deze onder de dop te plaatsen die een gat aan de zijkant heeft en neem voorzichtig het deksel.


Wees voorzichtig dat u het deksel niet breekt bij het openen.

6.hoe Dart pods bij te vullen

Met behulp van een schroevendraaier, kunt u uw Dart pod hervullen door het volgende te doen;

  1. Verwijder de dop van het apparaat en wees voorzichtig dat u de dop niet breekt
  2. Verwijder het siliconen deksel
  3. Maak de resten sap die zich in de Dart pod bevinden schoon met een papiertje
  4. Vul de cartridge opnieuw met de nieuwe e-juice
  5. Dan is uw Dart Pod klaar voor gebruik

Hier is een link naar de volledige video over het hervullen van de Dart Pod:

7.waarom slaat mijn Dart pod niet aan (werkt niet)?

Minder dan de helft van 1% van de pods slaat niet aan. Wanneer dit wel het geval is, is het meestal een verbindingsprobleem tussen de pod en de batterij. U kunt de volgende stappen ondernemen om het te repareren wanneer het niet meer werkt.

  1. Laad het apparaat op als het bijna leeg is
  2. Zodra het apparaat verpakking, en verwijder en gooi de dop van Ace pod
  3. Neem een langzame gemakkelijke trek voor ongeveer 2-3 seconden
  4. Dit zou uw pod weer aan de praat moeten krijgen.

8. waar kan ik Dart bij mij in de buurt kopen?

U kunt gemakkelijk een Vape winkel rond met de hulp van een store locator. Je hoeft alleen maar om uw adres of postcode in te voeren en de winkel lijsten op de kaart te gebruiken, zal het worden geleverd aan u in een mum van tijd.


Ook zijn de producten grotendeels beschikbaar in de Verenigde Staten en kunnen worden gekocht bij verschillende fysieke winkels rond. Gebruik deze tool om de dichtstbijzijnde winkel bij u te krijgen:https://www.muvfl.com/product/dart-pods

Op zoek naar een groothandel in dartpijlen: probeer UPENDS

Klik hier om onze partner te worden:

Klik hier om ons te contacteren en meer recente producten te zien:



UEG (https://www.uegholland.com/)

#

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

#

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

#

UpBar RS Disposable Vape(Newest)