WARNING:  This product contains nicotine, Nicotine is an addictive chemical.
Home / Media / NL

Dank Vape Pen Review: de functies, hoe te gebruiken, prestaties en alternatieve Vape Pen Groothandel Wegwerp Vape

13th Jun 2022 | 67 | william wang

Wat is een dank vape pen

Dank vape pennen zijn draagbare vaporizers die worden gebruikt om oliën te vapen. De pen is een product van een dank vape bedrijf dat eigendom is van Dankwoods. Dit is de informatie die u kunt vinden op hun officiële Instagram pagina. Toch is er niet veel informatie over het bedrijf en haar producten. Het bedrijf staat bekend om het hebben van een grote verscheidenheid aan olie cartridge smaken, en nu hebben ze een pen die zal helpen bij het gebruik van de karren.

Veel mensen hebben gezien hoe goed de dank vape pennen presteren, maar het aantal neppennen slaat alarm. De kwestie heeft de algemene prestaties van het bedrijf geschaad, en ze verliezen geloofwaardigheid en betrouwbaarheid.

Het bedrijf bestaat al een tijdje, maar het kreeg zoveel erkenning ergens rond 2018. Het kwam zelfs terecht waar vaping voor recreatieve doeleinden niet is toegestaan. Dank vapes

hebben een aantal geschikte distillaat, en dit is een manier waarop mensen erin geslaagd om het verschil tussen legit en nep karren te vinden.

Inhoud van de dank vape kit

  1. 1 x dank pen batterij
  2. 1 x dank patroon
  3. 1 x mondstuk
  4. 1 x USB micro lader
  5. 1 x keramische coil

Kenmerken van de dank vape pen

  • Voorgevulde cartridges die een 510 schroefdraad aansluiting hebben
  • De pen wordt geleverd met een krachtige 650mAh batterijcel
  • Het buitenmateriaal van de pen is van roestvrij staal met verschillende gekleurde afwerkingen
  • De patronen houden een maximum van 1ml vloeibare capaciteit
  • De pen maakt gebruik van een één-knops bediening voor eenvoudig gebruik
  • U kunt de cartridges gemakkelijk vervangen wanneer uw vloeistof op is of wanneer u een nieuwe smaak wilt proberen
  • De pen heeft een USB-oplaadpoort waarmee u uw vape-pen kunt opladen wanneer deze zonder lading komt te zitten
  • Het heeft een kwaliteit coil systeem dat goed is voor het verbranden van de oliën voor kwaliteit vape productie

Aan het uiterlijk van de pen kunt u zien dat de pen een lichtgewicht apparaat is en een goede cilindrische pen is. Het apparaat is meestal kort en wordt alleen maar hoger wanneer u de cartridge erop bevestigt. De pen weegt minder dan 80mg, en de hoogte staat op 13 centimeter wanneer de cartridges erop gemonteerd zijn.

De pen heeft een tank met een capaciteit van 1ml, en dit is een kenmerk dat het een aantrekkelijke pen maakt. De pen had groter kunnen zijn dan veel vape pennen op de markt, maar het ontwerp is gewoon perfect. In vergelijking met vergelijkbare pennen zoals de ROVE, is de pen goedkoper en betrouwbaarder.

Deze kwaliteiten maken de pen draagbaar en behoorlijk efficiënt. De roestvrijstalen buitenkant zou echter veel beter zijn geweest als er een rubberen omhulsel was gebruikt om te voorkomen dat de pen per ongeluk uitglijdt en indeukt als hij valt.

De cartridges zijn gemaakt van glas en plastic, waardoor ze enigszins lang meegaan. Dankzij de glazen vensters kunt u het oliepeil dat u gebruikt bijhouden en het plastic mondstuk dat erop is gemonteerd, is gemakkelijk te verwijderen. De klikfunctieknop is zeer effectief als het gaat om het gebruiksgemak van de pen.

Hoe de dank vape pen te gebruiken

Om de dank vape pen te gebruiken, moet u de bijgevoegde bovenklep van de batterij verwijderen en uw cartridge in de nu blootgestelde coils plaatsen. De enkele knop wordt gebruikt om de pen te activeren door er vijf keer op te klikken. Zodra de pen actief is, drukt u op de afvuurknop om de coils te activeren om damp vrij te geven.

De afvuurknop is noodzakelijk, vooral wanneer de pen moet worden uitgeschakeld wanneer hij niet wordt gebruikt. Als je de pen langer dan vijf minuten niet gebruikt, schakelt hij automatisch uit om de batterij te sparen. Deze functie zorgt ervoor dat de batterij langer meegaat.

De pen maakt gebruik van merkgebonden cartridges, en het kan moeilijk zijn om kwaliteitskoelers te vinden die op de batterij passen. U moet echter ook begrijpen dat het gebruik van de originele oplaadeenheid van de pen ervoor zorgt dat uw batterij goed wordt bewaard.

De levering van de dank vape pen

Het tekenontwerp van de vape pen is een uniek ontwerp dat zijn ervaring nergens heeft gevonden. Gezien het feit dat dank cartridges altijd top zijn, kunt u er zeker van zijn dat het is geoptimaliseerd om beter te werken met de pen. De trekking van de pen is enigszins strak en voelt aan als een sigaret. Deze functie is spannend voor rokers, maar de damp productie is misschien niet erg betrouwbaar.

Een goede eigenschap van de pen is dat de cartridges goed ontworpen zijn. Je zult nooit last hebben van lekkages of morsen. Je kunt een paar droge trekjes krijgen als je te lang trekt, maar de trekjes zullen je nooit aanzetten. De beste manier om voor je pen te zorgen is om langzamer en tijdig te trekken.

Voor de damp productie, deze pen de neiging om te presteren als de andere olie vape pennen. Het enige opmerkelijke verschil is de vele smaken die je kunt krijgen bij de aankoop van deze eenheden. De smaak selectie van dit merk is een reden waarom veel mensen proberen om de stijl van het merk te kopiëren.

Prestaties van de dank vape pen

De dank vape pen werkt op een standaard 650mAh batterij die een goede range is voor de prestaties. Gezien het lage vermogen van de pen, zou je naadloos een hele dag kunnen vapen als je hem volledig opgeladen hebt. Eén volledige lading kan al snel door één hele cartridge of anderhalf gaan.

Als de batterij leeg raakt, moet u de USB-oplaadkabel gebruiken om hem weer van stroom te voorzien. Het oplaadproces is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is de bovenste dop verwijderen die de cartridges vasthoudt en vervolgens uw batterij op de oplader schroeven. Het apparaat heeft drie voorlopende indicatoren die knipperen terwijl het oplaadt. Wanneer het apparaat volledig is opgeladen, stopt het met knipperen en geeft het een constant groen licht weer.

De oplaadtijd van het apparaat duurt niet lang, maar u bent er zeker van dat u minder dan twee uur uitgeschakeld zult moeten blijven. Het apparaat heeft geen pass-through functie, dus u kunt niet vapen terwijl u oplaadt.

Voor- en nadelen van de dank vape pen

Voordelen

  • De uitstekende vorm die de pen draagbaar maakt
  • Verscheidenheid aan smaak selecties
  • Uitstekende smaakvolle oliën in cartridges
  • De trekkingen van de pen zijn van hoge kwaliteit
  • Het mondstuk is ontworpen om comfortabel te zijn
  • De pen warmt niet op na langdurig gebruik
  • De pen is gemakkelijk te gebruiken en te monteren

Nadelen

  • De oplaadtijd is voor sommige mensen langer
  • De dampproductie is niet zo groot als verwacht
  • De hardware van de pen voelt goedkoop aan in de hand
  • Beperkte smaakopties voor mensen die van afwisseling houden

Alternatieve vape: UPENDS

Uppor

De Uppor pod van UPENDS is de ultieme pen om je voldoening te geven. De pen geeft een goede hit vanaf de eerste trek, dankzij de gebruikte high-end Etchip coil. De coils hebben een verbeterd coil oppervlak dat geschikt is voor het leveren van efficiënte verwarming.

Het gaas dat in deze pen wordt gebruikt heeft een hoge weerstand, en u bent er zeker van dat elke damp u de beste voldoening zal geven. Bovendien kan de pen worden gebruikt met andere mainstream e-liquids. Tot slot beschermt de dop die op deze pen is gemonteerd uw sappen effectief tegen oxidatie wanneer ze worden blootgesteld aan lucht.

Conclusie

De dank vape company heeft uitstekend werk verricht met de dank pen. Dit laat zien hoeveel toewijding het bedrijf heeft om een aanvullend hulpmiddel voor hun cartridges te bewijzen. De pen is een geschikt prestatie apparaat, en het heeft vele smaken die gebruikt kunnen worden voor maximale tevredenheid.

Stel dat u niet per se zin heeft in de vape pen. In dat geval kunt u de cartridges op andere vape pennen gebruiken, en u zult niet teleurgesteld zijn. De batterijen zijn ook geoptimaliseerd om zo min mogelijk olie te gebruiken.

U kunt dus warme trekjes krijgen die lijken op het roken van een brandbare sigaret. U moet voorzichtig zijn bij het gebruik van deze apparaten omdat er veel vervalsingen op de markt zijn gekomen. De verpakking van de originele cartridges lijkt op die van de vervalsingen.

UEG (https://www.uegholland.com/)

UEG is de exclusieve Nederlandse geautoriseerde distributeur van UPENDS Vape!

UEG Holland is de groothandel voor E-sigaretten, E-liquids en accessoires. Jarenlange handelsgeschiedenis met Azië heeft aangetoond dat het voor een retailer of webshop veel voordeliger is om te bestellen bij een E-sigaret groothandel in de eigen regio, dan te bestellen bij een groothandel in Azië.

UpBar RS Disposable Vape(Newest)